אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מהו הנגן של iriver 20 gb הכי טוב היום? מי שיכול שיוסיף לי קצת רקע על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=371397 הגודל של הסלון הוא 6x5 איך האיכות של המערכת?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן. מספר שאלות: 1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה? 2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם? 3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במטוס חזרה לארץ שמעתי עם האוזניות עם הIRIVER של חבר בקיצור הם נשארו בכיס והתמונה למעלה מספרת את ההמשך אחרי שהם יצאו הם היו נקיות יותר ממה שאני זוכר (שעווה) אחרי יום חיברתי לנגן ושמעו בהן מצוין זכור לי שצד אחד היה יותר חלש כנראה מהיסתמות ועכשיו שומעים מצוין מומלץ לכל מי שרוצה לנקות אותם!! הוראות: לשים בכיס של מכנס (של דגמ"ח שנסגר , חשוב!) ולזרוק למכונה לשים על תוכנית עדינה 40-30 מעלות ולקוות לטוב ד"א IPOD shuflle עמיד בנפילה לתוך אסלה (כשהוא פועל)
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איזו הכי טובה שאפשר לרכוש במחיר הזה? יש אפשרויות כמו Hercules XPS 510 Logitech Z540 Creative Inspire 4400 Luxeon EM-4.1 Philips A2.5 למי יש נסיון אם המערכות הנ"ל ומה אתם חושבים? הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים וגם למוזיקה בעדיפות שנייה ואולי בעתיד גם לצפייה ב DVD (בספק כי יש לנו בסלון- עדיף). הנטיות שלי הן ההרקולס או הלוגיטק שהוא רק 4.1 (כמה זה משנה?).
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עמוד בפני קניית אזניות סראונד וצריך לבחור דגם בדחיפות. השימושים יהיו קצת משחקים, קצת סרטים ובעיקר מוזיקה. התקציב הוא 350 עם קצת סטייה כלפי מעלה. לפי חיפוש שעשיתי בפורום, ולפי הביקורות באתר הגעתי למסקנה שהאוזניות המומלצות ביותר הן: 1. Speed-Link Medusa 2. ZALMAN ZM-RS6F ההפרש בין השתיים נע בין 100-200 ש"ח. אין לי בעיה לגרד עוד 100-200 ש"ח השאלה האם שווה... לכן, יש לי כמה שאלות לפני הקנייה: * האם המדוזה שווה את ההפרש הזה? * איזה אוזניות הייתם קונים במקומי? * במידה ובחרתי במדוזה, איזה דגם מבין המדוזות לבחור? HOME, PRO, או הישנות? * האם יש עוד אוזניות מומלצות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התנקתי היום את הZ5500... הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2.. כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד.... יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כולכם יודעים בדיוק מהו המבחר בסכום הזה (בדיוק כמו שאני יודע...) על מה אתם אומרים ללכת ? ד"א מה ההבדל בין Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card ל- Creative AUDIGY SE Retail Sound Card וגם- Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card או שהשני והשלישי הם אותו כרטיס חוץ מהאריזה ? בכל אופן חשבתי לכיוון האודיג'י 2 שניתן להשיג אותו ב-400 ומשהו שקל... עריכה- עוד עניין קטן שמציק לי... מישהו יודע למה המחירים של הכרטיסים של הרקולס כל הזמן עולים במקום לרדת :
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3 עד 300 ש"ח (כולל אוזניות), באיכות הכי טובה שאפשר. עם לפחות 256 מ"ב זיכרון. כל התוספות האחרות לא ממש נחוצות לי, אפשר לוותר עליהם (אם אפשר). אבל האיכות הכי חשובה לי! תודה!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קורא כרטיסי Compact Flash בחיבור USB/1394 שיודע גם לנגן קבצי MP3 שמאוחסנים על כרטיס ה-CF. לא מצאתי מכשיר כזה ב-ZAP או דומיו, תהיתי האם מישהו מכיר בכלל מכשיר כזה ויכול להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ממיר הכבלים למחשב והשמחשב ישדר לטלוזייה FHD אין לי צורך בלכידת וידאו תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=SCS136SI&SerId=SCS&sCatId
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי נגן של טושיבה דגם sd 2600y שנקנה באוסטרליה ולכן קורא רק את איזור 4 ולכן לא יכול לקרוא סרטים של איזור ישראל! איך אפשר לפתור את הבעיה שהנגן יקרא את כל האיזורים?? תודה מראש לכל אחד שיעזור
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gminihs200&Cat2Cat1ID=5033&Cat2ID=0&aff=Zap
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן להחליף את הבומבה בסלון. שוטטתי קצת בזאפ ומצאתי כמה דגמים שמוצאים חן בעיני שעולים בסביבות התקציב שרשמתי למשל זה http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3509 אבל אין בעיה להוסיף עוד קצת ולקנות את זה אם היא באמת שווה את ההפרש הכספי. אחרי הכל זאת טלויזיה לכמה שנים. http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3675 או שיש המלצה על דגמים אחרים שמישהו פה מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לקבל יותר פרטים לגבי הנגן הנ"ל [ נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 1G Sandisk ] יש מישו שמוכן לדבר לעניין ?! לפני שאני הולך לקנות ! תודה רבה ול"ט !
