עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של 20 ג'יגה (בערך) חשובים לי מאוד גם הדברים הבאים (חוץ מהאיכות, הנוחות והעמידות): שיהיה לו ספיקר (כמו שיש בפלאפונים) שיהיה אפשר לשדר איתו לרדיו (בשביל נסיעה במכונית) (וגם לקלוט רדיו) שיהיה אפשר להעביר גם תמונות \ סרטים USB2GO אם יש דבר כזה אז שיהיו לו 2 יציאות לאוזניות שיהיה אפשר למצוא את הסוללה הנטענת שלו בחנויות ושלא תהיה בלעדית (אם תיהרס...) אני משער שאין דבר כזה כרגע בישראל או בכלל... אז אם מישהו מכיר איזה נגן שעומד להגיע לארץ בחודש- חודשיים הקרוביים שיירשום בבקשה. אם אתם מכירים משהו שקרוב למה שאני מחפש אני אודה לכם =]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by avidan28,

שלום וערב טוב לאחרונה אני מגלה עניין במסכים דקים עד גבול ה 2000 שקל.אולם אני מגלה תופעה מעניינת.מסך 19 עולה X כסף ואילו מסך 21 22 רחב !!!! עולה בהפרש של כמה עשרות שקלים (50 עד מאה שקל ) אולם כאשר אני מחפש מסך 20 רגיל ולא רחב המחיר קופץ לכמה מאות שקלים. לדוגמא ה 1900P המעוצב של LG עולה 1884 ואילו הדל ה 22 רחב עולה 2180. אם אני רוצה 20 רגיל המחיר קופץ ל2400 פלוס. מישהו יכול לתת לי הסבר על החוסר הגיון הזה ומה העניין לדחוף את מסכי ה WS במקום הרגילים מבחינת האטרקטיביות. תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מיסתבר שלפי כמה אתרים פליסטישן 1 (גירסהSCPH-1001 הדגם השני שנוצר ) הוא בעל חיבור ששווה בערך 6000 דולר ,מה שמצחיק שאת הקונסולה אפשר לקנות במשהוא כמו 20 דולר . http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml האם זה נכון לדעתכם? עם כן אני הולך להזמין איזה זוג של כאלו . ואגב ,סתם שאלה ,איך אני בודק איזו גירסא של הפליסטישן יש לי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום! אנחנו (אני והמשפחה שלי) קונים טלוויזה חדשה, ורצינו שהיא גם תהיה מוכנה לעתיד לHDTV. עכשיו, רציתי לשאול מה הרזולוציות של 720P ו1080I במובן של מספרXמספר (כמו 1024X768). תודה!

6. שלום, אני מחפש אמצעי לנגן מוסיקה בעוצמה חזקה מאוד. לא אכפת לי במיוחד מאיכות השמע. קיים אצלי מגבר אוזניות זול, האם אני יכול לעשות בו שימוש? המטרה שלי היא להוציא כמה שפחות כסף בשביל האפשרות לנגן מוסיקה בעוצמה תודה רבה על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אהלן אני מחפש המלצה לאוזניות קשת למוסיקה (רק - חיבור למחשב מידי פעם בלבד) טובות. אני שומע בעיקר רוק, בלוז וקצת קלאסי בסגנון סאונדטרקים של שודדי הקאריביים, שר הטבעות וכול אלה. עד עכשיו היו לי רק אוזניות in ear ולא יודע למה אני כבר ממש לא והב אותם, היו לי CX300 ו hf5. הHF5 אמורות להיות ממש טובות (אומנם וניטוריות) ובהתחלה באמת נורא אהבתי אותם, אבל המחסור החזק בבאס מאוד מורגש לי ויש שירים (במיוחד ברוק) שהמצילות צורמות לי לאוזן כבר (הגבוהים) ומשום מה כבר לא נוח לי לשים אותם, אני מרגיש שהם לא יושבות לי טוב באוזן. לכן אני רוצה לנסות לעבור לקשת ואני פשוט לא מבין בזה יותר מידי וקונה על פי המלצות בלבד. אין לי אפשרות ללכת לחנויות להאזין. מכיוון שיש עכשיו את מבצעי BF אני אשמח להזמין …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ברשותי APEX 811 המחובר לטלוויזיה 21 אינץ' תוצרת טושיבה. ברצוני להשקיע סכום מכובד (340 ש"ח) בכבלים MONSTER component video. הכבלים הנ"ל מפורסמים בזכות איכות תמונה המאד גבוהה שהם מספקים. האם אני אראה הבדל משמעותי למרות שברשותי טלוויזיה קטנה ומכשיר DVD זול? הערה: עכשיו אני משתמש ביציאת בננה. אני מבקש תגובות רציניות מאנשים שבאמת מבינים בתחום.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. במחיר של 3700 את הפיליפס הזאת: http://www.samgalelectric.co.il/Product.asp?Pid=80PIL42PFL4606H&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 4600 את הסוני הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZKDL46CX520 היא תשמש אותי למרחק של כ 3.5-4 מטר. הסוני היא 50 הרץ לפי מה שהבנתי והפיליפס 100 ובהשוואות פה נראה שרואים יותר טוב בפיליפס תאכלס. חוץ מהפיצ'רים המגניבים שיש בסוני והעובדה שהיא יותר גדולה (שזה לא משמעותי עבורי) יש חוץ מאלה סיבה לקנות את הסוני ולא את הפיליפס במחירים שרשמתי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TrytoDie,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות לריצה רק הבעיה אצלי זה שאוזניות מהסוג הזה לא נכנסות לי באוזן ובנוסף במדיה ואני מתעקש להכניס זה גורם לי לכאבים...אוזניות שיש לי: http://www.hd.ca/jvc_canada/haebx85z.php לאנשים אחרים זה ישוב מעולה ואצלי אני פשוט לא יכול להנות מהן... לי מאוד חשוב שכשאני שומע מוזיקה זה לשמוע את הבאס מאחר ואני שומע מוזיקה אלקטרונית, R&B וכול זה...התחום הכספי שאני מוכן להשקיע הוא בין 100-150 ₪... תודה רבה לעוזרים. (במידה ולא הבנתם אסביר שוב)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by גדעון,

