אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
וגם היה לכם סטרימר. איך הייתם מחברים את הסטרימר? תולים אותו מתחת לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם. ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי. אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח. אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שניים כאלה http://www.ebay.com/itm/JBL-LE25-4-Tweeter-/151387127744?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item233f603fc0 גם LE25-2 יתאים. המחיר באיביי נראה לי מופרע. יש דרך אחרת לרכוש זוג?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3131 אמור לתקן מס' באגים אם כי אומרים שלא הכל תוקן, אולי בגרסה הבאה.. עוד שנה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל. האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן. אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי? תודה מראש על העזרה, ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, הרצתי את ה SETUP של התקנת הדרייברים, הוא הסיר את הישנים, עשה ריסטרט ובמקום להתקין את החדשים התקין לי את ה"ג'ינריים" (הדרייברים ממבית מיקירוסופט) שכמובן לא עובדים. בבדיקה מול דף ההוראות באתר היצרן מסתבר שהתקנה אמורה "לשפוך" את הדרייברים בסיפרייה בשם c:\program files\hercules - אבל נחשו מה? נכון - אצלי היא לא קיימת ולכן כנראה המחשב לא מוצא את הדרייברים החדשים ומשתמש בדרייברים מבית מיקרוסופט. רעיונות? אולי יש איזושהי דרך לפתוח את קובץ ה SETUP של התקנת הדרייברים ידנית ולעדכנם ידנית מקובץ ה INF? בכל מקרה - יש למישהו את הדרייברים הקודמים של GTXP לבינתיים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלוהה, היום שיחקתי קצת עם הנגן וממש התרשמתי, השאלה אם כדאי להחליף את הiriver 5 giga h10 שלי בזה מה דעתכם? (פרטים)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח להמלצה לאוזניות כפתור (מיועד לחייל, בעיקר לזמן הנסיעות באוטובוס, שיחבר עם מתאם לסלולארי או/ו לנגן).. בגדול התקציב עד 100 ש"ח (כולל משלוח), חשבתי להזמין אם כבר מחו"ל, אולי מאיביי (פעם קודמת שהזמנתי אוזניות מאיביי חסכתי בערך 40% מהמחיר בארץ.. אבל אתם בטח מודעים להבדלי המחירים האלו) אין דרישות מיוחדות יותר מדי.. פשוט לא בא לי לבזבז סתם 30-100 ש"ח באוזניות "מעפנות" מאופיס דיפו וכו'.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ספורט טובות ואיכותיות רב תכליתיות. האיכות של הסאונד צריכה להיות טובה , אבל לא אודיופילית, בשביל זה יש לי מערכת סטריאו טובה בבית השימושים של האוזניות- חיבור לנגן סנסה של סן דיסק או לאייפוד נאנו בעיקר עבור, מכון כושר- מכשירי כוח , וריצה אני אוהב אוזניות בסיגנון קשר מעל הראש, אבל לא מצאתי משהוא שממש נראה לי , עד עכשיו היו לי אוזניות סוני A35, שמאוד היו נוחות, והן גם מתקפלות וקומפקטיות, הבעייה שהן נהרסות אחרי שנה עקב מגעי חשמל לא טובים . חשבתי לקחת את האוזניות Sennheiser PMX80 אבל השאלה אם זה לא יפריע לי כשאני עושה אימון עם מכשירי כוח ,כשאני צריך לשכב על ספת כושר? וכן קראת בביקורות בארץ ובחול שמשום מה הן לא נוחות לשימוש של מעל שעה.... האוזניות מן הסתם צריכות לש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך נוסף לחדר, עקב שיפוץ החדר שלי, חלק מהשיפוץ הוא הקמת מקומות ייעודים עבור המחשבים שבחדרי, וכמובן , איתם המסכים נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, 19" ו15", כאשר ה32" יחליף את אחד מהם. אני צריך המלצה למסך טוב, שיהיה ניתן לעבוד מולו ביום יום בנוחות, וחשובים לי ביצועים טובים כמובן שאני רוצה תמיכה בFULL HD, הייעוד של המסך הוא בעצם לעשות הכל, ולא "רק" לראות סרטים, אני יקליד על המסך, יגלוש, ישחק משחקים וכו' חשוב לי היצרן, שיהיה מבית טוב, ולא "זבל" שניתן לקנות היום בשוק באזור ה 3K דוגמה ליצרן שאהבתי - פיליפס, בטכנולוגיית PIXEL PLUS, התמונה טובה מאוד, אז בזמנו המחיר היה מעל ומעבר לתקציב שלי אשמח לקבל המלצה על יצרן+דגם, כדי שאוכל ללכת לחנויות ולראות את איכות התמונה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שאין פה יותר מדיי אנשים שזה נוגע להם, אבל אני רואה איך הכמות של אותם אנשים שזה כן נוגע להם גודלת עם הזמן, אז מן הסתם חובה לציין את זה פה. לפני כשבוע שיחקתי עם ה-OPA שהם השבבי הגברה ביציאה של הממיר שלי, הזהאולו 2.5A. ראיתי שגם להחלפה בין שבבים יחסית לא רציניים יש הבדלים. כיוון שבזמן האחרון היה לי כרטיס קול עם OPA מדגם L4562MA ביציאה שנשמע פשוט מצוין, ידעתי שלא לבדוק את זה עם הממיר יהיה פשוט טיפשות. למזלי, NATIONAl מאפשרת לקבל עד 3 דוגמיות במחיר סימלי. אז יצא לי 50 שקלים, וקיבלתי 3 שבבים עם משלוח UPS הביתה שהגיע היום. חיברתי את השבבים לממיר, ואני מבין עד כמה צדקתי כשחשבתי שיש לו פוטנציאל. רק מהאזנה קצרה יחסית, הסאונד פשוט מדהים. הרבה יותר מאוזן, הרבה יו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דודים שלי טסים לח"ול בעוד כפחות מחודש והם אמרו שהם יקנו לי מה שאני רוצה עד 200 דולר. עכשיו אני רוצה נגן MP3, משהו כמו IPOD שאוכל לאכסן עליו שירים וחיי סוללה ארוכים. התקציב הוא 200 דולר אני רוצה נגן עם 5-20GB [שיהיה חיבור למחשב כמובן]. ואם אפשר גם לינק לחנות [נ.ב:הם יהיו בניו גירזי].
-
אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך "Samsung LA40B550 40 מחנות הקרובה למקום מגוריי ואחרי כמה שניות של בדיקות בביתי גילתי שלמסך ישנם שלושה פיקסלים תקועים. הפיקסלים התקועים ממוקמים בצד שמאל וימין של המסך , בצד שמאל של המסך ישנם שני פיקסלים תקועים שמחוברים בצורה אנכית ולכן זה יותר מורגש מהפיקסל שבצד הימיני (דרך אגב הפיקסלים התקועים הם בצבע אדום). מרגע שגילתי את הפיקסלים התקועים אני שם לב לקיומם כמעט בכל תוכן שאני צופה בו. לפי מה שהבנתי מקריאה של מקרים דומים תיהיה לי קצת בעיה להחליף את המסך מכיוון שהפיקסלים התקועים לא ממוקמים במרכז המסך, בתעודת האחריות רשומה החברה "רטפון" כמספקת האחריות ולא רשום שם דבר לגבי מדיניות הפיקסלים התקועים\שרופים. אשמח לשמוע תובנות של מישהו בנושא הזה (במיוחד ממי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כרטיס קול שבא עם מקלדת שליטה, מתחבר ב USB הענין הוא כזה: בבורותי כי רבה עד עשכיו עבדתי עם הווליום של וינדוס על 100%, איש חכם אמר לי שזה הורס את הסאונד ואכן כשהקשבתי בעצתו קיבלתי שיפור ניכר בסאונד שיוצא מהמחשב, א-ב-ל, ככל שהסאונד של וינדוס יותר נמוך, ואני מגביר את הרמקולים כדי לפצות (אל אף שהם לא עוברים את ה 