עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום כולם יש לי את הלוח asus rampage extreme בנוסף לו יש לי את המערכת של לוגיטק Z-5500 אני עם וויסטה אולטימייט 64 ביט ניסיתי לחבר דרך הכרטיס שאני מקבל בבאנדל של הלוח כבל אופטי למערכת אבל לא קיבלתי שום סיגנאל =\ ממה שהבנתי יש לכרטיס הזה בעיה עם אותות אופטיים אז החלטתי לקנות כרטיס קול אחר חובה תמיכה בDTS כמובן עדיף 7.1 לרמקולים אם אחליט להשתגע באיזה יום שומע הרבה מוזיקה וגם סרטים ומשחקים ככה שאני צריך כרטיס שיוכל להתמודד עם כל זה יש המלצות? אוסיף פרטים אם צריך

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by eliil1,

יש רעש מוזר ברמקולים שלי , אני מתכוון לא כשאני שומע משהו , יש מין רעש מעצבן כזה "שששששששש" האם זאת תקלה ברמקולים עצמם? או שאפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור RGB למחשב והמסך מחשב מחובר בחיבור DVI. אם אני מנתק את אחד מהחיבורים ועושה הפעלה מחדש, אז החיבור שמחובר פועל כרגיל. כרטיס המסך שברשותי הוא RADEON 9600 Pro . אם לא בו - זמנית, אז שאוכל להחליף ביניהם בלחיצת כפתור. זה אפשרי? מצ"ב תמונה של מה שקורה שרק אחד מהמסכים מחובר, וכאשר אני מעביר את המסך השני לקוביה השניה מצד ימין אז רק שומעים כאילו חובר התקן חדש למחשב ושום דבר לא קורה, חולפות 15 שניות ורואים שוב רק ממסך המחשב. הטלוויזיה פועלת רק אם אני עושה CLONE וגם לא רואים את האייקונים שעל שולחן העבודה. כיצד לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים בברכת ערב טוב, אלעדיקו. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 21:36:15 .....[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by enzo,

עם נגן D2. באיזו עצמת ווליום להשאיר את הנגן וכמה זמן בערך? ועל איזה סגנון מוזיקה עדיף להשאיר אותן כדי לקצר תהליכים? (יש לי בערך הכל). תודה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by composite,

שלום. המליצו על הסט בפוסט קודם כאן בפורום. רציתי לשמוע עוד דעות עליהם, ואיך הם לעומת ה- Z2300 של לוג'יטק. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אחרי זה מוזיקה. אין לי מקום למשהו חוץ מ- 2.1 בחדר. תקציב: 1000 עד 2000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  6. השימושים שלי הרבה מחשב לראות טוב נקי בלי מתיחות שתתמוך נייטיב רייט וקצת טלוויזיה ואני מתכוון לדגם הזה של LG 32LG60UR איך הוא ובאיזה מחיר שווה להשיג אותו רצוי 3 שנים אחריות של ח.י vip ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by GGuyZ,

שלום לכולכם. אנו סטודנטים ששוכרים דירה ומעוניינים לקנות מסך לסלון. היינו מעדיפים לרכוש מסך בגודל 40"-42", אך באם התקציב לא יאפשר נתפשר על 37". התקציב שלנו לא גבוה, כלומר היינו מעדיפים לא לחרוג מה4K ואף להשאר בתקציב נמוך יותר. אנו מגששים באפילה ולכן אמקד אתכם יותר - אנחנו רוצים את מה שנקרא התמורה הטובה ביותר לכסף בטווח המחירים הזה. כלומר, אם נתבקש לחרוג מהתקציב ולגרד עוד כמה מאות שקלים בשביל מסך טוב בהרבה - נעשה זאת. אודה לכם אם תתנו לנו הצעות קונקרטיות לגדלים הנ"ל. השימוש העיקרי הוא ל-DVD\DivX, וגם HD במידה מסויימת, אך אין לנו חלומות על 1080P במחיר הזה. תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  8. מיועד למשחקים וסרטים.... אם אפשר שיהיה 2.1 ושיהיה מהחנות TMS

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by LastForOne,

אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. פתחתי ת'רד בנושא הזה בעבר, אבל זה היה מזמן והפרטים שם כבר לא בהכרח רלוונטיים. לעניין: אני צריך DVD שיכול להסתדר עם הארד דיסק חיצוני USB. יש בשוק הרבה מכשירים עם כניסת USB - אבל רובם המוחלט לא מסתדרים עם שום דבר מעבר לדיסק און קי. בדקתי 6 מכשירים שונים עם WD MY PASSPORT, מתוכם 2 של LG וPIONEER, והתוצאות בהחלט לא משהו. כמה מכשירים בכלל לא מספקים את ההספק הדרוש לדיסק כדי להסתובב (מדובר בדיסק 2.5 ללא ספק כוח), השאר מפעילים את הדיסק, מזהים את קיומו אבל לא מצליחים לגשת לתוכן. אני צריך מכשיר שלא עושה את הבעיות האלה. הדיסק שהולך להיות מחובר למכשיר הוא MAXTOR חיצוני 1TB, עם ספק משלו כך שאין בעיית הספק - אבל נשארות הבעיות של הנפח, כמות הקבצים, הפורמט (NTFS) וכו'. למישהו יש מכשיר ש…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. עקרונית אני צריך רק את היציאה של המיקרופון

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by joniar,

קניתי DVD חדש אני מחפש רמקולים במחיר הנ"ל... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. קניתי בבאג אוזניות JBL Reference 220, אוזניות IN EAR. ואבד לי אחד המתאמים של הסיליקון. באג ה-@#%#$% האלה לא מחזיקים מתאמים חלופיים במלאי... מה אני עושה? יש איפשהו אפשרות להשיג את זה איפשהו?

