עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by the kon,

היי אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB. אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם. לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50 SRH750DJ בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף נ.ב יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by ffetetg,

שלום קניתי כרטיס קול קריאטיב אני רוצה לחבר אותו דרך SPIDF לרסיבר לצערי לא ניתן לשמוע דרך SPIDF רק דרך רמקולים והאיכות לא טובה מה ניתן לעשות ? דרך הגב כדי לשמוע דרך רמקולים כמו שבתמונה הוא יוצא דרך SPIDF בכרטיס ומתחבר ל- SPIDF ברסיבר אני רוצה שיעבוד ה-SPIDF בתמונה http://imageshack.us/f/843/26082664.png/

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  3. הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing ‎VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by oren99,

הדבר שמטריד אותי זה הפסים השחורים למעלה ולמטה. גם אם הסרט 720 אז התמונה היא בערך רק 500 פיקסלים. אם אני אצפה בסרט 1080 התמונה תהיה גדולה יותר או שהמימדים ישמרו ויהיו אותו דבר? האם אפשר בכלל לצפות בסרט 1080 על טלויזיה 720? זה טוב יותר או שלא משנה?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום! היתי שמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו לMP3 שלי בזמן הריצה! מקסימום מחיר עד 400 שח.הקודמות שלי היו ריפרנס 220 של JBL היתי מאד מרוצה מהם עד שהם הפסיקו לעבוד :-( תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by YTZ,

אני מחפש טלוויזיה של 32״ בתקציב של 2000 ש״ח, עם אפשרות לחסוך כמה שיותר. ראיתי את ה32le340 של שארפ בחנות, ממש אהבתי את המסגרת הדקה יחסית אבל היה קשה להשוות את איכות התמונה (מי שם שידורי sd בחנות אלקטרוניקה??). היא נמכרת ב1600 באייבורי חוות דעת עליה אם אפשר ופתוח לאפשרויות נוספות

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  7. אהלן, השאלה בכותרת, מחפש אוזניות IN EAR וכידוע ברשת ובעיקר איביי הל סיני וכנראה גם מזוייף... מישהו קנה ויודע איך להיזהר מזיופים? או לחילופין מה האיכות של הזיופים שם? שווה את הכסף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  9. שמעתי הרבה דברים טובים על הסטיק הזה: http://dx.com/p/rikomagic-mk802-iiis-android-4-1-1-google-tv-player-w-wi-fi-1gb-ram-8gb-rom-hdmi-black-177486 1.האם הקנייה משתלמת? 2.אני מעוניין לחבר לו עכבר ומקלדת כי הוא לא מגיע עם שלט. האם הדבר אפשרי? 3.יש לי רק יציאת HDMI אחת מהטלוויזיה והכבלים כבר מחובר אליה. לכן אני מעוניין בקניית מפצל: http://dx.com/p/3-port-1080p-hdmi-v1-3b-mini-switch-hub-3-in-1-out-39291 הבעיה היא שהוא מגיע בלי שלט ומצריך לחיצה ידנית בכדי להחליף התקן. האם אתם מכירים התקן דומה במחיר זהה עם שלט? כל שאר ההתקנים שמצאתי היו עם 5+ יציאות ומחיר מוגזם ממש... 4.האם אני אוכל לחבר CDROM רגיל? אני שמעתי שהוא תומך בו כמו שהוא תומך בUSB FLASH DISK, האם מישהו יודע בוודאות? …

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by dman22,

אני מחפש אוזניות למחשב עם הדברים הבאים: - עם מיקרופון - אלחוטיות - איכות שמע טובה - מחיר בינוני (עד 350 ש"ח) - נוחות עזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  11. השאלה היא כזאת. הטלויזיה מרוחקת כחמש מטר מהמחשב ואין לי אפשרות לקרב. איך אני יכול להאריך את הכבך שמחבר בינהם? את הכבל של האודיו, פשוט גזרתי כמה כבלים של אדיו (אוזניות וכאלה) וחיברתי בינהם ונהיה לי כבר ארוך. אבל האם אפשר לעשות באותה מידה כבל של התצוגה שמחבר בין כרטיס המסך לתצוגת הטלויזיה באותו אופן? זה אותו סוג כבל כמו של האודיו? (יש לי geforce fx 5500)

