אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קישור לרמקול שנותן צליל היקפי.... למי שלא הבין מה אני אומר זה בעצם נראה כמו רמקול סנטר רגיל אבל בתוכו יש עוד כמה רמקולים והזוויות השונות (או משהו כזה) נותנות צליל היקפי. פשוט התערבתי עם חבר שלי שיש כזה דבר אבל לא הצלחתי למצוא קישור לכזה רמקול ואני חייב לנצח בהתערבות. אז אם אתם יודעים על מה אני מדבר בבקשה תנו לי לינק לאחד כזהץ
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי מתחילות לעשות רעשים ונפילות סאונד והמשדר כבר ממש ישן, בן 5 בערך... השימוש הוא בעיקר לטלוויזיה... אז אני צריך אוזיות חדשות, עדיף כאלה שתופסות את כל האוזן בפנים ולא רק יושבות על האוזן... התקציב הוא בערך 200 עדיף פחות, מה שאני ממש רוצה זה שיעתוף את כל האוזן בתוכה ושלא יהיה הפרעות בסאונד, לא חייב משדר דרך קירות אבל רצויי... ותודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972 לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד וזה מוכיח שזה ההפך...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, רכשתי לא מזמן את המסך LCD של פיליפס 42PFL8404H. חיברתי אליו מחשב באמצעות כבל HDMI 2 HDMI ומתאם DVI למחשב (ווינדוס 7 כרטיס מסך RADEON 9600). הכל עבד טוב ויפה עד אתמול שהטלויזיה לא קולטת יותר סיגנל מהמחשב וניסיתי לחבר לכל כניסות הHDMI בטלויזיה. חיברתי את קצה הHDMI למסך מחשב והוא הציג את התמונה. יש לציין שמדובר בכבל ארוך (5 מטר). שניסיתי לחבר באמצעות כבל של 3 מטר שעובד לי במקום אחר, לא התקבלה תמונה בטלויזיה ולא במסך מחשב. עוד אציין ששני הכבלים פשוטים. יותר מדי מידע? יש עוד- שחיברתי את הכבל הקצר לטלויזיה ולרסיבר, הטלויזיה קלטה את השידור מדי פעם יש למישהו מושג קלוש מה הולך פה? אני די מיואש ומתאר לעצמי שהבעיה בטלויזיה אבל רוצה להיות בטוח לפני שאקח אותה לתיקון …
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב היום יחד עם ה-Winamp והוא אומר לי Bad sound driver או שאני אחליף את הכרטיס קול! אני כבר מהבוקר מתקין ומחליף Drivers אבל הוא עדיין לא עובד!! כל הזמן יש לו בעיה עם ה- WDM interface! וכאשר אין לו בעיה אני פותח את ה-winamp והוא לא נותן לי שום הודעה אבל גם לא מנגן כלום ומשתמש ב-95%~ מהמעבד! ואח"כ אני עושה ריסטרט והוא מגלה שבעצם כן יש לו בעיה עם ה-WDM. WTF?!? זה מעצבן, אני יושב על ה*** הזה כבר 5 שעות. מה אני עושה איתו ?! בבקשה לא לשאול שאלות לא עניינחות כמו יש לך את הדרבירים הכי חדשים? מן הסתם כן.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
יש לי את הpx100 ואני אוהב את הצליל שלהן, אבל אני חושב שכדאי שאני אוריד בווליום כדי להתגבר על רעשי רקע (אוטובוסים וכדומה), אז החלטתי ללכת על IEM ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל. מעיון ברשת עושה רושם שהאוזניות הללו כמעט זהות, המחיר שלהן גם הוא זהה. אגב אני שומע מוסיקת רוק , מטאל וגם אקוסטית.