אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
על פי הPreview אחלה רמקולים רק מה זה המחיר הזה (400$) אם אי פעם יהיה אותם בארץ הם יעלו איזה 4000 שח ומה ההבדל בין Z680 לבין Z640? Z640 יהיה יותר זול מ 400$?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי באתר, מקווה שתענו: מחפש audigy 2 zs platinum p.אין לי הגבלה תקציבית, ובכל זאת אני רוצה שיישאר לי כמה שיותר כסף בשביל שדרוגים עתידיים למחשב, ולכן אני מחפש במחיר הכי זול ופונה אליכם. אודה לכם מראש על כל תגובה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הגודל של הסאב וופר חשוב ? כדי להפיק צלילים נמוכים ? או העוצמה שלו בוואטים ב-RMS
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלות בנודע לנגן ipod 20GB איזה כבל צריך בשבילו ? (שם מדויק בבקשה) ועם איזה תוכנה הוא מגיע? בתודה manor
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח חדש IS7 של ABIT נשרף לי הלוח הקודם לא הייתי עם מחשב שבוע!! עכשיו ה SPDIF בלוח שלי לא מוציא סאונד הקבל נבדק והוא במצב מעולה!. הכרטיס קול הוא REALTEK ALC650 הבעיה היא למצוא את הדרייברים הבנתי שזה בעיה אצל הרבה אנשים הדרייברים החדשים מסריחים ולא טובים. אני צריך את הדרייברים גירסא 3.63 למישהו יש אותם או יכול לעזור לי למצוא אותם ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני התחלתי להתעניין קצת בנגני MP3 שמבוססים על הארדיסק, כי אני אוהב את הרעיון שכל מאגר המוזיקה שלי יכול להיות תמיד אצלי בכיס מוכן לשמיעה. לצערי אני לא מודע מספיק למצב נגני הMP3 בשוק כיום ואני רק מכיר את הדגמים המובילים... לכן אני פונה לעזרתכם אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: * נגן שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה כבד מידי )אני מתאר לעצמי שכל הנגנים ככה( * יכולת להראות את מילות השיר . שמעתי שיש נגנים מבוססי פלאש עם האופציה הזאת . זה נורא חשוב לי ואני לא יודע אם לנגנים המובילים כמו iPod או H320 יש את הפיצ'ר הזה * שתהיה לי האפשרות להשתמש בסוללה רגילה מתי שהסוללה הנטענת נגמרת \ מתה . אני ממש לא סומך על בטריות נטענות ואני לא רוצה להדפק כאשר הבטריה הולכת.......…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים מבחינת איכות?... והאם הם יפריעו למחשב כלומר ידוע שרמקולים יוצרים שדה אלקטרומגנטי האם הם יפריעו למחשב או למסך???.... הסאב כנראה יישב כמעט מטר מהמארז.... יפריע או לא?? תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. Hello. i want to know why i don't get sound (when do test) on 3D effect when i am on optical modei get DTS OR DDL and it is working. but when on anology on 3d effect i get sound on test only from right and left spekers all the rest are not pass the test , not on windows, and not on any other software like SBX from creative. i have sound blaster Z 5.1 sound card, thank you אני מנסה להבין הכל פועל מצוין אבל שאני נמצא במצב של אפקט 3די אני מקבל סאונד בבדיקה רק מהרמקול השמאלי והימני כל השאר הסנטר ו2 הרמקולים האחוריים לא עוברים בבדיקה שאני עובר למצב בלי אפקט או שאני מנסה אפקט של 2.1 או 4.1 הכל פועל . מה שאני מנסה להבין האם זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים לסלון כדי לחבר לאקסבוקס (בעיקר רוק בנד), ולראות סרטים. 2.1 נראה לי הכי מתאים בגלל אילוצי הסידור והמחיר. אם יש שיפור משמעותי בשביל עלות נוספת נמוכה יחסית, אשמח לשמוע. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעונין לקנות ב100 שקל או כתרומה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה וייעוץ על טלוויזיה הכי טובה שאפשר למצוא ב-1500 ש"ח. הטלוויזיה הלכה בסלון, אז לא מחפשים משהו הכי טוב שקיים ובתקציב מוגזם, לכן התקציב הזה. תודה רבה בכל אופן ומצטער אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מגבר לא הכי להיט של פיוניר דגם 418 אם אני לא טועה אבל רמקולים של ימאהה NS-10 וסאב של קליפש סנטר של אינפיניטי ורמקולים אחוריים של ארמן לפי מה שראיתי הכרטיסי שלי מוצאי במקס 48000hz אני ארגיש את הבדל ב192000hz בכרטיס קול חדש?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה ראפ/היפ הופ. אני מחפש את האוזניות לשימוש ביתי(מוזיקה, לא לגיימינג), לפעמים גם לנסיעות. אני מחפש אוזניות שיהיו - Over Ear, ושיהיו אטומות רעשים ולא מדליפות סאונדים. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל/eBay. הערות: -ההורים שלי טסים ליפן והם יוכלו לקנות לי בחו"ל אוזניות שאני ארצה אבל אין לי שום ידע בזה אז אשמח לקבל עזרה. -*שהאוזניות יהיו בלי מיקרופון*. -אני רוצה אוזניות ששומעים את הביט/באס ממש טוב.(בכללי כל הקטע של הראפ). -יש כמה אנשים שהמליצו לי על audio technica ath-m50 ושמעתי על זה דברים טובים אבל רציתי לדעת אם אוכל להשיג משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על העניין. הטלויזיה חדשה בת כמה שעות. הטלויזיה עצמה פשוט מדהימה ואין שום פיקסל שרוף חוץ מהאזור העליון האמצעי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אלו הרמקולים שאני רוצה לקנות YAMAHA TSS1W 5.1 והכרטיס קול יהיה Hercules GTXP עכשיו איך הרמקולים האלו מול Creative Inspire 6600 6.1 או Logitech z640 ורציתי לדעת אם שווה להחליף לAudigy או להישאר עם הGTXP תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי דרייבר לכ.קול אין לי מושג איזה כ.קול יש לי הדבר היחיד שאני יודע זה מה שכתוב בהודעת התקנה של WIN98: pci multimedia audio device יש למשהו מושג איפה אני מוצא דרייבר מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה היום ברמקולים: כל: כל פעם שאני לוחץ על מקש במקלדת יש רעש מוזר מהרמקולים (מעין פיצוץ) וגם שאני לא לוחץ יש רעשים מעצבנים שמזכירים רוח כל הזמן ניסיתי להחליף חוט וזה לא עזר. אני צריך תשובה ממש דחוף. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את הAZTECH AMS 5.1 שלי חיברתי את כל הרמקולים לסאב חיברתי אותו לחשמל חיברתי את המכשיר של הבקרה וכלוםםם על פי מה שהבנתי ברגע שאני מחבר את זה לחשמל אמורה להדלק נורה כלשהי על מכשיר בקרה אבל הדבר לא קרה אני מנסה להפעיל אותו בעזרת שלט אבל הוא לא מגיב מה לעשות??? אגב כשאני מרעיד את מכשיר בקרה אני שומע שמשהו שם זז בפנים ככה זה אצל כולם או שזאות היא הבעיה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר MP3 Player - 20GB - לא צריך יותר מזה, ואני צריך שיהיה בו דיסק קשיח על מה אתם ממליצים ולמה? מחיר לא משנה חייב תשובה בדחיפות. תמליצו גם על חנות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזרתי אתמול מפראג עם אוזניות חדשות שרכשתי שם. במקור, לאחר קריאה מעמיקה בפורום בנושא אוזניות ותכנון לקנות אוזניות עד 300 ש"ח, הייתי אמור לקנות אוזניות BeyerDynamic DT231 או Sennheiser HD497. דיברתי אפילו עם היבואנים הצ'כים בטלפון ווידאתי שיש את האוזניות במלאי. אבל לצערי, הצ'כים לא יודעים אנגלית טוב וכשהגעתי לחנות של אחד היבואנים של BeyerDynamic התברר שאין את האוזניות במלאי והוא צריך להזמין את האוזניות והם יגיעו רק לאחר שאני עוזב את פראג. ואז, נזכרתי שיש דגם לא רע שקראתי עליו ביקורת BeyerDynamic DTX700 ובלית ברירה, החלטתי שאני לא חוזר לארץ בלי אוזניות ולא רציתי לבזבז יותר מדי זמן על חנויות אחרות אז החלטתי לקנות את ה-DTX700. למי שנוסע לפראג, האוזניות של Beyer ו-Senn די זולות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-