עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי את המפרט הבא q8200 gigabyte ga73pvm-s2h לוח מעוטר יציאות וכרטיס geforce7100 עליו 2 ג'יגה זכרונות טלויזיה של lg lg70yr 47 אינץ' 100 הרץ! מריץ וינדוס ויסטה 64 (התקנתי את כל התיקונים שקיימים למערכת כי אני יודע שהיא לא הכי אידיאלית לקודקים של mkv) הבעיה היא כשאני מריץ סרט יש קירטועים רציניים כל איזה כמה שניות בחלק העליון של המסך.. המחשב מאוד חזק וגם ניסיתי את כל הפתרונות קודקים (נראה לי..) האם הבעיה היא בחיבור hdmi האם כדאי לעבור ל dvi ?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  2. האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by Silver Dragon,

אני מתכנן לקנות אותם ובכל החוות דעת ששמעתי,יש רעש רקע תמידי, ניתן לפתור את הבעיה? גם ב ATP3 שיש לי יש רעש תמידי כשאני מגביר מעל 35% ככה, תודה לעוזרים! + האם ה ATP יותר טובים מה VS2421?? אולי אני אביא יד שניה 4.1 תודה + איך ניתן להאריך את הבקר שליטה ב ATP? אני מדבר על החיבור המיוחד של אלטק שדומה לחיבור של עכבר ישן... יש אפשרות לתת לי את השם המדויק של החיבור הזה? תודה שוב

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום, אני מתכונן לקראת טיול ארוך למזרח, אני מחפש המלצה לרמקולים - 1. די זולים, עד 200 שקל. יש אפשרות לחרוג לעד 250. 2. עם תושבת ל-iPod Classic 120GB, שתטען את ה-iPod. 3. שיהיו נוחים לנסיעה, קומפקטים ועדיפות גדולה למזוודה כזו שהם נכנסים אליה, עם ידית. המליצו לי בפורום גאדג'טים על Logitech mm22 או mm32. 1. מה אתם אומרים על הדגמים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? 2. הם יש דגמים מומלצים אחרים יותר \ פחות ? תודה רבה, גל

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. שלום, קניתי טלוויזיה חדשה התומכת בFULL HD. המחשב שלי דיי רחוק מהטלוויזיה והמפרט שלי הוא כזה - מסך 19" רזולוציה מקיסמלית 1280X1024 כרטיס מסך GEFORCE 8800GT איזה כבלים אני צריך ואיזה חיבורים והאם אני אוכל בכלל לצפות כך בטלוויזיה? האם הכרטיס מסך עם המסך תומכים כך שתהיה אפשרות בכלל לצפות ב HD? אם אין אפשרות כזאת אז מה האפשרויות העומדות בפניי? תודה

6. Started by דנדן,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בנוגע לחיבור כבלים ולרזולוציות במסכי FULL HD. מעניין אותי לדעת, באיזה חיבורים אני יכול באמת לקבל FHD, חוץ מHDMI, ובאיזה אפשר לשנות רזולוציות. לדוגמא, S-VIDEO - חיבור בעל רזולוציה קבועה במסך הטלויזיה (למרות שאפשר לשנות את הרזולוציה בנייד) VGA - אפשר לשנות לרזולוציות מסויימות, אבל לא לFULL HD. מישהו יודע איך זה הולך בDVI, וחיבור קומפננט?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  7. אז בקיצור, מגיעה הודעה מהדואר על שם אבא שלי. אז כמובן שאני זה שהולך לדואר כי 99% מהדברים שמגיעים אלינו מיועדים אליי ללא קשר לשם שרשום עליהם אז, מישהו רוצה לזרוק ניחוש מה יש בקופסא מספר 2? אגב, זה כן משהו שציפיתי לו, אבל אם להיות פייר, ציפיתי שתגיע הודעה מהמכס עוד שבוע בערך, ולא שהוא יגיע אליי כבר עכשיו (נשלח מקנדה, הדואר שם איטי ויקר בצורה כזו שאפשר לחשוב שהם שולחים אותו מהירח). Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by LLLLiran,

אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by casio888,

אז ככה אני זקוק לאוזניות חזקות, ברמה גבוהה, משתמש ביתי שומע הרבה מוזיקה ורואה הרבה סרטים וכמובן משחק משחקים. הכרטיס קול שלי הוא asus xonar d2 זקוק למשהו באמת שאני ישמע בו ויקבל שוק מהאיכות. עוד לא הוחלט על תקציב זרקו רעיונות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  10. רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים. האם צריך חיבורים מיוחדים? דיגיטלי אנלוגי? מה צריך לדעת? יש לי במחשב כרטיס M-Audio Revolutions 5.1 תודה

• 2 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. יש לי כמה קלטות ווידאו ישנות שאני מפחד שיהרסו אז אני רוצה להעביר אותם למחשב -----> דיסק DVD תודה לעוזרים!!

