אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לבית, כמה פרטים: מרחק צפיה - 3.5-4 מ'. גודל- 55-60 אינצ' טווח מחירים כ-10,000 ש"ח עם חריגה של 2000-3000 אם יהיה שווה את זה. שימוש עיקרי של צפייה בשידורי יס, בנוסף תיהיה מחוברת לסטרימר או מחשב על מנת לצפות גם בסרטים 1080P. חשוב שיראו טוב בחדר מואר (זה לסלון עם חלונות גדולים). חיבור WIFI ליוטיוב וגלישה. שידורי 3D. אם יש טלויזיה עם סטרימר מובנה או חיבור לרשת ביתית אז שידע לקרוא כתוביות בעברית ודבר אחרון ממשק בעברית לא חובה אבל יוסיף. עוד דבר אחר - אני מכיר שיש טלויזיות עם תאורה שמצגיה על הקיר מאחורה Ambient light או משהו כזה - יתרון לדעתי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Winamp מפעיל רק את הקדמיים...איזו תוכנה יכולה להפעיל את כולם? תודה D:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לבעלי כרטיס Sound blaster audigy: מה סוג היציאה האופטית בכרטיס: אופטית או קואקסלית? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות אוזניות גיימינג כך שיוצא לי 50% גיימינג כבד כמו BF3 ו 45% שירים (טריקרים כמו Dj bl3nd ) ו 5%סרטים חשוב שיהיה להם מיקרופון לדיבור ב skype. התקציב הוא עד 580 שקל ועם יהיה אבדל ב 20 שקל ל 600 אז זה יהיה בסדר העם אלו עונים על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..309.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19404&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרחק צפיה 2.70 מטר, 90% HD מהמחשב 10% צפיה בטלוויזיה (שידורי YES ממיר רגיל) כרגע אני כבר כמה שנים עם טלוויזיה 32 מעפנה והגיע הזמן להשתדרג. הסתכלתי על טלווזיות Led בזאפ של חברת LG ואני רואה 42 ב-3000 אלפים, ואחרי זה 37 ב-4000. שווה להתפשר על גודל מול איכות ברמות האלה או שיש הבדלים עצומים ? בכל מקרה, יש המלצות לטלווזיות שנותנות את העבודה ? העדיפות שלי היא לטלוויזיות LED. אני מאמין שהתקציב שלי עד 4000 אבל אם יש משהו חריג שחורג מהתקציב אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן לי Latency יותר נמוך SB Live 5.1 או Herculres Fortissmo II/III אני עובד עם SB Live עם הדרייברים של ASIO ויש לי Latency נמוך בקיובס. סתם רציתי לדעת אם הייתי קונה את ההרקולס האם זה היה נותן לי Latency יותר נמוך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asus Xonar D2X PCI-E http://uk.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK כרטיס קול שהתקנתי על WIN7 כלנגן שמנסה לנגן בו רושם שיש בעיה ולא מנגן . רק VLC עם מקודדים משלו משמיע קול דרך הכרטיס הקול התקנה חוזרת של הנגנים או מקודדים לא עוזרת עצה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
20GB + רדיו מובנה USB 2.0 וכ"ו... http://www.mpio.com/goods/hd300.php ב1600 ש"ח. משתלם? והאים יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה? שאלה קטנה: האם נגן מבוסס כונן קשיח נהרס בקלות? כלומר אם הוא חוטף איזה מכה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה במחסני חשמל מערכת 5.1 רסיבר 5.1 קדמיים ריצפתיים אחוריים מדפיים / ריצפתיים סנטר סהב וואפר החדר עצמו הוא מיקלת יחובר לטלוויזה 42" FHD מחשב / DVD / ממיר YES HD אני הילך יקשיב למה שיש להם שם ויקנה אם יש דגמים מסויימים שטובים במיוחד יותר מהאחרים או שלהפך יש דגמים שאני צריל להיזהר מהם אז השמח אם תידעו אותי התקציב לא מוגדר אבל לא מוגזם תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אוקי אז להלן העדכונים! התקציב שלי התרחב ל 500-600 שקל אבל אני לאחרונה חשבתי שאולי אני בעצם לא צריך אוזניות כאילה.. הצרכים שלי זה: -שמיעת מוזיקה וסרטים במחשב האישי יש לי AUDIGY 2 -וכמו כן האוזניות אמורות לשמש אותי גם בצרכים הניידים (IRIVER IMP-250 ,בקרוב H10 ) חשוב לי שיהיו די איכותיות,נוחות,באסים טובים,צלילים חמים,כמה שפחות noise.. אני בדקתי את ה GRADO SR60 אבל לא כל כך אהבתי אותן מבחינת נוחות ומראה, אז אני חושב שאנ י אלך בכוון של SENNHEISER (אני פאנאט של טכניקה גרמנית ) אז כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות עם צליל באמת איכותי ועם זאת לא במחיר מופרז ושיהיה נוח גם ללכת איתם ברחוב! אני מקווה שנוכל למצוא לי את הזוג האופטימלי! תודה מראש. ועוד משהו.. אולי כדאי להזמין מחול? או שאחר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שנרשם בכותרת, אני מחפש מערכת סראונד לסלון בשביל סרטים, אני לא מבין כלום בסאונד ותהיתי אם זה אפשרי לקנות ציוד נורמאלי במחיר הזה? הסלון שלי הוא 5.5 על 6 (בערך), אבל צד אחד פתוח לגמרי לפינת אוכל ולמטבח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר סגור על מה אני קונה אני רק רוצה לדעת את כל! ההבדלים בין ה- Iriver IHP-100 לבין הדגם היותר מתקדם Iriver IHP-120. תודה לכל העוזרים, בבקשה אל תגידו סתם כי זו החלטה חשובה מאוד ואני רוצה היום להזמין את המכשיר מחו"ל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קמקולים איכותיים 2.1 לא חשוב המחיר מוכן להשקיע אבל שיהיו הכי איכותיים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים. חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר. איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים? מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר שנים שאני משתמש במערכת מיני סטריאו שלי בתור רמקולים למחשב. מדובר במערכת "סטנדרטית", פחות או יותר כמו זאת: http://www.mustbuyelectronics.com/catalog/images/CDbk133w%5B1%5D.gif אני לא יכול להגיד את הנתונים של הרמקולים והמגבר(המערכת עצמה) כי אני פשוט לא יודע, אבל אני מניח שמדובר באיכות סטנדרטית למערכת לא מקצועית בעליל. יש לי זוג רמקולים, בלי רמקול נוסף לבאס או משהו בסגנון. במושגים החובבניים שלי הם איכותיים. השאלה היא כמה בערך עולה זוג רמקולים(או לכל היותר 2.1) יעודיים למחשב, שלא מצריכים מגבר, שייתנו לי בערך את אותה איכות שנותנים הרמקולים הקיימים שלי. האם קיים בכלל דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך "Samsung LA40B550 40 מחנות הקרובה למקום מגוריי ואחרי כמה שניות של בדיקות בביתי גילתי שלמסך ישנם שלושה פיקסלים תקועים. הפיקסלים התקועים ממוקמים בצד שמאל וימין של המסך , בצד שמאל של המסך ישנם שני פיקסלים תקועים שמחוברים בצורה אנכית ולכן זה יותר מורגש מהפיקסל שבצד הימיני (דרך אגב הפיקסלים התקועים הם בצבע אדום). מרגע שגילתי את הפיקסלים התקועים אני שם לב לקיומם כמעט בכל תוכן שאני צופה בו. לפי מה שהבנתי מקריאה של מקרים דומים תיהיה לי קצת בעיה להחליף את המסך מכיוון שהפיקסלים התקועים לא ממוקמים במרכז המסך, בתעודת האחריות רשומה החברה "רטפון" כמספקת האחריות ולא רשום שם דבר לגבי מדיניות הפיקסלים התקועים\שרופים. אשמח לשמוע תובנות של מישהו בנושא הזה (במיוחד ממי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנצל את המבצעים שיש כרגע בבאג וב KSP ולרכוש אוזניות חדשות עם מיקרופון לאייפון. הסתכלתי קצת וראיתי 2 זוגות שעניינו אותי: Q350 של AKG ו +SE115m של Shure. אני שומע בעיקר רוק אך גם יוצא לי לפעמים לשמוע בלוז, קלאסי ופסיכודלי כמו פינק פלויד וכו' אשמח לקבל המלצה מכם לאוזניות מתאימות תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני התחלתי להתעניין קצת בנגני MP3 שמבוססים על הארדיסק, כי אני אוהב את הרעיון שכל מאגר המוזיקה שלי יכול להיות תמיד אצלי בכיס מוכן לשמיעה. לצערי אני לא מודע מספיק למצב נגני הMP3 בשוק כיום ואני רק מכיר את הדגמים המובילים... לכן אני פונה לעזרתכם אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: * נגן שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה כבד מידי )אני מתאר לעצמי שכל הנגנים ככה( * יכולת להראות את מילות השיר . שמעתי שיש נגנים מבוססי פלאש עם האופציה הזאת . זה נורא חשוב לי ואני לא יודע אם לנגנים המובילים כמו iPod או H320 יש את הפיצ'ר הזה * שתהיה לי האפשרות להשתמש בסוללה רגילה מתי שהסוללה הנטענת נגמרת \ מתה . אני ממש לא סומך על בטריות נטענות ואני לא רוצה להדפק כאשר הבטריה הולכת.......…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-