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  12. Started by Culandur,

אהלן היה לי GMINI 120 מכשיר חביב מאד... נגנב ע"י זבל כאשר הייתי בשמירה!!! תמות זבל!!!! עכשיו אני צריך המלצה לנגן של כ 10-20GB בתקציב של כ 200 דולר... כמובן שניתן קצת לשחק עם הנפח והמחיר תודה

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by yuvalkob,

מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, ואני מתלבט קשות בין 3 כרטיסים. CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 - עולה 300 CREATIVE X-Fi XtremeMusic - עולה 700 CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote - עולה 1100 1100 זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, אבל השאלה היא אם ההבדלים באיכות מאוד גדולים בין כל אחד מהשלושה... זה למוזיקה, ועם אוזניות GRADO SR80

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by alexanDer,

שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by nore0,

תודה

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שיהיה במחיר של 350-, אני יודע שקיים את הפשוט הזה אבל לא ממש מצאתי ועם יש משהו אחר משהו עם יותר נפח (בטוח שאין אבל אולי...). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by LEPIDUS,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לבקש את עזרתכם. הנגן נחמד מאד, אך אינו מגיע עם תמיכה בכתוביות בעברית. יש דרך כלשהי להוסיף לו תמיכה בעברית (חיפשתי באינטרנט עדכון FIRMWARE אך לא מצאתי...)? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  19. האוזניות הם Medusa Speed Link 5.1. מישהו יודע איפה מתקנים אותם? האם לפנות לחנות או ליבואן .... יש לי אותם מעל שנה ... הבעיה היא ששומעים רק ב2 רמקולים קדמיים בלבד..כל השאר לא מגיב. תודה מראש לעוזרים וליועצים .

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  20. שלום, עד לא מזמן היה ברשותי x800gto2, וחיברתי את המחשב לטלוויזיה שלי, sharp 32wd1e בחיבור VGA. הסרטים נראו טוב, אבל עכשיו שקניתי HD4670 רציתי לחבר את המחשב בחיבור DVI ל-HDMI דרך ה-HD המפורסם שהחברות נוטות להתגאות בו אבל כאשר חיברתי בצורה כזו, התמונה על הטלוויזיה נהייתה אפילו פחות טובה מאשר בחיבור VGA: הטקסט קשה לקריאה ומרגישים שמשהו לא בסדר עם התמונה. ניסיתי לשחק מלא עם ההגדרות וניסיתי את התוכנה powerstrip אך שום דבר לא עזר אני משדר על רזולוציית 720P שזה 1368X768 כמו ב-VGA הקודם שלי אך התמונה עדיין נראית גרוע ממקודם... מאוד אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by 1900GT,

שלום, עם תקציב של 10 אלף שקל מה עדיף מבחינת ביצועים לצפייה של סרטים? מקרן קידמי או טלויזיה (LCD או פלאזמה)? מדובר על חדש קטן שהמרחק בין הספה לקיר הוא כ 3-4 מטרים.

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  22. חברי פורום יקרים, יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות. Cpu Usage נע בין 20-30%.

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  23. הגיע הזמן לקנות אוזיות חדשות ואני ממש מטלבט, אני ישתמש בהם בעיקר לGaming אבל גם למוזיקה ודברים אחרים

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי כרטיס קול חיצוני לשדך ללפטופ שלי, שכן הכרטיס קול הפנימי שלו לא מציאה גדולה. מחוסר אפשרויות או מגוון כרטיסים חיצוניים (usb) כאלה בארץ, החלטתי לבסוף לקנות את הכרטיס הנ"ל (כותרת) - וכן, אני מודע לזה שההתמחות שלו אינה בסטריאו, אבל שוב, זה היה בעיקר מחוסר אפשרויות כללי (לפחות המוכר לי), בנסיון למצוא משהו מעט יותר ראוי לשדך ל-audioengine a5. אז ככה: הכרטיס אמנם נשמע טוב יותר מהכרטיס המוטמע בלפטופ (Conexant HD Audio) - אך יש לציין שההבדל אינו משמעותי. הצליל אמנם מעט נקי יותר, וטיפה פחות עמום, אך התאכזבתי לגלות שאפילו ה-squeezebox3 נשמע טוב בהרבה משניהם - עם יותר נפח, צליל נקי ופתוח יותר, והרבה פחות עמום - וזאת למרות שה-sb3 נחשב אמנם למקור נקי, אך חסר…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים