עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iyehuda,

ב XP אין בעיה לשמוע את ה FORMAT הזה אבל יש לי WIN98 SE עם WINDOWS MEDIA PLAYER הגירסה האחרונה ל 98 7.1 ואני לא מצליח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לשמוע ב 98

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by T3,

אז ככה יש לי מסך Samsung 2253BW - אינץ 22 יש לי בחדר טלוויזיה 21 מעפנה שגם עושה בעיות יש לי כרטיס מסך Gigabyte 4870 512MB אז מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את הכבלים למחשב/למסך (יש לי YES) 1. אני צריך כבל מסוים? 2.אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה? תודה רבה לעוזרים.!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהליין. אז אחרי שזיגזג אכזבו אותי ולא השיגו לי את הכרטיס. ניסיתי להזמין מ PCHARDWARE.CO.IL שגם היום הודיעו לי כי לא יעלה בידיהם להשיג את הכרטיס הזה בתקופה הקרובה...אם בכלל... האם יש מקומות שכן מוכרים אותו? במחיר סביר? האם שווה? אני חושב כבר לקנות את ה GXP אבל נראה לי זה סתם זריקת כסף לדבר שאני לא באמת אשתמש בו...כלומר, אין לי צורך בחיבורים הללו... אני רוצה איכות סאונד ל MP3 משחקים וסרטים לפעמים... מה לעשות??? תודה מראש אמיר מיואש.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by Axel Foley,

אני מתכנן לקנות בקרוב את ה-Z-5500 ואני רוצה כרטיס קול שיפיק מהם את המירב. התקציב עד 800 ש"ח. מה דעתכם על זה: AuzenTech HDA X-Plosion DTS?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. איזה מהרמקולים הבאים עדיפים בתקציב 200 ש"ח? Creative SBS380 (את הSBS390 לא מצאתי באף חנות) או Eacan E510? השימושים הם משחקים ומוזיקה (רוק כבד, מטאל). תודה.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by 996,

אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

יש לי טלויזיה ישנה של גרונדיג שהפסיקה להוציא סאונד בצורה סדירה, הוליום עולה , יורד, נעלם, בלתי נסבל. לטלויזיה (מסוג TP 660) לא היה אפילו סטריאו, יש לה SCART מאחורה וכניסה ל PHONE מקדימה. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לטלויזיה הזאת רמקול חיצוני (לא איכפת לי לפרק אותה אם אני ידע למה) חשבתי על לחבר את הטלויזיה למערכת ומה SCART לחבר את הבננות של הסאונד ל AUX אבל אז אני יצטרך כל הזמן להחליף בין הבננות מהממיר ל DVD לכן נראה לי שלחבר רמקול לטלויזיה יהיה הפתרון העדיף ביותר. עצות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  9. שלום קניתי משקפיים (ראה תמונה) 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES כי במשקפיים הפשוטים אדום טורקיז לא אהבתי את המראה הירוק בפרצופים של הסרט. באתר של החנות היה כתוב שהם מתאימים לכרטיסי מסך של NVIDIA (יש לי 660Ti) עשיתי חיפוש אם השאלה הזאת כבר נמצאת וראיתי שלא ובשאלה דומה היה רשום שלא צריך טלוויזיה בתלת ממד (יש לי TOSHIOBA POWER TV את הדגם אני לא יודע אבל היא מחוברת בHDMI ב1920*1080 למחשב שלי ואין לה כינסת USB). יש לי צורב BW-12B1ST של ASUS . וסרט ספיידר המופלה בתלת ממד, תוכנת CyberLink PowerDVD 13. חיברתי את האני לא יודע מה זה בUSB למחשב ואותו בUBB למשקפיים עכשיו השאלה שלי היא איזה התקן זה מבין ההתקנים הבאים ב"אשף הגדרות תצורה בלוח בקרה של NVIDIA מתאים? א.מקלט\משדר אינפרה אדום ומשק…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Bakshi1,

שלום, החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר.. אשמח לייעוץ :-)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים שלי שהם דיי בדיחה כבר לא זוכר את שם, השם כתוב בתוך עיגול מזהב לא משנה אני מעוניין ברמקולים איכותים בסגון של KAF

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  12. כדי לנסות ולבדוק מה לא היה בסדר במגבר שלי ניסיתי כל הזמן לבדוק אופציות חוץ מבעיות חשמל. כמו אצל רובכם גם לי יש לפחות 10 מכשירים ולפעמים מקמבנים בין מפצלים ומאריכים. אני החלטתי שדי נמאס לי. קניתי מפצל נורמלי שבו ריכזתי לשקע אחד את כל הדברים החשובים, כולל מחשב, מגבר אוזניות, DAC ורמקולים. וגולת הכותרת היא - הפלא ופלא, שינוי לא נורמלי. רעש רצפה שמתחיל ב95% ווליום ולא ב70%, שיפור בפירוט בסאונד וברזולוציה. אני מתחרט שעד עכשיו לא ניסיתי לשנות דברים. אבל החל מהזמן הקרוב אני הולך לשפר קצת יותר את מה שאפשר כולל הארקת שקעים חדשים ושימוש כמה שפחות במפצלים. נראה איך זה יעזור.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by R0tem1,

אני מעוניין לקנות אוזיות IN EAR, התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בחרתי דווקא בIN EAR כי השימוש שלהם הוא ברובו לריצה ומה שמפריע באוזניות גדולות הוא לא דוקא האוזניות עצמן אלא ה3 מטר כבל שמחובר אליהן, אם יש אוזניות אטומות עם סאונד יותר טוב וחוט קצר גם הן אפשרות.. בבית אני מחבר אותן למקודד של קריאיטיב אם זה משנה משהו (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=136&product=9468) 1) מה הבחירה הכי טובה בתקציב?? 2) האם הנגן SANSA E200 יספק אות באיכות טובה שלא "תגביל" את האיכות של האוזניות או שצריך גם נגן חדש??? תודה!!

