אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
המרחק מהתצוגה משתנית.. פעם מטר אחד וכשאני שוכב על המיטה זה 3 מטר.. איזה מסך הכי מומלץ לי למחשב לראות סרטים בהפרדה גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית והוא בוחן מס' אפשרויות. הוא ראה שתי מערכות קולנועיות ב- P1000 ומתלבט האם ללכת על אחת מהן, ואם כן - אז איזו. החלטתי לנסות לעזור לו ולשאול אתכם, כי לדעתי אתם מבינים עניין ואפשר לסמוך עליכם... אז בקיצור, הייתי רוצה חוות דעת כללית על שתי המערכות הבאות: מערכת קולנוע ביתית מבוססת Yamha - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1082573 מערכת קולנוע ביתית מבוססת JVC & Pioneer - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1079201 א) מה אתם בכללי חושבים על המערכות הללו? ב) האם המחיר טוב? ג) איזו מהן עדיפה? תודה רבה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם במכשירי הדיוידי דיוקס שיש קיום בשוק יש את האפשרות נגיד לצרוב את הסרט כמו שהורדתי אותו ובאותו דיסק גם את הקובץ של הכתוביות ופשוט לפתוח דרך הדיוקס את הכתוביות בסרט? או שצריך קודם את תהליך הדבקת הכתוביות ורק אז לצרוב את הסרט...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזית LCD דרך חיבור RGB (כבל VGA כמו של מסכי CRT) - כדי להעביר את הכבל דרך הקירות צריך משהו כמו 7-10 מטרים של כבל... שאלתי היא - האם איכות התמונה תיפגם, אולי צריך 2 כבלים של 5 מטר ומגבר באמצע? אני לא ממש מתמצא ואשמח לעזרה בעניין. אולי אפילו דרכים חלופיות להעביר את התמונה מהמחשב ל LCD (אלחוט?) תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ודפקו אותי בקנייה הקודמת שלי (CX300 פגום ) אני מחפש אוזניות חדשות ונתקלתי באלה של JBL שנחשבות לטובות יותר מה CX300 . השאלה היא אם יש זיופים ואם המחיר הגיוני ? יש את אלה : http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1681 ואת אלה : http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=608 מה אתם אומרים כדאי ללכת עליהם ? או שעדיף לקנות איזה SONY ב 50 שח ולגמור עניין ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה להשתמש בפלייסטיישן 3 בשביל לקרוא קבצים מהמחשב ולהפעיל אותם. אני יודע שזה אפשרי אבל לא לגמרי הבנתי איך לבצע זאת. אודה לכל מי שיוכל להסביר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על אלה: INSPIRE GD580 Creative GT5051R Altec Lansing V998 Luxeon H500 MicroLab זה לא חייב להיות 5.1 אבל חייב להיות בין 1000 ל1500 ש"ח ולא יותר (כמה שיותר קרוב ל1000 יותר טוב) השלט חייב להיות בלי חוט!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת כזו כדי לחבר את הסטריימר שלי, לרוב אני רואה סרטי HD שמגיעים כבר בתצורה של 5.1 לכן אני צריך חיבור אופטי כי זה החיבור היחידי שיש לי בסטריימר. כעקרון מצאתי רק את המערכת הזו SC-PT170 PANSONIC http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 אם לא תהיה ברירה נקנה אותה אבל אני מקווה שיהיה אפשר למצוא משהו בתקציב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות פשוטות אבל איכותיות(במסגרת התקציב כמובן) יחוברו לI7 אני שומע בעיקר טראנסים האוס וכ"ו... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר את המוצרים הנ"ל http://www.measy.com.cn/product/showproduct41_en.htm http://www.measy.com.cn/product/showproduct36_en.htm מישהו יודע כמה המוצרים האלה טובים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה ברכישת סטרימר, שישמש לצפיה בסרטים מתוך דסקטופ בטלוויזיה ללא כבלים, וכן בצפיה בסאטי יו-טיוב ואתרים דומים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה. אחרי שהAKG הפשוטות שלי הלכו לעולמן(לא ממש, אבל לא שוות תיקון) אני רוצה משהו חדש. ההתלבטות היא בעיקר בין 2 אלה מסיבות של מחיר-אני משיג את ה555 חדשות ב430שקל. הMS-1 עולות 100$, ואני מניח פלוס משלוח, אותה סביבת מחיר. היעוד בעיקר למוזיקה, המקור בינתיים סתם כרטיס OB רגיל, נשדרג כשעוד פעם יהיה סכום כסף פנוי. קודם כל אם מישהו מכיר מקום בארץ שבוא אפשר לשמוע את האזניות הנ"ל בלי שהם מחוברות לציוד בשווי אלפי שקלים, אני אודה אם תגידו לי. כמו כן, אם יש המלצות אחרות, תגידו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר DVD שיכול לקרוא את כל סוגי הקבצים (DIVX ,XVID) נרו ועוד. על איזה מכשיר אתם ממליצים? תודה קובי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
חזרתי אתמול מפראג עם אוזניות חדשות שרכשתי שם. במקור, לאחר קריאה מעמיקה בפורום בנושא אוזניות ותכנון לקנות אוזניות עד 300 ש"ח, הייתי אמור לקנות אוזניות BeyerDynamic DT231 או Sennheiser HD497. דיברתי אפילו עם היבואנים הצ'כים בטלפון ווידאתי שיש את האוזניות במלאי. אבל לצערי, הצ'כים לא יודעים אנגלית טוב וכשהגעתי לחנות של אחד היבואנים של BeyerDynamic התברר שאין את האוזניות במלאי והוא צריך להזמין את האוזניות והם יגיעו רק לאחר שאני עוזב את פראג. ואז, נזכרתי שיש דגם לא רע שקראתי עליו ביקורת BeyerDynamic DTX700 ובלית ברירה, החלטתי שאני לא חוזר לארץ בלי אוזניות ולא רציתי לבזבז יותר מדי זמן על חנויות אחרות אז החלטתי לקנות את ה-DTX700. למי שנוסע לפראג, האוזניות של Beyer ו-Senn די זולות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהייתי תיכוניסט, אהבתי לשמוע מוזיקה במערכת הסטריאו שלי. עדיין לא היה יוטיוב ודיסק און קי אבל יכולתי לחבר את המערכת למחשב ולשמוע מוזיקה באיכות טובה. היום כבר אין לי מערכת סטריאו כי כשקניתי מחשב חדש כבר לא הייתה לי אפשרות לחבר אז יש לי במקום זה סט רמקולים קטן ונחמד. המחשב נמצא בחדר שלי וחשבתי אולי לקנות סטריאו לסלון ושמוע מוזיקה כשאני בסלון. אני פשוט אעביר מוזיקה דרך דיסק און קי. מצד שני, האם זה מיותר בימינו? אני לא הכי מעודן בכל הנוגע לטכנולוגיות, עדיין יש לי פלאפון שאינו סמארטפון, לא מתלהב מהדברים האלה. מה הייתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע אוזניות in ear של shure. אומנם מעולות, אבל הגעתי למסקנה שהם פשוט לא נוחות כמו שחשבתי שהם יהיו. החלטתי ללכת על כיוון חדש. אני מחפש אוזניות on ear/over the ear לנסיעות כשאני משתמש בiphone בתור הsource. כרגע, אני נוטה לכיוון הaudio technica m50 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם ואם אתם חושבים שהם יתאימו לצרכים שלי או שאולי יש לכם הצעה טובה יותר (beats לא באות בחשבון). תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית בסלון מגבר מבית technics שלא היה בשימוש... אני רוצה לדעת איך המגבר נחשב?איך החברה? המגבר יחסית ישן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-