עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מגבר של קנווד דגם KA-52 משהו עתיייק בכל מקרה הוא מאפשר מקסימום 4 רמקולים בנתיים מחוברים אליו שני רמקוליים רצפתיית עצבניים של Wharfedale עכשיו יש לי בבית סנטר ממש חמוד וברגע שאני מחבר את הרמקול השלישי אחד מהרמקולים לא רוצה לעבוד האם זה מהכרטיס שלי שתומך במקסימום 2.1 ? או שיש בעיה במגבר? מה אני בדיוק צריך לעשות כדי שזה יעבוד ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, ברשותי SBLIVE 5.1 והייתי שמח לממש את הפוטנציאל שבו עם רמקולים 5.1 מכיוון שאני לא רוצה לזרוק סכום עתק הייתי רוצה לדעת איזו רמקולים אני יכול לרכוש עד 500 שקל שיתנו לי את המקסימום איכות סאונד במחיר הזה... אשמח לתגובות ולינקים והסברים כי אני לא כלכך מבין בתחום הרמקולים.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by mik_amar,

אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by tzvi770,

שלום, לא מזמן עברתי לדירה חדשה וכעת אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לסלון, יש לכם המלצות על חברה מסוימת? התקציב שלי הוא כמה אלפים (עדיין לא החלטתי) וחוץ מסאונד טוב היא צריכה גם להיראות דקורטיבית כזאת ולא מגושמת

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, לאחר עיון בפורום ובהמלצות המון חברים כאן הגעתי למצב שאני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 השימוש סרטים ומוזיקה. ואני נוטה יותר לכיוון ה X13 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by avi2014,

אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  7. שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול חדש ?CREATIVE Audigy 2 Value? יש ברשותי מערכת YAMAHA TSS-1 אני רוצה לחבר אותה לכרטיס קול דרך היצאיה הדיגטלית אבל אני לא יודע אזיה כבל אני צריך לפי מה שמצאתי בחיפושים שלי ברשת אני צריך 3.5mm (male) to coaxial convert מישהו יכול להגיד לי אפיה מוצאים את הכבל הזה בארץ ואולי לשלוח לי תמונה איך הוא נראה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by tamiravigan,

הנגן שלי הוא SANDISK SANSA E200(עם ROCKBOX) יש לי כרגע AKG K309 אבל הפלאג נדפק ולכן אני רוצה להחליף. אני שומע בעיקר רוק אבל יש לי פה ושם שירים שהם לא. חשבתי על AKG K324P ועל CREATIVE EP-630 וגם על AKG IP2 צריך מגבר אוזניות בשביל אחת מהזוגות הללו? אני לא רוצה את הCX300 כי אני שונא את הכבל האסימטרי האידיוטי הזה. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  10. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך אני עושה את זה? מאחר ובממיר של יס יש רק יציאת אודיו אחת? מגבר?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  13. שלום! אני מעוניין לרכוש LCD לחדר השינה. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר. אז חשבתי על איזה 22-26 אינץ' עם רמקולים מובנים. או שאם אפשר לקנות מערכת טובה בתקציב של 2500 לשניהם. אם נגיד אני קונה X530 של לוג'יטק יש אפשרות לחבר את המערכת לLCD? אשמח להמלצות למשהו אמין ואיכותי. כמובן שיהיה מסך רחב. ראיתי את הLCD הבאה: שיש לה רזולציה גבוהה ככה שיראו טוב ויחס ניגודית טוב http://zap.co.il/model.asp?model_id=589627 ואפשר לקנות בתקציב שנשאר רמקולים נחמדים. והמלצה לDVD שקורא את כל הפורמטים. תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. רמקולים... איזה קונים היום? ראיתי רק שאלות של אנשים, אם זה טוב... אם זה שווה את הכסף... אבל השאלה היא כזו... מה שווה את הכסף? יש לי לשים בערך 1200 (אפשר לגרד 1500) ואני רוצה 5.1... על איזו חברה כדי לחפש מידע? איפה קונים בארץ? יותר יעיל להזמין מחו"ל? לקנות בארץ? שווה להשקיע יותר? (לדוגמא בקריאטיב 5700)? הרעיון הוא שאני מחפש רמקולים... שהם 5.1... מתחברים למחשב... ואני רוצה שלט רחוק (לא כמו ב 5300 של קריאטיב, שזה רמקול מחוברת בחוט... אני רוצה אותו רחוק!!!) אנשים... בבקשה המצלות... במה כדי להשקיע?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. THE LEAMON SOUND DEVICE http://www.meaninglessdrivel.com/whatisthelsd/ הקץ לשאלה איפה לשים את הרמקולים בחדר.. פשוט בכל מקום אפשרי...

