אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב נכנסתי לחנות, הציעו לי 3 דגמים של DVDים, ביקשתי PIONEER נתנו לי את הדגמים האלה: dv360 dv2650 dv366 אלו הדגמים, ייש לי מגבר סטריאו ורמקולים סטריאו, אני לא צריך יותר מידי, רק שהיה טוב, שיראו טוב וישמעו טוב אז השאלה, מה יותר טוב, או האם הם באותה רמה עריכה ------- ועוד שאלה, הבנתי שההבדל בין ה360 ל366 (שאני נוטה לדגמים אלה קצת יותר) הוא הPROGRESSIVE SCAN. השאלה היא האם אני אראה הבדל בטלוויזה רגילה שהיא לא HDTV?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת איזה סוג חיבור יתן את הפרדת הצלילים הטובה ביותר במכשיר DVD שמחובר לרסיבר קולנוע ביתי. קואקסלי, אופטי, או אנלוגי 5.1 ? יחד עם סוג החיבור אני מבקש המלצה לכבל איכותי מאותו סוג במחיר של על 150 ש"ח. בנוסף כרגע ברשותי רסיבר קולנוע ביתי שמחובר ל-4 רמקולים בלבד, האם לאחר רכישת סנטר וסאב אתם ממליצים לחבר את כל המערך ליציאות של הסאב ואת הסאב בחיבור דיגיטאלי, או כל רמקול בנפרד ליציאה הישירה שלו במגבר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מבחינים ועורכים השוואות בין רמקולים? כאילו איך יודעים אילו רמקולים יותר טובים מרמקולים אחרים?? אני מדבר על Stereo, רמקולים ריצפתיים. אני לא מומחה גדול , רק רוצה ללמוד :-\
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך כבל VGA לחבר את המחשב לטלויזיה בחדר, ובגלל ש-DVI-HDMI זה בעייתי לאורך כזה אני צריך כבל VGA. אני גם צריך כבל PL-PL מיני (3.5) זכר לזכר בשביל הסאונד. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הEPOX 8RDA +, עכשיו למיטב ידיעתי שיש ללוח אחלה בחלה כרטיס קול ON-BOARD, הכרטיס הננו 5.1 ומשמש גם את הX-BOX, תומך DOLBY וכו... עכשיו יש בבעלותי LIVE! 5.1 שמשמש אותי בנאמנות כבר שנה וחצי בערך. ועליו אני משתמש ברמקולים שלי... HERCULES XPS 5.1, שלמען האמת, הם באמת טובים!!! לא משנה מה תגידו. (קודם היה לי את ה ATP 3) עכשיו אני ישמח להיפטר מהכרטיס מסך אשר סתם לוקח לי ניצולת מעבד... האם אני כדי לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת בעצם אומרת הכל. מחפש למחשב של הילדים כרטיס קול פשוט במחיר סביר עד זול שיתמוך בחלונות 7 X64 כתבתי בכותרת USB 2.0 אבל מבחינתי כל כרטיס שתואם לזה יהיה גם בסדר זיו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי תקציב של 3000 שח, אני אשמח מאוד לקבל עצה על רסיבר בטווח המחיר הזה.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח אם הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17 אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בוא את השאלה הזאת
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני מחפש אחר אוזניות שיהיו טובות לגיימינג עד 150 דולר אבל גם חשוב לי שאני אוכל לחברן לגם לטלפון כשאני מחוץ לבית. אני צריך אוזניות בלי מיקרופון/ עם מיקרופון נכנס/פנימי כדי לא להראות מטופש חשבתי בינתיים על הדגם הזה של רייזר http://www.razerzone.com/store/razer-kraken-pro אבל אני בטוח שיש עוד דברים כאלו בשוק בתודה מראש לעוזרים, עידן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי רעשים סטטיים מעצבנים ביותר (אותי לפחות) שאני לא יודע ממה הם נובעים ורציתי להתייעץ איתכם פה בפורום אולי תוכלו להאיר על הבעייה שלי קצת אור ולעזור לי לפתור אותה. אני לא אודיופיל קשה אבל אני אוהב לשמוע טוב והשקעתי סכומים לא מבוטלים כדי לשמוע בצורה סבירה לפחות והרעשים הסטטיים האלה פשוט הורגים אותי. אז ככה האלמנטים שיש ברשותי הם כאלה : מחשב : לוח גיגהבייט עם כרטיס קול מובנה (לא בשימוש אבל מותקן במחשב - לפעמים אני משתמש בו לכן הוא לא מנוטרל כרגע, כל הסאונד מופנה לקריאייטיב) IPE1000PRO 2 W מעבד P4 2.8 2 גיגה זיכרון כרטיס קול : X-FI Fatality עם פנל 5.25 - יציאות אופטיות וכו ... מערכת הפעלה WIN-XP PRO עם כל העדכונים הרלוונטיים של קריאייטיב לכרטיס קול, חשבתי פעם על וויסטה …