70% בעצמה) אני מקבל רעשים משונים, יותר נכון לכל צליל קצר מתווסף מין רעש לבן בהתחלה ובסוף, אני מקבל רעש רקע די משמעותי, והפרעות בלי סיבה פה ושם. זה לא קורה כשאני מחבר את הרמקולים לכניסת אודיו הרגילה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר, וזה לא שינה כלום. יש לזה פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה חדשה עם רמקולים מובנים מאוד גרועים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה (חיבור וידאו בלבד) עם רמקולים 2.1 ATP3 וכרטיס קול AUDIGY 2 VALUE עם LINE IN ויציאות לרמקולים קדמיים אחוריים ועוד אני רוצה לחבר את הממיר של היס ל LINE IN של הכרטיס קול שלי, ושהוא ישלח את הקול הזה ל"אחוריים=רמקולים 2.0 פשוטים שאקנה" יציאה כתומה את הסאונד הרגיל של המחשב שלי אני רוצה שימשיך לשלוח ל"קדמיים=ATP3" יציאה ירוקה וכשאבחר לראות סרט מהמחשב או מהטלויזיה אוכל שזה יפעל ב4.1 וינצל את כל הרמקולים. זה ה"חלום" השאלה אם זה אפשרי? אם כן איך מגדירים? תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום למסכי מחשב ראיתי שאין המלצה גורפת למסך מסויים,מה גם שdell היא לא מה שהייתה פעם. אז אני מחפש מסך טלוויזיה בגדלים של 42-44" שישמש אותי גם כמסך מחשב בחיבור קבוע אבל לא במקום מסך מחשב. השימוש הוא בין הייתר למשחקים. התקציב,לא יודע,מה המחירים למסכים כאלה?בוא נגיד עד 4K.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי היום טלויזיה והייתי מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה.... ראיתי המום קבלים מ100 שקל עד 400 ואין לי מושג על מה ללכת... יש סיכוי להמלצה או אפילו לינק לחנות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי בטעות קובץ MP3 גדול - כ 115 MB - אלבום שלם שהרצועות בו מאוחדות ולכן יש רק קובץ אחד, האם יש תוכנה שיודעת לקרוא את הקובץ ולהפריד אותו לרצועות כפי שהשירים היו במקור. אני לא יכול ליצור את הקובץ מחדש כי לקחו לי את הדיסק ועוד לא החזירו לי. נא עזרתכם: איך אני מפריד את הקובץ לרצועות באוםן מדויק. בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדיין אלו הרמקולים המשתלמים ביותר? אין לי מקום בחדר לרסיבר ולמערכת רמקולים רצינית, אז ככה שמערכת רמקולים למחשב תהיה בחירה טובה. המערכת תחובר למחשב בכבל אופטי (לוח GB EX58A-UD3R), מידות החדר הן 3.7 על 4, בחדר יהיה מקרן ויויטק 1080 ומסך גלילה חשמלי, אז ככה שהמטרה של הרמקולים : קולנוע ביתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש אוזניות over ear אלחוטיות עם סאונד טוב. אני לא אודיופיל, אבל נהנה מאד ממוסיקה וכן אוהב לשמוע חדות בצליל ובאסים מרטיטים (שומע הכל, מקלאסית ועד מזרחית וטראנס). ישמש אותי לחדר הגושר ולמשרד, לכן הייתי רוצה גם תמיכה בשימוש בכבל, ייתרון לאוזניות שיכולות לעבוד חוטית גם כשנגמרה הסוללה. מבחינת תקציב... 280 דולר (למען הפרוטוקול, זה המחיר שבו אני יכול להשיג bose qc35) - אני יכול להביא עם מישהו מכל מדינה באירופה ו/או ארה'ב, אז נא להסתכל על המשלוח בהתאם. לא בטוח מה דעתי בנוגע ל noise cancellation ... אם זה פוגע באיכות, מוכן לוותר על זה. העברתי יום שלם עם ה bose qc35, היה סבבה, נוחות, סאונד סבבה... לא עפתי לשמיים. דעתכם/המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-