אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לא מזמן התחדשתי במכשיר הקלטה (משובח אם לציין!) מבית M-Audio, FireWire Solo. אני מת להשתולל איתו על המחשב Desktop שלי, אבל לא משנה איך אני מחבר אותו תמיד יש באזים כאלה על ההקלטות שלי. כשחיברתי את המכשיר ללפטופ שלי(ויסטה, אותה תוכנת הקלטה בלה בלה בלה), הרעש הפסיק, ככה שהמכשיר בסדר גמור. אני חשד כמעט ב100% בבעיה בחשמל,או אולי בכרטיס פיירוויר שלי ?(PCI). אבל לצערי אני לא יודע להתמודד עם הבעיות האלה,חיפוש בגוגל מציע כלמיני פתרונות מוזרים וחשבתי ששווה לשמוע מה דעתכם. בתודה מראש, [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 06:59:30 מישהו חברייה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אחי ביקש לחדר שלו מגבר/רסיבר + רמקולים. כרגע יש לי תקציב למגבר עד 1200, אם אפשר פחות זה ייתקבל בשמחה. רמקולים השגתי במחיר מציאה Wharfedale XARUS XR5000 ב400 שקל מחבר ( ) אחי מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב ל5.1 לכן אני רוצה רסיבר שיאפשר שדרוג זה בעתיד ולא יפחית מאיכול הסאונד. הרסיבר ייתחבר למחשב כנראה בחיבור אופטי או דיגיטאלי, זה מיועד למשחקים, סרטים ושירים.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... ברשותי כרטיס pvr מהסוג הרשום לעיל. בחיבור לממיר של יס דרך כניסת ה-component התמונה רצה למעלה (כאילו אין סנכרון אנכי או משהו כזה). מישהו מכיר ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
הבעיה היא הסאב ששוקל 26 קילו והוא די גדול. אבל איזה תוספת יבקשו כבר 200-300 שקל עדיין יוצא שווה. בארץ 2100 בחול 850 שקל. יש מכס על דברים כאלה ? ואם כן איפה אפשר לבדוק כמה זה יצא ? תודה
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אתחיל בוידוי: אני די הדיוט בכל הקשור לעולם האוזניות. אני מתכוון לחבר אותן למחשב באופן בלעדי כמעט, לכן גם הצורך בחיבור "סטנדרטי" ליציאה אנאלוגית של כרטיסי קול. 'אליה וקוץ בה': אני ארצה אוזניות זולות ככל הניתן מאחר ולרוב אשאיר אותן במצבים בהם הן גניבות; אני מכוון לאזור ה-150 עד 200 ש"ח. כמובן, אני לוקח בחשבון שהדרישות פרועות או לא רלוונטיות למוצרים בקטגוריית המחיר הזו ולכן מבקש המצלה לאזניות הכי פחות מתפשרות ביחס לצרכיי במסגרת תקציב זה. אם אין המלצה על דגם מסוים (נניח, כי אף אחת לא עונה לדרישה או שכל ההיצע בטווח מחירים זה הוא גנרי) אלא המלצה כללית על תצורה מסוימת, אשמח לשמוע. להלן הדרישות בסדר עדיפות יורד: נוחות מקסימלית ונזק מינימלי לאורך זמן (אין לי נסיון עם אוזני…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחיר הוא עד 3000 שקל ובעיקר לראות סרטים מהמחשב וYES חשוב שיהיה חיבור HDMI איך הטלויזיה HAIER L32R1 מוכרים אותה ב2700
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. אני מחפש אוזניות איכותיות עד 200 שח. אוזניות קשת,שמצד אחד הם מונחות על האוזן (לא עוטפות את כל האוזן), אבל מצד שני, הקול לא מתפזר לסביבה. האוזניות מיועדות לשמיעת מוסיקה וסרטים במחשב. :s05: אשמח להכוונה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני כחודש קניתי את ה-D2 של IAUDIO ואני מאוד מרוצה מהנגן. כרגע אני משתמש באוזניות המקוריות שלו שהן בסדר גמור, ואני אמשיך להביא אותם לצבא. אבל אני צריך בכל זאת אוזניות טובות לשמיעה בבית, במחיר של כ-200-300 ש"ח. אני עדיין לא סגור אם אני רוצה אוזניות IN-EAR או הגדולות שמכסות את כל האוזן (שכחתי איך קוראים להן...), כך שאשמח אם תתנו הצעות מ-2 הסוגים. יש אפשרות להתפשר על המחיר, לכאן או לכאן. בתודה מראש, שרון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המחיר לא כזה עקרוני, אבל 3000 זה מה שראיתי בZAP, יש אפשרות לחרוג קצת אם זה ממש שווה את זה (ראו השימושים-בסיסיים). צריך טלוויזיה 32" לסלון, בעיקר לצפיה בשידורי הוט וסרטים לא HD (הטלוויזיה בשביל ההורים). מרחק הצפיה הוא כ3 מטר נראה לי (סלון לא גדול), יושבים בקו ישר כלפי הTV. תודה נ.ב. שגם תדע להסתדר עם HD וכאלה לכל מקרה תודה, אבל לא תודה אבא שלי ראה את זאתי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 כטובה בתצוגה, ועם אישור טלפוני שלי קנינו. עובדת אחלה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז דיברתי לאחרונה (היום) עם היבואן (ירון) לגבי הנושא. האמת שלאחרונה אני כבר בהרבה שיחות איתו, ובהחלט אחת מן הסיבות שהוא מביא אותם לארץ זה אני אז בקיצור יהיה את כל הדגמים של AUDIOENGINE בארץ את הA5 הלבנים, השחורים ואלו מבמבוק וגם יהיה את הסאב S8 של AUDIOENGINE ואולי עוד הפתעות כמו הA2 וכו'. למי שרוצה עוד פרטים וכו' http://audioengine.co.il/ http://www.audioengineusa.com/ לגבי מחירים, יהיה שינוי, וכנראה הוזלה, אך לא יודע עדיין כלום לגבי זה ונחכה שיגיע. הרמקולים יהו ממש פיזית בארץ, בחודש ינואר (כלומר עוד מספר שבועות) ממש לא עושה פרסום ליבואן, אבל כבר הרבה זמן שאני ואחרים פה מחפשים רמקולים מוגברים למחשב (כלומר בלי שיהיה צריך רסיבר או מגבר) טובים ואיכותיים, ובמחיר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, כרטיס הקול הזה פשוט אלוהי בגיימינג עם אוזניות. בשביל שלא ארכוש אותו ואתאכזב מצלילו במוזיקה שלה אני מאזין, אשמח לדעת כמה הוא טוב ברוק ומטאל. אם זה משנה, לגיימינג אני משתמש באוזניות 7.1 ולמוזיקה וסרטים אני משתמש במערכת הרמקולים Audioengine A5 אגב, אשמח לנצל את ההזדמנות כדי לערוך השוואה בין Razer Megalodon לבין Razer Barracuda HP-1. אילו אוזניות עדיפות לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שאלה Z5500 Logitech שווה לקנות או לא ? למערכת קולנוע ביתית מחוברת למחשב לפי מה שאני רואה יש לה ים יתרונות רסיבר איחודי עם שתי יציאות כולמר מחוברת לממיר ולמחשב וגם THX קיצור למישהו יש אותה בחן אותה באתר רואים שיש לה 505 RMS אם מישהו יכול לתת לי עצה ???
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר עד 3000 ש"ח אין עדיפות לפלזמה או LCD גם בגלל שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם מרחק צפיה יהייה לא יותר מ 3 מטרים. גודל בערך 26 אלא אם כן יש משהו יותר טוב במחיר הזה. חשוב שתיהייה תמונה טובה!
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן טלוויזיה LCD של SHARP. הטלוויזיה מן הסתם רחבה, אבל אני לרוב העברתי אותה למצב "רגיל". באיזשהו שלב, הבחנתי שכאשר אני מעביר אותה חזרה למצב רחב, נוצר פס שחור באחד הצדדים שלא עובר. התקשרתי למעבדה, הם אמרו שאין מה לעשות והנושא עבר לראלקו (היבואנית). אחרי טרטור נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום ושלא הייתי צריך להעביר אותה יותר מדי למצב רגיל כי אז זה דופק את המצב הרחב..... אתם לא חושבים שזאת חוצפה? מה אני יכול לעשות במצב כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא מרוצה ממנו ואמרו לי שהwin-tv-pvr-150mce נותן את האיכות הכי גבוהה שכרטיס יכול...זה נכון?ואם אני יחבר את אותו המסך(שברזולוציית 1920x1200) בכבל ישירות אני יקבל איכות צפייה יותר גבוהה נכון?אם אני מחבר מסך מחשב(נדבר כרגע על שלי t240) לטלויזיה אני יקבל את אותה איכות כמו מסך טלויזיה רגיל?או שבגלל הרזולוציה הגבוהה זה יהיה מפוקסל?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשנה +, בעקבות המלצות בפורום, רמקולים מדגם JBL encounter - ואני ממש נהנה מהאיכות הגבוהה שלהם. כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף ורמקולים אלו כבר לא נמכרים - במקומם יש את דגם creature שהבנתי שהוא פחות איכותי.. רציתי לדעת איזה דגם מקביל באיכותו לרמקולים אלו, גם אם מחירו גבוה יותר - שימושים עיקריים - מוזיקה, סרטים. שימוש משני - משחק פעם ב.. הבנתי שרמקולי harman kardon sound sticks איכותיים מאוד, אך גם יקרים יותר - האם יש משהו באיכות שווה בעלות נמוכה יותר? תודה רבה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-