[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. נראה שהתחרות גדולה, התנסתי בT20 כבר כמה שעות. קצת צרידות בווליום גבוה. אפשרי להשיג את ה T20 ב399 שקל. B77 עולים 330. איך הMICROLAB B77 לעומת הקיראטיב? רוצה היום לקנות, מי שמבין- שיגיב ! =] תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by (iriver H10),

איזה אוזניות סנהייזר נחשבות הכי טובות? אני רוצה לקנות של סנהייזר אבל שיהיו עם חוט רגיל לא אחד קצר אחד ארוך והשטויות האלה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, רציתי לשאול האם ניתן, ואם כן כיצד, לחבר רמקולים של מערכת סטריאו לכרטיס הקול. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות AUX של המערכת, אך יש ברשותי רק את שני הרמקולים, ולא את המערכת עצמה. לרמקולים אין ממש חיבור, זהו כבל חשוף (2 כבלים לרמקול - 4 סך הכל) שמכניסים לחור מסויים, וניתפס ע"י "מתג" שמחזיק אותו. האם קיים איזשהו מתאם שבאמצעותו ניתן לחבר את הרמקולים למחשב, אם כן מה שמו (ומחירו, אם ידוע). (ניסיתי לחפש בגוגל, ומצאתי את זה: http://www.computerhope.com/issues/ch000203.htm לפי מה שכתוב, הדבר אפשרי, אבל ההסבר שם אינו מפורט כל-כך) תודה רבה.

15. השאלה היא כזאת. הטלויזיה מרוחקת כחמש מטר מהמחשב ואין לי אפשרות לקרב. איך אני יכול להאריך את הכבך שמחבר בינהם? את הכבל של האודיו, פשוט גזרתי כמה כבלים של אדיו (אוזניות וכאלה) וחיברתי בינהם ונהיה לי כבר ארוך. אבל האם אפשר לעשות באותה מידה כבל של התצוגה שמחבר בין כרטיס המסך לתצוגת הטלויזיה באותו אופן? זה אותו סוג כבל כמו של האודיו? (יש לי geforce fx 5500)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by embedded,

החלטתי למכור את הבוקסי בוקס ולקנות HTPC שיוכל להריץ XBMC. יש לי סטרימר שמשמש אותי לניגון תכנים מקומיים. המטרה העיקרית של הHTPC היא להריץ XBMC לצפייה בתכנים על גבי האינטרנט. אלו הדרישות שלי: ============= 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לרסיבר יש HTPC מובנה שעונה על כל הדרישות שלי או שעלי לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב מח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מחפש לקנות מיקרופון איכותי עד כ150 שקלים. לא בררן לגבי החנות. אשמח לתשובה מהירה,תומר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Eranl99,

מתלבט בין הבאים לצורך שמיעת מוסיקה מהמחשב. ההתלבטות המרכזית - האם ללכת על JVC (לא רשום דגם. מצורף תמונה. רשום אבל 1980...) או על Marantz 2015 שהוא ישן אבל קלאסי. (איכות שמע ממש טובה בד"כ) שניהם עולים בסביבות ה-400 ש"ח מיד שניה. [attachment deleted by admin]

19. Started by the kon,

היי אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB. אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם. לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50 SRH750DJ בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף נ.ב יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by CyberBot,

LG LD420 לבין lg ld460 אם אפשר כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by slavg,

היי, אני לא מבין בתחום המקרנים...ואני מחפש לקנות מקרן הביתה, המקרן ישמש בעיקר לסרטים/הקרנות ספורט וכו'... השימוש הוא לא יומיומי. התקציב לא גדול, לא הייתי רוצה לעבור את ה-5000 שקל. אני מחפש באתר סופטק http://www.softec.co.il יש שם מגוון גדול, רק שהלכתי קצת לאיבוד. התמקדתי במקרנים של היטאצ'י מבחינת מחיר והפידבקים החיוביים ששמעתי עליהם. עצות? המלצות? תודה!.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בחדר רסיבר 5.1 של JVC מהדיוטי פרי, רמקולים אחוריים פירלס SR-377 ורמקולים קידמיים של מערכת של Aiwa SX-NS222 עכשיו אני מעוניין לקנות רמוקלים קידמיים (שיהיו מוניטורים לא בומבות, אין לי מקום...) רמקול סנטר וסאב וופר בתקציב של עד 2000 ש"ח.. עכשיו ראיתי באולסייל 5 רמקולים וסאב של חברת Alpha Technology דגם AL-180 ב 1200 שקל, שווה לקנות? ואם לא? אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים\\חנויות לקנות? תודה רבה, רועי.

24. Started by gadykay,

שלום חבר'ה, הכותרת די מסגירה אני צריך האמת המלצה לאוזניות in-ear עד 200 ש"ח שיחוברו בעיקר לטלוויזיה ושיהיו נוחות (זה בשביל מישהי מבוגרת).אפשרי גם להזמין באיביי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.