אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך "Samsung LA40B550 40 מחנות הקרובה למקום מגוריי ואחרי כמה שניות של בדיקות בביתי גילתי שלמסך ישנם שלושה פיקסלים תקועים. הפיקסלים התקועים ממוקמים בצד שמאל וימין של המסך , בצד שמאל של המסך ישנם שני פיקסלים תקועים שמחוברים בצורה אנכית ולכן זה יותר מורגש מהפיקסל שבצד הימיני (דרך אגב הפיקסלים התקועים הם בצבע אדום). מרגע שגילתי את הפיקסלים התקועים אני שם לב לקיומם כמעט בכל תוכן שאני צופה בו. לפי מה שהבנתי מקריאה של מקרים דומים תיהיה לי קצת בעיה להחליף את המסך מכיוון שהפיקסלים התקועים לא ממוקמים במרכז המסך, בתעודת האחריות רשומה החברה "רטפון" כמספקת האחריות ולא רשום שם דבר לגבי מדיניות הפיקסלים התקועים\שרופים. אשמח לשמוע תובנות של מישהו בנושא הזה (במיוחד ממי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מגבר 6 ערוצים ישן (PIONER MX5700D) וזוג רמקולי מדף מדגם BOSE 301V אכשיו אני כבר מיואש לא יודע מלעשות עם עצמי אני לא יודע איך אפשר לחבר את הרמקולים למערכת כדי לקבל איכות שמע טובה כי במערכת אין פונקצייה של 2 רמקולים יש רק 2.1 וכאשר אני מפעיל אותה חסר לי הבאס פשוט לא קיים וכאשר אני מחבר תרמקולים לבאס חסר הצליל הרגיל =\ מישהו יכול לעזור בבקשה ולהסביר איך לחבר נכון כדי לקבל את ה100% מהרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להחליף את הרמקולים לטובים יותר , אני משתמש בכרטיס קול creative x-fi titanium שלפי דעתי נותן אחלה ביצועים , ואני מחפש בעיקרון מערכת 5.1 בסכום של פלוס מינוס 1700 שח (עדיף עם רמקולים שאפשר לתלות אותם על הקיר) , לשימוש של מוזיקה וסרטים - עם דגש על הסאונד וגם העוצמה . אם אפשר , אני אשמח לקבל דעה ממישהו שהתנסה באותם רמקולים Tnx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהיא. אני חושב שעדיף 2.1. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים HD בגלל שהמחשב מחובר לטלוויזיה LCD. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם(ASUS M2N-E). האמת שמישהו המליץ על JBL Creature 2 או SonicGear EVO8 אבל אני עוד לא הלכתי לשמוע אותם ואני לא סגור על זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לצ'פר את הנגן שלי בג'יגה זכרון (והבנתי שהוא תומך בכך), אבל לאחר שהכנסתי את הזכרון גיליתי שהוא לא מזהה אותו בכלל... בנגן עצמו הוא מזהה 16MB נוספים (לא שזה ממש עוזר) במקום הפנוי, אבל כשאני מנסה להעתיק מוזיקה הוא מאפשר עד 128MB (כמו שהנגן מאפשר בלי תוספת זכרון). ניסיתי כבר את הדברים הללו: 1. עדכון קושחה לנגן. 2. עדכון דרייברים. 3.פירמוט של הנגן. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה. אחרי שהAKG הפשוטות שלי הלכו לעולמן(לא ממש, אבל לא שוות תיקון) אני רוצה משהו חדש. ההתלבטות היא בעיקר בין 2 אלה מסיבות של מחיר-אני משיג את ה555 חדשות ב430שקל. הMS-1 עולות 100$, ואני מניח פלוס משלוח, אותה סביבת מחיר. היעוד בעיקר למוזיקה, המקור בינתיים סתם כרטיס OB רגיל, נשדרג כשעוד פעם יהיה סכום כסף פנוי. קודם כל אם מישהו מכיר מקום בארץ שבוא אפשר לשמוע את האזניות הנ"ל בלי שהם מחוברות לציוד בשווי אלפי שקלים, אני אודה אם תגידו לי. כמו כן, אם יש המלצות אחרות, תגידו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרחק צפייה של קצת פחות מ3 מטרים, עדיפות לאיכות תמונה גבוהה על פני סאונד, סטרימר פנימי שקורא MKV בלי בעיות תאימות של סאונד או תמונה זה פלוס גדול. מצאתי כמה מסכים של כמה חברות שמתאימים פחות או יותר לדרישות, איזה מהם מומלץ? ואם אפשר גם לפרט למה. SAMSUNG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755053 LG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786135 עוד אחת של SAMSUNG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 האם יש משהו שלא ראיתי וכדאי להסתכל עליו? אלה פשוט החברות שאני מכיר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מערכת lifestyle music system של boze עם סאב אקטיוי. האם אפשר לחבר את הסאב למגבר של jvc 5045 ואם כן כיצד לעשות זאת. אודה לתשובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? עוד מישהו פה הזמין מMassdrop את ה Fostex TH-X00 האימתניות? אומרים שהמחיר ממש משתלם(2000 שח כולל מעמ לפי החישוב שלי) אוזניות פצצה ואפילו לא צריך מגבר בשבילן- 25ohm מי שרוצה להזמין מוזמן, כדאי למהר, מלאי מוגבל, נמכרו רק היום יותר מ500 מתוך 1000 אם תרצו להזמין נאי יותר מאשמח אם זה יהיה מהלינק שלי - https://www.massdrop.com/r/CHFG2X במידה ולא תרצו להשתמש בלינק שלי - https://www.massdrop.com/buy/fostex-x-massdrop-th-x00
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, מחפש פתרון למזרים מדיה או HTPC עד 1500K רוצה האמת שתהיה לי גישה גם לאינטרנט רגיל ולא רק לפונקציות ספציפיות של סטרימר מה מומלץ כרגע במחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את CREATIVE SBS370 2. במחיר מאוד קורץ של 150 שקל. http://www.starcom.co.il/product.asp?product=74 ***עריכה**** שמתי לב שב-150 זה עם אריזה פגומה - קיצר זה לא בא בחשבון. המערכת הזאת עולה 180. יש מערכת ששווה לשים עליה עוד כמה שקלים ולקבל משהו יותר טוב או שזה הכי משתלם לתקציב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. Hello. i want to know why i don't get sound (when do test) on 3D effect when i am on optical modei get DTS OR DDL and it is working. but when on anology on 3d effect i get sound on test only from right and left spekers all the rest are not pass the test , not on windows, and not on any other software like SBX from creative. i have sound blaster Z 5.1 sound card, thank you אני מנסה להבין הכל פועל מצוין אבל שאני נמצא במצב של אפקט 3די אני מקבל סאונד בבדיקה רק מהרמקול השמאלי והימני כל השאר הסנטר ו2 הרמקולים האחוריים לא עוברים בבדיקה שאני עובר למצב בלי אפקט או שאני מנסה אפקט של 2.1 או 4.1 הכל פועל . מה שאני מנסה להבין האם זה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני הולך לקבל את האוזניות החדשות מבית Razer, ה Tiamat 7.1. אני מבין שצריך כרטיס קול מיוחד של 7.1 אך לצערי הידע שלי בנושא מאוד לקוי ואשמח לעזרתכם. תקציב לא מהווה פקטור,אני רק רוצה לדעת מה ההבדלים בין כרטיס הקול של 7.1 השונים, מה משתלם ומה טוב ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול כי פשוט הכרטיס שמגיע על ה IS7 הוא בדיחה עם יציאות\כניסות שלא עובדת. אני בעיקרון משתמש ב MIC IN ו SPDIF OUT. אני מתחבר לרסיבר RXV-520 של ימאהה מהכרטיס קול אז כנראה שהכרטיס קול לא צריך לעשות את הפענוח אלא רק לשלוח אות דיגיטלי \ AC3 \DOBLY'DOBLY PROLOCIG'DTS ? או שמא הכרטיס חייב את המפענחים ההלו בישביל לעבוד עם הרסיבר? אם הכרטיס לא צריך לעשות את הפענוח אז איזה כרטיס אתם ממלצים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרמקולים הבאים? למישהו יש אותם? מה היתרונות/חסרונות שלהם? האם הם הכי טוב לתקציב של עד 270 ש"ח והאם הם עדיפים על הX-230 של LOGETICH. בקיצור תנו חוות דעת: MicroLabA6321 http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=451502
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-