עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. במחיר של 3700 את הפיליפס הזאת: http://www.samgalelectric.co.il/Product.asp?Pid=80PIL42PFL4606H&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 4600 את הסוני הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZKDL46CX520 היא תשמש אותי למרחק של כ 3.5-4 מטר. הסוני היא 50 הרץ לפי מה שהבנתי והפיליפס 100 ובהשוואות פה נראה שרואים יותר טוב בפיליפס תאכלס. חוץ מהפיצ'רים המגניבים שיש בסוני והעובדה שהיא יותר גדולה (שזה לא משמעותי עבורי) יש חוץ מאלה סיבה לקנות את הסוני ולא את הפיליפס במחירים שרשמתי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by qpalzm,

מצאתי הרבה תוכנות שעושות את זה, אבל כולן שרוורים עם הגבלת זמן של חצי דקה. מישהו מכיר תוכנה בלי הגבלת זמן ובחינם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קיצור: ------------- מבקש את המלצתכם על כרטיס לליכדת וידיאו - עדיף פנימי ולא USB - לשם הקלטות תוכנית מ YES / HOT עדיף - אם קיים - שיישמר ישירות כ MPEG4 (במקום לנפח את ה- HD עם ג'יגה וחצי לכל חצי שעה, ולחפש תוכנת המרה) בפורמט אשר ניתן לצפייה כגון DIVX או XVID מניסיוני האישי אני יודע ש: גם אם רשום MPEG4 במפרט של כרטיס זה לא אומר כלום (יתכן שהכוונה לשימוש בזמן ההקלטה ל 3rd Party Encoder - וגם אז זה בהרבה מקרים לא עובד) אנא המליצו והסבירו שיקולי איכות / שיקולים כלכליים דרישות טכניות: -------------------------- תושבת PCI או PCI EXPRESS X1 (אפשרי גם USB) X1 תאימות עם XP חובה (יתרון לכרטיס שמתאים גם ל W7) דרישות נוספות: --------------- אני מחפש אחר כרטיס ש: 1) טווח מחירו 150 -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yuvalkob,

מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by TheTNT.COM2,

כמה שאלות, אז ככה: 1) אם אני מחבר מפצל לכרטיס קול ונגיד שם לו רמקולים וגם אוזניות, זה פוגע באיכות שאני אקבל? עוד שאלה היא שקניתי לפני כמה חודשים AUDIGY 4 SE 7.1, כמו כן קניתי גם אוזניות אך לצערי מיהרתי עם הקנייה וקניתי אוזניות סטריאו (SENNHEISER HD 415) שעלו לי 450 שקל בצליל (אני יודע שסידרו אותי קצת במחיר). קניתי בעיקר כדי לקבל ביצועי סאונד טובים במשחקים, אך האוזניות שקניתי ממש טובות למוסיקה אבל לצערי הן גרועות למשחקי פעולה ברשת. 2)זה קצת שריטה אבל אני רוצה לקנות כרגע אוזניות שבאמת יתנו לי ביצועים טובים למשחקים, ברגע שאני אשיג את הכסף מהעבודה שאני חשבתי על לקנות את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487, קיבלתי עליהן המלצות בתור אוזניות מעולות למשחקי פעו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by David_Beckham,

מחפש LCD 32 full HD ממש איכותית . עד 2700 שקלים , למטרת חיבור לאקס בוקס ולחיבור למחשב לצפיית סרטים בHD מעדיף בחנות באיזור חיפה . תודה מראש לעוזרים :-)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש לקנות מיקרופון איכותי עד כ150 שקלים. לא בררן לגבי החנות. אשמח לתשובה מהירה,תומר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rel81,

אז ככה.... המחשב שלי מעפן בצורה מחפירה, אבל זה לא העניין, יש לי מגבר HIGH END של b&o משהו מטורף 1200W RMS לכל ערוץ (עלה לי 36 אלף ש"ח) ורמקוליים : 2 קדמיים BOZE pure realistic 900W ו2 אחוריים : JBL VC1000 1000W זרקתי כסף כמו משוגע על זה חסכתי 5 שנים כמעט.. כי אני רוקיסט מושבע הקיצר מה שרציתי לשאול זה על איזה כרטיס קול אני אלך... נשארו לי עוד 7 אלף.... אני צריך את זה לציוד קצה לHIGH END... תודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מסך 55 אינץ' LED ומעלה FULLHD SMART TV ותלת מימד עדיפות לחברת Samsung ... תקציב עד עשר אלף.. על איזה דגם אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בחדר רסיבר 5.1 של JVC מהדיוטי פרי, רמקולים אחוריים פירלס SR-377 ורמקולים קידמיים של מערכת של Aiwa SX-NS222 עכשיו אני מעוניין לקנות רמוקלים קידמיים (שיהיו מוניטורים לא בומבות, אין לי מקום...) רמקול סנטר וסאב וופר בתקציב של עד 2000 ש"ח.. עכשיו ראיתי באולסייל 5 רמקולים וסאב של חברת Alpha Technology דגם AL-180 ב 1200 שקל, שווה לקנות? ואם לא? אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים\\חנויות לקנות? תודה רבה, רועי.

11. טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אני חדש פה - הפורום נראה מקריאה ראשונית עוזר ומקצועי , צריך הערכת מחיר של המערכת שלי, אין לי כל כוונה למכור אותה או משהו כזה אבל סתם בשביל לדעת על כמה היא עומדת, חלק קניתי וחלק קיבלתי מדוד שלי... [glow=red,2,300]מגבר[/glow] Yamaha RX-V2092 Dolby Digital AV receiver קישורים: http://202.186.86.35/audio/story.asp?file=/1997/12/04yamaha http://www.audioreview.com/A-V+Receivers/Yamaha%2CRX-V2092/PRD_118865_2718crx.aspx [glow=red,2,300]DVD[/glow] Toshiba SD1200 קישורים: http://www.3dnews.ru/reviews/storage/toshiba_sd1200 http://www.audioreview.com/PRD_124172_1587crx.aspx [glow=red,2,300]סנטר[/glow] Paradigm CC-350 קישורים: http://www.soundstage.com…

13. Started by shlomom,

שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Bessmertniy,

קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" אבל הבעיה שהם יקרים... ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג) השאלות שלי 1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו? 2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$ 3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר? נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר) או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ? תודה לכל העונים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני קונה בקרוב מארה"ב ihp-120 השאלה שלי היא האם האוזניות שאני יקבל איתם טובות? או ששווה שלהקיעה עוד 30$ ולקנות אוזניות אם לקנות אז איזה אוזניות אתם ממליצים באזור ה 30$?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by z999,

שלום, בימים אלה אני מתכנן שולחן מחשב חדש שיחליף את השולחן הנוכחי שלי. ניתנה לי ההזדמנות הלא שכיחה לבנות שולחן שיתאים לי בדיוק, ארגונומית ואקוסטית. אני מתכנן ביחד עם השולחן לקנות גם רמקולים, microlab solo 6/7 (כנראה ה6, החדר שלי לא כזה גדול). מה המיקום האידיאלי לרמקולים האלה? אני יודע שיש להם באס רפלקס שאומר שאני צריך להרחיק אותם מהקיר, ובגלל שהם גדולים אני צריך גם להרחיק אותם ממני, מה שזמין אצלי בחדר (השטח הריק, בלי מיטה וארון) הוא 1.7X2.4 מ', מה יהיו המידות האידיאליות למיקום של רמקולים? מה צריך להיות הגובה של הסטנדים שלהם? כמה גדול צריך להיות השולחן? (אני רוצה משהו עמוק, נמוך וארוך, שיהיה בו מקום לדברים מעבר למסכים+רמקולים ושיהיה נוח לישיבה) וגם, אני חושב שלחדר בגודל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש דרך לחבר מערכת (הקטנות האלה עם הרמקולים בתוכם, לא אלה עם רמקולים נפרדים) למחשב ולהשתמש ברמקולים שלה בשביל המחשב? מקווה שזה לא רעיון משוגע מדי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TrytoDie,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות לריצה רק הבעיה אצלי זה שאוזניות מהסוג הזה לא נכנסות לי באוזן ובנוסף במדיה ואני מתעקש להכניס זה גורם לי לכאבים...אוזניות שיש לי: http://www.hd.ca/jvc_canada/haebx85z.php לאנשים אחרים זה ישוב מעולה ואצלי אני פשוט לא יכול להנות מהן... לי מאוד חשוב שכשאני שומע מוזיקה זה לשמוע את הבאס מאחר ואני שומע מוזיקה אלקטרונית, R&B וכול זה...התחום הכספי שאני מוכן להשקיע הוא בין 100-150 ₪... תודה רבה לעוזרים. (במידה ולא הבנתם אסביר שוב)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rann,

היי רציתי לשאול איך המסכי טלוויזיה של PROVIEW טובים ? כי ראיתי אצל אחד טלוויזיה 32 אינץ והתמונה הייתה כזאתי חדה! ממש הטלוויזיה הוציאה כזאת איכות שהתפעלתי איך זה ממש טלוויזיה איכותית ממה שראיתי , והיא עולה 3,000 שקל (אין לי ת'דגם במדויק אבל זה טלוויזיה מהסדרות החדשות בערך) אז איך הטלוויזיות שלהם אמינות טובות אין פקים וכו' יש לכם מושג ? וגם על הדרך אם אפשר המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב הנ''ל.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by גדעון,

[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Jonnyboy,

הבעיה טופלה, אך תודה מראש על העזרה (שלא ניתנה)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. אחרי חפירות ארוכות ברשת מצאתי דגם שאני מעוניין לקנות ב א ר ץ. אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות.מביקורות שראיתי בכמה אתרי מוזיקה ונגנים המחיר שלה אמור להיות 400 שקל.אבל אין שום חנות שמוכרת אותה ויש יבואן יחיד שניתן ליצור איתו קשר רק דרך סוכן במייל. מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל בארץ?? אם כן איפה ואם זה מקום אמין תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים