אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם..רציתי לדעת מזה הסטרימר הזה.. מימה שראיתי זה דבר מדהים וגם יחסית זול.. האם הבנתי נכון זה יכול להיות מחליף לבלוריי המכשיר שכל כך יקר בארץ? ניקח דוגמא יש לי lcd מחשב רסיבר ורמקולים מימה שהבנתי הסטרימר מתחבר איך שהוא או מזהה תמחשב תקבצים שבמחשב למשל יש לי במחשב סרט בלוריי. הסטרימר מזה אותו מהמחשב שלי ומקרין אותו על עlcd ? זה נכון? או שלא הבנתי לגמרה נכון אשמח אם תסבירו לי יותר על הדבר הזה [=
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 עד 250 ש"ח יש אפשרות לחריגה עד 300 ש"ח אבל אני ממש ממש לא רוצה לחרוג. חשוב שהדיסקמן לא יזלול סוללות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איני מצליח להבין מהתמונה הנ"ל מאיזו חברה ודגם הרמקולים האלה. אם מישהו יוכל לזהות אני אשמח :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית והוא בוחן מס' אפשרויות. הוא ראה שתי מערכות קולנועיות ב- P1000 ומתלבט האם ללכת על אחת מהן, ואם כן - אז איזו. החלטתי לנסות לעזור לו ולשאול אתכם, כי לדעתי אתם מבינים עניין ואפשר לסמוך עליכם... אז בקיצור, הייתי רוצה חוות דעת כללית על שתי המערכות הבאות: מערכת קולנוע ביתית מבוססת Yamha - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1082573 מערכת קולנוע ביתית מבוססת JVC & Pioneer - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1079201 א) מה אתם בכללי חושבים על המערכות הללו? ב) האם המחיר טוב? ג) איזו מהן עדיפה? תודה רבה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה מציעים לי את הרמקולים האלה ב 400 שח משומשים. האם המחיר טוב? ועוד שאלה - האם מישהו מכיר את החברה DUAL חברה גרמנית ? (מיצרת רמקולים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם מגבר, ולפטופ, אך מדי פעם אני מתנייד בחדר או סביבו ואין לי אפשרות למשוך איתי כבל למערכת. רציתי לשמוע הצעות להעברת אודיו בצורה איכותית למגבר. אם יש אפשרות גם ל 5.1 לסרטים זה יהיה נפלא (לפעמים אני מנגן איזה סדרת טלויזיה ב HD), אך לא חובה, עיקר הצרה זה שמיעת מוזיקה (2 ערוצים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קטן ופשוט שממתג בין אוזניות ורמקולים למחשב. יש מכשיר של פלנרוניקס אבל לא מצאתי מישהו שמוכר אותו בארץ. רעיונות למישהו? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069E1V/103-0067678-2451803?v=glance תודה, יובל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלה רמקולים 5.1 של די וי די , כלומר מערכת קולנוע ביתית ... עכשיו הבעייה שאני שומע מוזיקה הסב וופר לא משמיע.. כי הוא בעצם מחובר (עם אותו כבל) עם הסנטר... והסנטר לא משמיע מוזיקה הוא משמיע רק ב 5.1 דיוידי... עכשיו אני צריך לעשות שישמעו בכל הרמקולים כשאני שומע מוזיקה... חבר שלי אמר לי שיש פאץ כזה.. מאיפה אני משיג אותו ? או שיש דרך אחרת לעשות שהרמקולים ישמיעו כולם במוזיקה ...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת כזו כדי לחבר את הסטריימר שלי, לרוב אני רואה סרטי HD שמגיעים כבר בתצורה של 5.1 לכן אני צריך חיבור אופטי כי זה החיבור היחידי שיש לי בסטריימר. כעקרון מצאתי רק את המערכת הזו SC-PT170 PANSONIC http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 אם לא תהיה ברירה נקנה אותה אבל אני מקווה שיהיה אפשר למצוא משהו בתקציב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^ פתוח להכל... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סט של 5.1 ( אחוריים קידמיים סנטר וופר) המערכת מצויידת במגבר פינימי עם כל הכניסות והיציאות על הסאב וופר . עכשיו יש אצלי כרטיס קול 6 ערוצים בסיסי על הלוח ואני יודע שיש שיטה להפוך את הכניסות ליציאות או משהו בסיגנון כדי לחבר את כל הרמקולים לסראונד, יש לציין שהלוח מבוסס NFORCE 2 ויש את האפשרויות הסאונד של NVIDIA..מישהו יכול לעזור ? אם צריך לקנו מפצלים או מתאמים ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של פיוניר עם רמקולים איכותיים ואני רוצה לקנות גם רמקולים למערכת קולנוע ביתית אבל התקציב שלי לא מאפשר שלי לקנות משהו יקר. אז עלה לי רעיון לקחת את הרמקולים של המערכת ולקנות רק רצפתיים וסנטר,אבל אני צריך לדעת אם הם מתאימים (מבחינת חיבורים).... הרעיון הכללי הוא לקנות רסיבר ואליו לחבר 5 רמקולים- 2 רצפתיים, 1 סנטר ועוד שניים מדפיים. או לחלופין לקנות מתאם SPDIF יש לי חיבור כזה בלוח אם- במקום הרסיבר אם זה לא יגרע מהאיכות של השמע) הנה הרסיבר שכנראה יהיה לי: http://walla.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 *אני לא רוצה לדעת מחירים או משהו כזה אז לא צריך להוסיף תקציב לכותרת.