אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של כ- 300-400 ש"ח לאוזניות. אני מרבה לנסוע באוטובוסים אז הם צריכות להיות מבודדת כמו שצריך תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש אוזניות ל-PC עם ביטול רעשים אקטיבי, איכות שמע מצוינת ונוחות ללבישה לכמה שעות רצוף ביום. תקציב: עד 1000 ש"ח עם אפשרות חריגה אך עדיפות לחסכון במחיר. רצוי מאוד אלחוטיות. למעשה, מוכן להתפשר על ביטול רעשים אקטיבי אם זה נותן את כל שאר התכונות + אלחוטי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שיתאימו לPS4 וידעו במקביל להתחבר לכמה מכשירים(נגיד למחשב לצורך סקייפ או לפלאפון ולPS4 בו זמנית). *אלחוטיות. *עם מיקרופון. התקציב שלי הוא בערך $300-$350. אני אביא את האוזניות מארה"ב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, כנראה שנהרסו לי הEP-630 (שומעים רק באוזנייה הימנית), אני לא יודע אם זה בגלל שרצתי איתם או שפשוט אחרי שנתיים+ הן עשו את שלהן. סה"כ הייתי מאוד מרוצה מהאיכות השמיעה שהתקבלה ורציתי לדעת אם יש כיום תחלופות יותר טובות באותו טווח מחירים. אם זה משנה, אני עושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע אז אני לא יודע אם אני צריך אוזניות רגילות או אוזניות לספורט, כמו כן חשוב לי שיהיו איכותיות לא פחות מהEP-630. אגב, אם יש אוזניות מומלצות שחורגות קצת מהתקציב אז זה גם בסדר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב,רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות,בנתיים התמקדתי על ה ULTRASONE 550,אם יש לכם המלצות נוספות אני אשמח,אגב האוזניות בעלות התנגדות של 64 אום,לאייפוד לא תהיה בעיה להגביר אותם טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לאוזניות headset לאייפון 4S. בעיקרון אני עכשיו עם אוזניות In-ear מעפנות רצח... אני מעביר אליו שירי MP3 באיכות 320 קב"ש אז אני מאמין שאפשר להוציא ממנו יותר עם אוזניות איכותיות. אני צריך אוזניות שישמעו את הבסים כמו שצריך,שיהיו כמה שיותר אטומות לעולם החיצון ולצלילים שלו... ובעיקרון פשוט איכותיות,שיהיה סאונד טוב ושאם יש יותר מדי "רעש" וכלים שמנגנים בו זמנית שעדיין אפשר יהיה לשמוע את זה כמו שצריך וכל כלי ישמע בנפרד למרות העומס בסאונד. עדיף שהם לא יהיו מפלצתיות מבחינת הגודל שלהם ויהיו סבירות או שלפחות יהיה אפשר לקפל אותם. לגבי תקציב, עד 400 ש"ח, ואין לי בעיה לקנות בחו"ל ובאיביי לא במחירים של הארץ. אם אי אפשר להשיג משהו נורמלי במחירים האלה אז תגידו ומקסימום אני …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם כיום אני משתמש באוזניות שקניתי לפני שבע שנים מקרביץ בשלושים שקל האוזניות התחילו להתפורר ולהתפרק לי וזה ראוי לציון שהחזיקו מעמד שבע שנים רציתי להחליף אותם לאוזניות חדשות והפעם החלטתי להשקיע טיפה יותר מ30 שקל הייתי רוצה המלצה על אוזניות עד 400 אולי 450 שקל והאוזניות חייבות לבוא עוד מיקרופון מובנה לא משנה אם הוא ניתן לפירוק אבל שיהיה מיקרופון ולדעת לפי דעתכם מה עדיף חוטי/אלחוטי חיבור USB או רגיל תודה רבה יום טוב ושבוע טוב לכולכם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד מקנות מחשב חדש. עכשיו IVORY נתנו לי לבחור איזה אוזניות שאני רוצה. יש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימר? חשוב שיהיה מאייבורי תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה הSSv2 בנות ה-3,4 מתחילות לא לספק תסחורה והמיקרופון בכלל.. אז אשמח אם תמליצו לי על אוזניות קשת עד 300 אם צריך איזה חריגה של 50 שח חשוב שיהיה מיקרופון ושיתאימו לאיזה 70 אחוז מוסיקה כל השאר גיימינג סרטים וזה.. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר טוב עומד בפני רכישה של אוזניות איכותיות, לשימוש בלעדי במחשב. האוזניות יחוברו לכרטיס קול קריאטיב X-FI XTREME GAMER. אין מגבר והאוזניה תחובר ישירות ליציאה בכרטיס קול. החבר בעיקר משחק במשחקים ומאזין למוזיקה בפורמט רגיל, וקצת סרטים פה ושם. חשוב לו אוזניה קלה ונוחה לשימוש בפרקי זמן ארוכים (כמה שעות ויותר מול המחשב ביום עם האוזניה). האוזניות ירכשו בארה"ב. בנתיים הוא שוקל לקנות את הHD555 של סיינהייזר, וגם הגראדו SR80 עלו על הפרק. לצערי לפי המלצתי, הוא לא מצא מקומות לשמוע אותן אישית. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ורציתי לקנות אוזניות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה, חשוב שיהיה צליל כמה שיותר נקי אבל מלא, עם באס מורגש וצלול אבל לא מוגזם, אני שומע מטאל וזו מוזיקה מאוד עמוסה כך שחובה צליל כמה שיותר נקי ובשרני, ועדיף שיהיו כמה שיותר מבודדות, ללא מקרופון [אפשר גם עם אם האוזניות ממש שוות את זה, אבל זה לא נחוץ לי] ושיראו סבבה [אלא אם האיכות ממש אדירה והאוזניות מכוערות, במקרה הזה אני אסתפק גם במכוערות]. התקציב שלי הוא עד 70 דולר [עדיף כמה שפחות כמובן], ואם יש לכם חנות מומלצת לקנות בה אני אשמח, תודה רבה. וד"א, חשבתי על הKOSS PORTAPRO אבל הבנתי שהן לא מבודדות בשיט, אם יש למישהו הצעה יותר טובה.. לכו על זה. תודה רבה ומצטער על החפירה.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברהס אז ככה אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי גם לגיימינג וגם למוזיקה כי מה שנוצר בגלל המערכת אז גם הזמן מיתוננים על הרעש ואי אפשר לשחק/לישמוע מוזיקה כמו שצריך ולכן חשבתי ליקנות אוזניות מה שאני צריך בעצם שאני אני שומע משהו באוזניות אז שלא כל העולם ישמע שיהיו נוחות אוזניות בלי מיקרופות-עדיפות תקציב עד 700 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תקציב עד 350 שח.כל המשחקים ..אני מחפש משהו שלא נשמע כמו אוזניות של 50 שח משהו שלא רואה אותם?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות למשחקים שבאות עם מיקרופון מחובר, סראונד ושיהיה נוח להיות איתם על הראש כמה שעות. 100 ש"ח עם חריגה קלה, והכי חשוב זה שיהיה מיקרופון טוב.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות שיהיו טובות במשחקים ומוזיקה.רצוי שיהיה מיקרופון אבל לא חייב. הסתכלתי בזאפ על Sennheiser HD 201 שלהם אין מיקרופון והמחיר נע בין 125 ל286. אוזניות נוסופות הם של מיקרוסופט LX3000 שלהם יש מיקרופון אבל החיסרון הוא שיש להם כבל USB והמחיר כמו האוזניות כנ''ל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 יש משהו מומלץ משתי האוזניות האלה או שיש הצעות אחרות? תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות - בעיקר למשחקים. אני מעדיף אוזניות "מסיביות" שמחסות את כל האוזניים (לא יודע איך לקרוא להם...). התקציב הוא עד 300 ש"ח, אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חברי המלומדים למישהו יש המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא חובה להשתמש בכל התקציב, כמה שפחות להוציא במסגרת ההעדפות יהיה מעולה.. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. אז חשוב שהן יהיו טובות לשניהם. (עדיפות למשחקים) אוזניות קשת בלבד, לא IN EAR ודומיו. כאלה שיושבות על הראש ולא על העורף או משהו בסגנון.. חשוב שיהיו נוחות/מרופדות מיועדות לשימוש ממושך לא מעוניין במיקרופון מובנה, אלא אם כן האוזניות ממש מומלצות ואפשר להוציא ולחבר את המיק במקרה הצורך אז סבבה שמעתי שמומלץ לקנות אוזניות יחד עם מגבר.. אם אכן זה תורם משמעותית לאיכות הסאונד, אשמח לשמוע המלצות ל"עסקאות חבילה" גם אם הן חורגות מהתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-