• 5 תגובות
    • 9.5k צפיות
  15. שבוע טוב כיום אני שומע מוסיקה באמצעות רמקולים ATP3 Altec Lansing . לכל הדעות מדובר ב - רמקולים משובחים בקטגוריית 2.1 ביחס למחירם . שאלתי היא : האם בהחלפתם ברמקולים מדפיים פשוטים למשל : וורפדייל וכד' (על מגבר בפעם הבאה) , אקבל איכות גבוהה יותר ? כלומר , האם יש ממש בטענה : "מדפיים אפילו פשוטים הינם מוצלחים יותר , בהשוואה מול רמקולי מחשב טובים ככל שיהיו !" ניצוץ

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by epichorus,

1.בשלט החוטי שלו יש שתי כניסות, אחת מהן היא כניסת LINE IN לנגן/מחשב , למה השנייה משמשת ? 2.לצרכי שמיעת מוזיקה וסרטים מה יותר מומלץ Z4 או JBL SPOT ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. מעוניין להחליף את הCreative inspire הנוכחיים ברמקולים סטריאו שולחניים הדרישות הם : *שיתאימו למשחקים\סרטים. *שיהיו מעץ. *שיוכלו לתת באס\טרבל טובים ככול האפשר.(אם אפשר עם וופר 5" זה יהיה מעולה ) אינני מבין כלל במערכות,אני מחפש לחבר אותם בצורה כולשהי למחשב ללא שימוש כולשהו ברסיבר.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. אני די מתלבט בין הפאטאליטי טיטאניום של קריאייטיב לבין הזונר D2X של אסוס האיכות בגיימינג, בסרטים ובמוסיקה חשובה לי באותה מידה אשמח להוציא כמה שפחות כל עוד האיכות נשמרת אין צורך בשלט, אכוון דברים בעזרת הדרייבר

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  19. אז ככה כרטיס מסך radeon HD 4870 מסך SAMSUNG syncemaster 17' - רזולוציה -1024-1280 טלויזיה samsung LCD 450-32 רזולוציה רצויה 768-1360 הטלויזיה מחוברת למחשב דרך DVI- HDMI *כשהכל על 768-1360 אז הסרטים נראים בסדר גמור* אני לא מצליח למוצא בתוכנת הcatalyst שבאה עם הכרטיס אפשרות לתת רזולוציות נפרדות לשני המסכים. חוץ מאפשרות אחת שבה זה שולחן עבודה מורחב. אפשרות זו לא טובה כי כל הזמן העכבר גולש מעבר למסך ואי אפשר לעבוד ככה. (הטלויזיה נמצאת מחוץ לשדה הראייה שלי כאשר אני מול המחשב) מה שקורה שסרטים שאני מנגן בטלויזיה נראים כאילו בZOOM OUT. הם 16:9 אבל תופסים משו כמו 60 אחוז מהמסך במקום את כולו. האם הפתרון היחידי שלי הוא לקנות מסך רחב גם למחשב?!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by oz12,

איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת , אני רוצה לקנות מסך שהוא דבר ראשון ישמש כטלויזיה אבל בנוסף אני אחבר את המחשב אליו נגיד כדי לצפות סרטים .. אבל בעיקר השימוש הוא הטלויזיה שהוא יהיה טלויזיה איזה גודל לקחת 22',24',26'\חברה\ ותקציב בוא נגיד עד 2500

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by tamiravigan,

מחפש רמקולים לשמחקים, מוזיקה וסרטים. בקיצור להכל. עד 150 ש"ח עם חריגה של עד 15 ש"ח גג. שיהיו 2.1 כי אני רוצה סאב וופר(שומע רוק ומטאל אז כך שבאס טוב זה חובה). שיהיה בתל אביב בלבד.(עדיפות למרכז ת"א) משקל, גודל לא אכפת לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  22. אשמח לקבל חוו"ד לגבי הטלויזיה הנ"ל מצורף מפרט: http://www.p4c.philips.com/files/3/37pfl3403d_12/37pfl3403d_12_pss_aen.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by igal6666,

שאני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל hdmi to hdmi רואים תמונה בטלויזיה אבל לא את כל המסך,איך אפשר לסדר את זה? וגם האם ישנה אפשרות לראות את אותו דבר גם במחשב וגם בטלויזיה באותו זמן(אני עובד עם ויסטה)? הטלויזיה היא 42 אינץ' והאם אפשר גם להעביר סאונד דרך הכבל או שצריך כבל נוסף?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים