עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by CrayZee,

האם מישהו ניסה וזה עבד לו? אני מנסה בימים אלו אך הסתבכתי מרוב האינפורמציה. :s05:

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by J.a.C.k,

אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב

3. Started by dival,

שלום! יש לי תקציב של כ-1000 שקל ואני מעוניין לקנות DVD, מגבר אוזניות, ואוזניות. אני שומע בעיקר מטאל על סוגיו. אם אפשר גם שיהיה אפשר להשתמש באוזניות לספורט, אני אשמח! תודה עריכה: מה עם grado sr80?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by nir.al,

חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים תמונה והכל אבל לא שומעים מהטלויזיה ... שומעים מהמחשב ובטלויזיה שומעים רק בומים כאלה בבקשה עזרה לא יודע כבר מה לעשות ..

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by E-tay,

למה היא משמשת??

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by greenich,

החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by q1234,

אני מחפש אוזניות למחשב , למוזיקה , סרטים וקצת משחקים. חשבתי על אלה : www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=592&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 או אלה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161 איזה עדיפות ? ה-koss נראות לא ממש נוחות וה-Sennheiser לא נראות משהו... יש עוד המלצות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  8. אני רוצה לקנות תאוזניות האלו מה אתם אומרים???? sennheiser MX 51 http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={BD682A21-0B3E-4C84-8EA9-0DAB0134A9B2} איך הנתונים טכניים שלו טובים? http://www.style-your-sound.com/oss2/data/pdf/SpecSheet_Street_US.pdf יהיו מספיק טובים בשביל iaudio u3 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש כרטיס קול שיתחבר לרסיבר (כנראה HK130) ויש לי כמה שאלות. האם יש הבדל באיכות בין חיבור אופטי לקואקסיאלי? (האם שניהם מוציאים אות דיגיטלי?) מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? (הרי הרמקול מקבל אות אנלוגי, לא?) יש לי יציאה אופטית על הלוח. MSI K8N NEO4 PLATINUM. האם יהיה הבדל בסאונד אם אשתמש ביציאה הזו לעומת כרטיס יעודי? האם יציאה אופטית / קואקסיאלית מאפשרת סראונד במשחקים וסרטים (מכונן DVD) בלי לשחק עם ההגדרות בכל פעם? בגדול, מה עדיף? DTS או DD? תודה, LazyBoy

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by ori14,

אני בונה את הCMOY הראשון שלי, ואני מתלבט בין שלושה שבבי הגברה. opa2132pa opa2132p opa2134pa איזה מהם יתן לי את השיפור הכי טוב לאיכות הסאונד? אפילו אם ההבדל קטן ציינו מה טוב יותר, כי ההפרש במחיר קטן מאוד. דרך אגב, ראיתי שלמגבר יש gain, ואם הוא יגיע לרמה מסוימת הוא יכול לשרוף אוזניות IEM בעיקר, איך מורידים GAIN? עוד שאלה, האם שימוש בנגדים וקבלים שנחשבים לטובים יותר, ולא ג'נריים (הבדל של דולרים בודדים בלבד לכולם ביחד) יתן שיפור באיכות הסאונד? משמעותי? תודה לעוזרים, אורי.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. השימוש הוא למשחקים. תקציב: מקסימום 300 ש"ח. ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1049 הם טובים?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים

14. Started by tombraider,

לרציניים ולמבינים בלבד!!! ******************************************************************* ******************************************************************* ******************************************************************* עריכה מנהלתית: המכירה אסורה על דפי הפורום, אם אתה רוצה אתה יכול לגשת לאזור המכירות באתר שנקרא טרייד זון. ההודעה הזאת תישאר פה לכמה זמן עד שמספיק אנשים יראו ואז תימחק. יום טוב

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  15. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  16. http://creative.com/products/product.asp?prodid=9025 כמה שיותר זול אבל שיהייה טוב. רצוי מאוד שיהייה בKSP. תודה!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  17. כלומר, אם אני אחבר אליו מערכת סראונד של מחשב, הוא יספק לי תוצאות טובות לסאונג מהטלוויזיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. יש לי את המערכת, בעבר זה לא היה בעיה ובכול סרט AC3 היה מזהה אותו כדולבי אבל משום מה כרגע הוא לא מזהה את זה, רק ב PowerDVD הוא מזהה אותו אבל משום מה הוידאו רץ בצורה מקוטעת. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסתי לעדכן קודאקים ולכוון שוב את ה AC3 פילטר אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by יריבי,

שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by cruuz,

מישהו כבר קנה את הפייבר בוקס של הוט ? אני ממש רוצה לקנות כי שמעתי שהוא משלים את הלוק של הסלון אני מחפש חוות דעת אישית של מישהו שכבר משתמש בפייבר בוקס של הוט אולי תוכלו להעלות קצת תמונות

21. כמו הכתוב בכותרת - צריך עזרה, בבחירת סטרימר בסיסי לשימוש עם מסך פלזמה בסלון. המכשיר לא צריך להיות יקר מאוד, או לתמוך בפורמט אודיו מיוחדים - רק לנגן סרטי HD באיכות טובה בנוסף חשובה תמיכה בעברית (לשימוש אנשים מבוגרים) חשבתי על 2 אופציות : - playOn! HD mini שעולה כ-500 שח - Apple tv שעולה כ-600 שח מי מהם יהיה אופציה עדיפה? או שיש סטרימר עדיף על שניהם?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  22. שלום עם כה מצאתי בשתי חנויות בלבד את הכרטיס קול ?X-Fi XtremeGamer Fatality ב KSP ובנועה מחשבים חיפשתי בעוד חנויות אך לא מצאתי את גרסה זו האם הם קיימים בעוד חנויות? תודה עריכה: האם אילו אותם דגמים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3875 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. סתם שאלה כי באתר של Altec Lansing יש יצוג של מוצר שניקרא ATP 4 . ועוד משהו ....בתאור המוצר של ATP 5 במפרטים המומלצים רשום " הספק כולל מארבעה רמקולים לוויניים ויחידת באסים של RMS 800W טהורים" 800?? ועוד משהו לידע כללי........מה עדיף ATP 5 או ADA880 (שלא מצאתי אותם באתר של Altec ) , שהם בערך אותו מחיר .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן חבר שלי עשה הסכם עם אבא שלו שאם הוא קונה לו אוזניות כמו שלי (E2C) הוא לא ישמע ברמקלים שלו מתי שיש מישהו בבית שזה מפריע לו.... אני אמרתי לו ששווה לו להוסיף 30 דולר יותר בשביל ה ER6i הוא שאל מה רע בשלי אמרתי שאני אפתח תראד בHW ואשאל אם זה שווה עוד 30$ וזה מה שעשיתי.... האם הן שוות 30 דולר יותר? ומה זה אומר שהן בנוייות מיוחד לאייפוד כי אין לו אחד.... האם הן נוחות יותר או פחות מE2C?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.