עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MDK,

טוב אז ככה: קניתי ב1.9 בבאג את המכשיר ב700 שקל, וקיבלתי בחבילה: מדריך הפעלה בסיסי, כבל USB, כבל LINE IN, אוזניות כפתור, נרתיק נשיאה וחבל לתלייה על הצוואר, בטריה AA של DURACELL הבאנדל בהחלט מרשים, אם היו מביאים נרתיק לזרוע זה היה מושלם. עכשיו אני צריך לחפש ולהוסיף כסף. ** בינתיים לא מצאתי USB 2 לחבר אליו את הנגן אז בקשר למהירות העברת נתונים אני לא יכול להתיחס בינתיים. (בUSB 1.1 לקח בערך 10 שניות להעביר שיר, שזה נראה לי הרבה) ** *** לא ניסיתי בינתיים גם את התוכנות שמצורפות איתו *** התלהבתי מאוד מהגודל ומהמראה. חמוד מאוד. אח שלי (בן ה25) לא האמין שזה נגן MP3. האוזניות שמגיעות איתו הן לא SENNHEISER אבל הן נחמדות יחסית (שכחתי את החברה). בתור אחד שלא אוהב אוזניות …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Black_Devil,

קיבלתי לאחרונה מגבר ישן של Technics מדגם SU-A900. לדגם יש שלט, בדקתי... אבל לי אין אותו. האם ישנה אפשרות להתאים לו שלט אוניברסלי, או אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שלט בשבילו?! תודה.

3. Started by manga05,

שלום לכולם, אני מקווה שהכותרת מסבירה את עצמה.. אני מחפש עידכון קושחה לדיוידי של חברת ITT מדגם 333A הסיבה שאני רוצה את העדכון היא מכיוון שהכתוביות מופיעות קטן ובצבע צהוב (ויותר קרוב לאמצע המסך מלתחתית המסך) זאת כמובן כאשר אני רואה סרטי DIVX עם כתוביות SRT (הסרט עובד היטב במידה וזה לא ברור, הבעיה היא רק בכתוביות) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Froze,

מה אתם אומרים על הדגם הנ"ל לשן חיבור למחשב ולקונסולה? איזה חיבורים יש להם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מרחק צפיה 2.70 מטר, 90% HD מהמחשב 10% צפיה בטלוויזיה (שידורי YES ממיר רגיל) כרגע אני כבר כמה שנים עם טלוויזיה 32 מעפנה והגיע הזמן להשתדרג. הסתכלתי על טלווזיות Led בזאפ של חברת LG ואני רואה 42 ב-3000 אלפים, ואחרי זה 37 ב-4000. שווה להתפשר על גודל מול איכות ברמות האלה או שיש הבדלים עצומים ? בכל מקרה, יש המלצות לטלווזיות שנותנות את העבודה ? העדיפות שלי היא לטלוויזיות LED. אני מאמין שהתקציב שלי עד 4000 אבל אם יש משהו חריג שחורג מהתקציב אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Hi everyone, i encountered a problem with my ipod. The iPod itself works just fine, its the lack of information on apple website. I recently placed an order for a pair of soundmagic pl 50 in ear headphones, the headphones have the internal resistance of about 55ohm, now from what i understand this is not a small value. Now logic will dictate that such a small device as an ipod shuffle wont have a high amplification and as we have seen over the years apple makes their money from making small and good looking devices and not on performance. So my question is, is there a way to know what is the amplification per channel on that little device? "L]mW + [R]mW]" . Cheers Roma…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

ברשותי Logitech X-530 והבעייה היא כזאת, הכבל של הרמקולים האחוריים אינם מספיקים לי עכשיו רציתי לדעת האם יש מתאם או משהו שמסוגל להאריך את הכבל בעוד כמה מטרים... והאם הארכת הכבל תפגום באיכות הסאונד של הרמקולים שאליהם אני מחבר את הכבל המאריך...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש אמצעי לנגן מוסיקה בעוצמה חזקה מאוד. לא אכפת לי במיוחד מאיכות השמע. קיים אצלי מגבר אוזניות זול, האם אני יכול לעשות בו שימוש? המטרה שלי היא להוציא כמה שפחות כסף בשביל האפשרות לנגן מוסיקה בעוצמה תודה רבה על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by zxcvbnm,

שלום, האם ניתן לחבר 2 מסכים במקביל (מחשב וטלוויזיה) על אותו כרטיס מסך במצב Extended ולהגדיר DPI שונה עבור כל מסך? המסכים מוגדרים על רזולוציות שונות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום אני רוצה לחבר רמוקלים של מערכת סטיראו למחשב, אבל החוט של הרמקולים לא מתאים לחיבור במחשב, יש איזהשהו מתאם ? תמונות: http://img505.imageshack.us/img505/1049/dscn6052nd2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6902/dscn6053sf9.jpg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by urik,

היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by TrytoDie,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות לריצה רק הבעיה אצלי זה שאוזניות מהסוג הזה לא נכנסות לי באוזן ובנוסף במדיה ואני מתעקש להכניס זה גורם לי לכאבים...אוזניות שיש לי: http://www.hd.ca/jvc_canada/haebx85z.php לאנשים אחרים זה ישוב מעולה ואצלי אני פשוט לא יכול להנות מהן... לי מאוד חשוב שכשאני שומע מוזיקה זה לשמוע את הבאס מאחר ואני שומע מוזיקה אלקטרונית, R&B וכול זה...התחום הכספי שאני מוכן להשקיע הוא בין 100-150 ₪... תודה רבה לעוזרים. (במידה ולא הבנתם אסביר שוב)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by (iriver H10),

איזה אוזניות סנהייזר נחשבות הכי טובות? אני רוצה לקנות של סנהייזר אבל שיהיו עם חוט רגיל לא אחד קצר אחד ארוך והשטויות האלה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yuvalm2,

אני מחפש סטרימר במחיר של כ-300 שקלים. הדרישות שלי הן: רזולוציה של עד 1080p, תמיכה בכתוביות בעברית. אני מאמין שהמוצר הבא עומד בדרישות שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753205 מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ לכאן או לכאן? (או להמליץ על מכשיר אחר, באותו טווח מחירים ודרישות)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אוזניות לCSS במיוחד PC 130 PC 150 PC 155 האם לכולם יש מיקרופון? מה המחירים שלהם בארץ ואיפה ניתן להשיגם תודה נ.ב. אם יש לכם מה להציע משהו אחר בסביבות המחיר הזה תציעו... שוב תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום! היתי שמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו לMP3 שלי בזמן הריצה! מקסימום מחיר עד 400 שח.הקודמות שלי היו ריפרנס 220 של JBL היתי מאד מרוצה מהם עד שהם הפסיקו לעבוד :-( תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MDK,

גלשתי לי לבדוק משהו באתר של IRIVER ופתאום ראיתי שIRIVER הוציאו דגם חדש (רשום פלאש) של H10 שמכיל או 512 מגה או 1GB... הנה לינק: http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=68 נראה קצת דומה לרעיון של IPOD MINI לא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by i004i80,

שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר

21. שלום, אני מעוניין לקנות טלביזיה לסלון (42-50 אינטש) תשתמש כקולנוע ביתי (צפייה בסרטים fullHD). כמובן שאני לא רוצה לשלום הון תועפות. מהסתכלות בפורומים עושה רושם שניתן למצוא טלביזיה טובה בטווח מחירים של עד 5000 ש"ח. האם זה נכון? על איזה דגם הייתם ממליצים? כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות... תודה,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה להקליט ממיקסר ישר למחשב לפ-טופ אבל לכרטיס קול של הלפ-טופ אין כניסות RCA. מישהו מכיר מתאם ודרייבר שיכולים לעשות את העבודה מכבל RCA לUSB?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מסך 55 אינץ' LED ומעלה FULLHD SMART TV ותלת מימד עדיפות לחברת Samsung ... תקציב עד עשר אלף.. על איזה דגם אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי בחדר רסיבר 5.1 של JVC מהדיוטי פרי, רמקולים אחוריים פירלס SR-377 ורמקולים קידמיים של מערכת של Aiwa SX-NS222 עכשיו אני מעוניין לקנות רמוקלים קידמיים (שיהיו מוניטורים לא בומבות, אין לי מקום...) רמקול סנטר וסאב וופר בתקציב של עד 2000 ש"ח.. עכשיו ראיתי באולסייל 5 רמקולים וסאב של חברת Alpha Technology דגם AL-180 ב 1200 שקל, שווה לקנות? ואם לא? אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים\\חנויות לקנות? תודה רבה, רועי.

25. Started by solaric,

עד היום השתמשתי בשני זוגות של אוזניות senheizer 201 שהיו בעייתיות, איכות הבניה שלהם לא הרשימה אותי והקבל הדק שלהן נטה לעשות בעיות לאחר כמה נפילות ולאחר של שנה בערך של שימוש אחד הצדדים של האוזניה כבר הפסיק לפעול והייתי צריך להחליף. בנוסף הבס באוזניות ממש לא מה שרציתי והייתי מעדיף אוזניות עם בס עמוק יותר. אז בעיקרון אני מחפש אוזניות שירגישו איכותיות, כבדות ונוחות, בעלות אטימות, איכות בס מספקת וצליל יפה וכבל ארוך וחזק שמאוד חשוב שיהיה עם ציפוי למניעת קריעה פנימית של הכבל כי זה פשוט משגע אותי העניינים האלה. האם אוכל למצוא אוזניות שמתקרבות לזה בטווח המחיר הזה (350 ש"ח)? הציעו לי SteelSeries Siberia Icemat בעיקרון האוזניות ישמשו גם לגיימינג אבל אני חייב לציין שזאת לא המטרה העי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.