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס סאונד של CREATIVE AUDIGY שתומך עד 7.1 והתקנתי כמו שצריך - התקנה מלאה. חיברתי את הרמקולים שלי - מערכת 5.1 ויש סאונד. אבל גיליתי שיש 3 רמקולים שלא משמיעים כלום. עשיתי בדיקה דרך התוכנה של הכרטיס - וכל הרמקולים עובדים - יש את האישה הנחמדה שעוברת אחד אחד ואומרת איזה רמקול עובד עכשיו וכולם תקינים! אבל כשאני מנגנת מוסיקה - רק חלק עובדים. אני ממש לא יודעת מה לעשות - שיחקתי במיקום של 3 הפלגים אבל מצאתי שרק הירוק משמיע קול - שני האחרים שחור וורוד בכלל לא עושים כלום. תודה רבה למי שיוכל לתת עצה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קמקולים איכותיים 2.1 לא חשוב המחיר מוכן להשקיע אבל שיהיו הכי איכותיים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת? כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע אוזניות in ear של shure. אומנם מעולות, אבל הגעתי למסקנה שהם פשוט לא נוחות כמו שחשבתי שהם יהיו. החלטתי ללכת על כיוון חדש. אני מחפש אוזניות on ear/over the ear לנסיעות כשאני משתמש בiphone בתור הsource. כרגע, אני נוטה לכיוון הaudio technica m50 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם ואם אתם חושבים שהם יתאימו לצרכים שלי או שאולי יש לכם הצעה טובה יותר (beats לא באות בחשבון). תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש רמקולים ניידים לפלאפון ולאייפוד בעד 200 שח אני שומע רוק, רוק כבד, מוסיקה שחורה, אלקטרונית והיפ הופ ישראלי. אני צריך לפחות 12 עות סוללה עדיפות לסטריאו (זוג) ואני צריך משהו חזק יחסית. חשבתי על משהו כמו xmini max 2.0 או משהו כזה אפשר גם תיפה גדולים יותר מה שחשוב לי בעיקר זה כניסת 3.5. חוץ מזה אני צריך רמקולים חדשים למחשב 2.1 עם הספק של 100W לפחות בעד 550 שח עם חריגה של 50 שח רק אם זה שווה את זה. ואני צריך חוות דעת על כרטיסי קול של עד 370 שח חשבתי על זה asus xonar D1 dolby home theater 7.1 שיתחבר גם פעם בלמערכת 5.0 שנמצאת בחדר המקביל ולרמקולים שתציאו לי תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1000 ש"ח http://www.productwiki.com/sennheiser-ie-7/ למי שלא מכיר בנתיים מאוד מרוצה, סאונד חם ומלטף, נוחות בטירוף,מקבלים case מעולה. עכשיו אני מריץ אותם טיפה אז הסאונד עוד ישתפר. מומלצות בחום!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hello friends. allready few weeks i am looking for the perfect mp3 playes for me and i am lost... i am a big music fan that need around 30gb memory the most important i am looking for a great sound from my mp3 the best sound.and want it to be a simple mp3 to work with on the other hand i dont need no radio, no voice recording, no option for photos and movies. i dont care about all of that just need a simple music player with the perfect sound i see everywhere that iriver and iaudio are the best - but both look like to full of functions that i dont need so what is the best mp3 for me? plese help .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב של מקסימום 350 זה כרטיס טוב(יש לי רמקולים T6060 של קריאייטיב)? ראיתי תכרטיס ב270 בKSP השימוש הוא משחקים ומוזיקה טוב תודה רבה בכל מקרה הלכתי על creative 2 zs ב380 שקל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים הגעתי ל"עולם הקולנוע" ושם המליצו לי על רסיבר HARMAN KARDON AVR158 במחיר של 1000 ש"ח, ורמקולים של JBL SCS 140 בסכום של 900 ש"ח. בדקתי באינטרנט לגבי הרסיבר והרמקולים וקראתי דברים טובים, אבל הבנתי שאלו מוצרים יחסית בסיסיים. אני מתלבט אם ללכת על השילוב הנ"ל או להזמין DENON AVR X1000 מאמאזון UK , בסכום של כ1700 ש"ח, ואז לשלב אותו עם הרמקולים של JCL, או לקנות רמקולים קצת יותר משובחים. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח. המערכת מיועדת לסלון(4X5), כשהשימוש הכמעט יחיד שלה יהיה סרטים וסדרות, ושימוש רגיל בטלויזיה כמו חדשות וכו'. אני אשמח להמלצה מאנשים שמבינים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מדוד שלי לפני כיומיים רסיבר חדש ישן ( הוא ישן אבל לא השתמשו בו ) מסוג IHOO MT5.1 ולריסיבר מובנה סאב וופר שמעתי שירים על הכי גבהה ואני לא יודע מה בדיוק קרה אבל הבאס עכשיו לא עובד אפילו לא קצת בדקתי שהסאב על בינוני - גבהה הכבלים תקינים וכול מה שצריך דולק אבל הסאב לא עובד ואני שומע בכול שאר חמשת הרמקולים וגם ניסתי להחליף את הכבל ושום דבר לא עובד ! אשמח לעזרה ומה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-