אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רמקולים Microlab Solo 7C ואני מעוניין להוציא מהם את המקסימום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול (ואם יש צורך גם כבלים) בתקציב של עד 850 ש"ח. השימושים הם מוזיקה בפורמט flac ומשחקים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס קול לא יקר עם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. אני יודע שהכי טוב זה קריאטיב אבל גם הכי יקר. יש לכם המלצות לכרטיס קול לא יקר אבל עדיין נחשב לטוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת בעצם אומרת הכל. מחפש למחשב של הילדים כרטיס קול פשוט במחיר סביר עד זול שיתמוך בחלונות 7 X64 כתבתי בכותרת USB 2.0 אבל מבחינתי כל כרטיס שתואם לזה יהיה גם בסדר זיו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושא כרגע יש לי LIVE! VALUE מהראשונים ראשונים הוא סבבה והכל אבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועה אאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאס אני צריך משהו יחסית בזול ופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי) אז אשמח לתגובות בתודה גיא
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול ,עדיף CREATIVE ,שיוציא S/PDIF ,יתמוך ב5.1 במישחקים...יש חייה כזאת? לחבר... תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול לאוזניות שלי - steelseries 5h v2 חובה - שהכרטיס קול שאקנה יתמוך בטכנולוגית הEAX במשחקים
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את הרמקולים SOLO6C וחשבתי לקנות גם כרטיס קול. אני מתלבט בין ASUS XONAR DG ל ASUS XONAR DGX מה ההבדל ביניהם? אם הבנתי נכון זה רק החיבור וגם ראיתי שיש על הכרטיס משהו שאפשר לחבר של 4 פינים, מה זה הדבר הזה? ואני ארגיש שיפור בסאונד בין הכרטיס קול הזה לכרטיס קול המובנה בלוח-אם? הלוח-אם שלי זה P43-NEO והיציאה הירוקה נהרסה, היא משמיעה סאונד רק בצד ימין אז אני משתמש ביציאה הכתומה (כמובן שאין הבדל בסאונד..) התקציב הוא בסביבות ה- 200 תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה. כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה. תקציב - 1000 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*הודעה בשביל חבר* היי, אני מעוניין לקנות כרטיס קול, או ממשק USB חיצוני כלשהו לצורכי הקלטה של גיטרה עד 600 ש"ח, עם אפשרות ליד שנייה. יש לי מגבר LINE 6 SPIDER III 15, ויש לו חיבור להקלטה חיצונית. ניסיתי להקליט דרך הLINE IN בכרטיס המובנה, והתוצאות בהתאם. ראיתי בחלק, אם לא בכל הכרטיסים שיש חיבור RIGHT וLEFT, האם אני רק אצטרך כבל אחר, או בכלל יציאות אחרות במגבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
דרישות נוספות: כרטיס קול שעובד על PCI רגיל. מיקרופון על האוזניות אוזניות ורמקולים יוכלו לעבוד ביחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש מארז לכונן קשיח שידע להפעיל ישירות סרטים שעליו(רצוי אפילו עם תמיכה בכתוביות)-כמה שיותר זול ומותג מדבקה מצידי. במידה ועידף מסיבה כלשהי אז מארז שמגיע ישירות עם הארדדיסק גם יהיה נחמד המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אחריי המון שעת עבודה, השגתי את הכסף כדי להשקיע על מגבר\רסיבר + 2 רמקולים ואם אפשר אז גם סאב -אבל לא על חשבון איכות . אנשים, עמלתי קשה בשביל להשיג את הכסף, אז בבקשה תעזרו לי למצוא את המקסימום איכות שאני יכול להוציאבתקציב שלי שהוא 3000 ש"ח. לרוב אני שומע מוזיקה, אבל הרבה מוזיקה, ואני באמת לא יודע מה לקנות, מגבר סטריאו או מגבר של מערכת קולנוע. בקשר לרמוקולים....אני אוהב ווליום גבוהה, צליל נקי ואיכותי (מי לא אוהב?! ). תודה מראש על העזרה....מקווה שבסוף התרד נגיע להחלטה מה הכי טוב בשבילי ;D
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין במשהו שיתן לי מוסיקה חזקה בחוץ... כאילו עם חוט מעריך לחשמל אבל שיוכל לנגן MP3 או שתיהיה לו כניסת AUX או כניסת אודיו אחרת אנערף. אני פשוט צריך משהו שינגן מוסיקה כאילו רק שיגביר תעוצמה מהנגן שלי... לא למסיבה... לא צריך עוצמות גבוהות.. משהו בינוני מספיק. השאלה היא האם אני צריך מערכת מיני/מיקרו? או שאפשר לקנות רק מגבר ולחבר רמקולים אליו? כי רמקולים כבר יש לי... חסר רק מגבר. ואני לא מחפש איכות.. אני מחפש משהו זול כי זה לא למטרת איכות... תודה לע העזרה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי אוזניות מדגם SENNHEISER 595 +כרטיס קול XFI של CREATIVE אני מעוניין ליקנות להם מגבר יעודי במחיר עד 1200 שח עם חריגה של מקסימום 100 שח לא יותר. אין לי שום העדפות כי אני בכלל לא מכיר מגברים. ועוד שאלה - האם התוספת של המגבר לאוזניות תביא לשיפור ביצועים משמעותי ? אשמח לשמוע את המלצותיכם -תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחפש מגבר אוזניות משולב דאק לעמדה בעבודה. לא נותנים לשמוע בשקט. מבקש המלצה למגבר אוזניות / דאק מוזיקלי וקטן. כמובן כניסת USB. למי שיש למכור משהו נורמלי או מישהו שרוצה להמליץ על דגם מסויים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-