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by 1qaz2wsx,

Crossroads Mylarone X3i שוכבות בארון שלי כבר לא מעט זמן עם כבל קרוע.. הכבל קרוע אך ורק בסוף- ממש בחיבור שבין הכבל לחיבור 3.5 עצמו.. האם יש אפשרות כלשהי לחבר את הכבל לפלאג אחר שלקחתי מזוג אוזניות שפועל\אחד שקניתי בחנות ? אם כן, איך ניתן לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  15. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740695&p1000GoogleAdWordId=900006111011250000&gclid=CJSx_cGJgagCFQgjfAod_EDztA המחיר נוח, והכול נראה סבבה. לאחד שלא מבין הרבה, יש פה איזה פגם או חיסרון שאני יכול להתקל בו בהפתעה? המטרה היא לחבר אותו לרסיבר, לממיר יס, ולמחשב, לראות קבצים בלוריי 1080 בין היתר. אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על משהו אחר בסגנון. (32 אינץ) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by apoelole,

אני רוצה לקנות רמקולים שאמורים להתחבר לנגן מסוג Ipod. טווח המחירים הוא בין 400 ל500 שקל, יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  17. הCX 300 היקרים שלי כבר חודשים לא שומעים כמעט באוזניה אחת, עדיין באחריות הגעתי לחנות היום ונאמר לי שזה אומר ניקוי שלא כלול באחריות ב-50 ש"ח עם כל הסיבוב של להגיע לשם שם כבר שווה לי לקנות חדשות אני חושב מה יש בתקציב הנ"ל וטוב? ממש אהבתי את הCX 300 (וגם את האטמים הכי קטנים שלהם), אבל החזיקו שנה וחצי ראיתי בZAP מחירים של CX300 \ CX300II באיזור ה-80-100 זה הגיוני? מה לגבי EBAY זה אופציה בכלל או שאני לא אדע מה מזויף? (יש חנויות אונליין אחרות בסגנון ששולחות לארץ?) אפשר גם חברות אחרות בדגמים שלא נופלים מהCX 300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתחובר ישירות לכרטיס קול HD של ASUS P5K-E חשבתי ללכת בכיוון של ה 530 או 540 , רק מה ההבדל בניהם שיש כזה הפרש של כסף? הם שווה לקנות מערכת רמקולים אחרת בסכום הזה?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  19. היי, אני הולך לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חזק.. כולל כרטיס גרפי חזק שמריץ High definition. ובנוסף, גם לוח אם שכנראה יכלול חיבור HDMI. בכל מקרה.. אני מאוד מעוניין להריץ סרטים של HD במחשב, ולראות אותם ישר על האלסידי אחרי החיבור . וכן, תומך HDTV. האם יש איזו תוכנה שמריצה את הסרטים האלה או שאפשר לראות אותם על וינאמפ, רגיל ? בבקשה פרטים ועזרה... תודה, בן ! :-\

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by hagay,

הצלחתי לארגן 1000 שקל בשביל לקנות מערכת סרואנד למחשב החדש שלי.. ואני מתלבט בין : Creative Inspire 5.1 5200 או Logitech® Z-640 - 5.1 Configuration 51 Watts שניהם מגיעים מחברות טובות מאוד... אני מכיר את הנסיון של קריאטיב בתחום הסאונד וגם יש לי כרטיס קול שלהם.. ולוגיטק ידוע שכל מוצר שלהם זה ברמה הכי גבוהה שיש... אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  21. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: ‏LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bear Cub,

מהחנות הזאת איזה רמקולים לבחור עד 150 ש"ח? http://iqpc.co.il/

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by bennyriz,

השאלה היא כזה.. איזה כרטיס עדיף לדרישות הבאות. הכרטיס ישמש מחשב לא למשחקים אלא אך ורק לשמיעת מוזיקה וניגון סרטי DVD.. המחשב המדובר הינו: AMD ATHLON XP 1800 עם כונן ASUS DVD E616 ועם כרטיס מסך ATI RADEON 7000 TV-OUT (מעבד MPEG2) כמו כן המחשב מחובר לטלויזיה סטיראופונית מגבר ימהה ישן (תומץ AC3 אם אני לא טועה בלבד, וכולל 5 יציאות אנלוגיות) ומערכת קולנוע קצת ישנה עם 5 רמקולים + סאב השאלה היא האם עם הפרטים הנ"ל איזה כרטיס עדיף, והאם כרטיסים כאלה מספיקים כדי לצפות בסרטי DVD עם איכות סאונד טובה ב5 ערוצים ? האם בכרטיסים הנ"ל יהיה חובה להשתמש ביציאות אנלוגיות או שלא ? או שאולי עדיף להוסיף קצת בשביל הGTXP ? תודה מראש למי שיאיר את עיני.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by AdamS,

שלום, כתבתי כאן מזמן לגבי המערכת שרציתי לשים במחשב החדש שקניתי והמליצו לי אז לקנות את ה-G500 של Creative. אבל מאז עבר זמן, ושמתי לב שרק אתר אחד מוכר את המערכת הזאת.. ואני רוצה לפחות לקנות לה מתלים נורמלים וכל זה. אז סתם רציתי לברר שוב על המערכת, יש איזושהיא מערכת בסביבות ה-1500ש"ח שמשתווה למערכת הזאתי? אם אפשר גם לדאוג למתלים זה יהיה מעולה, אני פשוט לא ממש מבין בזה - אז אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. תודה רבה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.