עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TheTNT.COM2,

כמה שאלות, אז ככה: 1) אם אני מחבר מפצל לכרטיס קול ונגיד שם לו רמקולים וגם אוזניות, זה פוגע באיכות שאני אקבל? עוד שאלה היא שקניתי לפני כמה חודשים AUDIGY 4 SE 7.1, כמו כן קניתי גם אוזניות אך לצערי מיהרתי עם הקנייה וקניתי אוזניות סטריאו (SENNHEISER HD 415) שעלו לי 450 שקל בצליל (אני יודע שסידרו אותי קצת במחיר). קניתי בעיקר כדי לקבל ביצועי סאונד טובים במשחקים, אך האוזניות שקניתי ממש טובות למוסיקה אבל לצערי הן גרועות למשחקי פעולה ברשת. 2)זה קצת שריטה אבל אני רוצה לקנות כרגע אוזניות שבאמת יתנו לי ביצועים טובים למשחקים, ברגע שאני אשיג את הכסף מהעבודה שאני חשבתי על לקנות את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487, קיבלתי עליהן המלצות בתור אוזניות מעולות למשחקי פעו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה. המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA... בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב.. קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין א…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by ZoreK_ZetiM,

קניתי את המכשירב2000 ש"ח (יד שניה באחריות) יש סרטים שאני מכניס והוא לא מנגן אותם....איפה אני מוצא לו מקודדים עדכניים????? מישהו מכיר איזה תוכנה פשוטה להמרת קידוד של סרטים???

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by ferrarious,

אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  5. חיברתי את המערכת סטריאו 2 רמקולים למחשב וזה עובד סבבה.. עכשיו יש לי גם סאב וופר בלי הזוג לווינים.. יש דרך שאני אוכל לחבר בין המערכת סטריאו לסאב וופר למחשב ? זה הסאב וופר: INSPIRE 2.1 G380 Creative אני חושב שאני צריך את שני הכבלים האלו: איך קוראים בידיוק לכבל הזה? ולכבל הזה: שאני אדע מה לבקש בהום סנטר = \ קיצר אני חושב שאני מחבר עם הכבל הראשון בין הסאב למחשב ועם הכבל השני בין המערכת לסאב וככה אני סוגר מעגל .. תקנו אותי אם אני טועה..

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום יש לי את הגרסא הראשונה של הכרטיס אני יודע שבנו ל-6.1 אין הבדל בחומרה אלא רק בדרייברים רציתי לדעת מול ה7.1 החדש האים יש הבדלים או שגם פה זה רק דרייבר ואם כן איך מחברים 7.1 ל RACK

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אם למישהו יש את הכרטיס קול הזה אני חייב את הדרייברים שלו................. אז אם הוא יוכל לשלוח לי ...... אין את הדרייברים שלו בשום מקום באתר של החברה ובכל שאר המקומות יש רק עדכון... אבל אם מישהו מוצא אותם בכל זאת שיתן לי בקשה אבל רק שתדעו הקובץ (WEBUP) זה עדכון אז לא להביא אותו. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התקלקל להם הDVD כל הDVD היום עם אותן התכונות...קשה לי להחליט על איזה מכשיר / חברה / דגם אתם ממליצים ? למשל אני מצאתי את שני אלו >>> ודוקא הזול יותר ניראה מתאים ליותר פורמטים האם זה נכון? DVD APEX דגם: DVX-811 מחיר 294 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 DVD PIONEER דגם: DV393 מחיר 400 ש"ח (12 תשלומים) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 תודה מראש!!1

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by hotshot,

אני מניח שזו שאלה די מטופשת אבל בכל זאת. יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שלפי הגדרות היצרן מוציא sound 7.1. החיבורים הפיזיים היחידים לקול שזיהיתי הם שישה חיבורי פינים (כמו חיבור אזניות) שכרגע אני משתמש רק באחד מהם בכבל שמתפצל לשניים והולך לרסיבר (כמובן שחיבור נוסף הוא למיקרופון, אני לא יודע למה משמשים הארבעה הנותרים). הרסיבר שלי הוא די ישן שלא כולל HDMI ולכן יציאת ה-HDMI יוצאת ישירות לטלויזיה והוגדרה להוציא רק וידאו. עד עתה זה לא שינה לי כ"כ כיוון שהיו לי רק זוג רמקולים קדמיים. כעת רכשתי זוג אחוריים, סנטר וסאב ורציתי לדעת אם היציאה שבשימוש מוציאה 7.1 או שעליי לרכוש כרטיס קול שממנו יהיו כבר יציאות s/pdif (אופטי או קואקס). בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת,אני צריך המלצה לאוזניות לנגן COWON D2 החדש שקניתי ;D כואב לי באוזניים רק מלהסתכל על IN EAR אז אם אפשר משהו שהוא לא IN EAR אני שומע רוק והיפ הופ בעיקר ואני אוהב לשמוע חזק אז עדיף סגורות... אה ואני שומע בד"כ הרבה ברציפות אז אני צריך אוזניות שיהיה נוח לשמוע אותן רצוף להרבה זמן... התקציב כאמור 500 ש"ח ממש ממש תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית אשר תופסים שטח מדף רב ויקר. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GetForce 6600 GT עם יציאת DVI ועם אני לא טועה עם יציאת VIVO. כיצד נראית יציאת VIVO? האם יש דרך באמצעות מכשיר הוידאו והמחשב שלי - להקליט את הסרטים אשר נמצאים על גבי קלטות הוידאו לקבצי מחשב??? אני מתכוון ללא רכישת DVD מקליט או מכשור היקפי נוסף אחר. תודה מראש על עזרתכם המועילה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. הרמקולים הישנים שלי לוג'יטק X220 הלכו לפח אתמול אחרי ששירתו אותי מעל ל 8 שנים חחועכשיו יש צורך בחדשים.. את האמת שהייתי סגור על הארמן קרדן סאונדסטיק 3 שמהיום שיצא סאונדסטיק אחד אני מפנטז לי עליהם ובמיוחד שיש לי חברים שטסים עוד כמה ימים לחול אז המחיר בדיוטי ממש משתלם.. אבל אחרי כל מה שקראתי בפורום כאן אני ממש מבולבל..למרות שכל העולם ממש מעריך את הרמקולים האלה אתם דיי נגדם.. אז אני בנאדם שאוהב לשמוע עוד הצעות ואז להחליט בעצמו ולא ללכת ראש בקיר ואחרי זה להתבאס.. בקיצור החדר שלי הוא דיי קטן(אני אמדוד אותו ואגיד לכם את מידותיו,אני מניח 250X270 בערך אולי טיפה יותר גדול) אני צריך רמקולים למשחקי מחשב אבל בעיקר למוזיקה..והחל ממוזיקה קלאסית ועד למטאל ובלוז וגאז וממש מה שבא לי …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Guy King,

שלום, שמעתי שהפדים שלהם נוטים להתבלות אחרי כמה שנים. יש מקום בארץ שניתן להשיג בו פדים חלופיים? במסגרת האחריות לכל החיים, החלפת הפדים כלולה? ולמי שיש את האוזניות - הפדים אכן מתבלים? תודה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by DjMorpheu5,

שלום. התקציב שלי הוא עד- 500 ש"ח. אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה לכן צריך מיקרופון. יש דגם הזה של Medusa Home Edition : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=602&CatCode=58 ויש גם את : Sennheiser PC 161 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19047 אני רוצה שתגידו איזה דגם עדיף, לצרכים שלי. והאם יש משהוא שעדיף על שניהם, אני קונה רק מישראל. תודה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by ytoledano,

אני עכשיו קונה נגן מבוסס הארד דיסק באיזור ה20 ג'יגה + וחשוב לי לשמר את האיכות שאני מקבל מהמחשב, כשאני שומע הכל בWAV לא מכווץ. זאת אומרת, כן מכווץ אבל רק ב APE ככה שלא מאבדים כלום. אני רואה את זה במעט מאוד נגנים, אבל הIPOD בולטים עם תמיכה בפורמט Lossless של Apple, ולא אכפת לי להמיר כל מה שאני מעביר למכשיר הנייד, אבל מה שכן אכפת לי זה זה לשלם יותר מדי על IPOD כשאני יודע שיש חלופות יותר טובות, והכי מעצבן אותי שזה לא כונן נייד שאפשר לחבר לכל מחשב. מעניין אותי אם קריאה של כזה פורמט גומרת את הבטריה יותר מהר, כי יש מצב שצריך לעבוד יותר על הפתיחה של הפורמט לWAV... עוד משהו שחשוב זה שידור בFM לאוטו, אבל לא אכפת לי אם זה בתאם נפרד שמתחבר למצית (רק שלא יעבוד על בטריות). אין איזה טבל…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Drek Boy,

שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by w semon,

קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.

21. שלום לכולם, רכשתי את הטלויזיה הנל מחברה מוכרת, בגודל 65 אינץ, המחיר ששילמתי הוא 3K כולל התקנה(Samsung tu7100) מה שמוזר לי ולא נותן לי שקט שאני כמעט ולא מוצא פרטים/ביקורות על הדגם הזה אולי באיזה אתר או 2 (המוכרת ציינה שזה דגם מאוד חדש), בדרך כלל דבר ראשון זה חיפוש בזאפ והשוואות אבל הוא אשכרה לא קיים. עכשיו יש מצב שזה איזה דגם חדש אבל מאוד חלש ולא איכותי? מאוד חשובה לי העזרה שלכם, כי במידה ועשיתי טעות אני יכול עוד לבטל(נשארו לי 5 ימים לביטול) ואספוג את ה100 שקל. אודה מאוד לכל מי שיעזור לי

22. Started by oz12,

איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת , אני רוצה לקנות מסך שהוא דבר ראשון ישמש כטלויזיה אבל בנוסף אני אחבר את המחשב אליו נגיד כדי לצפות סרטים .. אבל בעיקר השימוש הוא הטלויזיה שהוא יהיה טלויזיה איזה גודל לקחת 22',24',26'\חברה\ ותקציב בוא נגיד עד 2500

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום, הציעו לי לקנות מערכת AIWA בתוספת עוד מספר רמקולים של חברות אחרות ב150 שקל. האם כדאי לי לקנות אותם במקום רמקולים למחשב בטווח מחיר של 100-200 שקל. הרמקולים : 2 JVC 2 AIWA (חדשים) 2 SANSUI 2 ONKYO יש לי עוד 2 רמקולים מעץ, אני לא יודע אם הם עובדים אבל אשמח למסור אותם באותה חבילה . jvc ca-s200* * AIWA SX NS22 http://i2.photobucket.com/albums/y16/UltraS-5-HapoeL/IMG_5548.jpg?t=1195164954

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by er0101,

הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Koby,

מישהו מכיר את האוזניות הנ"ל ויודע אם כדאי לקנות אותם? איך האיכות סאונד, נוחות וכו?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.