עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני משתמש ב MEIZU M6 כרגע עם האוזניות הרגילות שלו, אני רוצה שיפור..., וכמו כן עם ה HD והאוזניות שלו יותר לשימוש עסקי של דיבור בלבד.. לא יודע מה לקנות, חלק הציעו לי את ה JBL רפרנס האלו, וחלק את ה CX300. אני לא יודע מה כדאי כי שמעתי ש2 הדגמים האלו נוטים להתפרק אחרי שימוש לא ממושך בכלל! האם זה נכון? מה שווה לי לקנות במחיר שפוי? אני נוטה יותר למחיר של 200+- לא חושב שיש מה להשקיע ביותר מזה ... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אני מאוד מתוסבך ומבולבל עם כל הבלאגן שיש לי פה, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי רסיבר kenwood KRFV6090D, עד עכשיו הייתי מחבר לו רק את הרמקולים ואת המחשב (ב-aux), עכשיו אני רוצה לחבר גם DVD, ממיר של הוט וטלויזיה. השאלה שלי היא, האם אפשר לחבר הכול בצורה כזאת שיהיה אפשר להקליט בDVD, אבל שאני לא אצטרך להדליק תמיד את הDVD כשאני צופה בטלויזיה. כלומר, בשביל להקליט בDVD צריך לחבר את הממיר אליו ואז לראות תוכניות דרכו, כשגם הDVD דלוק, אני לא מעוניין שהDVD יהיה דלוק כל זמן שאני רואה טלויזיה כי אני אשתמש בו אולי פעמיים בשנה. מישהו הבין למה אני מתכוון? :-)

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. דרישות נוספות: כרטיס קול שעובד על PCI רגיל. מיקרופון על האוזניות אוזניות ורמקולים יוכלו לעבוד ביחד. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by יונתן4,

שלום כשהרמקולים דולקים אני שומע רשת ב' דרך המסך שלי הם תמיד באותו מקום ותמיד היה זמזום אבל ורק לאחרונה אני שומע ממש חזק יחסית מה לעשות? המסך הוא VIEWSONIC 930 והרמקולים הם גרוטאות בלי סאב תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by fog,

יש לי את הכרטיס הנ"ל שיש בו 4 חורים, אחד למיקרופון (כניסה) ו-3 ליציאה. אני מעוניין לחבר גם אוזניות וגם מערכת 2.1 ושישמעו בשניהם איך אני עושה את זה???

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. מה שעשיתי עד עכשיו: הכנסתי את הקלטת למצלמה. חיברתי את המצלמה דרך כבל rca מהיציאת audio/video שלה לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402366 פתחתי את movie maker ועשיתי capture from video device וכל מה שיוצא זה שלג. ניסיתי בפרמייר אבל אין בכלל זיהוי של הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. לאחר התקנת כרטיס הקול החדש במערכת והתקנת הדרייברים הנחוצים(לאחר מאמץ לא פשוט יש לציין), אני נתקל בבעיה מוזרה שעוצמת הווקלס (VOCALS - שירה, או שיח)בשירים או בסרטים, נמוכה משמעותית לעומת מוזיקת או קולות הרקע. השאלה היא מה עושים ואיזו הגדרה יכולה לאזן מצב זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום לכולם כשאני מחבר את מסך ה LCD עם הכבל שציינתי לא רואים משהו.הצבעים נראים משונים וכמו כן זה רזולציה של 1280*720 בלבד. כשאני מנסה לשנות ולהעלות לרוזלוציה הטבעית של המסך אין לי פריסה של כל התמונה על המסך,כאילו המסך מתכווץ. במילים אחרות,בחיבור עם הכבל |HDMI אני לא יכול להגדיר רזולוציה גבוהה יותר מ 1280*720 ?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by ozba77,

התקשרו אלי היום מהוט ואמרו שאני יכול לקבל ממיר כזה ב-30 ש"ח לחודש. יש לי טלויזיה 32 אינטש HD ready מה דעתכם ? כדאי ? האם יהיה שיפור באיכות בערוצים רגילים ?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  11. שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by anton2022,

