עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שמעתי שsennheiser טובים, אבל אני לא נעול עליהם. גם לא חייב לקנות מEBAY, אבל יש לי אפשרות אז אם זה מוזיל אפשר לקחת את זה בחשבון. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by AtR,

שלום לכולם! אני מעוניין באוזניות עד 400 ש"ח בשביל הרבה מוזיקה, אני די מכור לבאס בעיקר אז זה חשוב לי.. בנוסף אני מעוניין גם שהאוזניות יישמעו טוב עם סרטים והכי חשוב שלא יהיו INEAR תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by benx,

דבר ראשון, אתם בכלל ממליצים לי לקנות אוזניות אלחוטיות או שזה לא ממש שווה עכשיו ? (כם מבחינת המחיר וגם מבחינת איכות השמע) בעיקרון אין לי תקציב קבוע, שלא יהיה מוגזם, יחס האיכות : מחיר הכי טוב לדעתכם. חשבתי על Philips HC130 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם קודם. השימושים הם שמיעת מוסיקה (הרבה מאוד), סרטים, שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה (לא חובה) ו....זהו... תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  4. חבר שלי זקוק להמלצה, ואשמח אם תוכלו לעזור לו, התקציב שלו הוא 450 ואם החריגה שווה את זה, אז 500. אפשר גם המלצות מחו"ל אם התקציב לא יחרוג אחרי מע"מ ומכס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. חשוב לי שלא יהייה צריך להחליף אוזניות כמה כמה ימים\שבועות לא משנה, בקיצור שיהיו נטענות דרך המשדר או משהו. ועוד משהו, איכות שמע גבוהה! תודה רבה. אם אין אוזניות כאלו אני מבקש לא להמליץ על משהו ג'נרי ופשוט לכתוב שלא אוכל למצוא אוזניות עם התכונות הנ"ל בתקציב שלי ואני כבר יחשוב עם להגדיר תקציב אחר או לוותר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. הבכן, גם לי יש את ה-Nokia 6230, כבר קרוב לשנה את האמת, וממש ממש ממש נמאס לי מהאוזניות הרגילות שלו.. כל מאמצי לחיפוש אוזניות חוטיות נורמאליות - לא הניבו תוצאות רבות. לאחרונה התחלתי שוב פעם להתחיל לחפש אוזניות שיתאימו אולי למכשיר הזה, והפלא ופלא.. נתקלתי בכמה אוזניות אל חוטיות אשר משתמשות ב-BT ואף מסוגלות לקבל שיחות. אך המחירים היו פשוט בשמיים.. זאת עקב העובדה שרוב האוזניות הנ"ל מגיעות בתוך קיט שכולל כבר נגן מיוחד בשבילהן, לכן אני מבקש מכם, כל מי שיודע ומכיר, המלצות ואולי אף לינקים לחנויות (לא חובה בארץ, ממש ממש לא חובה) אשר מוכרות אוזניות מסוג זה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אהלן, יש לי כרגע AKG Q350 שמהם אני דיי מרוצה. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, מספר פרמטרים חשובים: תקציב סביב ה-400 שקל (אפשר לחרוג, במידה וזה שווה את זה). אוזניות קשת (כאלו שיכסו את כל האוזניים - אחלה). שיהיו נוחות בשימוש ארוך. שתהיה אופציה להשתמש בהם גם עם כבל (כשנגמרת הבטרייה..). אני שומע בעיקר מוזיקה ומשחק קצת משחקים. שומע כל מני ז'אנרים שונים, ככה שאין לי משהו אחד משמעותי (מדאבסטפ ועד ביטלס). המקור מוזיקה זה גלקסי S2 ומחשב (בלי כרטיס קול מיוחד או מגבר אוזניות). ראיתי מספר דגמים, אשמח אם תוכלו לחוות דעה על כל אחד מהם ולהמליץ Philips SHB9100 Rapoo H6060 אני פתוח להצעות ואין לי בעיה עם הזמנות מחו"ל (רק מפחד מענין הזיופים באיביי). אגב, פתחתי את אותו דיון בהום…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dor7,

שימוש בעיקר למשחקים כמו CS, ראיתי את ה- Icemat Audio - Siberia אבל אני לא בטוח שהמיקרופון בהן טוב.

9. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by Iv0ry,

ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Player3,

אז ככה אני צריך שתמליצו לי על אוזניות במחירים בין 250 ל-300 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל אין לי יותר כסף להשקיע על זה .. עד עכשיו השתמשתי באוזניות הכי פשוטות שיש ובא לי פעם אחת לקנות משהו איכותי שישאר להרבה זמן. ראיתי את ה-AKG 512 MK II או AKG 518 DJ אני לא מבין כל כך בכל הנתונים שרשומים שם אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב בבקשה..

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by snaek212,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בamazon ארה"ב ב150$ לא כולל משלוח או מעמ. האוזניות שהיו לי עד עכשיו הם hd558 של סנהיזר. אני מחפש אוזניות over ear (פתוחות או סגורות) והכי חשוב זה הנוחות והאיכות. דוגמא לדגם שקורץ לי זה הhd579. אשמח לקבל המלצות תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז ככה, זמן לקנות אזניות טובות(יחסית). המחיר הוא עד 100$(רוב הסיכויים שאני קונה בחו"ל, אם יש אןתם אזניות בארץ בלי הפרש מחירים גדול, אז בסדר) רק למוזיקה, לא אכפת לי משחקים סרטים וכו'. לא חשוב ניידות, אני מקשיב רק בבית. עכשיו דרישות שאני מחשיב חובה (לפי סדר חשיבות) 1. עמידות. לא רוצה שהם ישברו אחרי חודש. 2.נוחות! יש לי אזניים רגישות, אסור שהם לא יהיו נוחות ו\או ילחצו לי על האזניים. 3. אטימת רעשים. לא רוצה להגביר ווליום למקסימום ולהרוס שמיעה שכשיש קצת רעש פה. המלצות? חשבתי על הGRADO SR80, אבל הם לא מתאימות לתנאי השלישי... המלצות בבקשה.

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by Adirz,

אוקיי הבנתי שליצרן Sennheiser יש אוזניות איכותיות. הלכתי לצליל בסניף אחד, והיה להם את HD437, HD202, HD212. ובסניף אחר היא להם גם את HD457. חשבתי גם לקנות את PX-200/100 , כי שמעתי שהם יותר קטנות ונוחות. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן מי שראה את התראד בכללי יודע שיש לי כבר קאש.... עכשיו אני אולי...... כרגע אני רק שוקל...... לקנות אוזניות ב500 שאקל..... מה כדאי? האם אפשר למצוא משהו טוב בארץ או שאני אקבל אוזנויות של 10 שקל במחיר 500? ואני לא רוצה אוזניות סגורות של DJ כמו HD או משהו כזה..... משהו קטן (לא כפתורים) שאפשר לזוז איתו בקלות ואני לא אראה כמו ילד אנטנה

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by GanJaval,

אני רוצה אוזניות לגיימר תנו המלצות בבקשה תקציב עד 350 שקל

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by שוקו,

אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אז ככה, אין לי בכלל ניסיון עם אוזניות, אז אני רוצה עזרה מכם, לאוזניות טובות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר בטווח המחיר הזה. הם יחוברו לקראייטיב אודיג'י 2 ZS אגב, שמעתי אצל חבר שלי באוזניות של 150+ שקל של Numark והם נשמעות לא רע בכלל, אז יש מצב למצוא אוזניות טובות ב500 בערך? בכל אופן, תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by alonkl,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב להכל מוזיקה משחקים וזה.. אם יותר משתלם מחו"ל יש לי אפשרות להזמין מאיביי אם אפשר לחרוג בקצת מהתקציב ולקבל משהו יותר טוב בהרבה זה אפשרי בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי כמה אופציות בתקציבים שונים גם אם הם יותר גבוהים שיהיה לי מה לשקול תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 20:13:55 מישהו?+ חשוב שיהיה כבל ארוך[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:48:04 ??[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:50:06נו מה נסגר אם אם לא יודעים תכתבו גם את זה אני מחכה לתשובה חחח בניתי עליכם