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום! תקציב עד 400 שח. דרוש: מערכת רמקולים 2.1 למחשב נייד (שנמצא בעיקר על שולחן), מוזיקה, מדי פעם סרטים וסדרות (יש לי כרטיס 24BIT עם SRS אם זה משנה) ולנגן MP3. האופציות כמו שרשמתי למעלה: JBL Creature II Altec Lancing VS2421. מה אתם ממליצים? (כמה שיותר מגיבים הרי זה משובח) נ.ב- בשיחה שלי עם נציג של קרט, היבואנים של הVS , שאלתי אותו לגבי הביקורות והבעיות שיש פה באתר ובאתר זאפ על הVS. הוא אמר שהבעיה ידועה, מתרחשת בווליום נמוך, ונובעת מהשראות של כל מיני מכשירים כגון ראוטר טלויזיה טלפון נייד וכו,.. הדבר המעניין הוא שהם הביאה סחורה חדשה מפס ייצור חדש בעל בידוד הרבה יותר חזק לסאב שאמור לפתור את הבעיה. לראיה, תשימו לב שכבר כמה חודשים טובים אין מגיבים חדשים פה ובזאפ שמדווחים על הב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RWHQL220 אני רוצה לקנות טלוויזיה בסביבות ה20 אינצ' ונכנסתי לוואלה ורשום שם שזה מסך מחשב אבל רשום שמה גם טיונר מובנה... האם זה אומר אפשר לחבר אל זה טלוויזיה? האם זה חיבור רגיל של טלוויזיה? האם יראו טוב? בחיבור כזה? ומזה בדיוק? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ובכן, הגיע תורי לבקש מפורום האוזניות הטוב בארץ (ואני לא אומר את זה כדי לצאת ידי חובה) עצות בנושא שהוא בבחינת נעלם מבחינתי. אני מחפש זוג אוזניות בראש ובראשונה למוסיקה ובחשיבות פחותה לסרטים. יהיה נחמד אם הן יהיו יכולות להיות סלחניות גם עם מקורות נחותים כדוגמאת youtube. סוגי מוסיקה עיקריים הם רוק מתקדם וג'אז. האוזניות יחוברו לכרטיס קול Realtek HD Audio שבמחשב נייד. רוב המקורות יהיו דחוסים, לצערי (192kbps בממוצע). אין כוונות להשתדרג בעתיד ל-DAC חיצוני או הגברה ייעודית. חשוב לי שהרפרודוקציה תהיה "נייטראלית-על הצד החם"; אני אוהב את הקסם השפופרתי הסטריאוטיפי המתבטא במתיקות וקטיפתיות באזור המיד-מיד עליון (טבעיות, הרבה אוויר לכל כלי, טבעיות, דעיכה מוקפדת, טבעיות כבר אמרתי?) והיית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי אצל מישהו CX400 במחיר מציאה ...(200 ש"ח) חדשות באריזה סגורה , השאלה היא איך אני יוכל לוודא שהאוזניות לא מזוייפות?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה שאמרתי בנושא, לאחר שעברתי על כל הפורום ולא מצאתי את מה שחיפשתי. 1. היה לי GAMECOM 777 שנשבר וכעת אני מחפש מחליף ראוי, עד 300 שקל. חייב להיות מיקרופון (הדסט). רצוי שיהיה בס טוב. אני יודע שהאוזניות הנ"ל לא משהו 2. היה לי CX 55 של סנהייזר שצד אחד שלו עכשיו נהיה יותר חלש - גם לזה אני מחפש תחליף ראוי. את הסנהייזר הנ"ל קניתי ב45שח מDEAL EXTREME וכעת אין להם את זה במלאי אז אני נאלץ לחפש תחליף בערך באותו מחיר או מקס' 80 שקל. אודה לכל הכוונה לגבי 2 סוגי האוזניות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שפירמטטי את המחשב הנגן היחיד שלי היה הווינאמפ עכשיו שהתקנתי אותו או כל נגן אחר הם שולחים לי שגיאה: direct sound output v2.47 error bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 אין לי מושג מה צריך לעשות כדי לתקן את זה אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השלט שבק חיים, יותר מידי נפילות כנראה. ניסיתי להחליף סוללה... חיפשתי באיבי וגוגל מהיר ואין כלום. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רק את השלט?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה : אבא שלי טס לניו יורק ועד כמה ערים בארה"ב ואח שלי מעוניין במיני דיסק. הוא ביקש ממני שאני אחפש לו משהו יחסית זול וטוב. הוא אמר לי שאולי SONY טובים בזה.. אז כנראה הוא מעדיף של SONY.. עכשיו, לי אין הרבה ידע בקשר למיני דיסק ולציוד אודיו, לכן באתי להתייעץ איתכם על איזה נגן אתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב. כמובן שיהיה ניתן להשיג אותו בארה"ב, כי משם אבא שלי קונה לאח שלי. תודה, רן!
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני ניסיתי להפעיל את ויסטה 64 BIT + קודים של סרטים שבינהם היו XVID הקודים לא עובדים טוב עם ויסטה 64 BIT פשוט יש ו הודעות שגיעה שאני מנסה לקנפג את הקודים דבר שלא קורה ב- 32 BIT האם מישהו ניסה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB. הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת. במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-