עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OneWingedAngel,

אני לא יודע אם אתם יודעים (אני לא ידעתי), אבל באירופה מוכרים את ה H320/40 בגרסה "לייט" שנקראת H320SE. גרסה זו אינה כוללת שלט, וגם אינה כוללת את הExternal Battery Pack אשר נכללים בגרסה הרגילה. אני כמעט חטפתי שבץ כשהביאו לי את הנגן וראיתי שלא היה שלט ומחבר בטריות חיצוני... הייתי בטוח שקיבלתי את הגרסה האמריקאית. בכל אופן אני מרוצה עד הגג... אני מקווה שהשלט ל320 יגיע בקרוב! ראיתי שבאוסטרליה כבר מוכרים את ה H320+השלט החדש באריזה http://www.minidisc.com.au/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=551

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by Matan D,

שלום, אני צריך אוזניות למשחקי מחשבי מרובה משתתפים ברשת [ קאונטר סטרייק וכו'] התקציב הוא עד 150 שקל..לא יותר !!! לא חובה מיקרופון מחובר לאוזניות. רצוי גם שיהיו של חברה אמינה. אם אפשר בבקשה מי שמציע לי דגם מסויים תמונה של המוצר תעזור מאוד ! תודה רבה מתן

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by deth213,

שלום, יש לי Cowon D2 ואני מקשיב למטאל :angryfire: כמה שעות ביום. כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות קשת של סוני MDR-W08L http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11028639#specifications הם מאוד נוחות ואני די מרוצה מהן. בנוסף יש לי גם AKG K324P אבל אחרי כמה זמן הן מכאיבות באוזן. חיפשתי עוד אוזניות שהן Vertical In Ear כמו הסוני ומצאתי את הדגם PMX80 של סנהייזר http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line-pmx-80 למישהו יש ניסיון איתם ? מישהו מכיר אוזניות מהסוג הזה ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  4. http://documents.epanorama.net/documents/groundloop/home_solving.html

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התחדשתי לפני כמה ימים ב YES MAX HD + VOD TOTAL בנוסף יש לי מערכת חמודה של NEON 5.1 ערוצים שעלת לי ממש זול ונרה לי שיכולה להטחרות בהרבה מהמערכות של הרמקולים בסטייליסטים שמוכרים היום למערכת יש רק כניסות בננות כמו כול מערכת באזור המחירים שלה הממיר של YES יכול להעביר 5.1 ערוצים רק דרך HDMI אבל יש לו רק חיבור אחד כזה והוא מחובר לטלוויזיה אז זה משעשיתי לקחתי את שני יציאות סאונד (2.0 לבן ואדום חיבור פשוט ) וחיברתי אותו למחשב בתור קו נכנס ואת המערכת חיברתי למחשב עכשיו יש לי שליטה על הסאונד של הממיר דרך המחשב אבר רק 2 ערוצים :-\ יש איזה תוכנה שיודעת לעשות את ההמרה והפיצול לכול רמקול ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by FARKASH7,

אהלן. אני מכין "תשתית" לרמקולים שאני הולך לקבל, ואוזניות שאני מתכנן לקנות. קניתי ממשתמש שפירסם בלוח היד 2 באתר כרטיס קול של קראייטיב מדגם אודיגי 2. חיברתי אותו הכול עובד טוב ושומעים מעולה, כרגע מחוברים אליו Klipsch ProMedia 2.1/אוזניות של סנהייזר מדגם PX100. בצד יש לי כבר מגבר סטריאו של חברת Carver, ובהמשך יגיעו אליי זוג מדפיים של אינפיניטי ומתוכננת קניה של אוזניות ב100$ בערך. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס יש לו יציאה כתומה דיגיטאלית, האם בהאזנה למקור אודיו כלשהו Wav/Flac/Mp3 יש לה חשיבות כלשהי? לקליפש כמובן אין כניסה דיגיטאלית וגם לא למגבר סטריאו. כרגע מה שמחובר, מחובר לכניסה הירוקה הרגילה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by Lior10,

אני מתלבט בין הATP3 לJBL. מה לבחור ולמה? תקציב: 400 גג. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש רמקולים 2.0 בעדיפות לכמה שיותר קטנים. בעיקר לסרטונים ביו-טיוב ומשחקי מחשב התקציב שלי הוא 250-300 ש''ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Eli92,

שלום, יש ברשותי אוזניות ATH-M50 אני מעוניין לשפר קצת את איכות הסאונד כי אני מרגיש שיש להם עוד פוטנציאל. האוזניות מחוברות ישירות למחשב לחיבור שיש מקדימה על המארז.וכל המוזיקה שלי היא ב FLAC. הבנתי שיש מכשיר שמחברים לUSB סוג של מגבר(נראה לי קוראים לזה DAC) ועליו מחברים את האוזניות. אני לא מבין בזה בכלל ואשמח להמלצות ממכם מה אני צריך בעצם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elad-r,

כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקולים יש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמיים זה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים..... יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ??? תודה מראש ד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כוחן של שמועות? ברשת כבר מתרעמים, מוחים ומתכוננים לסמארטפון הבא מבית חברת הענק, אשר לכאורה יוותר על כניסת האוזניות החוטית הישנה והמוכרת האם זו מחאה מגוחכת או צעד נגד מקדים חכם שעשוי להביא לשינוי? בשבועות האחרונים קיבלנו דיווחים מעיינים על כך שאפל בודקת אפשרות (ואולי אף עובדת על כך בפועל) לבטל את כניסת האוזניות הקלאסית לחיבורי 3.5 מילימטר במכשירי האייפון העתידיים, לכאורה לשם הפיכתם לעמידים במים ואבק או אולי לשם הפיכתם לדקיקים מאי פעם, באופן שלא יאפשר לכלול את החיבור ללא יצירת 'בליטה' בגוף המוצר. כרגע נראה כי מדובר בשמועות בלבד, אך רבים ברשת ממש לא מתייחסים לכך באופן הזה – ישנה עצומה פומביתשיוצאת נגד ביטול חיבור האוזניות הישן והטוב עם קרוב לרבע מיליון משתמשים שכבר…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by rudyzplace,

