אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזית LCD דרך חיבור RGB (כבל VGA כמו של מסכי CRT) - כדי להעביר את הכבל דרך הקירות צריך משהו כמו 7-10 מטרים של כבל... שאלתי היא - האם איכות התמונה תיפגם, אולי צריך 2 כבלים של 5 מטר ומגבר באמצע? אני לא ממש מתמצא ואשמח לעזרה בעניין. אולי אפילו דרכים חלופיות להעביר את התמונה מהמחשב ל LCD (אלחוט?) תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לשמוע מוזיקה שמשודרת דרך BLUETOOTH ומאוד התאכזבתי מהאיכות. מכאן השאלות שלי: מה איכות האות שמשודר? האם האות משודר כמו שהוא בצורתו הדיגיטאלית ומפוענח בעזרת D\A במקלט? או שהאות עובר עיבוד כל שהוא לפני שהוא משודר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקור www.PDApoint.net קצת תמונות קודם כל אז מה יש לנו כאן ? מסך 4" אינץ WVGA ברזולוציה של 800X480 נפח בין 4 ל 8 גיגה (פלאש או מיקרו דרייב ?) מערכת הפעלה Windows CE חריצי הרחבה - לא ידוע אבל כנראה יציאה ל TV - לא ידוע - אבל נקווה פרטים נוספים בקרוב ב
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה להשתמש בפלייסטיישן 3 בשביל לקרוא קבצים מהמחשב ולהפעיל אותם. אני יודע שזה אפשרי אבל לא לגמרי הבנתי איך לבצע זאת. אודה לכל מי שיוכל להסביר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחיר כזה MP3 בגודל של 256 מגבייט יהיה איכותי? אני לא רוצה משהו יוקרתי וממש איכותי, אבל שלא יהיה בין ההכי זולים, בקיצור אפשר שמות של חברות/MP3 שעם גודל 256 מגבייט ומחירם עד 300 ש''ח והם מומלצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרגע טלויזית LCD של חברת MAG מדגם BF32-XP 3200 32 אינצ הביאו לי עכשיו טלויזיה נוספת שטוחה של חברת HAIER מדגם haier HTR-192 37 אינצ (אין לי מושג אם זה אלסידי או פלאזמה) תיקון טעות לדגם של חברת HAIER: על השלט רשום HTR-192 ובגב של הטלויזיה רשום: דגם L37A8A-A1 על שני מסכי הטלויזיה רשום HDTV אבל על חברת האייר רשום גם HDTV READY אני צריך לבחור מה נשאר אצלי, אני בקטע של ה37 אינצ אבל לא רוצה לרדת באיכות, אם כבר יש איכות באחת מהן אשמח לקבל תשובה איזה דגם עדיף בלי להתיחס לגודל תודה מראש דניאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חזרתי אתמול מפראג עם אוזניות חדשות שרכשתי שם. במקור, לאחר קריאה מעמיקה בפורום בנושא אוזניות ותכנון לקנות אוזניות עד 300 ש"ח, הייתי אמור לקנות אוזניות BeyerDynamic DT231 או Sennheiser HD497. דיברתי אפילו עם היבואנים הצ'כים בטלפון ווידאתי שיש את האוזניות במלאי. אבל לצערי, הצ'כים לא יודעים אנגלית טוב וכשהגעתי לחנות של אחד היבואנים של BeyerDynamic התברר שאין את האוזניות במלאי והוא צריך להזמין את האוזניות והם יגיעו רק לאחר שאני עוזב את פראג. ואז, נזכרתי שיש דגם לא רע שקראתי עליו ביקורת BeyerDynamic DTX700 ובלית ברירה, החלטתי שאני לא חוזר לארץ בלי אוזניות ולא רציתי לבזבז יותר מדי זמן על חנויות אחרות אז החלטתי לקנות את ה-DTX700. למי שנוסע לפראג, האוזניות של Beyer ו-Senn די זולות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב שיהיה פנימי עדיף לא יקר שיהיה אפשר להקליט ולשמוע את המוסיקה אם זה בא עם תוכנה אז סבבה תקציב: 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שנרשם בכותרת, אני מחפש מערכת סראונד לסלון בשביל סרטים, אני לא מבין כלום בסאונד ותהיתי אם זה אפשרי לקנות ציוד נורמאלי במחיר הזה? הסלון שלי הוא 5.5 על 6 (בערך), אבל צד אחד פתוח לגמרי לפינת אוכל ולמטבח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מחירו בארץ כ1700₪ לא ממש בא לי להיתעסק עם חיפוש וההתאמה של החלקים וההרכבה שלהם,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה גורם לשחיקה ואיך מומלץ להשתמש ברמקולים על מנת להפחית או למנוע אותה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום אמנם ניסיתי לחפש בפורום בפוסטים ישנים אבל לא ממש מצאתי נכון להיום אני חושב על Altec Lansing 4121 או על ה ATP3. ממה שקראתי רוב אנשים טוענים שהאלטק נשמעים הכי טוב. אני רוצה את הרמקולים בעיקר למוסיקה וגם קצת למשחקים. חשוב לי במיוחד צליל טוב (הרבה יותר מעוצמה). תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות אוזניות גיימינג כך שיוצא לי 50% גיימינג כבד כמו BF3 ו 45% שירים (טריקרים כמו Dj bl3nd ) ו 5%סרטים חשוב שיהיה להם מיקרופון לדיבור ב skype. התקציב הוא עד 580 שקל ועם יהיה אבדל ב 20 שקל ל 600 אז זה יהיה בסדר העם אלו עונים על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..309.