אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי לא מזמן את הZen MicroPhoto, ולמרות שהאוזניות שמגיעות איתו חמודות (EP-480), אני רוצה להחליף למשהו רציני יותר. יש לי התלבטות בין EarBuds לבין משהו עם איכות טובה יותר, אבל שיהיה פחות נייד וישב על כל האוזן. בגלל שהתקציב לא גדול, חשבתי בעיקר על: Shure E2C Sony MDR-EX81 (או 71) Creative EP-680 Sennheiser CX-300 נכון שכל אלה הן InEar למינהן, אבל בכיף תנו המלצות לעוד סוגים. חשוב לזכור שאלה לא אוזניות שיתחברו למערכת, ולכן צריכות להיות עם התנגדות נמוכה (16 ומטה לא?). אני ואחי (האוזניות ישמשו את שנינו כנראה) לא אודיופילים ולכן לא צריך לקפוץ לסכומים מטורפים. המלצות עצות הצעות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על חיבור של 3.5 מהרמקולים למחשב. יש לי מפצל של 2 אבל רק 4 מהרמקולים עובדים. אז השאלה אם יש מפצל של 3 כי אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני קונה אותו, עד שראיתי את העובי שלו. פאק! הדבר הזה הוא 2.5 סנטימטר עובי! זה ממש קריטי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש וחצי רכשתי את המחשב הנייד מדגם Lenovo ThikPad w510 מחשב עבודה חזק במיוחד בעל כרטיס מסך Quadro FX 880M. המחשב מגיע עם יציאת displayport (קישור למי שלא מכיר את היציאה הזאת: http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort) ללא יציאת HDMI, קניתי ממתאם מכניסת הdisplayport לחיבור נקבה של HDMI וכבל HDMI של HAMA. יש לי טלויזיה של טושיבה דגם 32CV700 (חדשה, נקנתה לפני כשבועיים). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת המתאם והכבל אך המחשב לא מזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעוד 2 טלויזיות מאותו הדגם ועדיין המחשב לא מזהה. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון גם של טושיבה רק שהיא 42" דגם אחר וזה עובד מצויין!! ניסיתי גם לעוד טלויזיה של טושיבה 37" גם מדגם אחר וזה עובד. הבעיה היא רק …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900 ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת משהו שדיי מציק לי. יש 6 חיבורים בכרטיס Audigy2, רציתי לדעת מה מחברים לשם. אני יודה מאוד למי שיגיד לי מה מכניסים בכל חיבור, מימין לשמאל. (החל מהחיבור המלבני):
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כולם הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי דיבור פה על אוזניות לספורט/ריצה. אז בגדול - מחפש אוזניות אלחוטיות (ואיכותיות) לריצה עד 300 ש"ח. דגש על איכות סאונד ועמידות ואמינות, כי עד עכשיו אוזניות לא שרדו לי ליותר משנה-שנה וחצי. מודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 250 ש"ח בבקשה תנו לי הצעות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מגבר מקצועי MIXTECH BE1100 מגב מקצועי AF או AE לא זוכר AMERICAN AD 350 משהו כזה של אפקטים חח לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק... DIGITECH DSP 256 XL רמקולים של חברת EMINENCE ועוד דבר מיקסר של חברת BOSS BX 80 ציוד לא ממש חדש אבל טוב... מה אתם אומרים אני ישים את זה בבית עוד מעט יותר נכון בחדר אחרי שאני יעבור דירה ;) הציוד הזה מעלה אבק עדיין במחסן שלנו בנבטים :P יש לכם מידע אל הציוד כי אני לא מוצא אל המגברים שום מידע וגם לא על כל חלק אחר :-\ :-\
-
כמו שהבנתם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה.. בינתים היא מחוברת עם יציאת S-VIDEO ונראה לי שאני יכול להשיג איכות קצת יותר טובה מזה.. יש לטלויזיה מלא יציאות מאחורה כולל HDMI גם שמתי לב שכרגע ההגדרות של הטלויזיה הם על קצב רענון של 25 MHZ ואי אפשר לשנות את זה למשהו יותר גבוה.. עכשיו השאלה שלי היא איזה כבל לקנות? והאם אפשר לחבר כבל HDMI מכרטיס מסך גיפורס 9600 ,לטלויזיה? אני משתמש בחיבור הטלויזיה למחשב כדי לראות סרטים דרכה.. זה כל מה שאני צריך.. הטלויזיה היא 26" infinity תודה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח. שימוש - מוזיקה בעיקר. שאלה חשובה: כשאני שומע מהמחשב (כרטיס קול משולב על הלוח) האיכות על הפנים. הבסים נעלמים, הצליל הופך להיות שטוח ומשעמם. אוזניות של 800 ש"ח נשמעות כמו אוזניות של 200 ש"ח, כל זה לעומת הנגן (Sansa) שבו שומעים מעולה. האם כרטיס קול יפתור לי את הבעייה הזאת או שגם אז זה תלוי בלוח אם / ציוד אחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא כ-263$ שזה כ-1130 ש"ח,נמוך משמעותית מהארץ. כמה יעלה משלוח בהתחשב בגודל של החבילה ומשקלה ? האם מישהו אולי יודע אם זה יוצא משתלם בסופו של דבר ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. שכנעו אותי לא לקנות PMC, ולכן אני קונה MP3 רגיל. אני צריך MP3 שנראה טוב, עם חיי בטריה שיותר גדולים מ12 שעות, תפריט קל, מכשיר קל, עדיפות על אחד שיקרא גם עברית. אין הגבלה בתקציב. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מכיוון שאנו לא צופים הרבה בטלוויזיה נראה לנו פשוט מיותר לשלם כול חודש 200 ש"ח לצפייה מעטה כ"כ אך עדיין אנחנו אוהבים לשבת מול הטלוויזיה להירגע קצת. השאלה היא אם יש פטרון זול וטוב באיכות התצוגה לממירים ולטלוויזיה הלווינית בדמות של טלוויזיית אינטרנט? שיכלול גם כן חבילת ערוצים מעניינים בסיסית בניגוד לעידן+ (ערוץ 2, ניקולודיאון, דיסקברי וכו...) ניסיתי את הXBMS והNAVI-X אך הוא ממשיך לקרוס כול שנייה בקיצור לא ממש ניתן לשימוש. האם יש פטרונות אנטרלטיביית? אגב רוחב פס האינטרנט הוא 30 מגה לשנייה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! הנורא מכל קרה...ואני זקוק לעזרתכם הדחופה... אז היום חזרתי מהצבא, וקיבלתי לידי סוף סוף את הכרטיס שאליו ייחלתי חודשים... אז עשיתי DISABLE של הצ'יפ של גיגהבייט (לוח אם) והתקנתי את הכרטיס של הרקולס בעזרת ה CDROM המצורף. החלטתי לבדוק את איכות הסאונד ע"י שמיעת MP3 שאני רגיל לאבחן בהם... ואז שמתי לב לנורא מכל: בזמן שניגנתי, אם פתחתי איזהשהוא חלון, אקספלורר, או אאוטלוק אקספרס , אפילו לפעמים IRC....המוסיקה הואטההההההה והתעוותה... בדיקה קלה, הראתה כי ה CPU מגיע מדי כמה שניות ל 45% למרות שאף תוכנה מלבד WINAMP עובדת!!! אינני מבין את זה?! הרי קניתי את הכרטיס על מנת להוריד את העומס מהמעבד! אפילו עם הצ'יפ על הלוח אם, זה לא היה ככה!!! מה הבעיה?!!?!? עזרה ? אנא? מישהו? הושיעני…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה שהתחרות גדולה, התנסתי בT20 כבר כמה שעות. קצת צרידות בווליום גבוה. אפשרי להשיג את ה T20 ב399 שקל. B77 עולים 330. איך הMICROLAB B77 לעומת הקיראטיב? רוצה היום לקנות, מי שמבין- שיגיב ! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1 -יש לי כרטיס קול ישן וטוב עם RACK חיצוני של Hercules מסדרת GAME TEATHER 7.1 היה הכי טוב בזמנו... מלפני 5 שנים. אני יכול להפעיל סרטים ב DVD ולהשמיע אותם ב DD AC3 דיגיטלי לרסיבר שלי והאות מתקבל כדיגיטלי דרך כבל COAX . האם יש דרך לכוון את הכרטיס כך שגם קבצי מוסיקה וMP3 הוא ישמיע באופן דיגיטלי ויעביר אותם על ה COAX ולא דרך ה RCA? כדי להשמיע באופן דיגיטלי את הסרטים ב DVD הכרטיס צריך להשתמש בתוכנת POWERDVD. 2- אם אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, - למרות ששלי מעולה ועובד עדיין טוב, האם יש כרטיס שיכול לשדר את כל צורות האודיו ישירות לדיגיטלי דרך COAX או אופטי אם כן איזה כרטיס וכמה זה עולה? אם לא ואני צריך להעביר את זה ליציאה אנלוגית , איזה כרטיס היום יש יציאות RCA אופטי ושאר …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כדאי לקנות אותו, או שיש המלצות לנגנים יותר טובים עד 500 ש"ח עם 512MB?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תיראו מה מצאתי בזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&DB58893=129104&DB26646=68811 זאת טעות נכון? כי לא יכול להיות שהם 800 ואט
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושד ברעשים שמגיעים מהלוח אם, ואין לי הרבה מה לעשות עם זה. הכרטיס הוא revolution 5.1. מישהו מכיר מוצר שיעשה לי לינק דיגיטלי מהDAC למחשב ללא הפרעות (חייב להיות אופטי או קואקסיאלי)?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים דודי ביקש ממני לקנות לו מכשיר בעל קיבלות של לפחות 5000 שירים כלומר 20 ג'יגה בייט שיוכל לגשת בקלות לכל שיר וליצור רשימות מוכנות מראש . לטענות התקציב כמעט בלתי מוגבל ובלבד שיוכל לעשות זאת בקלות. בתחילה חשבתי על מכשיר ה nomad 1 20 giga\nomad 3 אך הבנתי שמחירם הענק הולך בעיקר על הניידות , ודוד שלי מעוניין לשים את המכשיר בסלון, כלומר נייח לחלוטין. וכך בעצם הnomad מתגלה כמכשיר מסובך לתיפעול ולמציאת שירים , כלומר לא מתאים משום בחינה. לאחר מכן התחלתי לחשוב על הצבת מחשב נייד בעל הרד דיסק גדול , ומערכת תיפעול xp יחד עם תוכנה מצויינת (לא פחות ממצויינת ) וכך , ב 4200 שקלים לערך , לפתור את העניין . אך יש לי כמה שאלות . א. האם אפשר לקנות מסך שטוח ברמה נמוכה ובלבד שיתחבר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-