אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקראתי את מרבית הדיונים כאן על אוזניות למיניהן, ולאחר קריאת ביקורות ברשת הגעתי לצומת דרכים בקשר לכמה אוזניות. טווח המחירים הוא זהה כמעט,למעט הסוני, והרכישה תהיה דרך אמאזון כי אין אף אוזניות,שוב,למעט הסוני,שמשווקות בארץ. להלן ההתלבטויות: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/sony-mdr-ex81-earphones-ipod/ Sony MDR-EX81 Earphones http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/ultimate-ears-superfi-5-pro-ipod/ Ultimate Ears super.fi 5 Pro http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jays-q-jays-earphones/ Jays q-JAYS http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/10/jays-q-jays-review.php http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/etymotic-res…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם , המרחק צפייה בסלוני הוא בין 3-3.5 מטר לכן אני מתלבט בין הגדלים הנ"ל. התקציב הוא בערך 5500 ש"ח מה שכן הוא יכול להשתנות בהתאם ליחס בין הביצועים למחיר המומלץ ביותר. כלומר אם ישנה טלוויזה ממולצת בכמה מאות שקלים לכאן או לכאן אז אשמח לשמוע עליה. אני מחפש טלוויזת lcd הכוללת FULLHD.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש עם תקציב לא גדול ולא היתי רוצה לקנות חומרה יקרה מדיי רק בשביל להתלהב ולא להשתמש באפשרויות שלה אחר כך.. אני מתלבט בין כרטיסי קול הבאים: CREATIVE LIVE 5.1 HERCULES- GSF 2 או HERCULES GTXP אני מאוד מרבה לשמוע מוזיקה ואני מודע שGTXP הכי טוב ביניהם אבל גם יקר בהרבה!!! אני לא מתכוון לחבר שום מערכת X.1 אלה לקנות איזה רסיבר עם שני בוקסות טובותת!! אז בתכלאס?? להסתפק בכרטסים יותר זולים שציינתי ?(אם כן באיזה??) או ללכת על הכרטיס המפונצר - GTXP ?? היתי רוצה מאוד לחסוך ,ורציתי לדעת האם הביצועים והאיכות הקול בכרטיסים הנ"ל שונים בהרבה?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני מחפש אוזניות OVER EAR סגורות שיהוו שיפור לעומת הBRAINWAVZ HM5 שלי. אני שומע בעיקר מטאל, וקצת רוק\סינת' פופ ישן. יש כמה אוזניות פוטנציאליות שאני מתלבט ביניהן: JVC HA-SZ1000 החדשות, שבינתיים הביקורות היחידות שראיתי עליהן הן ביפנית... עם הפופולריות של הJVC HA-S500 בכל מקום שמבין באוזניות אני יכול רק להניח שהJVC HA-SZ1000 יהוו קפיצת מדרגה לעומתן. באיביי הן עולות 700-800 ש"ח. הAKG K550\K551 שאמורות להיות טובות אבל עם באס קצת לוקה בחסר ובעיות בהתאמה לראש שפוגע בצליל ובאטימות. 1000+ ש"ח באיביי. HFI 780 שאמורות להיות מעולות למטאל, תדרים בצורת V קלאסי שאת זה אני אוהב, אבל לוחצות מאוד על הראש, כך אומרים, ולי יש משקפיים אז זה יכול להיות בעייתי. הן גם דיי יקרות יחסית לתמורה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך כרטיס טלוויזיה עד 250 ש"ח לא דרושה תאימות ל MCE, לא דרושה יכולת הקלטה. הדרישות נורא פשוטות 1. שיקלוט כבלים אנלוגיים (אם אפשר לקלוט כבלים דיגיטליים ללא ממיר אני מאד אשמח) 2. שלט 3. תאימות לויסטה 4. מקלט FM - בונוס! 5. אם אפשרי לרדת מ 250 ולקבל את כל הדרישות (חוץ מה FM והכבלים הדיגיטליים) אשמח לרדת כמה שיותר.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכננתי לקנות את ה-HD 435 . יש לי הצעת מחיר בסך 350 ש"ח לאוזניות בחנות הזאת: http://www.music-shop.co.il/index.cfm השאלה האם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 או מיני דיסק, ומצאתי כמה דגמים: 1. iAudio G3 512MB 2. MD Sony MZ-NH600 (מיני דיסק) 3. Sandisk Digital Audio Player 1G כעיקרון אני מעדיף נגן של ג'יגה, אבל עם הסנדיסק לא טוב, אני אקח את הראשון. את האמת אני הכי רוצה את המיני דיסק, אבל אני לא יודע אם הוא טוב והאם הוא כדאיי, יש עוד מיני דיסקים בסדר גודל של 600 שקל שהם טובים? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום לכולם!
