עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yoav9,

ווואי, שנים שלא הייתי בפורומים כאן... אני באמת מתגעגע... בכל אופן! רכשתי בחופש הגדול דיסקמן mp3 של samsung cd yepp mcd-hm200 http://www.mghusa.com/Products/CD-Players/mcd-hm200.html בכל אופן. הדיסקמן עבד לא רע כלל, וחוץ מהעובדה שאין לו תאורה אחורית ויש קפיצות מעטות בדיסקים רגילים הייתי מאוד מרוצה. אבל פתאום, אחרי שבעה חודשים בערך, המגעים בינו לבין האוזניות השתבשו, לא יודע! מאוד מוזר, הדיסקמן לא נפל, לא נשבר, לא כלום! כאשר אני מחבר אוזניות (ניסיתי כבר מספר סוגים) במקרה הטוב אני שומע רק באוזן ימין וכאשר אני לוחץ ממש חזק על החיבור אני שומע גם באוזן שמאל, ובמקרה הרע אני צריך ללחוץ ממש חזק רק על מנת לשמעו משהו (זה תלוי בסוג האוזניות בעיקר) האחריות של המכשיר פגה אחרי 3 חודשי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. שכנעו אותי לא לקנות PMC, ולכן אני קונה MP3 רגיל. אני צריך MP3 שנראה טוב, עם חיי בטריה שיותר גדולים מ12 שעות, תפריט קל, מכשיר קל, עדיפות על אחד שיקרא גם עברית. אין הגבלה בתקציב. תודה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שמעתי הרבה דברים טובים על הסטיק הזה: http://dx.com/p/rikomagic-mk802-iiis-android-4-1-1-google-tv-player-w-wi-fi-1gb-ram-8gb-rom-hdmi-black-177486 1.האם הקנייה משתלמת? 2.אני מעוניין לחבר לו עכבר ומקלדת כי הוא לא מגיע עם שלט. האם הדבר אפשרי? 3.יש לי רק יציאת HDMI אחת מהטלוויזיה והכבלים כבר מחובר אליה. לכן אני מעוניין בקניית מפצל: http://dx.com/p/3-port-1080p-hdmi-v1-3b-mini-switch-hub-3-in-1-out-39291 הבעיה היא שהוא מגיע בלי שלט ומצריך לחיצה ידנית בכדי להחליף התקן. האם אתם מכירים התקן דומה במחיר זהה עם שלט? כל שאר ההתקנים שמצאתי היו עם 5+ יציאות ומחיר מוגזם ממש... 4.האם אני אוכל לחבר CDROM רגיל? אני שמעתי שהוא תומך בו כמו שהוא תומך בUSB FLASH DISK, האם מישהו יודע בוודאות? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by AleXGanGSteR,

היי, החלטנו להשתדרג ולקנות LCD לסלון. תקציב 7 אלף. (אממ חריגה של 300 שקל ...) 42 אינץ' מרחק צפייה משהו כמו 3 וחצי מטר. הטלויזיה תשמש בין היתר לצפייה בתכני HD מהמחשב הנייד שיהיה מחובר בHDMI וכנראה נשדרג את הממיר לHD (עדיין לא ידוע אם נשדרג... אבל היא בעיקר תשמש לצפייה בYES). מה שחשוב בטלויזיה זה החדות. שהתמונה תהיה כמה שיותר "יפה" . כרגע חשבתי על שני דגמים: שניהם 42 אינץ' PHILIPS 8404 LG LH70YR אשמח לחוות דעת על הדגמים שנתתי ומה מהם עדיף ולמה. (ודגמים אחרים יתקבלו גם בשמחה.) תודה מראש על העזרה!

5. שלום לכולם, אחותי קנתה DVD נייד, ואנחנו רוצים לחבר אותו לרכב. אבל הDVD לא מגיע על שום חיבור למושב של הרכב. צריך לקנות מחבר מיוחד לחבר אתהDVD לרכב? ואם כן איפו קונים אותו? תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי DVD XORO 415 והחיבור האופטי שלו לא פועל (אין אור אדום בחור של החיבור האופטי ) ואני לא יודע מה לעשות האם אני יכול איך שהו להפעיל את החיבור או שזה משהו לא תקין במכשיר??????? אני מאוד מקווה שתעזרו לי כי זה מאוד חשוב.........