אני צריך המלצה לרמקולים למחשב ב1200 שקל בעיקרון אני צריך אותם רק בישביל לשמוע מוזיקה ושהיו מאוד חזקים

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by subarel,

הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן... יש לי רסיבר של דנון 2309 שמחובר למחשב דרך כבל כואקסיאלי... שומעים בסראונד והכל סבבה.. אבל. ה AC3filter מראה לי משהו מוזר טיפה. אולי אני פשוט לא מבין מה מיצג מה... ה INPUT שלו מראה כניסה של 6 ערוצים נפרדים , אבל הOutput מראה יציאה בסטראיו... למרות ששומעים בסראונד. מישהו יודע למה? כל ניסיון לשנות את ההגדרות שלו העלו אבק, כשהוא כן מראה 6 ערוצים ביציאה הוא משמיע רק בקדמיים והסנטר והאחורים מתים.... למישהו יש מושג מה הקטע של זה? זה הגירסה האחרונה של AC3 אם אני לא טועה 1.51... בראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zombie,

יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge wintv pvr 150 mce בעל היציאות הבאות:RCA(צהוב לוידיאו לבן ואדום לסאוונד), S-video וחיבור כזה של קבל לבן וגדול והכינוי של החיבור הוא פיטמה נדמה לי(שהוא כרגע לא בשימוש, פעם כשהייתי ביס היה חיבור כזה בין הממיר לכרטיס טלויזיה אבל כשניתקתי אותו לא היה הבדל... והטכנאי של הוט אמר שאצלם אין חיבור כזה בין ממיר לטלויזיה) קיבלתי מהוט כבל של svideo + אדום ולבן לסאוונד ומהצד השני שלו הוא מתחבר ב SCRAT נכנסתי למדיה סנטר וכשהגדרתי את החיבורים והכל קיבלתי אות זוועתי שלא לדבר על זה שהוא היה בשחור לבן... ניסינו עם הכבלים הרגילים(RCA) וקיבלתי אות קצת יותר טוב ולא בשחור לבן אבל עדין מפוקסל ועם "GHOSTING" ניסיתי בעבר פה בפורום לשנות את הרמת פילטרים והיה צריך בשביל…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  18. שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כפי שפירטתי בהודעה בתקלות חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390443.0 כרטיס הקול שלי הלך לגמרי. גם רמקולים אני מעוניין להחליף כי הם עושים לי בעיות. בכל מקרה, לגבי כרטיס קול, אני לא צריך משהו מפוצץ במיוחד, אבל משהו טוב ולא זול מדי וג'נרי. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שהוא כאמור הלך לעולמו. אני שומע כמעט אך ורק מוזיקה קלאסית, אז באסים למשל זה לא מה שחשוב לי כ"כ ברמקולים, רק שהצלילים יהיו נקיים וחדים. חשבתי על כרטיס הקול הבא: Creative X-Fi Xtreme Audio ראיתי אותו בKSP ב220 ש"ח. איך הוא נחשב? ואיך הדריבריים והתוכנה שלו, יציבים? או שעדיף כרטיס קול אחר (ולא יותר יקר מ250 +-) לגבי רמקולים חשבתי על אלו של JBL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6148&amp…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by sir f,

אני מצטער אם כבר קיים דיון/שאלה בנושא(סביר להניח שכן) אבל לא מצאתי אחד כזה. מהו אורך החיים הממוצע של אוזניות, ואיך אני יכול לשמור על האוזניות כדי שישרדו יותר זמן? אני הולך עם האוזניות כל הזמן בכיס.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  22. שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matessim,

shalom, shmi matan sliha my hebrew is not working i need a TV card for my computer, for watching TV from Yes i want to connect it from the mamir, i suppose it wont be an issue my max is like 400,but would really like for it to be cheaper if it can.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  25. שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים