עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לאחר ששאלתי את אייברייק שיש לו את הנגן בפרטי מספר דברים על הנגן.... מצאתי אותו ב-1200 ש"ח והזמנתי אותו....היום התקשרו על הבוקר...(למרות שעדיין בוקר) ועד יום חמישי או ראשון לכל המאוחר אני אמור לקבל אותו..... עכשיו אני כבר לא יכול לחכות....[= הנגן הוא Rio Carbon 5GB

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני לא זוכר איפה זה אולי משהו יכול לכוון אותי איפה זה נמצא בבקשה... חיפשתי ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rel81,

אז ככה.... המחשב שלי מעפן בצורה מחפירה, אבל זה לא העניין, יש לי מגבר HIGH END של b&o משהו מטורף 1200W RMS לכל ערוץ (עלה לי 36 אלף ש"ח) ורמקוליים : 2 קדמיים BOZE pure realistic 900W ו2 אחוריים : JBL VC1000 1000W זרקתי כסף כמו משוגע על זה חסכתי 5 שנים כמעט.. כי אני רוקיסט מושבע הקיצר מה שרציתי לשאול זה על איזה כרטיס קול אני אלך... נשארו לי עוד 7 אלף.... אני צריך את זה לציוד קצה לHIGH END... תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

http://ksp.co.il/?uin=10020 רציתי לדעת איך הרמקולים הנ"ל (ביחס למחיר). אני דיי סגור על לוג'יטק מסיבה שאני קונה את זה בזול יותר (יבואן וזה..), ולא מצאתי דגם מתקדם יותר (אם יש אשמח אם תציינו אותו). ההתלבטות היא בין Z523 לZ323 ככה שאני רוצה לדעת בכללי איך הסאונד שהם מספקים, והאם ההבדל במחיר ביניהם שווה אותו. אני לא רוצה לקנות רמקולים עם צליל שיאכזב אותי ומאוד חשוב לי שהסאב יהיה עוצמתי. ד"א אני נוטש את מערכת הקולנוע הביתי הישנה שלי (5.1) מחוסר מקום וצורך, רסביר עצום ויותר מדי כבלים וסיבוכים שלא מתאימים לחדר שלי.. הרמקולים האלו מספיק טובים בשביל להוות שיפור ממערכת קולנוע ביתית סטנדרטית? (יש צורך בדגם?)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב , עברתי על כמה עמודים של הפורום והגעתי לכמה אפשרויות לקניית נגן MP3 מבוסס HD . 1. IRIVER H320 , השאלה שלי לגביו האם במציאות הוא באמת כל כך עבה (אפשר לתת לי אותו ביחס לIPOD שאותו ראיתי אצל חבר) ומתי יוצא השלט שלו + מתי יוצא עדכון FRIMEWARE עם עברית + איזה איכות סרטים אפשר לראות בנגן ? והאם אפשר לראות טבלה עם כל האפשרויות שלו. 2. Gmini - טוב אותו ראיתי אצל חבר נגנן מאוד נחמד אבל יקר ב50 דולר מהIRIVER השאלה האם הוידאו בIRIVER ממש על הפנים . 3. ראיתי את הIRIVER H10 האם הוא יותר טוב מהH320 ? או שהוא מיועד להיות כמו הMINI IPOD כדי להיות גרסה קטנה של ה3XXH תודה לעונים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, קניתי טלויזיה חדשה עם רמקולים מובנים מאוד גרועים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה (חיבור וידאו בלבד) עם רמקולים 2.1 ATP3 וכרטיס קול AUDIGY 2 VALUE עם LINE IN ויציאות לרמקולים קדמיים אחוריים ועוד אני רוצה לחבר את הממיר של היס ל LINE IN של הכרטיס קול שלי, ושהוא ישלח את הקול הזה ל"אחוריים=רמקולים 2.0 פשוטים שאקנה" יציאה כתומה את הסאונד הרגיל של המחשב שלי אני רוצה שימשיך לשלוח ל"קדמיים=ATP3" יציאה ירוקה וכשאבחר לראות סרט מהמחשב או מהטלויזיה אוכל שזה יפעל ב4.1 וינצל את כל הרמקולים. זה ה"חלום" השאלה אם זה אפשרי? אם כן איך מגדירים? תודה רבה מראש לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש בשוק? לא מצאתי הרבה מבחר, בטח לא בארץ. יש למישהו נסיון מהבית עם איזשהו דגם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן. יש לי תוכנת הקלטה מהמחשב והתחלתי לדבר והיא הקליטה אותי, ואז הבנתי שיש לי מיקרופון פנימי במחשב. (לא היה מחובר מיקרופון). ואז שינתי משהו בהגדרות והוא כבר לא מקליט... מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו? יש לי Windows 7 ומחשב Dell Studio XPS 1640. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lirancoh85,

