עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!

2. Started by Bashash,

שלום לכולם! אחרי ארבע שנים בערך עם הSOLO 6 החלטתי לשתדרג. הבעיה העיקרית היא שאין לי מספיק באס מהם בעיקר בזכות העובדה שעברתי לדירה גדולה יותר לאחרונה. אז נשאלת השאלה - Solo 8C או solo 7C? השאלה היא לא רק עניין של מי יתן יותר באס כמובן.. לא הכל שחור לבן מבחינתי. אם הייתי יכול לשמוע גם את ה7 וגם את ה8 הייתי מקבל החלטה אבל לא שמעתי לא את זה ולא את זה.. בקיצור - עזרה בבקשה. הרמקולים הנוכחיים ממוקמים היטב. תודה לכולם!!

• 4 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. Started by shlosi,

שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. עולה בערך 4000 שקל, ביקורות לא רעות והמחיר מצויין לטלויזית LCD TV בגודל 32 אינץ' ועוד של LG, המליצו לי על toshiba 32wl66 אבל היא עולה 1000 שקל יותר, זה באמת שווה את זה? הLG 32LC2: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411556 בבקשה תענו, אני רוצה להזמין בקרוב. ד"א היעוד העיקרי זה לחבר אקס בוקס 360, ואז אני רוצה שיראו איתו ממש טוב, כמובן גם לראות סרטים בHD ולחבר לממיר של HOT אבל אני כבר יודע שלא יראו משהו בHOT...

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  5. קניתי משדר רדיו של בלקין וזה ממש ממש לא משהו....כל פעם איזה ערבי עולה לך על התדר וזה מחרפן אותך!! אז קיצר אני מחפש פיתרון חדש....יש לי היום באוטו רדיו-דיסק Kenwood kdc-2027 אם מישהו מכיר איזשהו טריק שאפשר לעשות איתו...למצוא יציאת סאונד שמתחבת איפשהו או כל רעיון שיעזור לי כי זה ממש חשוב!! או כל פיתרון יצירתי אחר.....

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  6. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזו?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by oren99,

קודם כל הן מעולות. לא יאמן כמה הבדל בין זה לבין אוזניות של 100 ש"ח. בעיה אחת היא שהן קצת לוחצות על האוזניים. שאלה: האם מגבר אוזניות ישפר את הסאונד? (אני מחובר למחשב, כרטיס קול מובנה) יכול להיות ששווה להשקיע בכרטיס קול טוב יותר במקום?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by DaMn18,

מה אתם אומרים ? אמנם אין לו רדיו מובנה וגם לא יכולת להקליט, וגם עדיין אין שלט (אבל זה בתכנון).. אבל הוא זול יותר מה iHP-120 בכמעט 100$ - אפשר למצוא אותו בפחות מ 300 $ בארה"ב ! והוא גם יותר קטן (בגודל של מינידיסק) אבל עבה יותר ... ומה שהכי חשוב, אומרים שיש לו איכות סאונד טובה כמעט כמו של ה ZEN ויכולות להכנת Playlists מתוחכמים ומתקדמים. נשמע מעולה והוא בסך הכל נועד לנגן מוזיקה, מה שהכי חשוב, לא ? אז זה , או iHP-120 ? iPod who ? נראה לי שכבר הספקתי לשכוח את קיומו של האייפוד... http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/cat_list_Rio.asp?cat=53#

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by INFERNO,

שלום אני רוצה ליקנות דיסקמן MP3 והמליצו על ה GRAETZ KJ2300 במחיר של 450 ש"ח האם שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Torn,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל... כרגע אני עובד עם מערכת מיני של פנסוניק שמחוברת למחשב, ושומעים סבבה אבל זה לא מספק אותי כי אני רוצה צליל היקפי ונקי. אז מה שאני מחפש זה רמקולים שיהיו 5.1, וכרטיס קול שיהיה תואם להם. התקציב יכול לעלות עוד קצת למעלה, אבל עדיף שלא תגובות והמלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by GHOST,

קניתי את ה DFI LANPARTY ULTRA D עכשיו יש שם SPDIF מוזר עגול כזה והכניסה של הרמקולים שלי זה אופטי רגיל יש מתאם בינהם?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by yot,

אני מעוניין לקנות את הסט הזה, ומצאתי אותו באיי-ביי ב40 דולר, האם זה נראה לכם הגיוני שמישהו ימכור את הסט הזה בכלכך מעט כסף? אם זה באמת המחיר הסופי, אז אם נוסיף מכס זה ייצא בסביבות ה80 דולר..זה עדיין מחיר נורמאלי לא? האם אפשר לסמוך על מישהו שמוכר את הסט הנהדר הזה בכלכל מעט כסף??

