עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liorwohl,

שלום, מאז שקניתי את טלוויזיה lcd לחדר וראיתי כמה סרטים עם הרמקולים 2.1 האהובים שלי הבנתי שלסרטים הרמקולים האלה לא מספיקים. גם אין להם שלט (אז צריך לקום כדי להחליש/להגביר) וגם 2 רמקולים זה פשוט לא מתאים לסרטים.. אז אני מחפש סט 5.1 שיש לו שלט אלחוטי, המקסימום שאני יוציא על זה זה 1000₪, אבל עדיף שיהיה בסביבות ה650₪, שכמובן יישמעו טוב יחסית. חשוב שיהיה כמה כניסות אודיו כי אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה גם למחשב עצמו (עם ה3 תקעים pl או עם spdif) וגם לממיר של yes בסטריאו אנלוגי רגיל. ראיתי כל מני סטים של microlab שבאים עם שלט, אבל אני לא ממש רוצה לקנות סט מחברה לא מוכרת שרוב הסיכויים שזה זבל סיני שמוכרים רק בארץ, אלא אם כן תגידו לי שזה לא ככה. אז נתקלתי ברמקולים האלו: Genius SW…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BlackTalon,

מה גורם לשחיקה ואיך מומלץ להשתמש ברמקולים על מנת להפחית או למנוע אותה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Omri Shmaya,

שלום, איני מצליח להבין מהתמונה הנ"ל מאיזו חברה ודגם הרמקולים האלה. אם מישהו יוכל לזהות אני אשמח :)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dddddd,

אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים Canton MOVIE 60 Boston MS8000 Boston MS4000S Morel BEAT85.1 איזה מהרמקולים הבאים הכי איכותי לבכינת סאונד? או שיש יותר טובים מהם בתקציב זה אז תמליצו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Idaneilon,

שלום , קיבלתי מדוד שלי לפני כיומיים רסיבר חדש ישן ( הוא ישן אבל לא השתמשו בו ) מסוג IHOO MT5.1 ולריסיבר מובנה סאב וופר שמעתי שירים על הכי גבהה ואני לא יודע מה בדיוק קרה אבל הבאס עכשיו לא עובד אפילו לא קצת בדקתי שהסאב על בינוני - גבהה הכבלים תקינים וכול מה שצריך דולק אבל הסאב לא עובד ואני שומע בכול שאר חמשת הרמקולים וגם ניסתי להחליף את הכבל ושום דבר לא עובד ! אשמח לעזרה ומה לעשות

6. בעצם במכשיר זה מציג את השיר נגיד דוגמא: מה קשור_תתנו לו צ'אנס_01_-_תתנו לו צ'אנס.mp3 אבל זה יציג את זה הפוך (אני אצטרך להפוך) או שזה מציג מה שרשום במאפיינים (על השיר) >> סיכום.. זה חשוב. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. רמקולים עם באס של קריאטיב -חיבור בננה PL קטן >>> קונסולת הפלייסטיישן 3 - חיבור של 2 rca ניסיתי לחבר עם כמה מתאמים -זה מאבד את הסטריאו!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן חברה, לפני כחודש קניתי את ה-D2 של IAUDIO ואני מאוד מרוצה מהנגן. כרגע אני משתמש באוזניות המקוריות שלו שהן בסדר גמור, ואני אמשיך להביא אותם לצבא. אבל אני צריך בכל זאת אוזניות טובות לשמיעה בבית, במחיר של כ-200-300 ש"ח. אני עדיין לא סגור אם אני רוצה אוזניות IN-EAR או הגדולות שמכסות את כל האוזן (שכחתי איך קוראים להן...), כך שאשמח אם תתנו הצעות מ-2 הסוגים. יש אפשרות להתפשר על המחיר, לכאן או לכאן. בתודה מראש, שרון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כמו שנרשם בכותרת, אני מחפש מערכת סראונד לסלון בשביל סרטים, אני לא מבין כלום בסאונד ותהיתי אם זה אפשרי לקנות ציוד נורמאלי במחיר הזה? הסלון שלי הוא 5.5 על 6 (בערך), אבל צד אחד פתוח לגמרי לפינת אוכל ולמטבח, תודה

10. Started by -BISHOP-,

היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מאחר ולמדתי שאין לי צורך ב FULL HD אז אלך על HD READY ראיתי את הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736219 ויש לה תמיכה ב 1080p שזה מספיק עבור ה PS3, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tazok,

אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itsik1231995,

האוזניות הם בשביל נסיעות באוטובוס ודברים כאלה אני חושב שהכי כדאי INEAR אני יחבר אותם ל W705 (פלאפון של סוני) מקום האוזניות הרגילות שדיי מאכזבות באיכות שלהם ההספק שיוצא מהפלאפון ממש קטן שווה לנסות משהוא שישמע טיפה יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tal_p,

יש לי חיבור SPDIF בלוח אם (gigabyte 790X-ds4) ויש לי גם קולנוע ביתי שיש בו חיבור שכתוב OPI_TICAך (ותמיד יש בו צבע אדום.. ככה שהוא עובד). איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר ביניהם??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי בעיה באוזן שהיא קצת פתוחה והיא לא מתאימה לאוזניות קטנות כניראה והאוזניות הקטנות כל הזמן נופלות לי מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מחזיק לאוזן בישבילהם ? מישהו אמר לי פעם שבאורנג' אפשר?

16. שמשפרת בין היתר את אורך חיי הסוללה של המכשיר תעדכנו !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gdilan,

מקור www.PDApoint.net קצת תמונות קודם כל אז מה יש לנו כאן ? מסך 4" אינץ WVGA ברזולוציה של 800X480 נפח בין 4 ל 8 גיגה (פלאש או מיקרו דרייב ?) מערכת הפעלה Windows CE חריצי הרחבה - לא ידוע אבל כנראה יציאה ל TV - לא ידוע - אבל נקווה פרטים נוספים בקרוב ב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, בתור אודיופיל חובב (;D) גם אני רכשתי לעצמי לפני מספר חודשים אוזניות ברמה, הלא הן ה-Audio-Technica ATH-A900. לאחר קריאה מרובה בפורומים של HEAD-FI הועלו האשמות נגד האוזניות בטענה שהמיד שלהן קצת רחוק מדיי. ובכן נראה כי יש פיתרון, מוד פשוט מאוד אשר ניתן למצוא הסבר עליו עם תמונות בקישור זה. סיימתי את המוד הנ"ל לפני כחצי שעה. עד עכשיו אני מתרשם רק לטובה. מוד שעולה 10 שקלים (צמר גפן ו-blu-tack) ולא קשה במיוחד לביצוע. השיפור: מדהים! לפירוט: באס- חלש יותר (אם כי ניתן להגביר על ידי כמות גדולה יותר של צמר גפן) מעט פחות עמוק, עם זאת יותר מדויק ויותר עם שליטה. שומעים שהבאס לא מוגזם בכלל אלא מדויק מאוד. מיד- האוזניות שכביכול נופלות רק במיד פתאום מתעלות במיד על כל שאר התחומי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אוזניות בנויות היטב שיושבות טוב על האוזן - עם עור ולא קטיפה אוזניות עם ווליום על הכבל אוזניות שמסוגלות להפיק צליל טוב ונקי לאורך כל התדרים. אוזניות שמחזיקות יותר זמן אוזניות שיגרמו לי לשמוע לכל פרט ושיגרמו לי להרגיש כאילו אני נוכח בחדר ההקלטות/סרט אוזניות שנותנות לי הרגשה טובה בלב במוח באוזניות (רק לא בארנק) מיועד למחשב, טלויזיה, מערכת סטריאו אוזניות עם אחריות-אם צריך? אל חוטי אני חושב שמאבד צלילים , תקנו אותי אם אני טועה מחיר מיועד בין 250-400 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מתכנן לקנות 2 מסכי LCD בגודל 37-42 fullHD, עדין לא סגור על דגם, אני מחפגש עוד אנשים לקניה משותפת במחיר נוח יותר, מישהו בענין?

22. Started by Cynicoren,

שלום, מבקש עזרה ברכישת סטרימר, שישמש לצפיה בסרטים מתוך דסקטופ בטלוויזיה ללא כבלים, וכן בצפיה בסאטי יו-טיוב ואתרים דומים. תודה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lumi,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי דרייבר לכ.קול אין לי מושג איזה כ.קול יש לי הדבר היחיד שאני יודע זה מה שכתוב בהודעת התקנה של WIN98: pci multimedia audio device יש למשהו מושג איפה אני מוצא דרייבר מתאים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kobipk,

מה אתה אומרים על הדגם הזה העם שווה לרכוש אותו http://www.getit.co.il/Group/43970/12

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.