עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. iPod nano קטן יותר מעיפרון גודל 2 יש לו click wheel בדגם של 4 גיגה יש 1000 שירים 80 אחוז יותר קטן מהיפוד המקורי ו62 מהמיני כפתור hold למעלה קטן יותר מכל נגן אחר קטן יותר מכל פלאפון מסך צבעוני שלישי מהגודל של הפלאפון razr כניסה למחשב ואוזניות למטה 25 אלף צבעים במסך רזולוציה גבוה שעון עולמי שעון עצר ומשחקים חדשים 42.5 גרם USB 2 14 שעות סוללה צבעים של שחור ולבן גדלים של 4 ו2 גיגה במחירים של 199 ו249 גלריה עם תמונות באיכות גבוה http://www.apple.com/ipodnano/gallery/image11.html

• 188 תגובות
    • 14.8k צפיות
  2. Started by composite,

שלום, סוף סוף האתר חזר... יש לי אפשרות לבחור דגם אחד של אוזניות ממבחר רחב (בחו''ל). אז החלטתי שאני הולך על ליין ה- HighEnd שלהם, ורציתי לשאול, איזה דגם הוא הכי טוב? ואיזה דגם הוא הכי טוב יחסית למחירו? תודה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by pergola,

זוועה? או באיכות טובה? בהנחה שיושבים 2 מטר מהמסך..

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  4. אני צריך המלצה לרמקולים עד 300 שקל שהכי שווה לקנות בשביל המחשב. חשבתי על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1275&CatCode=416 או על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3785&CatCode=416

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ורציתי לשאול האם יש אילו שהן בעיות שאני צריך לצפות להן ממכשירים משולבים? תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by ofirrjd,

היי, לאחר צ'וטטות והתייעצות בפורום, צמצמתי את האפשרויות לשני נגני mp3. שניהם עולים סביב ה 350 ש"ח ונדמה לי שהם מספקים את אותו מפרט בערך. שני הנגנים הם: נגן MP3 FX120 נפח 256MB של creative הנה האתר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=216&product=11010&nav=1 ונגן של sandisk. הנה האתר: http://www.sandisk.com/retail/dap.asp הנה סקירה של ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3059942,00.html מה דעתכם? במה לבחור? הערה: אני מעוניין ב 256MB לגבי שני הדגמים.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by deluxe,

איך עושים BURN IN בצורה הכי בריאה לאוזניות? האם זה מסכן את האוזניות או מקצר את חייהן? האם כל סוג של אוזניות משפר את ביצועיו אחרי BURN IN, למשל SONY V700? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by shlooks,

אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי ימבה מימון. בא לי מערכת סאונד בתזונה חדשה.... לא יודע למה. מה שיש לי כרגע הוא סבבה, אבל הוא לא ברמה הכללית של שאר המערכת (במיוחד של המסך יו). אני רוצה איזה משהו שגם נראה טוב (עדיף שחור, זה הצבע של כל מה שיש לי שקשור למחשב), גם כולל לפחות 4 רמקולים+סאב, וגם יפוצץ לי תחדר. נגיד 550-600 שקל? תמליצו לי כי אני נאב ברמקולים נ.ב איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. שלום לכולם החלטתי היום שהאוזניות שקיבלתי עם הMP4 לא מספקות אותי בכלל, ואח שלי קונה כבר אוזניות אז אני אצטרף אליו. עכשיו, בקשר לאוזניות, אני מעדיף שהם ישתיקו את הסביבה, כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, לפי כך הסוג שמתאים לי הוא הIN-EAR שאוטם את הסביבה. כמה עדיפויות: 1.ששני הכבלים יהיו שווים! לא כבל ארוך וכבל קצר (היה לי נסיון עם זה ) 2.איכות סאונד הכי טובה למחיר, IN-EAR.3, 4.עד 150 ש"ח, 5.עם אפשר להשים כפתור ווליום על האוזניות זה יהיה מעולה (לא חובה) 6.ללא רצועת צוואר (גם לא חובה, אבל מאוד מומלץ, כם עם זה היה לי נסיון ) 7.והאורך, העיקר ישגיע לכיס שלי (כמה צריך עוד ) וזהו בכללי, אני ממש צריך עזרה, יש את הJVC, SONY, CREATIVE ויותר מדיי מותגים. אופציות שאהבתי, מסו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, הורדתי לאחרונה את התכנה של XBMC כדי לצפות בסרטים, ונתקל שם בבעיה. הרבה מאד מהסרטים לא מוצגים באופן "חלק". כלומר, כל שנייה-שתיים הוא עוצר לרגע, ואז ממשיך. לפעמים הוא פשוט מאט ואז ממשיך מהר, ואז שוב מאט וחוזר חלילה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את זה? - כי חוץ מזה, התכנה הזו פשוט נהדרת. אגב - כאשר אני מציג את הסרט דרך נגן אחר, כמו ה-VLC, אז שם זה בסדר מבחינת הוידאו. שם יש לי בעיה אחרת - שהוא לא מציג טוב את הכתוביות בעברית מקובץ ה-SRT למרות ששיניתי לו את Encoding לעברית. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. אחרי חיפושים נרחבים כאן בפורום ובכלל ברשת התייאשתי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי מערכת הפעלה WINXP-SP2 רכשתי השבוע כ. מסך מדגם Leadtek - Winfast PX9500 GT בעל 3 יציאות - VGA, DVI ו-HDMI חיברתי את המסך מחשב שלי (LG L1972H) ליציאת הDVI (עם כבל של DVI כמובן) ואת מסך הטלוויזיה (Toshiba regza AV3500 , 32 אינץ') ליציאת ה-HDMI (עם כבל HDMI כמובן). אני מצליח להגיע למצב שאני רואה מסך כפול (CLONE MODE) זה בעיקרון המצב היחיד שהמאפיינים של כ.המסך נותנים לי לעבור אליו ולא ברור לי למה אין לי SPAN, DUALVIEW וכו... ולא היה אכפת לי אבל הבעיה היא שאני לא יכול להגיע למצב שתמיד עבדתי איתו שמבצע לי סוג של ZOOM על הוידאו שמוצג למסך המשני שזה הטלוויזיה שלי. מה שקורה שאני צריך להגדיל את החל…

16. Started by ClassMulder,

היי! אני מתכנן לבנות מערכת קולנוע ביתי לסלון. את הטלוויזיה כבר יש לי. רמקולים, כנראה גם (צריך לבדוק אם הם תקינים), אם כי אצטרך להוסיף עוד זוג בשביל דולבי אטמוס. מה שנשאר זה רסיבר. אני צריך רסיבר בעל הספק לא גבוה במיוחד - 80 וואט לערוץ זה בסדר גמור. אני מסתכל על אונקיו 585, או אולי דנון x1500 הייתי גם מכניס את סוני לתמונה, אבל קשה או בלתי אפשרי למצוא רסיברים שלהם שלא מותאמים למתח אמריקאי ואין לי כל כוונה להתעסק עם שנאי מתאם. מה דעתכם? מה מומלץ? כמובן שצריך לתמוך בפורמטי קול היקפי עדכניים, וגם בעיבוד וידאו 4k. ולהיות במחיר נמוך-סביר. תודה מראש!

17. סליחה שכחתי שיש פורום גאג'טים!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים לשימוש עם המחשב ופליסטיישן 3 עם תקציב של 1000 שקל בערך הקנייה בארץ תודה.. מישהו?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by lgmtk,

אני מתכנן בקרוב לקנות 32' LCD, ושמתי לב לLG הספציפית הזו שנראית מעולה מבחינת תמונה. העניין הוא שהיא גם היחידה שיש לה חיבור USB ישיר, שכביכול לפי הצהרות LG אמור לתמוך בקריאת DIVX, תמונות ושירים. אז הלכתי לאחת החנויות עם USB של סאנדיסק (מיקרו קרוזר 8GB בFAT32 אם זה משנה), חיברתי ו... כלום |: כשרק מחברים היה אמור להיות משהו - אבל לא קרה כלום. אז נכנסנו לתפריט, אבל הטלויזיה שכביכול זיהתה את הUSB לא הראתה כלום, כאילו הUSB ריק. ברור שיש על הUSB קבצים, ביניהם כאלה ש"נתמכים" (סרטים, שירים ותמונות). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יותר הגיוני פשוט לקנות את הדגם חסר הUSB (הוא ישן יותר) ולקנות DVD עם USB בנפרד? או ללכת בכלל על SHARP AQUOS? תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by sergeykp,

שלום לכולם, היום קניתי את ה SB3 והייתי רוצה לדעת האם המכשיר הזה יכול לשמש כמשדר סאונד מהמשחקים, סרטים, אינטרנט וכו' ואם כן איך אני עושה את זה? תודה מראש.

21. Started by amit_amit,

שלום כולם! קניתי מחשב חדש וחשבתי שכדאי לי להתחדש גם ברמקולים חדשים אז... עכשיו יש לי מערכת LG LM-M140 שקיבלתי עם המקרר של LG שקניתי... והם סבירים יחסית למשו חינם הם טובים, פחות טובים לדעתי מסוני שהייתה לי... עכשיו אני רוצה מערכת חדשה שגם אותה אני יחבר למחשב וזה בעיקר למוזיקה... והשאלה שלי האם יש מערכת שהמגבר שלה הוא מגבר מנורות? ואם לא אז על איזה מערכת אתם יכולים להמלי. לי בתקציב של 2.5K? עמית

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. היי כולם, אשמח לעזרה, יש לי tv של hisense די חדשה, וניראה לי שהיא בעייתית בכמות האפשרויות לחבר אותה לאוזניות. יש לי אוזניות bluetooth לטלוויזיה אין רכיב כזה. לכן קניתי משדר/מקלט bluetooth ורציתי לחבר אותו לטלוויזיה. למשדר/מקלט יש חיבור 3.5 mm ומתאם ל RCA. אני לא מצליח למצוא בטלוויזיה חיבור שיתאים לכך. צירפתי תמונה של החיבורים של הטלוויזיה ושל הדגם? האם יש דרך לחבר בכל זאת לאוזניות? (גם פתרון חוטי מתקבל) תודה!

23. שלום רב, שני נושאים: 1) הרמקולים שלי, מסוג Utopia, 800W, משמיעים המהום קבוע מייד עם ההפעלה, גם כשאין שום קול, ואף אם אני מפעיל "MUTE ALL" ב - "Volume Control". הם מחוברים לחיבור הירוק מאחור.איפה הבעיה: - ברמקולים עצמם ? האם ייתכן שהם לא תקינים ויש להחליפם ? - בתוכנה של הרמקולים ? האם צריך לעדכן את ה- DRIVER שלהם ? - בקונפיגורציה של מערכת ה- Audio במחשב שלי ? - בכרטיס הקול ? 2) אני מנסה לדבר ב- Skype עם הרמקול שלי, ושומעים אותי בקושי רב. אולם, כשאני מבצע הקלטה של הקול שלי באמצעות המיקרופון, למשל בתוכנת Audacity, ההקלטה נשמעת טוב. המיקרופון מחובר לשקע הורוד מאחור. איפה הבעיה ? - בהגדרות השמע במחשב שלי ? - בהגדרות של Skype ? תודה רבה מראש על עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by tz2000,

שלום, יש לי TV חדשה , זאת הTV http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C530&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he 1) אני חיפשתי שעות על האינטרנט תוכנה נורמלית להדבקת כתוביות לצמיתות ולא מצאתי משהו נורמלי שעובד כמו שצריך.. האם יש המלצות? 2) אני אשמח אם מישהו יוכל למנוע ממני את ההתעסקות הזו ז"א האם ישנה דרך שהם נימצאים בניפרד הקובץ כתוביות והסרט ועדיין יהיה ניתן לצפות ע"ג הTV.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by yar9013,

היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.