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של strom בעברית סערה חסר לי רק מגבר עם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב דגם חדש דגם נחמד אני ישמח תודה לעוזרים וגם סבופר טוב אני ישמח לדגם ואם אפשר שהחניות יהיו כמו שיותר קרובות לדרום לאזור באר שבע וכדומה וגם עם זה מהאינטרנט זה גם טוב שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום.... אני מתכנן בעתיד הקרוב ( מקווה לכמה שיותר קרוב ) להוציא את הרישיון שלי כבר... אני יהיה מעוניין לקנות אוטו ולשים בו מערכת רצינית בפנים אז רציתי לדעת כמה דברים 1) איך קוראים לדבר הזה שנותן POWER אל המערכת באוטו? 2) אני מתכוון לקנות באס 12 אינץ של CVR ( ראיתי אותו ביוטיוב איכות מעולה בדיוק בדיוק כמו שאני אוהב התלבטתי בינו לבין הפיונר אבל החלטתי עליו ) כמה אמורה לעלות בשבילו קופסא מוכנה בשבילו? 3) האם המגבר וUSC9980וPlatinum Audio יספיק? ( קישור: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=18292 ) 4) כמה אמור לעלות חיווט מקצועי לדבר שכזה? כי אני מפחד לגעת מכיוון שזה ציוד יקר וטוב שאני הולך להשקיע עליו את הנשמה ) 5) יש עוד משהו ששכחתי? הטוויטרים אני יבחר בהמשך יותר אבל כמה …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה לחדר שלי יש מרחק צפייה של כ-2 מטר ויש לי את הדבר הבא בחדר הטלוויזיה תיהיה ממוקמת בתוך קיר גבס שהאורך הוא 86 ס"מ, עד כה הייתה בפנים בטלוויזיה 32 אינצ' של LG הדגם 32LD460 אני מעוניין במשהו דומה לה או יותר טובה ממנה.. חייב שתיהיה LCD או LED שתהיה דקה כמובן ועם תמיכה מלאה ב FULL HD כי אני צופה בהרבה תכני HD במיוחד משחקי ספורט אם זה חשוב היא תהיה מוחברת לממיר מקס טוטל של יס שכולל סטרימר, חשוב שיהיה לה עוד יציאה לHD תוכל להתחבר למשחק עם כבל HDMI, ומאוד רצוי חיבור USB שמאפשר שמיעת מוזיקה או צפייה בסרטים אשר נמצאים על USB חשבתי ללכת על סוני או LG..
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עד לפני יומיים השתמשתי במחשב הישן עם ה SOUND BLASTER PCI128 אבל שלשום אחרי איזושהיא בעיה המחשב הפסיק לשדר דרך הכרטיס קול הרגיל והתחיל לשדר דרך הAC97 מה שמוזר כאן זה שהוא עדיין מזהה אותו בוינדוס כSOUND BLASTER 128 אבל הוא משדר מהAC 97 שמאז שקניתי את המחשב לא היה בכלל בשימוש... וגם שומעים אותו דבר... אבל אני רוצה את הPCI128
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הנגן iaudio u2 אבל לאחר שערכתי השוואה ב-cnet ראיתי שהנגנים כמעט זהים! בבקשה תגידו לי מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם יותר טוב? http://reviews.cnet.com/4504-6495_7-0.html?tag=pageNav&orderby=-7eRating&qt=&cdi=5502846&id=31129769&id=31236411&tag=txt
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... זה איפשהו בין זה, לגאדג'טים לאמצעי איחסון ככל הנראה. מחשב ה-HTPC הישן (מאוד) שלי קרס לאחרונה ואני מחפש פתרון ביניים זמני וזול ככל האפשר לצפיה בתכני DIVX/DVD בטלויזיית CRT רגילה - לא מעבר לזה. עלה הרעיון לקנות נגן DVD קורא DIVX עם כניסת USB ולחבר אליו את ה-WD MYBOOK 500G שלי שמכיל את ספריית סרטי הילדים הענפה שלי כדי שבנותי יוכלו להמשיך להנות מדורה, פו הדוב ושאר דמויות מצויירות - עד להחייאת ה-HTPC שלי. 1. יש לזה סיכוי לעבוד? 2. אם לא, מה המלצותיכם? 2. האם יש המלצה לדגם מסויים? גם הפשוטים שמוכרים בסופר ב-150 ש"ח יצלחו למשימה (לפחות לכמה חודשים)? 3. למישהו יש ניסיון עם משהו דומה? תודה מראש, גונן.