אהלן. אני עומד לרכוש מסך 20 אינץ רחב למחשב , אז אמרתי כבר נשקיע ברמקולים 5.1 השאלה היא האם אני צריך לשפר גם את הכ.קול יש לי את ה ONBOARD שמגיע עם ה 945P של GIGABYTE לגבי רמקולים חשבתי על ה X530 אם הכ.קול הזה אני יקבל DD ? אשמח לשמוע דעות אחרות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yoav9,

ווואי, שנים שלא הייתי בפורומים כאן... אני באמת מתגעגע... בכל אופן! רכשתי בחופש הגדול דיסקמן mp3 של samsung cd yepp mcd-hm200 http://www.mghusa.com/Products/CD-Players/mcd-hm200.html בכל אופן. הדיסקמן עבד לא רע כלל, וחוץ מהעובדה שאין לו תאורה אחורית ויש קפיצות מעטות בדיסקים רגילים הייתי מאוד מרוצה. אבל פתאום, אחרי שבעה חודשים בערך, המגעים בינו לבין האוזניות השתבשו, לא יודע! מאוד מוזר, הדיסקמן לא נפל, לא נשבר, לא כלום! כאשר אני מחבר אוזניות (ניסיתי כבר מספר סוגים) במקרה הטוב אני שומע רק באוזן ימין וכאשר אני לוחץ ממש חזק על החיבור אני שומע גם באוזן שמאל, ובמקרה הרע אני צריך ללחוץ ממש חזק רק על מנת לשמעו משהו (זה תלוי בסוג האוזניות בעיקר) האחריות של המכשיר פגה אחרי 3 חודשי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש אמצעי לנגן מוסיקה בעוצמה חזקה מאוד. לא אכפת לי במיוחד מאיכות השמע. קיים אצלי מגבר אוזניות זול, האם אני יכול לעשות בו שימוש? המטרה שלי היא להוציא כמה שפחות כסף בשביל האפשרות לנגן מוסיקה בעוצמה תודה רבה על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jonnyboy,

הבעיה טופלה, אך תודה מראש על העזרה (שלא ניתנה)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כולם לחתום בלינק הזה: http://www.petitiononline.com/crtvhbrw/petition.html כדי שcreative ישימו עברית בנגני הmp3 שלהם (נפח מעל 1 GB) בבקשה לחתום! בבקשה להפיץ את הלינק, ולחתום בהמוניכם! גם אם לא אכפת לכם, בבקשה לחתום! עברית זה חשוב! בבקשה http://www.petitiononline.com/crtvhbrw/petition.html

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by g.xorre,

אז ככה... אחרי לבטים רבים החלטתי לחבר בין המחשב האישי שלי (קומה שניה) לבין הטלוויזיה הביתית. הבעיה כאן היא המרחק.. איזה כבלי HDMI וCOAX של 15/20 יהי הכי טוב למטרה הזו אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי כרטיס קול חיצוני לשדך ללפטופ שלי, שכן הכרטיס קול הפנימי שלו לא מציאה גדולה. מחוסר אפשרויות או מגוון כרטיסים חיצוניים (usb) כאלה בארץ, החלטתי לבסוף לקנות את הכרטיס הנ"ל (כותרת) - וכן, אני מודע לזה שההתמחות שלו אינה בסטריאו, אבל שוב, זה היה בעיקר מחוסר אפשרויות כללי (לפחות המוכר לי), בנסיון למצוא משהו מעט יותר ראוי לשדך ל-audioengine a5. אז ככה: הכרטיס אמנם נשמע טוב יותר מהכרטיס המוטמע בלפטופ (Conexant HD Audio) - אך יש לציין שההבדל אינו משמעותי. הצליל אמנם מעט נקי יותר, וטיפה פחות עמום, אך התאכזבתי לגלות שאפילו ה-squeezebox3 נשמע טוב בהרבה משניהם - עם יותר נפח, צליל נקי ופתוח יותר, והרבה פחות עמום - וזאת למרות שה-sb3 נחשב אמנם למקור נקי, אך חסר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם. אז רגע לפני הקניה, התלבטות אחרונה בין 4דגמים אני אשמח לקבל חוות דעת אישיות לגבי הרמקולים הנ"ל. בנוסף לכך, לאור ההמלצות החמות על הfc-330 רציתי ממש ללכת עליו אבל העובדה שאין לו שליטה של ממש על גבי הרמקולים או על שלט כלשהו ממש מציקה לי. תודה על העזרה! MicroLab fc-330 300 ש"ח MicroLab M-880 291 ש"ח Altec Lansing VS4121 330 ש"ח Altec Lansing VS2421 270 ש"ח אם יש חברה אחרת\דגם אחר אתם מוזמנים להציע. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by moldovani man,