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של 46-47 אינץ עד סכום של כ 6000 ש"ח ( בלתי אפשרי לחרוג ועדיף מתחת). בנוסף אני אשמח לקבל המלצה ספציפית גם לטלויזיה של PHILIPS ( תקציב עד כ 7000) גם בגודל 46-47 אינץ. תודה רבה, עמית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yoavbd123,

אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Eranl99,

מתלבט בין הבאים לצורך שמיעת מוסיקה מהמחשב. ההתלבטות המרכזית - האם ללכת על JVC (לא רשום דגם. מצורף תמונה. רשום אבל 1980...) או על Marantz 2015 שהוא ישן אבל קלאסי. (איכות שמע ממש טובה בד"כ) שניהם עולים בסביבות ה-400 ש"ח מיד שניה. [attachment deleted by admin]

11. Started by dman23,

אז אתמול כניסת ה HDMI הפסיקה לפעול לחלוטין ניסיתי כבלים שונים וניסיתי לחבר ל PS3 ול YES ואין כלום חיבור קומפוננט נותן רק תמונה ואין סאונד מי מכיר את הבעיה ויודע מה עלות תיקון של דבר כזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by rel81,

אז ככה.... המחשב שלי מעפן בצורה מחפירה, אבל זה לא העניין, יש לי מגבר HIGH END של b&o משהו מטורף 1200W RMS לכל ערוץ (עלה לי 36 אלף ש"ח) ורמקוליים : 2 קדמיים BOZE pure realistic 900W ו2 אחוריים : JBL VC1000 1000W זרקתי כסף כמו משוגע על זה חסכתי 5 שנים כמעט.. כי אני רוקיסט מושבע הקיצר מה שרציתי לשאול זה על איזה כרטיס קול אני אלך... נשארו לי עוד 7 אלף.... אני צריך את זה לציוד קצה לHIGH END... תודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם כדי לנסוע על אופניים עם ה h10?{כשהוא מנגן כמובן}. נסיעה בת 10 דקות, לא ארוכה. האם זה יהרוס את ההרדיסק של המכשיר או משהו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shai11,

שלום אני צורב סרטים לדיוקס שלי כבר כמה חודשים בכול הפורמטים ליפני כמה ימים צרבתי איזה סרט והוא כותב שהוא לא תומך בפורמט עכשיו השאלה האם אפשר להתקין לו מקודדים? אני צורב א, הסרטים דרך NERO DATA cd

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Talker,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות וכרטיס קול איכותיים לשימוש לשמיעת מוזיקה. אני מוכר את הרמקולים שהיו לי כבר שנתיים (LOGITECH X530) כיוון שהם עשו את שלהם ואני מחפש משהו יותר איכותי (והבנתי שאוזניות יעשו את העבודה מעולה). נאמר לי שלא מספיק לקנות אוזניות איכותיות אלא גם צריך כרטיס קול איכותי, תקנו אותי אם אני טועה. תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות + כרטיס קול? תקציב 800 ש"ח +- אבל אם יש יותר זולים שעדיין יעשו את העבודה אני אשמח. אני בעיקר שומע רוק ומטאל, אם זה עוזר במשהו . אם התקציב נמוך בבקשה תגידו לי, תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oorlevi,

יש לי כרטיס OB די ישן ויש לו רק 3 חיבורים עכשיו רציתי לדעת כמה כבלים בסה"כ מיתחברים לכ.קול עצמו? אמור להיות רק כבל אחד לא? כי הרמקולים מיתחברים לסאב ומהסאב יוצא כבל אחד אל הכרטיס קול לא? האם המערכת תעבוד טוב עם כרטיס OB? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 23:44:04 סורי על הדאבל אבל אני ממש חייב תשובות כי אני יוצא עוד שעה בערך לקנות!בסוף מסקאי פיסי אחריות ושירות משתלמים יותר!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מיסתבר שלפי כמה אתרים פליסטישן 1 (גירסהSCPH-1001 הדגם השני שנוצר ) הוא בעל חיבור ששווה בערך 6000 דולר ,מה שמצחיק שאת הקונסולה אפשר לקנות במשהוא כמו 20 דולר . http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml האם זה נכון לדעתכם? עם כן אני הולך להזמין איזה זוג של כאלו . ואגב ,סתם שאלה ,איך אני בודק איזו גירסא של הפליסטישן יש לי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by גדעון,