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך). כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן! מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן). למה זה קורה? ואיך אני פותר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon 3870 עם יציאת DVI ומתאם ל-HDMI שאמור להוציא גם Audio וגם Video מלאים דרך כבל HDMI. (הותקן דרייבר מעודכן לוידאו וגם לאודיו - HDMI Audio Driver) חיברתי את המחשב למגבר Yamaha Rx-v3800 ודרכו אל הטלויזיה. (הדרייבר של כרטיס המסך מזהה את המגבר) כאשר אני מדליק את המגבר, אני מקבל תמונה של המחשב, אולם לאחר מספר שניות נדלק השומר-מסך של המגבר ואי אפשר לראות את המחשב יותר... (כמו כן, לא עובר האודיו דרך ה-HDMI). עד לקניית המגבר, כרטיס המסך היה מחובר ישירות לטלויזיה (hdmi) והכל עבד בצורה תקינה (ללא שימוש בהעברת קול ב-hdmi - האודיו הועבר דרך כרטיס הקול של המחשב) ניסיתי החלפת דרייברים, הורדת Codec Pack שונה - ובינתיים בלי הצלחה. מה צריך לעשות כדי לראות …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן איך אני עושה זאת? יש לי סרט FULL HD במחשב, עם כתובית, אני רוצה לצרוב אותו עם הכתובית ולראות ב DVD.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר איכותים ? Logitech Z5500 הרכב רמקולים 5.1 עוצמה כוללת 505RMS עוצמה לערוץ 62RMS עוצמת סנטר 69RMS עוצמת סאב 188RMS Creative S750 הרכב רמקולים 7.1 עוצמה כוללת 700RMS עוצמה לערוץ 70RMS עוצמת סנטר 70RMS עוצמת סאב 210RMS ביום שישי אני הולך לקנות את אחד מהרמקולים האלו איזה מהם יותר טובים באיכות..?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ATP 3 אני לא מבין טוב ברמקולים אבל שהסאב פועל אז שומעים אותו חזק/בנוני אבל אני לא מרגיש אותו הוא חלש ביותר כחה זה צריך להיות? זה בעיה ברמקולים?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. הנגן שלי הלך לעולמו ואני קונה חדש, יש לי בערך 350 ש"ח ואני מזמין אותו מחר. צמצמתי את הבחירה ל2 אפשרויות: 1. FOXDA 6606 ב390 ש"ח פה : http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=835 2. MP3 256mb Clubin mp05 ב340 בe-net. אני מעדיף את הFOXDA כי הוא יותר קטן ויותר יפה אבל אני רוצה לדעת אם יש בעיות אמינות או משהו כזה בכל אחד מהם ואיזה מהם מחזיק יותר וכו'. חשוב לי מאוד שיהיה מסך ברור ושיציג את כל המידע הדרוש (שם שיר, כמה זמן נשאר וכו') וגם שאני אוכל לעשות FAST FORWARD וכל זה. גם צריך שיהיה פשוט לדפדף בשירים ואם יש משהו כמו פלייליסט זה יהיה אחלה לגמרי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם האייפוד נאנו[כמו שיש בידיעה בראשי] 1 ג'יגה זמין לקנייה בארץ? מתי הוא יהיה? איך הוא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-