אני מדבר על חיבור של 3.5 מהרמקולים למחשב. יש לי מפצל של 2 אבל רק 4 מהרמקולים עובדים. אז השאלה אם יש מפצל של 3 כי אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! המשפחה שלי כנראה קונה את ה42WP48 של טושיבה. האם הדגם מומלץ? יש לציין כי אנו משיגים את הטלוויזיה (חדשה לגמרי, לא עודפים וכו') ב15K במקום 20K שהיא עולה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=115&CategoryID=137&Page=1 דעות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. לא חובה להשתמש בכל התקציב, כמה שפחות להוציא במסגרת ההעדפות יהיה מעולה.. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. אז חשוב שהן יהיו טובות לשניהם. (עדיפות למשחקים) אוזניות קשת בלבד, לא IN EAR ודומיו. כאלה שיושבות על הראש ולא על העורף או משהו בסגנון.. חשוב שיהיו נוחות/מרופדות מיועדות לשימוש ממושך לא מעוניין במיקרופון מובנה, אלא אם כן האוזניות ממש מומלצות ואפשר להוציא ולחבר את המיק במקרה הצורך אז סבבה שמעתי שמומלץ לקנות אוזניות יחד עם מגבר.. אם אכן זה תורם משמעותית לאיכות הסאונד, אשמח לשמוע המלצות ל"עסקאות חבילה" גם אם הן חורגות מהתקציב. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. מעוניין ברכישת טלויזיה או מערכת קולנוע אחרת (מקרן ועוד) לסלון. לפי מיטב הבנתי עדיף טלויזיה אך אינני מבין בזה. המרחק לספה המרוחקת ביותר מהשידה היא כ3.8 מטר. מעוניין לא במשהו ייקר מדי. נניח עד 2000 שח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Tomer horo,

אהלן כולם הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי דיבור פה על אוזניות לספורט/ריצה. אז בגדול - מחפש אוזניות אלחוטיות (ואיכותיות) לריצה עד 300 ש"ח. דגש על איכות סאונד ועמידות ואמינות, כי עד עכשיו אוזניות לא שרדו לי ליותר משנה-שנה וחצי. מודה לכם מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ohad,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 250 ש"ח בבקשה תנו לי הצעות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. האם עדיין אלו הרמקולים המשתלמים ביותר? אין לי מקום בחדר לרסיבר ולמערכת רמקולים רצינית, אז ככה שמערכת רמקולים למחשב תהיה בחירה טובה. המערכת תחובר למחשב בכבל אופטי (לוח GB EX58A-UD3R), מידות החדר הן 3.7 על 4, בחדר יהיה מקרן ויויטק 1080 ומסך גלילה חשמלי, אז ככה שהמטרה של הרמקולים : קולנוע ביתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אורח voodooman

מגבר מקצועי MIXTECH BE1100 מגב מקצועי AF או AE לא זוכר AMERICAN AD 350 משהו כזה של אפקטים חח לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק... DIGITECH DSP 256 XL רמקולים של חברת EMINENCE ועוד דבר מיקסר של חברת BOSS BX 80 ציוד לא ממש חדש אבל טוב... מה אתם אומרים אני ישים את זה בבית עוד מעט יותר נכון בחדר אחרי שאני יעבור דירה ;) הציוד הזה מעלה אבק עדיין במחסן שלנו בנבטים :P יש לכם מידע אל הציוד כי אני לא מוצא אל המגברים שום מידע וגם לא על כל חלק אחר :-\ :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SV,

אהלן, מחפש המלצה לאוזניות headset לאייפון 4S. בעיקרון אני עכשיו עם אוזניות In-ear מעפנות רצח... אני מעביר אליו שירי MP3 באיכות 320 קב"ש אז אני מאמין שאפשר להוציא ממנו יותר עם אוזניות איכותיות. אני צריך אוזניות שישמעו את הבסים כמו שצריך,שיהיו כמה שיותר אטומות לעולם החיצון ולצלילים שלו... ובעיקרון פשוט איכותיות,שיהיה סאונד טוב ושאם יש יותר מדי "רעש" וכלים שמנגנים בו זמנית שעדיין אפשר יהיה לשמוע את זה כמו שצריך וכל כלי ישמע בנפרד למרות העומס בסאונד. עדיף שהם לא יהיו מפלצתיות מבחינת הגודל שלהם ויהיו סבירות או שלפחות יהיה אפשר לקפל אותם. לגבי תקציב, עד 400 ש"ח, ואין לי בעיה לקנות בחו"ל ובאיביי לא במחירים של הארץ. אם אי אפשר להשיג משהו נורמלי במחירים האלה אז תגידו ומקסימום אני …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים