אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4850 עם יצאית TV OUT שאותה אני מחבר לטלויזית CRT עם כבל S-VIDEO רואים בטלויזה אבל התמונה קופצת וזזה לכל מקום ולא רואים ברור הבעיה בחיבור או בטלויזיה? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא סליחה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מתבלט כרגע בין הדגמים האלה inear: AKG K324P sennheiser cx 300 כפתור sennheiser MX55 sennheiser MX 500 sennheiser MX 51 האוזניות הם להאזנה לסרטים בעיקר... יש למישהו המלצות לתת??
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
אהלן חברה, לפני כחודש קניתי את ה-D2 של IAUDIO ואני מאוד מרוצה מהנגן. כרגע אני משתמש באוזניות המקוריות שלו שהן בסדר גמור, ואני אמשיך להביא אותם לצבא. אבל אני צריך בכל זאת אוזניות טובות לשמיעה בבית, במחיר של כ-200-300 ש"ח. אני עדיין לא סגור אם אני רוצה אוזניות IN-EAR או הגדולות שמכסות את כל האוזן (שכחתי איך קוראים להן...), כך שאשמח אם תתנו הצעות מ-2 הסוגים. יש אפשרות להתפשר על המחיר, לכאן או לכאן. בתודה מראש, שרון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
המחיר הוא עד 3000 שקל ובעיקר לראות סרטים מהמחשב וYES חשוב שיהיה חיבור HDMI איך הטלויזיה HAIER L32R1 מוכרים אותה ב2700
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז דיברתי לאחרונה (היום) עם היבואן (ירון) לגבי הנושא. האמת שלאחרונה אני כבר בהרבה שיחות איתו, ובהחלט אחת מן הסיבות שהוא מביא אותם לארץ זה אני אז בקיצור יהיה את כל הדגמים של AUDIOENGINE בארץ את הA5 הלבנים, השחורים ואלו מבמבוק וגם יהיה את הסאב S8 של AUDIOENGINE ואולי עוד הפתעות כמו הA2 וכו'. למי שרוצה עוד פרטים וכו' http://audioengine.co.il/ http://www.audioengineusa.com/ לגבי מחירים, יהיה שינוי, וכנראה הוזלה, אך לא יודע עדיין כלום לגבי זה ונחכה שיגיע. הרמקולים יהו ממש פיזית בארץ, בחודש ינואר (כלומר עוד מספר שבועות) ממש לא עושה פרסום ליבואן, אבל כבר הרבה זמן שאני ואחרים פה מחפשים רמקולים מוגברים למחשב (כלומר בלי שיהיה צריך רסיבר או מגבר) טובים ואיכותיים, ובמחיר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות כפתור למטאל ורוק באהר"ב ב50$ בערך... מישהו יודע על משהו? חשוב שלא יהיו IN-EAR אלא כפתור... ואם אפשר שיהיו יפות... לא פשוטות ומכוערות.. נ.ב. אם אפשר... שיהיו לבנות..
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איך אני שומע מהטלוויזיה?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אחי ביקש לחדר שלו מגבר/רסיבר + רמקולים. כרגע יש לי תקציב למגבר עד 1200, אם אפשר פחות זה ייתקבל בשמחה. רמקולים השגתי במחיר מציאה Wharfedale XARUS XR5000 ב400 שקל מחבר ( ) אחי מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב ל5.1 לכן אני רוצה רסיבר שיאפשר שדרוג זה בעתיד ולא יפחית מאיכול הסאונד. הרסיבר ייתחבר למחשב כנראה בחיבור אופטי או דיגיטאלי, זה מיועד למשחקים, סרטים ושירים.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... ברשותי כרטיס pvr מהסוג הרשום לעיל. בחיבור לממיר של יס דרך כניסת ה-component התמונה רצה למעלה (כאילו אין סנכרון אנכי או משהו כזה). מישהו מכיר ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי טלויזיה בת פחות משנה, מדגם LA32R71BA של סמסונג, הטלויזיה מחוברת ל-HTPC (המליצו לי עליה כי היא אמורה להיות טובה בחיבור למחשב). לפני 3 שבועות בערך, שמתי לב שבתפריט הראשי של הויסטה מדיה סנטר יש פסים\צלליות מוזרות כאלה שלא חלק מהעיצוב של התוכנה. שמתי תמונה אפורה חלקה בשביל לראות אולי זה משהו בתצוגה הכללית, ובאמת אני רואה שיש מעיין צריבת תמונה (מה שלא ידעתי שבכלל קיים ב-LCD). אחרי כמה ניסיונות תיקון (הרצת הרבה צבעים במהירות, הפעלת מסך "שלג", מסך לבן חלק וכו') העוצמה של הצריבה באמת קצת ירדה, אבל אחרי מס' ימים קיבלתי צריבה של תמונה אחרת. אני משתמש בשומר מסך, דואג להחליף רקע פעם בכמה ימים וכו', אבל לצערי הצריבה מתבצעת במהירות גבוהה מאוד מה שכרגע גורם לי לוותר לגמרי על…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אתחיל בוידוי: אני די הדיוט בכל הקשור לעולם האוזניות. אני מתכוון לחבר אותן למחשב באופן בלעדי כמעט, לכן גם הצורך בחיבור "סטנדרטי" ליציאה אנאלוגית של כרטיסי קול. 'אליה וקוץ בה': אני ארצה אוזניות זולות ככל הניתן מאחר ולרוב אשאיר אותן במצבים בהם הן גניבות; אני מכוון לאזור ה-150 עד 200 ש"ח. כמובן, אני לוקח בחשבון שהדרישות פרועות או לא רלוונטיות למוצרים בקטגוריית המחיר הזו ולכן מבקש המצלה לאזניות הכי פחות מתפשרות ביחס לצרכיי במסגרת תקציב זה. אם אין המלצה על דגם מסוים (נניח, כי אף אחת לא עונה לדרישה או שכל ההיצע בטווח מחירים זה הוא גנרי) אלא המלצה כללית על תצורה מסוימת, אשמח לשמוע. להלן הדרישות בסדר עדיפות יורד: נוחות מקסימלית ונזק מינימלי לאורך זמן (אין לי נסיון עם אוזני…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. אני מחפש אוזניות איכותיות עד 200 שח. אוזניות קשת,שמצד אחד הם מונחות על האוזן (לא עוטפות את כל האוזן), אבל מצד שני, הקול לא מתפזר לסביבה. האוזניות מיועדות לשמיעת מוסיקה וסרטים במחשב. :s05: אשמח להכוונה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
המחיר לא כזה עקרוני, אבל 3000 זה מה שראיתי בZAP, יש אפשרות לחרוג קצת אם זה ממש שווה את זה (ראו השימושים-בסיסיים). צריך טלוויזיה 32" לסלון, בעיקר לצפיה בשידורי הוט וסרטים לא HD (הטלוויזיה בשביל ההורים). מרחק הצפיה הוא כ3 מטר נראה לי (סלון לא גדול), יושבים בקו ישר כלפי הTV. תודה נ.ב. שגם תדע להסתדר עם HD וכאלה לכל מקרה תודה, אבל לא תודה אבא שלי ראה את זאתי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 כטובה בתצוגה, ועם אישור טלפוני שלי קנינו. עובדת אחלה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-