היי, יש לי מגבר של סוני מדגם TA-F120. כעיקרון הוא אמור להיות סוס עבודה אבל בפועל שאני מעלה את הווליום מעבר לחצי הוא עושה MUTE לכמה שניות עד שמורידים קצת את הווליום. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by pringles,

אני רוצה לקנות מע' חדשה תקציב שלי 1500 שקלים אני רוצה שיהי רמקולים טובים אבל פצצה(בהתאם למחיר כמובן) שיהיה שווה ביכלל להדליק אותה השימוש של המע' זה לשמוע שירים יאנו דיסקים וגם לשמוע MP3 מהמחשב ובקיצור אני מיתכוון לחבר אותה גם למחשב אני לא מבין בכל הקטע של האודיו אז תמליצו לי על משו טוב במקסימום סכום שציינתי נ.ב מה זה RMS PMPO מה הבדל ואיך אפשר להבין כמה PMPO זה RMS וההפך תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, חבר שלי כרגע רוצה לקנות מערכת רמקולים 2.1 חדשה למחשב. עכשיו, יש שלושה מערכות שהוא מתלבט ביניהן, ואת שלושתן הוא משיג באותו מחיר, ככה שאל תתייחסו למחיר, אלא למי יותר טוב. והמערכות המועמדות הן: Creative Inspire 2400 http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms201.asp - Yamaha YSTMS201 http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/ystms35d.asp - Yamaha YSTMS35D תודה מראש על ההמלצות

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by Marik.Sh,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי שיהיו 5.1 עם עוצמה ואיכות מחפש משו בסגנון של הLogitech X-530 השכוחים חחח אין תקציב מוגדר כרגע...

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  18. יש לי כבר רשת מהמחשב בחדר לסלון .. אני מעוניין לשים בסלון סטירמר שמאפשר להשמיע מוזיקה ולהראות סרטים שנמצאים במחשב . יש דבר כזה ...איך קוראים לזה ?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by yot,

בזמן הקרוב אני הולך להוציא רישיון, והחלטתי שבכסף שיישאר לי בצד אני אשדרג את המערכת רמקולים שיש לי כרגע (Altec Lansing ATP3)... התקציב המשוער הוא בסביבות ה-1000 שקלים, אני יודע שזה דיי נמוך ואני מעוניין לדעת במה הכי כדאי להשקיע בתקציב הזה מבחינת איכות סאונד, אמינות וזמינות באזור שלנו... אני כמובן מדבר על מערכת 2.1 שהיעוד שלה יהייה לשמיעת מוזיקה. מה ההצעות שלכם?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by tintin,

אוקי אני בטוח שהרבה כבר שאלו את השאלה הזאת אבל אני ממש רוצה לקנות ואני ממש לא יודע מה לבחור. בשום חנות שאני מכיר לא היה את שתי האוזניות האלו ביחד ולא יכולתי להשוות מה גם שלא שמעתי לא את זו ולא את זו. קראתי באיזה אתר שהPMX 100 יותר טובות מהפורטה פרו. מה דעתכם? האם הבאס בPMX100 רועש מדי? מבחינת נוחות וכל השאר לא מעניין אותי עדיפות ראשונה שלי היא איכות הסאונד בשמיעת כל סוגי המוזיקה. תודה!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. 2 הצדדים S.Video (או S-VHS אם תרצו). MSI 9800 Pro בצד אחד. טושיבה לא רעה בצד שני. יש לי כבל S-VHS של 5 מטר, וזה עבד חלק... הבעיה שהמחשב שינה מיקום והמרחקים התארכו (עכשיו זה 7 מטר). אז קניתי כבל מאריך S-VHS עם שרשור של 2 נקבות של החיבור. חיברתי - אבל רואים רק שחור לבן. אני מניח שזה בגלל השרשור (=צומת נוספת=הפרעה) של הכבל הנוסף. השאלה: האם כבל אחד של 10 מטר יעבוד באיכות של כבל של 5 מטר? (ואני לא צריך הסברים טכניים של החזרת האות וכו'...) פשוט כבל כזה עולה בסביבות 100 ש"ח לפחות, אז אני לא רוצה לקנות סתם. תודה!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, קרוב משפחה של חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות נגן MP3 בזול. התקציב הוא בערך 1000 שקל והוא מעוניין בנפח של 20GB~ כל המלצה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. חיברתי עכשיו את הרמקולים החדשים שלי, Logitech Z523, וחוץ מזה ששומעים מאוד מאוד חזק (בהשוואה למערכת 5.1 שהייתה מחוברת לרסיבר וטלוויזיה שמחוברת בHDMI). אני כרגע על 12% בעוצמת הסאונד של המחשב ועל בקושי חצי ברמקולים וזה טיפה יותר מדי.. דפאק? /:, (נגיד בטלוויזיה אני על 100% ועל 10 בטלוויזיה עצמה..) יש גם רעש סטטי שנראה לי קצת חזק (כשמגבירים רק את הרמקולים ומכבים את המוזיקה במחשב..). מה אפשר לעשות לגבי כל אחת מ2 הבעיות?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.