אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחת הבעיות של כל האלחוטיות היא רעשים עם ההתרחקות מהמשדר. אני מחפש אוניות אלחוטיות סראונד דיגיטליות אבל שלא ירעישו לי כאשר אני מתרחק מהמשדר.כמובן שאני לא מצפה להיות 500 מטר ומעלה מהמשדר אבל מרחק חדר אחד יספיק לי.להפעיל בסלון ולשמוע בחדר שינה יש חיה כזאת? לא מצאתי משהו מומלץ בחיפוש בפורום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים כולל באס לחדר בסדר גודל : 3מטר2.8X בטווח מחירים עד 500-1000 יש לי רסיבר של JVC מסוג RX-5042 . ואני רוצה לקנות רק רמקולים שיתאימו לרסיבר הזה. (החיבור של הרמקולים הוא בחוטים ולא בבנות). אשמח מאוד לקבל הצעות טובות מחברות אמינות ואחריות טובה. אני לא מבין בנתונים של רמקולים וחברות .. לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה ! משמש בעיקר לשירים וסרטים. הנה תמונה להמחשה איך אני רוצה שגודל הרמקולים יהיו: http://media.shopy.co.il/shops/318/products/p27665b.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזרתי אתמול מפראג עם אוזניות חדשות שרכשתי שם. במקור, לאחר קריאה מעמיקה בפורום בנושא אוזניות ותכנון לקנות אוזניות עד 300 ש"ח, הייתי אמור לקנות אוזניות BeyerDynamic DT231 או Sennheiser HD497. דיברתי אפילו עם היבואנים הצ'כים בטלפון ווידאתי שיש את האוזניות במלאי. אבל לצערי, הצ'כים לא יודעים אנגלית טוב וכשהגעתי לחנות של אחד היבואנים של BeyerDynamic התברר שאין את האוזניות במלאי והוא צריך להזמין את האוזניות והם יגיעו רק לאחר שאני עוזב את פראג. ואז, נזכרתי שיש דגם לא רע שקראתי עליו ביקורת BeyerDynamic DTX700 ובלית ברירה, החלטתי שאני לא חוזר לארץ בלי אוזניות ולא רציתי לבזבז יותר מדי זמן על חנויות אחרות אז החלטתי לקנות את ה-DTX700. למי שנוסע לפראג, האוזניות של Beyer ו-Senn די זולות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב שיהיה פנימי עדיף לא יקר שיהיה אפשר להקליט ולשמוע את המוסיקה אם זה בא עם תוכנה אז סבבה תקציב: 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציבכם: 300 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בשנתיים האחרונות נהרסו לי 3 אוזניות של סנהייזר. הדגם האחרון שהיה לי הוא EH-150. משום מה יום אחד צד אחד הפסיק לעבוד לי. פתחתי כדי לראות אם השתחררה ההלחמה, אבל כלום. האוזניות נפלו לא מעט פעמים מהשולחן (גובה של מטר) אך הן המשיכו לעבוד רגיל. מה הסיבה לזה שצד אחד פתאום מפסיק לעבוד? אפשר לעשות משהו או פשוט לזרוק אותן? האם האוזניות של סנהייזר ידועות כאוזניות שנהרסות מהר? אני מרוצה מהמחיר שלהן ומהאיכות שלהן ובזכות זה המשכתי לקנות אותן, אבל לא ניראה לי שכדאי לי להמשיך לקנות אותן אם הן לא מחזיקות מעמד שנה בממוצע. על איזו חברה כדאי לי ללכת הפעם, אם אני מחפש אוזניות שיחזיקו לי מעמד לאורך שנים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באיזור חיפה והקריות שמחזיקה את הרמקולים האלה במלאי?? תודה לעוזר!