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. Started by Antigo,

אני מחפש פלאגים שישבו טוב באוזן ואיכות סאוד גבוהה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. לצערי אוזניות ה-ep630 שלי נהרסו במקרה מצער... אז אני מחפש המלצה לאוזניות בסכום של עד 350 ש"ח. האוזניות כאמור אין איר או קשת עורפית (עם עדיפות לאין איר)... תודה מראש roshos

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by YoniDahan,

שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 500-700 פחות או יותר. עד להיום השתמשתי steelseries v2 והייתי די מרוצה מהם מבחינת סאונד, אבל הילד "אימץ" אותם ומבחינתי סיבה למסיבה לשדרוג חשבתי אולי ללכת לכוון של אלחוטי, כי ב-V2 הכבל היה דיי מעצבן ומגביל ולא כל כך אהבתי להשתמש במאריך לבעיה. כמובן שגם חוטי מבחינתי הולך. כמו שציינתי בכותרת, השימוש העיקרי הוא גיימינג ומדי פעם צפייה ב- youtube או ב- twitch. עד כמה שזה משנה אני מאוד אוהב לשחק במשחקי MOBA בעיקר ב-paragon נכון להיום, ומידי פעם במשחקי FPS. שמתי עין על מספר דגמים שאשמח לקבל את דעתכם עליהם.... SteelSeries Arctis 7 Sennheiser GAME ONE Sennheiser GSP 3…

23. Started by RunningWithScissors,

שלום שמי סטס , אני מחפש אוזניות טובות לנגן בערך ב-300 שקל בינתיים אני שומע מוזיקה בפלאפון שלי - NOKIA N73ME ולפני שהאודיאופילים מתנפלים עלי, אני מתכוון לקנות מאוחר יותר נגן איכותי ( משהו כמו D2 או אולי משהו מהחדשים שייצא בקרוב) שינצל אוזניות איכותיות (תקנו אותי אם זה לא משנה). אני מעדיף אוזניות סגורות ולא IN EAR למרות שגם זו אפשרות אם כי בעדיפות נמוכה. אני עומד להתחייל ולכן רוב הזמן שבו אשמע מוזיקה כנראה יהיה בתחנות/אוטובוסים כך שחשוב לי שהאוזניות יתאימו לסביבות כאלו. אני כמעט בטוח שזה לא משנה אבל סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר רוק על כל ענפיו קצת מטאל מתקדם וסתם דברים מפה ומשם שאני פשוט אוהב... חשבתי על Sennheiser PX100 או MPX100 העניין הוא שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם …

24. Started by nadav275,

שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by gil_k,

שלום, כרגע יש לי את ה koss ksc75 ואני רוצה להשתפר באיכות הסאנד. התקציב שלי הוא 500+- ויש אפשרות לקנות מחו"ל. הז'אנר של המוזיקה שאני שומע הוא רוק (מכול הסוגים). כרגע אני שומע עם Iaudio G3 אבל אני מתכנן על קניית נגן חדש וטוב יותר. והדרישות שלי הם: איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב 8) שלא יצתרכו מגבר, אני ישמע בהם מהנגן\מחשב. שיהיו ניידות, וחצי סגורות או סגורות. (שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב) ראיתי שמדברים פה על ה AKG K518\81 או על גרדו RS60- אבל נראה לי פתוחות מדיי. חשבתי על אוזניות על סינון רעשים אקטיבי, ה AKG K28NC אבל זה נראה קצת מסורבל ללכת איתם (בגלל החלק ששם מכניסים את הבטריות) מה דעתכם? עריכה: אני לא ממש אוהב אוזניות IN-EAR, היו לי כאלה של סוני EX71 ולא…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.