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני רוהצ אולי לקנות את הרמקולים האלו ורציתי לשמוע ביקורת עליהם, אני יודע שיש גם את ה- ATLANTIC 400 שהם יותר חדשים מהוולדוס אבל אמרו לי שהם פחות טובים. אז יאללה תמליצו...
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
הי לכולם. אני צריך רמקולים חדשים למחשב לצורך שמיעת מוסיקה מדי פעם וגם סרטים ומשחקים. אני לא אאודיופיל, לא צריך עוצמות מטורפות, והדרישה היחידה שלי היא שהם לא יעשו רעשים סטטיים מעצבנים כמו שהרמקולים הנוכחיים שלי עושים. (הממ.. בעצם יש לי אותה בעייה כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236446.msg2077557#msg2077557 רק שאצלי זה נפתר כשמחברים אוזניות) אז לסיכום - הכי זול פשוט ולא עושה צרות שיש, במסגרת התקציב (ייתכנו חריגות קטנות) תודה!
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא תעבירו... רציתי לדעת מה הנגן DVD למחשב הכי איכותי וטוב לא משנה לי כמה הוא עולה ורציתי לדעת גם אם היום יש עוד נעילת איזורים כמו שהיה פעם אחרי כמה צפיות בסרטים אם יש אזאיזו תוכנה מבטלת את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה. נועדה בעיקר לשדר תכני HD שמוזרמים מהמחשב (למרות שתהיה מחוברת גם לממיר של HOT). אני מעריך ש37" זה הכי גדול שאפשר להכניס בסלון. מפאת מיליוני הדגמים שיש- אשמח להמלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך asus xonar stx ושאני מפעיל את הasio בfootbar גם ברמקולים וגם באוזניות יש רעש סטטי מעצבן שהורס את חווית השמיעה אך שאני שומע בלי asio הרעש הסטטי נעלם.. למה זה נובע והאם יש דרך לטפל בבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו ידוע על בעיות דריברים או בעיות אחרים של הפורטיסימו3 עם המערכת ווינדוס מילניום? (קראתי את התרד שמישהו פתח פה לא מזמן.. רציתי לדעת אם מישהו יודע על עוד בעיות..) תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי DJ CONTROLLER מסוג "DJ-Tech Poket DJ Duo" וכאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב כביכול מפסיק להשמיע מוזיקה דרך החיבור של האזניות כי החיבור אל ה USB "גונב" את המוזיקה ואני צריך לחבר לקונטרולר רמקולים שדרכם אשמע את המוזיקה. אני לא רוצה שזה יהיה ככה, מה שאני רוצה זה לשלוט על התוכנה (וירטואל די'גי) דרך הקונטרולר ובאותו זמן לשמוע את המוזיקה מהמחשב עצמו. איך אני מגדיר את זה בוירטואל דיג'י? קישור לתמונה: http://upng.co.il/uploads/a0030757c1...ab972ba640.jpg
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS P5B ועליו כרטיס מובנה SOUNDMAX יש לי חיבור של אזניות ומיקרופון בקידמת המארז...אבל אני לא שומע כלום וגם המיקרופון לא עובד מקדימה...רק אם אני מחבר מאחורי המארז אני מעוניין שגם הרמקולים של המחשב וגם האוזניות יהיו בשיתוף ביחד(יפעלו ביחד) ניסיתי הכל לעדכן דרבריים לא עזר....לשנות בביוס ל AC97 גם לא עזר) יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, כי כבר פתחתי כאן ט'רד בעבר ולא הצליחו לעזור לי ממש... אוקי אז הבעיה העיקרית היא שאני רוצה לעשות EXTEND ולא מצליח, יש לי וינ7 , מסך מחשב 22" ומסך טלויזיה 32 שניהם מחוברים לכרטיס מסך, זה כבר עבד לי בעבר כשהיה לי XP לא שיניתי כלום. אם אני מחליף חיבורים, זה לא משנה את הבעיה רק כשהמחשב נדלק רואים את כל השיט של הלוח אם וזה במסך שמחובר לDVI הימני... אחרי שהוא נדלק ומגיע לWELCOME זה על CLONE 1680-1050 (בטלויזיה רואים טוב רק שהקצוות קצת לא בתמונה, יענו חסרים איזה 2-3 סנטימטרים) המסך של המחשב מוגדר דיפולט כאילו על 2, והטלויזיה על 1.. בחלון של השינוי רזולוציה (גם של הוינדואוס וגם של נוידיה, ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נוידיה) אם אני אומר לו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-