אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בסדר, אז אחותי החכמה קרעה את חוט האוזניות של הדסקמן שלה, אוזניות שהיו יקרות :-\. בכל מקרה, אבא שלי הולך להזמין לה מחר מהחנות אוזניות חדשות. איזה מבין אלה עדיף (יש נתונים באתר על כל אוזנייה): http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^2359,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^2592,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^3205,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^3249,'group_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^3250,'normal_sales')
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מרפסת מקורה (חלונות זכוכית) בגודל 4 על 8 מטר. אני מעוניין להקרין על הדופן הצרה בגודל 4 על 2 מטר בערך - יוצא ~160 אינטש. יש לי מסגרת מכל הצדדים - קירות בצדדים, קורות עץ מאסיביות מלמעלה ולמטה משטח ריצוף (תמונה מצורפת) השאלה איזה בד לקנות, איך למתוח אותו ומהיכן להזמין. חייב להיות משהו ניתן לקיפול כי כשהמסך פתוח הוא חוסם את דלת המרפסת לגינה וכשיש גשם המרפסת לא אטומה 100%. יש טיפטופים פה ושם בחורף אז זה לא יכול להיות קבוע. מחפש פתרון לא מאוד יקר וקל ליישום. תודה רבה לכולם על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכול המומחים ! יש ברשותי המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ (HI 8) המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים השונים הישן לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . בעבר רכשתי את LG-288 המשולב וידאו+DVD ואכלתי ממנו רק מרור. כמובן שגם השרות של "רטפון" היה מ$ורבן במיוחד . לא יצא לי לעבוד כמעט עם המכשיר בלי תקלות ! משום מה אתם מאוד ממליצים דווקא על מכשיר LG 388 או LG 389 אבל מי שנכווה ברותחין - נזהר מפושרים ... האים חברות אמינות הוציאו די-וי-די מקליטים אמינים מלבד LG ? אני מעוניין שיהיה USB כמובן במכשיר. לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ כי יש ברשותי תקינים. מעוניין בכניסות S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו). (דרך אגב האים מכשיר DVD המקליט על hard-disk מומלץ במקרה ויש כמה …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש אוזניות כמו שציינתי בכותרת לצורכי מוזיקה התלבטתי בהתחלה לגבי sms street dj או beats יש לי חבר אחד עם כזה, וחבר אחר עם כהוא.. שניהם wired, שניהם מאד מרוצים מהרכישה שלהם. באופן אישי קצת יותר התרשמתי מהסטריט דיג'י. עכשיו, אני מתלבט אם לרכוש wireless כי אני שוקל להשתמש בזה גם לטלויזיה וגם לגיטרה חשמלית וזה יכול להיות מאד שימושי במצבים האלה. השאלה היא, מה המחיר אותו אני משלם (מבחינת כסף ומבחינת איכות הסאונד) עבור wireless על פני wired. על איזו טכנולוגיה זה עובד החיבור האלחוטי כאן (עד איזה טווח זה מגיע, האם יש דילאיי, או כל חסרון אחר) על מי מהם אתם ממליצים, או בכלל אם יש כיוון אחר להמלצה כלשהי אני אשמח לשמוע. תודה יובל
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך כרטיס קול שישמש אותי לצרכי מוזיקה וגיימינג (יותר מוזיקה מאשר גיימינג). יש ברשותי רמקולי סראונד בתצורת 5.1, כעת הם מתחברים מאחורה, והמיקרופון מתחבר מקדימה מפאת חוסר חיבורים. אשמח לכרטיס קול שאוכל לחברו ישירות לכרטיס הקול ולא בקידמת המארז. התקציב שלי לא מוגדר, אבל עדיף לא לעבור את ה300-350. אפשר מכל חנות חוץ מאייבורי.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נגן אמ פי 3 , ואני לא יודע איזו חברה היא המובילה בנגנים מסוג זה..... אם תוכלו בבקשה לתת לי מספר סוגים של חברות+נגני אמ פי 3 טובים עם יותר מ64mb זיכרון לשירים אני אשמח בתודה טיגר
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לצערי הרב נשברו לי האוזניות (ליתר דיוק האחת לא מפקדת כראוי) לכן החלטיתי לקנות אוזניות חדשות... קניתי אוזניות של Teac ב 75 ש"ח חזרתי הביתה אחלה איכות והכל... אבל אחרי חצי שעה האוזניים שלי כאבו כמו לא יודע מה... וגם המיקרופון לא משהו. לכן הבנתי שאני צריך להתיעץ לפני קנייה כזאת, לכן אני פה הייתי מעוניין ביעוץ על אוזניות איכותיות(אני חולה על מוזיקה) בעלות מיקרופון נורמלי (המיקרופון פחות חשוב העיקר שישמעו בלי שאני יצטרך לצעוק) והכי חשוב ריפוד נוח לאוזניים הכוונה שיהיו נוחות. החלק האסטיט פחות חשוב לי והתקציב שלי הוא עד 200ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני עומד לקנות LCD FULL HD ואני מתלבט בין הדגמים הבאים: 42LD650 LG 42LH35FR LG 42LD460 LG שימושים: צפייה בשידורי SD ו HD, לא למשחקי מחשב / קונסוליות. האם מישהו מכיר את הדגם - 42LD650 LG ? על פניו זו נראית טלוויזיה טובה אבל אני לא מוצא בשום מקום המלצות או חוות דעת על הדגם הזה. מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים מוגברים (סטריאו) למחשב בעיקר עבור האזנה למוסיקה. ראיתי הרבה המלצות על microlab ואני נוטה ללכת לכיוון. מדובר בחדר בגודל 4x3 הרמקולים מיועדים לשבת על השולחן חשוב שתהיה שליטה קלה על הווליום התקציב גמיש (עד 800 ש"ח). אשמח לקבל המלצות