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי טלויזיה 32" עם חיבורים COMPOSITE,COMPONENT,HDMI,VGA. ללא חיבור SCART וללא חיבור SVIDEO עכשיו יש לי ממיר יס רגיל קטן כזה...ששם יש רק חיבורים COMPOSITE ו SCART....כרגע חיברתי בכבל COMPOSITE רגיל והאיכות סבירה... השאלה שלי האם אני ישיג איכות יותר טובה באחד מהקומבינציות הבאות: חיבור בין ממיר לטלויזיה דרך כבל COMPOSITE "מוזהב" או חיבור כבל SCART TO COMPOSITE מוזהב (צד אחד סקארט זכר מוזהב צד שני בננות RCA מזהבות). או שיהיה אותה איכות כמו עם כבל RCA רגיל (לא מוזהב)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פלזמה של סמסונג,חדשה שקנה, מחוברת לרסיבר קנווד במערכת קולנוע בסלון. בצפייה בטלויזיה יש דיליי מעצבן בשמיעה. רואים, אחרי שניה שומעים וזה ממש מציק. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים לאחר שקניתי את הנגן IRIVER H10 אני לא בדיוק מצליח לגרום לתוכנה , שמגיעה איתו, להמיר את קבצי ה-WAV לקבצי MP3. התוכנה ממירה לי את הקבצים ל-WMA. האם מישהו יודע איך ממירים את קבצי ה-WAV ל-MP3 בעזרת התוכנה המסופקת עם המכשיר? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי האוזניות האלו, האם הן טובות? הם אוכל להפעיל אותן במצב של 5.1 עם כרטיס קול כמו הקראטיב XFI או האוזנטאק החדש עם שבב הXFI Auzentech Auzen X-Fi Prelude 7.1 ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס קול טוב ל HTPC שלי בגבול ה1000 - 1500 שקל השימוש העיקרי הוא בעיקר מוסיקה וקצת סרטים (אני צריך תמיכה של 5.1) המערכת כרגע מורכבת מרסיבר Pioneer VSX-D457 ? (קצת ישן) אבל הוא יוחלף מאד בקרוב בHarman/Kardon AVR 630 רמקולים קדמיים : B&W DM604 S3 מסידרה 6 המעולה רמקולים אחוריים : Boston Acoustics CR55 סנטר : B&W LCR 3 סאב : עדיין אין אבל בתקווה מתישהו בעתיד : Cerwin Vega V-10S כיום יש לי את הAudigy ZS Platinum Pro שקניתי בזמנו מבלי שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו לפני ועד היום אני מצטער על הטעות הזאת כרטיס קול פשוט זוועה ועוד במחיר הלא שפוי שדורשים עליו בארץ מקצת הבדיקות שעשיתי בזמן האחרון הבנתי שיש מספר כרטיסי קול ט…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת , אטומות. חשוב שלא יהיו אוזניות DJ לוחצות, השימוש בהם הולך להיות ממושך - כמה שעות כל פעם בכיף. תודה רבה. (מחיר 200-300 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הרכב הוא איביזה שנת 2015 (לא החדשה), כרגע מותקן: RockFord R300-4 מגבר 50X4 RMS ב 4 אום. Sub wooferPioneer 308D4 שהוא סליל כפול, 400 RMS ב 4 אום. זוג קומפוננט של רוקפורד (אינני יודע דגם המדוייק) אך הם 65 RMS. בשל המגבר החלש שלי, החלטתי להשתדרג , יש לי תקציב של 1500 שקל למגבר בלבד ללא התקנה, יהיו מותקנים בהמשך קומפוננט של 70 RMS. ישנה אפשרות לקנייה מחו''ל במידה ויש משלוח לארץ. נכון לעכשו, ההתלבטות היא המגבר הנ''ל http://www.ebay.com/itm/NEW-HIFONICS-BRX1616-4-1600W-4-CHANNEL-BRUTUS-BRX-SERIES-CLASS-A-B-AMPLIFIER-/171791559017?hash=item27ff932969%3Ag%3A7x0AAOSw9N1Vof7V&rmvSB=true
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-