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  16. שלום חברים, אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב , ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ariebel,

הבעיה היא כזאת, בבדיקה שאני עושה בכ. קול, יש שמע בכל 5שת הרמקולים שברשותי, אבל בWINAMP ובסרטים שאני רואה במחשב לא שומעים ברמקולים האחוריים ימני ושמאלי כאחד. בעיה נוספת שקיימת היא קולות של פיצפוצים ברמקולים, לא רואה בעת שמיעת מוזיקה אלא דווקא כשאין מוזיקה. למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by neogod,

האם מישהו היה בחודש האחרון בדיוטי פריי וזוכר אילו רסיברים היו שם ב200$ ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה ל ua40d6000 והיא מחוברת למחשב בכבל dvi - hdmi יש לי את המערכת z-5500 והתחילה לי פתאום בעיה. פתאום יש רעש סטאטי יחסית חזק ברמקולים. אם אני מנתק את המסך פתאום אין רעש. אם אני מחבר את הפלאפון במקום המחשב למערכת אין רעש. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הנתונים שלי הם כאלה LCD 32 SAMSUNG 32M61B XBOX1 +COMPONENT CABLES אולי אחרי זה יהיה נייד או מחשב משופר עם כרטיס מסך טיפה יותר טוב עדיין חושב איך לעשות את זה אבל אצטרך עזרה בשני במקרים איך לחבר וחדר שהולך להתפנות מהכל ולהיות ריק ואני פתוח להצעות איך לעשות את הרמקולים ולמקם הכל החדר 10 מ ריבועי השאלה שלי איזה רמקולים לקנות האם שווה לקנות את מה שבא בחבילה אחת- רמקולים רסיבר וDVD שכביכול אני לא צריך כי יש XBOX וגם מחשב או שלקנות רמקולים בנפרד ורסיבר בנפרד או שביכלל אין צורך ברסיבר ויספיק לכזה חדר להדמיית הסראונד ולשמיעת מוזיקה לא בווליום מוגזם.....רמקולים + סאב וכמובן הכי חשוב איך מחברים את כל זה שזה יעבוד ואיזה כבלים צריך שיכלו מאיפה לאן שלא תיהיה תסמוכת ושאני לא אצטרך לשי…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

עריכה: אפשר ביקורות על הZ5500? ואם אפשר גם ביקורות על נועה מחשבים. תודה [= שאלה נוספת האם יש סיכוי שבזמן הקרוב המחיר שלהם ירד בשאר החנויות כמו שהוא ירד בנועה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Xavi06,

שלום לכולם, אני מחפש רמקול נייד, קל ולא גדול מידי, חשוב שיהיה נטען ושאוכל לחבר אליו נגן MP. הבנתי שזה נקרא בידורית, למרות שאין לי צורך באפשרויות המיקרופון, אבל זה כנראה הכי יתאים לצרכיי. חשבתי בהתחלה לא להשקיע הרבה ולקנות משהו פשוט של AC מKSP אלה ב130. אבל הבנתי שאצטרך להשקיע טיפה יותר בשביל משהו איכותי ולא צעצוע. רציתי להתייעץ איתכם על רמקולים שאתם מכירים עד 300-350 (אם זה משהו מאוווד איכותי אפשר טיפה למתוח, טיפה ) אשמח אם תתנו חוות דעת מהיכרות או ידע אישי, או שתמליצו על משהו אחר שמוכר לכם. הינה כמה דברים שראיתי במהלך החיפוש: Acoustic Concept LED Mobile ACK220 http://ksp.co.il/?uin=25799 QUE PSQ47 http://www.hye.co.il/QUE-PSQ47#!main APEXTONE XP-6 http:/…

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by MrCheese,

יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט). אעריך את עזרתכם.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  24. שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול שיש לו יציאה אופטית, לצורך חיבור לרסיבר דגם ימהה RXV-620 (סידרת ה TopArt) . כרגע יש לי כרטיס קול של קריאיטיב 5.1 live אבל אין לו יציאה אופטית. לכן המליצו לי לקנות כרטיס קול כשהמטרה היא רק היציאה האופטית ולא איכות שאר היציאות והמעבד הדיגיטלי של הכרטיס. אלו שתי הכרטיסים שמצאתי: הראשון: Terratec 512i with Digital and Optical output http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-spec2/img/terratec512i.jpg אתרהיצרן: http://www.terratec.net/index.html השני: cyberSound ACS200 http://www.pandas.co.il/images/apache.jpg אתר היצרן: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.apache-micro.com%2Fenglish%2Fhome-products%2Fmmedia.html מי מבי…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by nazgull,

שלום אנשים, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לחבר את הcreative 2.1 לטלויזיה או ליאס...לא מצליח לחבר אותה באופן רגיל..והידע שלי באודיו הוא די מינימלי... יש ברשותי כבל של אדום לבן וחיבור מרכזי האדום ולבן ובצד השני חיבור אחד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.