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? מקווה שהכל טוב. בזמן האחרון גיליתי שאני ממש חייב דיסקמן אז הלכתי לזאפ וגיליתי שאין לי מושג מה לקנות ולכן אני פונה אליכם בבקשה להמלצה... דרישותי הן: עלות: עד 350 שתהיה לו תצוגה של שמות שירים,אומנים וכו' שיגיע עם אוזניות איכותיות והכוונה היא לא איזה אוזניות אוזן אלא אוזניות רגילות ועדיף (עדיף מאוד) אוזניות שבאות מאחורה תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר אורגן למחשב עם תוכנת סיקוונסר קיובס חשובה לי איכות הצליל האם מישהו מסוגל לתאר את ההבדל באיכות הצליל בין מוניטור לרמקול ? אני שואל בגלל שאומרים שהרמקול מיפה את הצליל אז למה לא לשמוע צליל יפה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין שלושה דגמים שחיפשתי לשמוע אותם אבל לצערי לא מצאתי חנות עם תצוגה של אף אחד מהם. השימוש הוא בעיקר למוזיקה. אין חשיבות לווליום. יש חשיבות לצליל "נקי" ולבאס, מיד וטרבל מאוזנים. אלו הדגמים: https://ksp.co.il/?uin=60130 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21195 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5779 מכיר את שתי החברות אך לא את הדגמים האלה שלהם. אם מישהו במקרה מכיר או שמע אחד מהדגמים או יותר ויכול לתת חוות דעת אשמח מאוד. ל- Edifier יש חיבור אופטי, האם זה נותן איזה שהוא ערך מוסף לחיבור AUX "רגיל" ? משהו שקשור לקצב העברת נתונים אולי? (HIFI, FLAC כן דברים שמעניינים אותי). ה- Edifier חברה "נחשבת" יותר, אבל קצת מטריד או…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש זוג רמקולים קטן ואיכותי למחשב, שנמצא בחדר קטן. עדיפות לסט ללא סאב-בופר. אשמח לכל עזרה שתוכלו להגיש....
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מעוניין בשני רמקולים (אפשר גם 2.1, אבל עדיף שלא) לשימוש כללי, כולל משחקים ווידאו. לא צריכים להיות עוצמתיים, ולהיפך. אני הולך להשתמש בהם בעיקר לווליום נמוך יחסית, לכן דרישה עיקרית תהיה שהצליל (במיוחד דיבורים) ישמע ברור ככל האפשר גם בעוצמות נמוכות עד שקטות. דרישות נוספות (פחות חשוב אבל רצוי): לא גדול מדי (שאפשר לשים בקלות על השולחן עם המחשב) אם שייך שתהיה יציאת אוזניות על הרמקולים עצמם אני לא כ"כ יודע את טווח המחירים של הדברים האלה, אז קצת קשה לקבוע תקציב.. נגיד 200 ש"ח, עם עדיפות לכמה שפחות, אבל אפשר לחרוג אם צריך.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אשמח לקבל מכם המלצה לזוג רמקולים (עדיף גם עם סאב) טובים עבור הטלויזיה בסלון בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ואני מחפש חנות שמבינה בעסק וביוחד שאני יוכל לשמוע איך האוזניות נשמעות ואיך הן יושבות לי על האוזן
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש טלווזיה 32 אינץ' (HD כמובן) ב2000 שקל +- מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב תמיכה ב FHD מעדיף פלזמה מאשר LCD כי רוב השימוש זה טלווזיה חברות מועדפות sony SHARP HITCHI LG NEC
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אשמח לקבל המלצה על טלוויזיית 42" - עד 6000 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול כמה שאלות - 1.האם בגדלים האלה עדיפה פלסמה על LCD ? (שמעתי המלצה כזאת...) 2.האם שווה לחשוב גם על HDR ולא רק על FHD ? 3.האם כדאי לקנות טלוויזיה ביחס של 16:9 או ב ratio אחר ? הטלוויזייה תשמש לצפייה בשידורים רגילים ולמשחק (PlayStation3) מן הסתם עדיף שתהיה אחריות ארוכה לטלוויזיה. *יש אפשרות שאקנה גם טלוויזיית 32 " . יש איפשהו מבצע אטרקטיבי לשתי טלוויזיות ? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש המלצה לטלוויזית 32" עד 1500 ש"ח. אני קונה את הטלוויזה לדירה קטנה שהמרחק בין הספה לטלוויזה הוא בערך 4 מטרים. חשוב לי מאוד חיבור usb והיא תהיה מסוגלת לקרוא MKV ו"לקרוא" כתוביות בעברית. אני זקוק לשני חיבורי HDMI. יש איזושהיא טלוויזה מומלצת בטווח מחירים הזה? (אם בפחות אז עדיף...) תודה רבה זהר
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-