אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה מציעים לי את הרמקולים האלה ב 400 שח משומשים. האם המחיר טוב? ועוד שאלה - האם מישהו מכיר את החברה DUAL חברה גרמנית ? (מיצרת רמקולים)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קטן ופשוט שממתג בין אוזניות ורמקולים למחשב. יש מכשיר של פלנרוניקס אבל לא מצאתי מישהו שמוכר אותו בארץ. רעיונות למישהו? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069E1V/103-0067678-2451803?v=glance תודה, יובל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה להשתמש בפלייסטיישן 3 בשביל לקרוא קבצים מהמחשב ולהפעיל אותם. אני יודע שזה אפשרי אבל לא לגמרי הבנתי איך לבצע זאת. אודה לכל מי שיוכל להסביר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לרשימה הזו, אשמח לשמוע על אלבומים או קטעים שמעבר לערך המוזיקלי שלהם בעיניכם, יכולים לאתגר רמקולים ואוזניות ולאפשר להבדיל בין האיכותיים יותר והאיכותיים פחות. גם קטעים פחות מאתגרים אבל עם הקלטה/סאונד מרשימים במיוחד יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב?? א. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh320&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 ב.http://zap.co.il/model.asp?model_id=40724 תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה ברכישת סטרימר, שישמש לצפיה בסרטים מתוך דסקטופ בטלוויזיה ללא כבלים, וכן בצפיה בסאטי יו-טיוב ואתרים דומים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז להלן העדכונים! התקציב שלי התרחב ל 500-600 שקל אבל אני לאחרונה חשבתי שאולי אני בעצם לא צריך אוזניות כאילה.. הצרכים שלי זה: -שמיעת מוזיקה וסרטים במחשב האישי יש לי AUDIGY 2 -וכמו כן האוזניות אמורות לשמש אותי גם בצרכים הניידים (IRIVER IMP-250 ,בקרוב H10 ) חשוב לי שיהיו די איכותיות,נוחות,באסים טובים,צלילים חמים,כמה שפחות noise.. אני בדקתי את ה GRADO SR60 אבל לא כל כך אהבתי אותן מבחינת נוחות ומראה, אז אני חושב שאנ י אלך בכוון של SENNHEISER (אני פאנאט של טכניקה גרמנית ) אז כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות עם צליל באמת איכותי ועם זאת לא במחיר מופרז ושיהיה נוח גם ללכת איתם ברחוב! אני מקווה שנוכל למצוא לי את הזוג האופטימלי! תודה מראש. ועוד משהו.. אולי כדאי להזמין מחול? או שאחר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב שיהיה פנימי עדיף לא יקר שיהיה אפשר להקליט ולשמוע את המוסיקה אם זה בא עם תוכנה אז סבבה תקציב: 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: שלט ללא חוט איכות מעולה זה למוזיקה משחקים וסרטים (בקיצור הכל, ואין הדגש על אחד מהם) ממ כמה שיותר קטנים יותר טוב (אין לי הרבה מקום על השולחן) וזהו אה וראיתי שלט למחשב ששולט בהכל האם הוא טוב ושווה את ה300 ש"ח? והאם זה רעיון טוב לשים את הרמקולים על פול ווליום ולשלוט על העוצמה בעזרת המחשב (דרך השלט)? נ.ב תודה מראש עריכה: הדבר היחיד שראיתי זה את הרמקולים האלה:GT5051R Altec Lansing שהם 5.1 אבל אמרו שהרמקולים האלה לא משהו למוזיקה וזה מאוד מפריעה לי. ראיתי גם את הMX5021 Altec Lansing שהם 2.1 אבל יקרים מדיי בשבילי, ויש גם את הFX6021 Altec Lansing שגם הם יקרים מדיי בשבילי. אז יש לי בעייה קשה אין לי הרבה ברירות לבחור את ה5.1 שהן לא משהו בכלל (לפי הרבה ביקורות שונות באתרים שו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אשמח להמלצות על רמקולים(עם הגברה..אין לי מגבר\ רסיבר) בעיקר לכיוון המוזיקה אני לא מחפש עצמה מטורפת חשוב לי שהסאונד יהיה נקי וצלול. אני מאוד אוהב את הסאונד של אלטק אבל הבנתי שאין שום דגם בין ה VS4621 ל MX6021 - זתמרת או רמקולים ב 350 או ב 1200 על מה תוכלו להמליץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי לשמוע מוזיקה בעיקר בדירה, ראיתי פה התייעצויות לגבי מקרנים וכולם ציינו שהם יודבים מספר מטרים מועט מהמקרן לכן אני מציין שאני צריך את זה לדירה בסביבות ה35 מטר ושישמעו מחדר אחד לחדר אחר , אציין שיש לי אוזניות bose qc35|| ואני מאוד נהנה לשמוע איתם מוזיקה, השאלה אם יש מערכת אאודיו שתספק את אותה הנאה בסביבות ה2000₪
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחירו בארץ כ1700₪ לא ממש בא לי להיתעסק עם חיפוש וההתאמה של החלקים וההרכבה שלהם,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית בסלון מגבר מבית technics שלא היה בשימוש... אני רוצה לדעת איך המגבר נחשב?איך החברה? המגבר יחסית ישן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן של גיגה או שני גיגה לחברה שלי באיזור ה 500 ש"ח. ראיתי חיקויי נאנו למיניהם או כל הדברים האלה. מה החסרונות האמיתיים ביחס ל סנסה לדוגמא? יש משהו מומלץ מביןניהם? תודה מראש רום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על פי הPreview אחלה רמקולים רק מה זה המחיר הזה (400$) אם אי פעם יהיה אותם בארץ הם יעלו איזה 4000 שח ומה ההבדל בין Z680 לבין Z640? Z640 יהיה יותר זול מ 400$?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה גורם לשחיקה ואיך מומלץ להשתמש ברמקולים על מנת להפחית או למנוע אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איאודיו F1 חדש יצא לשוק בעיצוב ק-ט-ל-נ-י וכדרך איאודיו לא רק הקנקן יפה אלה גם מה שבתוכו 22 שעות עבודה BBE MP3E ועוד כמה סוכריות http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/f1/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3131 אמור לתקן מס' באגים אם כי אומרים שלא הכל תוקן, אולי בגרסה הבאה.. עוד שנה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת כזו כדי לחבר את הסטריימר שלי, לרוב אני רואה סרטי HD שמגיעים כבר בתצורה של 5.1 לכן אני צריך חיבור אופטי כי זה החיבור היחידי שיש לי בסטריימר. כעקרון מצאתי רק את המערכת הזו SC-PT170 PANSONIC http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 אם לא תהיה ברירה נקנה אותה אבל אני מקווה שיהיה אפשר למצוא משהו בתקציב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי דרייבר לכ.קול אין לי מושג איזה כ.קול יש לי הדבר היחיד שאני יודע זה מה שכתוב בהודעת התקנה של WIN98: pci multimedia audio device יש למשהו מושג איפה אני מוצא דרייבר מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע של-5700 יש עיצוב שונה (של ה-INSPIRE), ויש לו DTS, וגם דולבי דיגיטל. מה של-DTT3500 יש רק דולבי דיגיטל. אבל וץ מזה, מה ההבדלים ביניהם? האם שווה להשקיע על ה-5700 במקום ה-DTT3500?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-