עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של 46-47 אינץ עד סכום של כ 6000 ש"ח ( בלתי אפשרי לחרוג ועדיף מתחת). בנוסף אני אשמח לקבל המלצה ספציפית גם לטלויזיה של PHILIPS ( תקציב עד כ 7000) גם בגודל 46-47 אינץ. תודה רבה, עמית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ykg,

היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ranac,

שלום חברים, אני מחפש לקבל המלצות על טלוויזיה חדשה לסלון, קצת נתונים: מרחק צפייה - 3 מטר (גודל רצוי 47 אינץ') סלון מואר מאוד עם חלונות גדולים (לכן LED) אני מתכנן לרכוש את הNexus Q אז לא צריך Smart המסך יהיה מחובר לרסיבר ומערכת סראונד מקצועית ביותר אז בעצם לא משנה לי איכות הסאונד של המסך. ואין לי ממש צורך בתלת-מימד. התקציב יהיה 8-10K בערך. תודה על העזרה מראש.

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  4. לעזרתם אודה: 1. הרכישה תתבצע בארה"ב והמסך ישלח במכולה לישראל, אוודא שהמסך יתמוך ב 110v-220v ותדירות סיגנל 50/60 הרץ, האם חשוב לוודא דבר מה נוסף? 2. אשמח לקבל המלצות לטלויזיות לאור הקריטריונים המפורטים מטה. אין לי הגדרת תקציב ספציפית, אנסה להתאים את עצמי לממצאים, אבל אבדוק את הדגמים שתציינו בחנויות בארה"ב ע"מ לבדוק מה פערי המחיר. מרחק צפייה של כ 3 מטרים, מעוניינים בגודל של 65"-75", (היום אנו צופים מהמרחק הזה ב "50 והוא קטן לנו). חשוב שהמסך יהיה 4K (יחובר אליו גם Xbox Series X שהוא 4K), חשוב שהוא יהיה חכם (תמיכה בנטפליקס, הולו, אמאזון פריים, יוטיוב, אפל TV וכו'), המסך יהיה בסלון הבית, חשוב שהמסך יהיה של חברה אמינה וטובה. …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. התקציב הוא עד 7000 ש"ח כאשר תוכן השידורים יהיה 60% SD ו-40% סרטי HD מה-HTPC. לא איכפת לי LED LCD או פלזמה העיקר האיכות. מרחק צפיה כ-3.5 מ' ~. למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה רגילה 29 אינצ' במחיר זול 1000-1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by nronen,

שלום, אשמח אם למישהו יש המלצות לדגמים ששווה לבדוק. תקציב: עד 3000 מרחק צפייה: 3 מטר (סלון) גודל: נראה לי סביבות ה 42 אינצ' עדיף LCD כי יש אור בבית כרגע צפייה בעיקר בשידורי טלוויזיה אנלוגיים וקצת סרטים מדיסק און קי אולי בהמשך שידורים דיגיטליים. תודה מראש

8. הטלויזיה מיועדת לצפייה בכבלים וסרטי DVD , לא יותר מזה אני צריך המלצה לדגמים מסויימים שכדאי לקנות כי כבר נדפק לי המוח מכל הדגמים שיש בשוק.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  10. צריך המלצה לטלויזיה טובה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by shahal,

היי כולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של בערך 55 אינץ'. תקציב: בסביבות 7500. מרחק: בסביבות 3 מטרים. מטרה: סדרות, סרטים וספורט (הכל בסטרימינג מהמחשב). יש המלצות לדגמים ולהתאמת הגודל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SeaMonster,

אני מחפש טלויזיה חדשה, בגודל 32 אינץ , FULL HD מה עדיף לכחת בגודל הזה? LCD או פלזמה? הגובה של הטלויזיה צריך להיות פחות מ 22 אינץ כולל הרגל, והרוחב פחות מ 31 אינץ. השימושים הם צפייה בתכני HD/SD תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

אני רוצה LCD ''37 רוב השימושים יהיו לPS3 וסרטי DIVX\DVD תקציב עד 5 אלף שקל . מה שכן אני לא יודע אם צריך FHD .

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. עברתי לדירה חדשה ואני רוצה להתחיל לברר לגבי טלויזיה לסלון. הקריטריונים הם: טלויזיה חכמה (לא משנה לי אם זה אנדרוייד או לא, העיקר שיתמוך בנטפליקס, PLEX, שירותי VPN, וכד'). 4K 65-75 אינצ' בעלות של עד 4500 גג - לא יכול לחרוג מעבר לזה, אלא אם זה אקסטרה 100 שקל. מבחינת הסלון עצמו: מרחק הספה מהטלויזיה הוא בערך 2 מטר, אבל לא יותר. מבחינת תאורה - אפשר לסגור תריסים ככה שזה לא פאקטור מבחינתי, כשגם ככה רוב זמן הצפיה בטלויזיה הוא בערב. מהניסיון שלי, מותגים למוצרים כאלה עובדים ממש מעולה, LG, SAMSUNG, SONY וכו'. להורים שלי יש LG מדהימה שהיום שווה בערך 2500 לצורך העניין אבל לא בטוח אם 4K. ממה להי…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  16. שלום. אני מעוניין לקנות טלוזיה לחדר שינה תקציב *1500-2000. *גמיש - אם מצדיק את המחיר מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. המרחק צפיה - קצת פחות מ 3 מטר. מה שמתוכנן לראות בו - שידורי טלויזיה בעיקר ספורט (לא רק). שאלות: - lcd, פלזמה או led - Full HD או Ready HD - איזה גודל מומלץ וכמובן איזה דגמים מולצים? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  17. מרחק תצוגה 3-3.5 מטר. מה אתם אומרים? (גודל, LCD/Plazma..) תודה! נ.ב משיטוט בפורום הבנתי שהרוב פה מבינים יותר בתחום האודיו מאשר בתחום הטלויזיות, חבל שתחום הטלויזיות לא מאוחד עם פורום מסכי מחשב, נראה לי שם אנשים יותר מבינים בתחום זה. (לא מנסה לזלז בכם חס וחלילה פשוט עברתי כמה עמודים קדימה וראיתי שאצל הבודדים שכן שאלו על מסכי טלויזיה יש 0 תגובות)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

היי, אני מעוניין בטלויזיה עד 2000 ש"ח, עם חריגה קטנה. מרחק הצפיה הוא כ 2.5 מטר, ולדעתי היא צריכה להיות בגודל של 32", תקנו אותי אם אני טועה. יש סיכוי שאני אקנה באיביי אם המחיר הכולל (כולל shipping) יהיה יותר זול מבזאפ. תודה מראש.

19. Started by ShuBy,

שלום, החדר די מואר, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32 אינץ, בשביל ה- XBOX ולשימוש רגיל כמובן חיבור HDMI, ו-USB יהיה נחמד. מעדיף FULL HD ומתלבט ביו LED ל-LCD. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Y.k,

שלום לכולם, נואשתי מלחפש באינטרנט מכיוון ואני לא מעודכן בכל ההתפתחויות שקרו בתחום הטלויזיות. אני צריך טלויזיה לסלון שלי, מרחק צפיה של כ 2.5 - 3 מטר. אני חושב שטלויזיה 37 - 42 אינץ' תהיה טובה. השימוש העיקרי שלי הוא חיבור למחשב וצפיה בסרטי HD, ובנוסף חיבור ל YES (אולי גם HD בעתיד). האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב? אני מאמין שבחנויות הם לא מחברים את כל הטלויזיות באותם חיבורים מכיוון והם מעדיפים למכור טלויזיות ממותג מסויים. אודה על העזרה, יקיר.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by DORAZABI,

שלום,מראש אני אומר שלא ערכתי טופס כי איני מעוניין בהמלצה ספציפית של טלויזיה אלא בטכנולוגיה.יש לי כרגע טלויזיית LCD של טושיבה (עם ממיר הוט) ואני פשוט רואה זוועה..תמונה מגעילה ולא נקייה עם קירטועים קטנים כאלה כשמביטים מקרוב. אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה והבנתי שבפלזמה רואים הכי חד ונקי..אשמח לדעות בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית- שתחובר למחשב htpc. מרחק ישיבה מהטלויזיה- כ-3.5 מטר. צפייה בעיקר בתכני לווין. בעתיד לבטח יותר תכני hd. לגבי טלויזיה- הכוון הוא כנראה פלזמה panasonic pv80. נשאר לבחור מגבר ורמקולים, שישמשו גם לשמיעת מוסיקה ורדיו. את המגבר נחבר כנראה לפטיפון. אשמח לעזרתכם, לקנייה עוד לפני החג. נדב

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. מחפש שתי טלויזיות LCD טובות, לסלון 37" מרחק צפייה בערך 4 מטר ולחדר 32" מרחק 3 מטר בערך. אם יש FHD בתקציב הזה אז זה יהיה מעולה, אבל לא חייב. הטלויזיות יהיו מחוברות לממיר אבל חשוב שתהיה גם כניסת USB.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. היי אני רוצה לקנות טלויזיה עם תמיכה מלאה ב-HD בגודל 32 אינץ' יש לכם המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.