[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by ben007,

היי חברה יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם תוצרת EPOX 8 KDA3J והכרטיס של REALTEC עכשיו מוזיקה רגיל הוא מנגן בלי בעיה, אבל ברגע שזה נוגע לתוכנות עריכה של קול ( FL STUDIO, CUBASE ) הוא כמעט ולא מנגן קבצים ( ומה שהוא כן - הוא מנגן בתוספת רעש מוזר, כמו איכות מאוד מאוד ירודה של הקובץ ) - כל מיני רעשים חזקים יוצאים מהרמקול עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדרייברים של הכרטיס. החלפתי המון פעמים את הדרייברים, ולכל דרייבר תופעה שונה. או שהוא לא מנגן בכלל או עם הפרעות וכו' מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by e.t,

בקשר לכ. קול - תשאל בפורום אודיו וקולנוע ביתי באתר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. התקנתי אתמול משחק (Assassin's Creed, אם זה משנה משו) והתחלתי לשחק. לאחר כמה דקות גיליתי שאני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע ורעשים אחרים, אבל לא את הסאונד של הדיבור. יש לציין כי חבר שלי, שהתקין את אותם קבצים, לא סובל מהבעיה, והוא יכול לשמוע את הדיאלוגים. זה ממש מעצבן לשחק במשחק כמו AC בלי סאונד של דיאלוגים ולכן אני מבקש עזרה. הדבר לא קרה לי במשחקים אחרים. אגב, כבר ניסתי להוריד דרייברים לכרטיס קול, ללא תוצאה. (כרטיס הקול הוא כרטיס משולב שמגיע עם לוח האם Asus P5LD2 SE) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by coldplay,

השמועות נכונות? http://www.engadget.com/2006/04/13/real-video-ipod-delayed-by-display-problems-studio-talks/

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, רציתי לשאול האם ניתן, ואם כן כיצד, לחבר רמקולים של מערכת סטריאו לכרטיס הקול. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות AUX של המערכת, אך יש ברשותי רק את שני הרמקולים, ולא את המערכת עצמה. לרמקולים אין ממש חיבור, זהו כבל חשוף (2 כבלים לרמקול - 4 סך הכל) שמכניסים לחור מסויים, וניתפס ע"י "מתג" שמחזיק אותו. האם קיים איזשהו מתאם שבאמצעותו ניתן לחבר את הרמקולים למחשב, אם כן מה שמו (ומחירו, אם ידוע). (ניסיתי לחפש בגוגל, ומצאתי את זה: http://www.computerhope.com/issues/ch000203.htm לפי מה שכתוב, הדבר אפשרי, אבל ההסבר שם אינו מפורט כל-כך) תודה רבה.

24. Started by TheTNT.COM2,

כמה שאלות, אז ככה: 1) אם אני מחבר מפצל לכרטיס קול ונגיד שם לו רמקולים וגם אוזניות, זה פוגע באיכות שאני אקבל? עוד שאלה היא שקניתי לפני כמה חודשים AUDIGY 4 SE 7.1, כמו כן קניתי גם אוזניות אך לצערי מיהרתי עם הקנייה וקניתי אוזניות סטריאו (SENNHEISER HD 415) שעלו לי 450 שקל בצליל (אני יודע שסידרו אותי קצת במחיר). קניתי בעיקר כדי לקבל ביצועי סאונד טובים במשחקים, אך האוזניות שקניתי ממש טובות למוסיקה אבל לצערי הן גרועות למשחקי פעולה ברשת. 2)זה קצת שריטה אבל אני רוצה לקנות כרגע אוזניות שבאמת יתנו לי ביצועים טובים למשחקים, ברגע שאני אשיג את הכסף מהעבודה שאני חשבתי על לקנות את אלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487, קיבלתי עליהן המלצות בתור אוזניות מעולות למשחקי פעו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by asilbob,

אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.