אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה וייעוץ על טלוויזיה הכי טובה שאפשר למצוא ב-1500 ש"ח. הטלוויזיה הלכה בסלון, אז לא מחפשים משהו הכי טוב שקיים ובתקציב מוגזם, לכן התקציב הזה. תודה רבה בכל אופן ומצטער אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על העניין. הטלויזיה חדשה בת כמה שעות. הטלויזיה עצמה פשוט מדהימה ואין שום פיקסל שרוף חוץ מהאזור העליון האמצעי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מגבר לא הכי להיט של פיוניר דגם 418 אם אני לא טועה אבל רמקולים של ימאהה NS-10 וסאב של קליפש סנטר של אינפיניטי ורמקולים אחוריים של ארמן לפי מה שראיתי הכרטיסי שלי מוצאי במקס 48000hz אני ארגיש את הבדל ב192000hz בכרטיס קול חדש?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, רכשתי שלשום טלוויזיית Smasung UE46F6100 Smart TV/3D 46 עם עברית. בחנות הייתה גם מקלדת קטנה עם עכבר מובנה GPT בעלות 250 ש"ח (עם חריטה בעברית). השאלה אם ישנן מקלדות קטנות טובות יותר בעלות דומה או עד 350 ש"ח (עם עברית). תודה לסייענים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה ראפ/היפ הופ. אני מחפש את האוזניות לשימוש ביתי(מוזיקה, לא לגיימינג), לפעמים גם לנסיעות. אני מחפש אוזניות שיהיו - Over Ear, ושיהיו אטומות רעשים ולא מדליפות סאונדים. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל/eBay. הערות: -ההורים שלי טסים ליפן והם יוכלו לקנות לי בחו"ל אוזניות שאני ארצה אבל אין לי שום ידע בזה אז אשמח לקבל עזרה. -*שהאוזניות יהיו בלי מיקרופון*. -אני רוצה אוזניות ששומעים את הביט/באס ממש טוב.(בכללי כל הקטע של הראפ). -יש כמה אנשים שהמליצו לי על audio technica ath-m50 ושמעתי על זה דברים טובים אבל רציתי לדעת אם אוכל להשיג משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה להשתמש בפלייסטיישן 3 בשביל לקרוא קבצים מהמחשב ולהפעיל אותם. אני יודע שזה אפשרי אבל לא לגמרי הבנתי איך לבצע זאת. אודה לכל מי שיוכל להסביר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הציעו לי את המסך הנ"ל במחיר של 2500 ש"ח, הפרש של כ800 ש"ח מהמחיר ברוב החנויות כחדש. המסך נמצא בשימוש קבוע בחנות כשנה וחצי, לא מצאתי עליו פיקסלים מתים והוא נראה במצב טוב. מתחייבים על אחריות לשנתיים. האם כדאי? ועוד שאלה, המסך מגיע ללא שלט, האם אוכל להסתדר בלעדיו עם השלט האוניברסלי של HOT? שלט חדש מהחברה עולה עוד 170 עד כמה שהבנתי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. יש לי תוכנת הקלטה מהמחשב והתחלתי לדבר והיא הקליטה אותי, ואז הבנתי שיש לי מיקרופון פנימי במחשב. (לא היה מחובר מיקרופון). ואז שינתי משהו בהגדרות והוא כבר לא מקליט... מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו? יש לי Windows 7 ומחשב Dell Studio XPS 1640. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רעיון קטן שאני חשבתי עליו הרבה ואני רוצה להוציא אותו לפועל. אבל אני לא בטוח שהוא אפשרי לכן שללתי אותו פעמים רבות אבל יש כאן בפורום הרבה אנשים שטובים ממני בתחום הזה ולכן אני שואל את זה פה. חשבתי שהאוזניות שלי והרמקולים שלי יהיו מחוברים לכל מכשירי המדיה בחדר: (ממיר, מחשב, XBOX360,PS2, טלפון נייד[פחות קריטי]). זה פשוט נוח הרבה יותר מלחבר אותם בכל פעם שאני צריך להשתמש במכשיר מסויים, אבל הם לא זקוקים להגברה ככה שאי אפשר לחבר אותם לרסיבר למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה? http://www.amazon.com/gp/product/B008B8J1WQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A34ABF00R5C25H חשבתי שאפשר לקחת כמה כבלים כאלה ולחבר אותם למפצל שבסופו של דבר ייתחבר לרמקולים ולא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במשך העשור האחרון השתמשתי בכרטיס קול שמעולם לא נמכר בארץ - Philips Acoustic Edge שמו. לא שמעתי כרטיס קול שמשתווה לו מאז באותה גזרת מחיר. לפי כמה שנים חבר שלי השאיל לי את ה-Audigy שלו. אחרי כמה ימים החזרתי לו את הכרטיס ואמרתי תודה אבל לא תודה. הצליל היה עכור ו"מת" מבחינה מוסיקלית. עד כאן רקע לדברים. מכורח נסיבות כאלו ואחרות, אני מוצא עצמי כעת משתמש במחשב הנייד בתור HTPC. נדהמתי לגלות כשחיברתי אותו לאותה המערכת שהפיליפס חובר אליה שכרטיס הקול המובנה בו נשמע - איך לומר את זה בעדינות - פח אשפה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול חיצוני. מדובר בשימוש לטובת משחקים וסרטים, שהינו גם ככה מזערי; למוסיקה יש לי עדיין קומפקט דיסק איכותי וטוב (כדי להשתוות לביצועיו במוסיקה צריך DAC רציני שי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני שבועיים Raspberry Pi 2 בארה"ב דרך אמזון. לצערי, יציאת ה-HDMI התקלקלה אחרי שבועיים. ניסיתי לשנות הגדרות קוניפגורציה, עדיין לא עובד. עם זאת, ה-Pi זמין ב-SSH. ידוע לכם האם זה נזק מכוסה באחריות, ואיך אני יכול לממש אחריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד איכותיות, שישמשו אותי לגיימינג ומוזיקה בעיקר. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים שנראים לי טוב לפי הסקרים / חוות דעת: Tritton AX Pro Dolby 5.1 700 ש"ח יש להן ציונים מדהימים ורק ביקורות טובות.. סראונד של 4 ספיקרים בכל אוזן.. Razer Megalodon 7.1 Gaming 680 ש"ח די התאכזבתי מהציונים שהביאו להן ביחס למחיר.. אבל רייזר ידועה בתור חברה שאף פעם לא מאכזבת. ROCCAT Kulo – Virtual 7.1 USB Gaming 350 ש"ח לא רואים עליהם / שומעים עליהם כמעט בשום מקום.. אולי כי הן די חדשות? מה שכן הצלחתי לדלות זה מעט ביקורות טובות ודיבורים שרוקאט היא חברה טובה. steelseries 7h 450 ש"ח אשמח לתגובות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה דגם של ה-IRIVER יותר טוב : ה-IMP 550 או ה-IMP 400 ? ובבקשה אל תתנו תשובות מתחכמות כמו : אתה לא שם לב לפי המספר ? וכדומה... מפני ששמתי לב שהמחירים של ה-IMP 550 בחו"ל שווים ואף יותר זולים מהמחירים של ה-IMP 400 (בחו"ל).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לרסיבר מהיציאת spdif לכניסה דיגיטלית קואקס הבעיה היא שלא שומעים סראונד5.1 כשאני מפעיל סרטים של ac3, הרסיבר רושם linear pcm ולא רושם dolby digital או dts שומעים רק בימין שמאל ובסאב, אני מניח שצריך להגדיר משהו במחשב אבל אני לא מצליח למצוא מה אז אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה (זה רסיבר חדש וברסיבר הישן חיברתי דרך היציאות של הכרטיס קול וה5.1 עבד, הבעיה שבחדש אין לי כניסות כאלה אבל אין סיבה שזה לא יעבוד דרך החיבור הדיגיטלי) אני לא יודע אם זה חשוב או לא אבל הלוח אם שלי זה asus p4s800 והרסיבר זה jvc rx-5042
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות אוזניות שישמשו אותי בכמה נגנים שונים. הסתכלתי בעיקר על דגמים של חברת Sennheiser, אבל לא הצלחתי להבין מתוך הנתונים אילו נותנות תועלת אל מול עלות. אשמח לקבל עזרה בנושא. יש לציין כי האוזניות ייקנו בארה"ב ככל הנראה, ולכן התקציב בדולרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתה אומרים על הדגם הזה העם שווה לרכוש אותו http://www.getit.co.il/Group/43970/12
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא הזיופים באוזניות תמיד הפחיד אותי ובעיקר כשמדובר על תקציב שכולל את ה CX300 המפורסמות. אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב המדובר , נוטה לכיוון ה JBL 220 בגלל הערכה שמגיעה איתו. הפרמטר הכי חשוב בשבילי הוא החנות שממנה אני קונה , אני צריך המלצה למקום שבו אני יהיה כמעט בטוח שאני לא מקבל זיוף , באיזור ת"א אך לא מחוייב. אני מסוגל לחרוג אם צריך. כרגע 2 מקומות שאני יכול להגיע אליהם עוברים לי בראש - KSP ובאג. בבאג יש מגוון אוזניות מעולות בתקציב ובעיקר ה JBL 220 ב 250 , מחיר קצת יקר. לעומת זאת ב KSP יש את ה CX300 ב 150 ואת ה CX500 ב 250 , אך זאת לא החנות עם המוניטין הכי טוב. יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא יודע למה קניתי חשבתי שזה מחיר טוב .. אין לי מוסג למה צריך לחבר אותו לספק ו לכפתור הPC ? אני יודע שזה קשור לכיבוי והדלקה של המחשב אבל למה שני חיבורים ישירות לספק ואחד ישירות לפינים בלוח האם של POWER ואם זה יעבוד בלי זה (חיבור רק של USB) הכוונה שלא מעוניין בסגירת והדלקה של המחשב דרך השלט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרמקולים האלה... Creative INSPIRE T6060 נכון לעכשיו הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא מובנה. האיכות שאני מקבל מהרמקולים היא לא מה שציפיתי (היא מן הסתם טובה אבל לא וואו)... ונראה לי שקנייה של כרטיס קול חיצוני תשפר את העניין. לאחר בירורים הבנתי שהכרטיס creative sound blaster live 5.1 מעולה, אבל לצערי הרב אין לו דרייבר מתאים לויסטה (ואיך שזה נראה גם לא יוציאו לו).... אם אפשר להמליץ על כרטיס אחר שהוא טוב, עם תמיכה בויסטה, עד 200 ש"ח אני אשמח... תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני לא דביל אני יודע שאפשר לחבר טלוויזיה למחשב אבל יש לי בבית טלווזיה ישנה (קנינו לפני שלושה חודשים 47') והטלוויזיה הישנה שלנו (היסתכלתי מאחורה) יוצרה ב-1996 והיא מהטלוויזיות השמנות אבל בכל זאת חבל לזרוק חיפשתי את הדגם באינטרנט ולא הצלחתי למצוא זה כנראה ישן מדי זה הדגם הזה: onwa K-A120 onwa זה החברה... והחיבורים היחידים שיש זה audio in video in וכבל שמחבר אותה לחשמל וכבל שמחבר אותה למכשיר כלשהו בקיצור אשמח אם תעזרו... נ"ב זה המחשב שלי<<<<<<<<<<<<<<
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-