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני יומיים רכשתי נגן מתוצרת HY Technology ( לא לא,הנגן עדיין ג'נרי. זאת חברה בדומה לעוד הרבה חברות כמו ארגוקא שפשוט נותנות את חותמן על המוצר. אין לדעת מי באמת מיצר את זה.. ) קצת נתונים: גודל - 256 MB הספק - MW 12 לערוץ USB - 1.1 זמן סוללה - 12 שעות לפי הספק, אומת. 90 DB יחס THD - 0.25 ובנוסף כל הפיצ'רים של רב הנגנים הג'נרים הקיימים בשוק ( טייפ מנהלים, אקוליזר, ספר טלפונים, שפות ( בלי עברית ) ) מה יש לומר לטובתו? נראה טוב, גודל ומשקל קטנים, קורא ליריקס, תמורה טובה לכסף ( זול יחסית ) לרעתו: איכות סבירה עד טובה, לא מעבר ; גוף פלסטיקי עדין ; עוצמה לא גבוהה במיוחד, USB 1, אין יציאת USB מובנת, יש חריץ לקבל מאריך ( כמו של מצלמה דיגיטלית ). סיכום: מניס…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים הגעתי ל"עולם הקולנוע" ושם המליצו לי על רסיבר HARMAN KARDON AVR158 במחיר של 1000 ש"ח, ורמקולים של JBL SCS 140 בסכום של 900 ש"ח. בדקתי באינטרנט לגבי הרסיבר והרמקולים וקראתי דברים טובים, אבל הבנתי שאלו מוצרים יחסית בסיסיים. אני מתלבט אם ללכת על השילוב הנ"ל או להזמין DENON AVR X1000 מאמאזון UK , בסכום של כ1700 ש"ח, ואז לשלב אותו עם הרמקולים של JCL, או לקנות רמקולים קצת יותר משובחים. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח. המערכת מיועדת לסלון(4X5), כשהשימוש הכמעט יחיד שלה יהיה סרטים וסדרות, ושימוש רגיל בטלויזיה כמו חדשות וכו'. אני אשמח להמלצה מאנשים שמבינים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה מציעים לי את הרמקולים האלה ב 400 שח משומשים. האם המחיר טוב? ועוד שאלה - האם מישהו מכיר את החברה DUAL חברה גרמנית ? (מיצרת רמקולים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות אוזניות גיימינג כך שיוצא לי 50% גיימינג כבד כמו BF3 ו 45% שירים (טריקרים כמו Dj bl3nd ) ו 5%סרטים חשוב שיהיה להם מיקרופון לדיבור ב skype. התקציב הוא עד 580 שקל ועם יהיה אבדל ב 20 שקל ל 600 אז זה יהיה בסדר העם אלו עונים על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..309.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19404&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! אז יש לי את הנגן H10 באו איתו אזניות סנהייזר MX400... עכשיו, מי שראה אותן - יודע שהן יחסית גדולות... אחרי איזה 30 דק' של שמיעה, מתחיל לכאוב לי חלק אחד בסחוס של האוזן השמלאית.. לא יודע למה זה קורה... נראה לי האוזן השמאלית שלי משהו שם טיפה יותר קטן או שונה מהימנית, ובגלל זה מתחיל לכאוב לי הסחוס. כשאני מוציא את האזניה אז אחרי חצי דקה זה כבר לא כואב.. לא קשור לווליום. גם אם אני סתם שם את האוזניה לחצי שעה בלי מוזיקה זה כואב(כן, ניסיתי ). הקיצר רציתי לדעת אם למישהו זה קרה פעם ואם יש לזה פיתרון או - אם מישהו גם יכול להמליץ לי על אזניות טובות(לא יקרות מידיי) כפתור בעלות שם טוב והכי חשוב(כמעט) - קטנות ככל האפשר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שבעבר היו בעיות תאימות והכרטיס לא עבד. יש לי WIN7 ואני חושב לקנות את הכרטיס, האם הבעיות עדיין קיימות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עזרה בבחירת טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא 6 מטרים ולכן אני מחפש טלוויזיה בגודל 85/86 אינץ׳. התקציב הוא עד 12-13K ₪ אבל אשמח למשהו זול יותר כל עוד הוא איכותי. קיבלתי המלצות על LG OLED83 C1PVA 4K אבל היא מאוד יקרה (17K) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קודם כל מה נישמע טוב אז ככה קניתי את מערכת ה-x530 כמו שהמליצו לי רבים אבל הופתעתי לגלות שרק שתיים עובדים התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים ואמרו לי שצריך להוריד איזה תוכנה שקוראים לה kx משהו והמחשב שלי ינגן בכל הרמקולים כיאילו עכשיו הוא מנגן בצורה מסויימת וצריך לשנות תהגדרות ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לעזור לי או לתת פתרון לבעיה... בתודה מראש עידו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע של-5700 יש עיצוב שונה (של ה-INSPIRE), ויש לו DTS, וגם דולבי דיגיטל. מה של-DTT3500 יש רק דולבי דיגיטל. אבל וץ מזה, מה ההבדלים ביניהם? האם שווה להשקיע על ה-5700 במקום ה-DTT3500?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת 2.1 של אלטק שהמטרה שלה זה רק לשמיעת מוזיקה, איזה מבין המערכות הבאות הכי מתאימה לי בהתחשב בזה שאני שם דגש חזק על איכות. הALTEC LANSING ATP3 Altec Lansing AX 3021 או Altec Lansing 2100
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב,רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות,בנתיים התמקדתי על ה ULTRASONE 550,אם יש לכם המלצות נוספות אני אשמח,אגב האוזניות בעלות התנגדות של 64 אום,לאייפוד לא תהיה בעיה להגביר אותם טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלטתי לקנות נגן MP3 . בהתחלה הקצבתי לעצמי 1000 שקל אך מתברר שבסכומים האלה צריך להתפשר על הרבה דברים , או לקנות מוצרים בעלי שם לא משהו במילים עדינות. לכן החלטתי לקנות משהו יותר רציני בסכום של 1500 שקל. כרגע יש שניים או שלושה נגנים בערך שאני מתלבט לגביהם. 1. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-micro&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 2. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 3. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 לגבי השניים הראשונים של CREATIVE המליצו לי דווקא על השני. אין לי ממש מושג מי עדיף . גם על הנגן של RIO יש ביקורות מצויינות לפי מה שקראתי. בכל מקרה א…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של פיוניר עם רמקולים איכותיים ואני רוצה לקנות גם רמקולים למערכת קולנוע ביתית אבל התקציב שלי לא מאפשר שלי לקנות משהו יקר. אז עלה לי רעיון לקחת את הרמקולים של המערכת ולקנות רק רצפתיים וסנטר,אבל אני צריך לדעת אם הם מתאימים (מבחינת חיבורים).... הרעיון הכללי הוא לקנות רסיבר ואליו לחבר 5 רמקולים- 2 רצפתיים, 1 סנטר ועוד שניים מדפיים. או לחלופין לקנות מתאם SPDIF יש לי חיבור כזה בלוח אם- במקום הרסיבר אם זה לא יגרע מהאיכות של השמע) הנה הרסיבר שכנראה יהיה לי: http://walla.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 *אני לא רוצה לדעת מחירים או משהו כזה אז לא צריך להוסיף תקציב לכותרת.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קמקולים איכותיים 2.1 לא חשוב המחיר מוכן להשקיע אבל שיהיו הכי איכותיים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע אוזניות in ear של shure. אומנם מעולות, אבל הגעתי למסקנה שהם פשוט לא נוחות כמו שחשבתי שהם יהיו. החלטתי ללכת על כיוון חדש. אני מחפש אוזניות on ear/over the ear לנסיעות כשאני משתמש בiphone בתור הsource. כרגע, אני נוטה לכיוון הaudio technica m50 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם ואם אתם חושבים שהם יתאימו לצרכים שלי או שאולי יש לכם הצעה טובה יותר (beats לא באות בחשבון). תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-