אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
י.ד.ע שחררה את הבטא באופן רשמי (לכל הדורש, תוך שמירה על האחריות, ואפילו עם תמיכה טלפונית!). אבל אין הורדה חופשית, רק בקשה באימייל וקבלת הקובץ באותה הדרך. מישהו כבר ניסה? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני שוקל להביא סטרימר מארהב ורוצה לבדוק את הנושא חשבתי על פופקורן A210 השאלה אם הפער במחיר שווה את חוסר האחריות והתשלומים שיש ברכישה בארץ? האם אין בעיה להתקין עברית לתרגומי SRT והתממשקות מול אתר SRATIM? בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781398 בארהב: http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog 200$ ההבדל האמת לא גדול, 220 שקל, שווה את הפרוצדורה וגם את חוסר האחריות והתשלומים? באופן כללי איך המכשיר והאם יש טובים וכדאיים ממנו? מחפש משהו עם ממשק עברי נח ויכולת להורדת תרגומים מאתר סרטים (וכמובן הצגת תרגומים וכו ללא בעיות).
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 מסכים במקביל (מחשב וטלוויזיה) על אותו כרטיס מסך במצב Extended ולהגדיר DPI שונה עבור כל מסך? המסכים מוגדרים על רזולוציות שונות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי אייפוד מיני 4 GB אני יודע שניתן להוריד קבצי רדיו מהאייטונס חינם לתוך האייפוד איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קרובים בארה"ב שבאים בזמן הקרוב לביקור. חשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות רמקולים טובים למחשב. אני לא צריך גימיקים כמו שלט, חיבורים מיוחדים או שום דבר כזה. רוצה משהו שיתחבר למחשב, ינגן מוזיקה וישמיע משחקים וסרטים בצורה איכותית. נוכן להוציא על זה משהו בסביבות ה200 דולר. אני לא ממש מבין ברמקולים ורציתי לשמוע המלצות מחברי הרמקולים. זה חייב להיות 5.1, המלצות בבקשה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לחדר, כנראה סמסונג דגם 32E420. לא תהיה הכי נוחה למרחק צפייה של 3.5 מטר, אבל היא זמנית לשנה וחצי, ואז תעבור כנראה לחדר שינה אחר בבית שם מרחק הצפייה קצר יותר. כרגע אין לי כסף להשקיע ב-42". היא תהיה מחוברת דרך HDMI אחד לממיר הוט HD, ודרך HDMI שני לכרטיס מסך שבמחשב. חשבתי בנוסף לעשות חיבור כך שהטלוויזיה תשתמש ברמקולים של המחשב לשם הוצאת הקול. קודם כל, זה אפשרי לשמוע את הקול במקביל, זאת אומרת גם ברמקולים של המחשב וגם בטלוויזיה כשאני צופה בממיר של הוט לדוגמה? זה יתן תוספת לחווית שמיעה בצורה כלשי או מיותר? בסופו של דבר יש לי רמקולים פשוטים של מיקרולאב שעלו לפני כשנתיים 300-400 ש"ח...שני רמקולים וסאב, לא משהו רציני. ותכלס, מה החיבור שאני מחפש בטלוויז…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל את הסאונד הטוב ביותר במשחקים בשימוש באוזניות. קראתי המון דיונים ב-Head Fi ויש קונצנזוס שאוזניות Beyerdynamics DT990 600ohm נותנות סאונד מדהים במשחקים במחיר יחסית שפוי. הבעיה באוזניות שהן זקוקות להגברה חזקה כדי להישמע כמו שצריך. ברשותי כרטיס קול Asus Essence STX שהוא גם מגבר לאוזניות. ב-Head Fi טוענים ש-Essence לא מספיק חזק בשביל אוזניות כמו DT990 וממליצים להשתמש במגבר אוזניות ייעודי. כאן מתחילות הבעיות. כדי לחבר את המגבר לכרטיס קול אני צריך להשתמש ביציאות RCA בכרטיס קול, אבל בדרך הזאת אני לא יכול להשתמש ב-Dolby Headphone שמאוד מעשיר את חווית המשחק. אני מפחד לחבר את הכרטיס קול למגבר דרך יציאת אוזניות כי היא מקבלת הגברה. אני חושש שזה ישרוף את המגבר. אני רואה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב. המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח. בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חברי פורום אודיו רכשתי לא מזמן את הכרטיס שמצויין בכותרת. המוכר ציין שהכרטיס לא היה הרבה בשימוש והוא כמו חדש. התקנתי אותו על המחשב שלי ומיד אחרי ההתקנה התחילו תקלות של קפיאה מסכים כחולים windows dump. חשוב לציין שהלוח אם הוא מבוסס על שבב אנפורס 4 אולטרא SLI. הכרטיס נבדק על שני לוחות אם מבוססי אנפורס 4 אסוס A8N פרמיום או דלוקס (זה כמעט אותו לוח) אביט KN8 SLI מערכות ההפעלה XP ו - 7 32 ביט תוכנות הכרטיס : דרייברים 2:0 2:2 תוכנת הפעלה גרסת 2:2 ו 2:0 בכל האפשרויות היו התקלות שתיארתי בהתחלה.יש מה לעשות?? האם בגלל שהכרטיס מבוסס PCIE הוא לא מסתדר עם אנפורס 4?? כי אותו כרטיס על PCI עובד חלק.(יש לי אותו בשתי גרסאות)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מעוניין לרכוש רמקולים נורמלים למחשב ונראה לי שהגיע הזמן לעשות זאת. הבעיה אצלי כרגע היא "מורכבות הבעיה", ואני לא יודע איך הכי כדאי לי לבנות את המערכת שלי ולהוסיף לה רמקולים. קודם כל, התקציב הוא 800-1000 שקלים, והדבר הראשון שעלה לי לראש הוא ה- Microlab 7C. שמעתי הרבה ביקורות טובות על הרמקולים במיוחד במסגרת התקציב. האם באמת כדאי לקנות אותם? בנוסף, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגם ה-7C לדגם ה-6C. ההבדל הכספי לא מפריע לי, אלא הגודל, לכן חשבתי על ה-6C, אבל באמת שאיכות באה לפני הכל בשבילי אז אשמח לדעת מה כדאי. דבר אחד יש לי כרגע שאני לא מוכן להפטר ממנו וזה רסיבר (דגם מלא Denon AVR-1509). הוא נמצא ממש לידי ומאוד נוח להשתמש בו ולשלוט על הלווליום (מה גם, י…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי לוח אם של ABIT דגם-NF7S2 .ואני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (עם האור האדום). ויש לי מערכת 5.1.הכל בשביל לראות סרטים על מסך הטלויזיה. רציתי לדעת האם סרטים שהם בפורמט AC3 צריך לשנות משהו בהגדרות המחשב או בהגדרות של הנגנים (כמו השמעת הסרט בנגן של המחשב כמונו/סטריאו/2רמקולים קדמיים ו-2 אחוריים/או משהו אחר) או שלא צריך בכלל לגעת בכלום וזה עובר אוטומטית להשמעה בפורמט AC3 כל עוד מותקן אצלי במחשב פילטר AC3 ? בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מי יכול לעזור אולי תמיכה טכנית של יבואן ABIT בישראל אשמח לעזרה מכל סוג שהוא ,תודה.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הבנתי שבעבר היו בעיות תאימות והכרטיס לא עבד. יש לי WIN7 ואני חושב לקנות את הכרטיס, האם הבעיות עדיין קיימות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר הוט שיש לו את היציאות: 1.RCA 2. SCART (21 פינים) 3. חיבור כבל לבן *2- אחד כניסה אחד יציאה ויש ברשותי LCD SHARP מדגם: 32M300 שיש לה את הכניסות: 1. RCA 2.HDMI 3. קומפוננט 4. S-video 5. חיבור כמו הכבל הלבן של הממיר 6.VGA (רשום שזה למחשב) כרגע החיבור בינהם מתבצע בכבל RCA, האם יש אפשרות לחיבור אחר שיתן לי איכות צפייה יותר גבוהה? או שRCA מספיק לאיכות השידור שממיר הוט משדר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לרמקולים או לכרטיס קול אבל כשאני שומע מוזיקה אז יש מידי פעם "פיקים" כאלה לא יודע איך להסביר את הסאונד.. כמו סאונד כזה שמחברים את הרמקולים, כאלה יש לי באמצע השיר.. ניסיתי את הרמקולים הקודמים שלי אבל האיכות כל כך שונה אני לא יכול לשמוע בכלל אם יש "פיקים" האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? האם רוב הסיכוים שזה הרמקולים או הכרטיס קול? יש לי כרטיס קול OB.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מתלבט לקנות מסך LG ב3075 עם שנתיים אחריות מלאות מדגם PQ10 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754517 לבין מסך LCD שהתפרסם במכרז של עיתון ממון של חברת מץ LC42TL גם כן גודל 42 אינץ ב-2890 עם 3 שנים אחריות מלאות http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=678233
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ל500 ל550 יש את אותו תג מחיר (סביבות ה-20$) כאשר לשניהם יש שלטים (כלומר נגדים משתנים..) רק שלMX550 יש הצתמגדות קטנה יותר, דבר טוב לנגנים ניידים. וה400 הוא כמו ה500 רק ללא שלט? ויותר זול ב-4$ + - תעזרו לי לעשות סדר בדברים... (דרך אגב לא מצאתי מידע על הMX550 באתר של סנייהזר...)
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בעקבות זה שעברתי טסט ביום חמישי האחרון אני מעוניין להחליף את הרמקולים ברכב של אמא למשהו קצת יורת איכותי ועוצמתי אני לא מוכן להוציא יותר מ 700 ש"ח ואני לא יודע מה צריך להחליף קודם אחוריים או קדמיים ?? חבר'ה אני פשוט אובד עצות HELP!! בתודה עמי למנהלים : אם זה לא הפורום המתאים - תעבירו אני התלבטתי קשות איפה לשים את זה ובסוף שמתי כאן כי זה קשור לאודיו (חשבתי לשים בכללי)
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג קצת את החדר ולהתחדש בטלוויזיה ומערכת אודיו חדשה בעקרון אני מחפש טלוויזיה שאני יצפה בה ממרחק של 3~3.5 מטר אז חשבתי על 32" או קצת גדול יותר , וכמובן גם מערכת קולנוע ביתי חדשה. התקציב הו כ1500~2000 למסך ועוד 700~1000 לרמקולים, בקיצור 2200~3000 לשניהם אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל אני אשמח מאוד אם תצליחו לא לעבור את ה2500.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות והבנתי שבארץ זה לא כל כך קל למצוא במחירים נורמאלים אז השאלה שלי איך זה באנגליה כי אולי אני יכול להשיג משם. אז למישהו אולי יש אתר אנגלי שמתעסק בזה. בעיקרון אני מוכן לשלם 300 שקל (כמה שזה יוצא בליש"ט) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את הנגן GMINI220 של ARCHOS דרך אתר האינטרנט www.compuplus.com. לפני כמה שבועות הופיעה בעיה במכשיר. במקום להחזיק מעמד בין 6 ל-8 שעות הנגן מחזיק כחצי שעה ואז נכבה. הסמן של הבטרייה ריק. אני מחבר אותו להטענה וההטענה לוקחת כעשר שניות עד שהנגן מרה שהוא סיים להטעין [לפני התקלה היה לוקח הרבה יותר זמן להטעין אותו]. כשאני מדליק אותו מחדש הסמן של הבטרייה מלא אבל אחרי רבע שעה הוא מראה שנותרה רק מחצית מהבטרייה ואחרי עוד רבע שעה הסמן מתרוקן והמכשיר נכבה. ו... חוזר חלילה. האם מישהו מכיר את הבאג הזה ואם ניתן לתקן אותו? האם לעוד מישהו זה קרה עם הנגן הזה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה? אולי למישהו יש מושג איזו מעבדה בארץ נותנת שירות למכשירי האמ.פי.שלוש של ארקוס? [אני מא…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים ? אני רוצה רמקולים למוזיקה... (2.1) חשבתי על http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 לחבר שלי יש אותם ושומעים סוף הדרך.... ובקשא לכרטיס קול http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 מה אתם אומרים?.. לי זה נשמע באמת מצויין ולחבר שלי יש את זה ובאמת שומעים מצויין... תגובות והלצות בבקשה... וגם זה בידיוק בתקציב שלי.. (1300 שקל) בתודה Rima41
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-