13. Started by LIRON1,

השבוע התחדשתי ברמקולים למחשב microlab x16 והתאכזבתי מהבאס שלהם, כלומר יש להם באס טוב בווליום גבוהה אבל אני דווקא אוהב את הבאסים שבווליום הנמוך. השאלה אם כרטיס קול יעזור במשהו?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  14. <p>מחפש אוזינות איכותיות מ200 שקל ומטה לmp3\4</p><p>תודה שמואלל</p>

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by liran2001,

1. איזה חיבורים בדיוק יש לממיר הזה? (אני מניח ש-hdmi), כולל לאודיו, איזה חיבורי אודיו גדיוק יש לו גם ? 2. יהיה אפשרי לחבר דרכו למסך מחשב עם מתאם hdmi to DVI ולראות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Gal&Gal,

אני רוצה לחקור קצת בנושא כבלים להעברת אודיו. המטרה שלי היא לקנות כבל Tini Q G ל 1/4. אשמח אם תשתתפו וביחד נאסוף מידע שישפוך אור בנושא, אני מחפש הסברים על ההשפעה של הכבל על האודיו מהמקור ליעד , אני מדבר על : אורך - החומר ממנו עשוי - ציפוי המחבר - סוג הציפוי (כבל מצופה או מחבר מצופה) - האם יש לו איזו הגנה מהפרעות - חומרים : נחושת כסף זהב ניקל. אני פשוט נתקל בכלמני הבטחות ופרסומים ואני מאוד רוצה להבין למה ואיך זה עובד או מחושב. מה שידוע לכם מנסיון או ידע קודם או קישורים טובים שתמצאו זה יהיה נהדר תודה ושבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by חגי7,

יש לי רמקולים למחשב - שתי ערכות, אחת רמקולים סופר פשוטים והשניה 2.1 סופר פשוטה (Logitech S200). שתיהן פועלות על חשמל (תקע בלי הארקה) ובשתיהן יש רעש רקע ברגע שמדליקים אותן. מין טון קבוע, נמוך מאוד. ניסיתי לחבר לשקעים אחרים בבית ובעבודה (חשמל רגיל או UPS), והרעש אותו דבר, בלי תלות האם הרמקולים מחוברים גם למחשב או לא. רמקולים סופר פשוטים אחרים שניסיתי שמקבלים חשמל מה-USB לא השמיעו את הרעש הזה. מחיפושים באינטרנט הבנתי שמדובר ברעש מוכר שנובע מהחשמל, ושיש לזה פתרונות כלשהם כמו זה: http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX או כמו זה: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,1631627,00.asp . יש פתרון פחות יקר? אולי משהו שמתלבש על חוט החשמל של הרמקולים בלבד? חשוב: הפתרון צריך לאפשר עבודה ע…

• 4 תגובות
    • 10.3k צפיות
  18. Started by alex_2007,

IPOD LINUX זה אורס את אהIPOD ???? שוה לעתקין את זה ומה זה עושה??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Demp,

שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Runny,

ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by uokie,

רציתי לברר ברכב טיוטה קורולה 2010 המערכת קוראת יציאת USB וגם קבצי MP3. כשאני מחבר DOK ליציאה רשום לי NO SUPPORT. נסיתי לפרמט את הDOK לשיטות הקבצים: FAT\FAT32\NTFS ועדין אותה הודעה NO SUPPORT. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל\מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by AgEnT_OrAnGe,

אחים שלי עיזרו לי!!! איך הדבר שבתמונה נקרא בעיברית ואיפה אפשר לרכוש אותו באזור הצפון?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מתנה זוג רמקולים בתקציב שנע בסביבות ה-400 ש"ח. לי עצמי יש רמקולים של לוגיטק מלפני 5 שנים ככה (סט של 4.1) שנשמעים לי אחלה, אבל תמיד מדברים על האיכות של Altec. הסתכלתי על כמה דגמים, והכי קרץ לי בנתיים Altec Lansing VS4121 - 2.1 מישהו מכיר ויודע איך הם נשמעים? האם יש בחירות טובות יותר בתקציב שכזה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שניהם באים בתצורה של USB DISK ON KEY אבל עם יכולת לנגן קבצי MP3 והם עד 256 מגה, אותו מחיר אך העיצוב שונה, ואני מתלבט, האם למישהוא היה נסיון עם אחד מהם או אלו שהם תגובות? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=64516&saleNo=314873 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=65187&saleNo=263055 תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. שלום חברים יקרים. התחדשתי לאחרונה בזוג רמקולים רצפתיים ורמקול סנטר (ללא רמקולים אחוריים) של מורל ואני מעוניין לחבר אותם לרסיבר וכמובן לחבר גם את הטלויזיה והממיר של סלקום. זאת התצורה של הרסיבר מאחורה: הרמקולים מחוברים, לפי ה-Test Tone נראה שחיבור תקין. אני מעוניין להשתמש בחיבור של כבל אופטי לחבר את הטלויזיה והממיר. איך אני עושה את זה? מצורף גם הmanual של הרסיבר. ממש הסתבכתי - אשמח לעזרה avr_2550.pdf

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.