עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by artyom,

Hey guys today my dad bought these speakers and i was wondering if they worth something... http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041 he bought them from Best-buy just for 990... thanks

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by scorpion,

אוקיי, החלטתי לפתוח דיון שמטרתו למנות את היתרונות והחסרות של הפטיפון והCD. ולגבש דיעה די כללית לגבי המצב. אז לפני שנתחיל בדיון אנא תקראו את זה AND LET THE DISCUSSION BEGIN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by orengore2,

שלום לכולם חיברתי אוזניות לטלוויזית LCD, ומכיוון שאין יציאת אוזניות בטלוויזיה כזו, חיברתי אותם על ידי מתאם של RCA לPL מה שקורה הוא שהווליום נורא חלש, גם כאשר חיברתי אוזניות עם מגבר פנימי יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by BIGBENG5,

תקציב לאוזניות: 100$ / 500 שקל חריגה(הסכום שאסור לעבור בקנייה): עד 100 דולר 500 שקל אני רוצה אוזניות IN-EAR השימושים לאוזניות: מוזיקה\סרטים\משחקי מחשב - סמנו באדום את השימושים. בקשה מיוחדת (איזור מגורים, חנות, גודל וכו'): אני יקנה אותם באיזה אתר מחול כמו EBAY אמאזון(יש לי דודים בחול) או כל אתר אחר אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה(אלקטרו טראנסים) חשבתי על אלה http://www.akg.com/personal/K_330,pcatid,7,pid,102,_psmand,1.html או http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4-overview/ לגבי הAKG K330 כבר ראיתי עליהם ביקורות אני רוצה חוות תעד/המלצה על ה Image S4 Headphones תודה! סהר

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by jackass,

מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המסך LCD הזה . והאם הוא שווה את המחיר 16,000 שקל???? אם לא שווה את המחיר ,אז מה יש לכם להציע באותו סדר גודל של מחיר ואינץ???? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LC37GA4M&Cat2Cat1ID=1844&Cat2ID=2119&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shahar91,

יש ברשותי כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150 שהפתעתי לגלות שיש לו שם טוב בשוק אך לצערי המחשב שלי עובד עם ווינדוס 7 64 ביט עם 4GB זיכרון וכידוע יש לכרטיס בעיה עם זה. יש אנשים שאומרים שיש דרייבר שמתקן את הבעיה אבל עד כמה שניסיתי הכל חארטה וזה עובד אחרי הרבה מאמצעים בצורה ממש חפרית, גרוע ולא נוחה - תקנו אותי אם אני טועה הייתי משמש בכרטיס כמובן במדיה סנטר, להקלטה סדרות. בכוונתי למכור את שלי. אני ממש לא מתכוון לוותר על ביצועי המחשב ועל החומרה שלי בשביל כרטיס טלויזיה. רציתי המלצה לכרטיס עריכה שיתמוך לי באופן מלא בווינדוס 7 64 ביט מעל 4GB זיכרון בתקציב של 150 שקל (מחיר של אייבי - לא בא

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש אוזניות איכותיות, העדפה לאוזניות in-ear. המטרה העיקרית היא לסרטים, אם יש משהו שתומך בסראונד בצורה מקצועית(גם אם לא IN-ear) אני מוכן לשמוע טווח מחירים - 200-300 שקל מקסימום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  11. כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by pringles,

יש לי רמקולים של אלטק לנסינג 4212 ואני רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני יכול לקנות בשביל לנצל אותם עד הסוף רוב השימוש הוא מוזיקה בעיקר, משחקים לא פחות וגם סרטים לא מעט. יש לי כרגע כרטיס XFI גיימר רגיל ואני מרגיש שהרמקולים יכולים לתת עוד אבל מוגבלים יחסית. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by HoT-DoG,

אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בעת צפייה בסרטים ומוזיקה מה הבעיה? חיברתי את כל החוטים לפי הצבעים. הרמקולים הם של LOGITECH תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות 2 טלוויזיות 42' במחיר של 2500 ש"ח כל אחת. [list type=decimal] [*]האם כדאי פלזמה או LCD? [*]האם יש המלצה לדגם במחיר הזה? [*]מה כדאי לבדוק כשקונים טלוויזיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי גיטרה אקוסטית ...אני קונה לה מיקרופון מיוחד כדי להתחבר איתה למחשב מישהו מכיר תוכנה בשביל לעבוד עם זה? כאילו תוכנה שאני יוכל לשנות את הסאונד של הגיטרה להוסיף אפקטים ודיסטורשן..? מקווה ששמתי את זה בפורום המתאים תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eliav-peretz,

שלום! אני מחפש נגן 20 ג'יגה שיעלה גג 1400 הכי חשוב לי זה מוזיקה.. אם הוא מציג תמונות ואם פי 4 זה גם טוב! אם אתה יכולים להביא אתרים מאיפה אפשר לקנות עדיף איזור המרכז או הצפון הכי טוב! תודה!

• 70 תגובות
    • 3k צפיות
  21. מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by galr52,

שלום רציתי לדעת מהן גודלם בסנטימטרים או של טלויזיות בגודל 22, 24, 26, 32. דבר נוסף אני מועניין לקבל מעט מידע אודות ממירים דיגיטליים, איזה ערוצים הם קולטים, מה איכות השידור ביחס לממירים של יס או הוט, מה ההבדל בין הסוגים וכו' בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

משהו יודע אם אפשר לחבר אותם לטלויזיה ולממיר של הוט ולדי וי די וכל זה? מה צריך בשביל זה? אמרו לי שהכל בקופסא ולא צריך שום דבר זה נכון? ואם אני ירצה גם לחבר את זה למחשב .. יש לי לוח kn8 ultra - nforce 4 ultra שמעתי שיש לו 7.1 יהיה לי סרוונד?? איזה דרייבר הכי טוב שיהיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  24. גם דרך האינטרנט אפשרי

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בעד 600 שקל. בעקרון חשבתי ללכת על הATP3 (יש חנויות שיורדות אפילו ל500 שקל במקרה הזה) אבל החלטתי שאולי כדאי לשאול קודם את המומחים ולשמוע קצת המלצות בתחום. מה דעתכם? זהר

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.