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19404&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע כל כמה זמן ( לא מדוד , די אקראי ) כל מני פצפוצים ופקפקים כאלה מהרמקולים ה SETUP שלי הוא כזה : מהמחשב USB לDAC חיצוני שהוא גם PREAMP ממנו למגבר ימאהה וממנו ל4 רמקולים ששזורים כזוג. יכול להיות שזה בגלל החורף או שמשהו התחרבש שם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון , רוב המוזיקה לרוב האנשים תשמע הכי טוב דרך שני רמקולים , אבל חשוב לזכור שלא כל המוזיקה זה אותו הדבר למשל יש הרבה שירים שהוקלטו בפרולוגיק ונשמעים נהדר בפרולוגיק.. יש הרבה מוזיקה אלקטרונית שתהנה מהאפקטים של הDSP... יש קטעים שישמעו נהדר במצב של הופעה או קונצרט... אבל לרוב מוזיקה הכי נעים לשמוע משני הרמקולים בלי שום אפקטים שמעוותים והורסים ובטח לא לשמוע שיר שלא קודד בפרולוגיק על מצב פרולוגיק (כי אז כל המוזיקה עוברת לסנטר וזה פשוט נשמע רע, ומתוך נסיון אישי, סנטר של 1200 ש"ח של סרווין ווגה לא יכפר על זה ).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוזניות בנויות היטב שיושבות טוב על האוזן - עם עור ולא קטיפה אוזניות עם ווליום על הכבל אוזניות שמסוגלות להפיק צליל טוב ונקי לאורך כל התדרים. אוזניות שמחזיקות יותר זמן אוזניות שיגרמו לי לשמוע לכל פרט ושיגרמו לי להרגיש כאילו אני נוכח בחדר ההקלטות/סרט אוזניות שנותנות לי הרגשה טובה בלב במוח באוזניות (רק לא בארנק) מיועד למחשב, טלויזיה, מערכת סטריאו אוזניות עם אחריות-אם צריך? אל חוטי אני חושב שמאבד צלילים , תקנו אותי אם אני טועה מחיר מיועד בין 250-400 שקל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה ברכישת סטרימר, שישמש לצפיה בסרטים מתוך דסקטופ בטלוויזיה ללא כבלים, וכן בצפיה בסאטי יו-טיוב ואתרים דומים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי דרייבר לכ.קול אין לי מושג איזה כ.קול יש לי הדבר היחיד שאני יודע זה מה שכתוב בהודעת התקנה של WIN98: pci multimedia audio device יש למשהו מושג איפה אני מוצא דרייבר מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע של-5700 יש עיצוב שונה (של ה-INSPIRE), ויש לו DTS, וגם דולבי דיגיטל. מה של-DTT3500 יש רק דולבי דיגיטל. אבל וץ מזה, מה ההבדלים ביניהם? האם שווה להשקיע על ה-5700 במקום ה-DTT3500?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש את האייפוד MINI ו אייפוד רגיל ו אייפוד נאנו ועוד ..... מה הכי כדי לקנות מהם ??
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים כולל באס לחדר בסדר גודל : 3מטר2.8X בטווח מחירים עד 500-1000 יש לי רסיבר של JVC מסוג RX-5042 . ואני רוצה לקנות רק רמקולים שיתאימו לרסיבר הזה. (החיבור של הרמקולים הוא בחוטים ולא בבנות). אשמח מאוד לקבל הצעות טובות מחברות אמינות ואחריות טובה. אני לא מבין בנתונים של רמקולים וחברות .. לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה ! משמש בעיקר לשירים וסרטים. הנה תמונה להמחשה איך אני רוצה שגודל הרמקולים יהיו: http://media.shopy.co.il/shops/318/products/p27665b.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי H10 ויש לי די הבעיה עם התכונה הזאת לאירגון המוזיקה שבא עם הנגן היא לא ממש נוחה במילים עדיונות. האם אפשר איך שהוא סתם להכניס מזויקה לנגן בלי התוכנה ולהכין לבד PLAYLISTS? ובלי להשתמש בQUICKLIST אלה שיהיה קבוע כל הזמן את הLIST שיהיו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-