12. Started by daniel0089,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למוזיקה בעיקר, משחקים וקצת סרטים... בעיקרון הכל. התקציב הוא 300 שקל. ראיתי את ה- Altec Lansing VS2421 2.1 ב320 בפנדה. מה אתם אומרים עליהם? יש אחרים שיותר טובים בתקציב? חשוב לי שהרמקולים יהיו מאוד אמינים ותיהיה אפשרות לשליטה על הבאס (אבל שירגישו הבדל ושזה לא יהיה סתם גימיק השליטה על הבאס...) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by wedew,

היי! קיבלתי מתנה מחבר מערכת רמקולים 5.1 של מערכת קולנוע ביתית של חברת lenco עכשיו,המערכת פועלת מצויין פרט לדבר אחד! הסאב וופר (הנה תמונה שלו): פשוט נשמע חלש...,נכנסתי לתוכנה של הכרטיס קול שלי ושאני יכול לעשות שם טסט לכל אחד מהרמקולים הסאב וואפר פשוט ממש חלש עד שכמעט לא שומעים אותו.. ובמוסיקה בכלל לא שומעים אותו!.. (שאר הרמקולים פועלים מצויין!) אשמח מאוד עם מישהו יגיד לי מה לעשות בכדי לשפר את המצב! תודה לכם! איתי. ^____^

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם בעת חיבור בעזרת כבל אופטי ובחיבור לכרטיס קול הזה:http://skypc.co.il/pl_product~70SB027100000~17~0.htm האם תמיד המערכת שלי תדמה לי צליל היקפי של 5.1 ערוצים כמו הכרטיס קול הפנימי שיש לי במחשב הנייחד או רק אם אראה סרט דיוידי דרך המחשב שיהיה מקודד באיכות הזאת ??? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by roie07,

מאיפה אני יכול להשיג כרטיס דיגיטאלי לטלוויזיה 34" של טושיבה לא LCD וכמה זה צריך לעלות הדגם הוא 34ax9uh אגב זה כרטיס שאחראי על כל פעולות הטלוויזיה ואני צריך להחליף אותו כי יש בעיה של מריחת צבעים תודה מראש לעוזרים

16. Started by ZeppeliN,

שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.

17. המליצו לי פה בעבר על AKG K324P שאני לא מצליח להשיג (בבאג אזל המלאי ושאר החנויות רחוקות ממני). המליצו גם על SENHEISSER CX 300 אבל האוזניות אי סימטריות וזה מאוד לא נוח. יש אופציה אחרת במחיר הזה או שאני צריך לחכות לבאג/לעשות טיול לאחת החנויות שמוכרות (בתקווה שאצלהן כן יש)? (לגבי החנויות שמוכרות את AKG - התבססתי על האתר ZAP)

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  18. אהלן, קראתי די הרבה מהשרשור הארוך על אוזניות אך לא מצאתי שם איזשהו מידע רלוונטי עבורי. אני מחפש אוזניות - 1. איכותיות - שייתנו צליל כמה שיותר "נכון" ובריא לאוזן. 2. חזקות - מבחינת ווליום, אני בטח אתקל במקרים בהם ארצה לשמוע מוסיקה כשהסביבה הכללית היא די רועשת. 3. נוחות - משהו שלא יכביד \ יעיק \ יציק \ יכאיב לאוזן גם אחרי שימוש של שעתיים-שלוש. אני לא כ"כ בקיא במחירי אוזניות ולכן אין לי מושג לגבי תקציב, אבל הייתי מאוד מעדיף שזה לא יעבור את ה-300-400 שקלים. בפורום גאדג'טים המליצו לי על אוזניות In-Ear בגדול, בשביל הטיול, אך לא על איזשהו דגם ספציפי. יש לי אופציה מאוד טובה לרכוש את האוזניות בחו"ל (ניו-יורק, ארה"ב) במידה ואצליח לגבש החלטה עד ל-29.2. תודה רבה, גל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by AMI 1,

קיבלתי לחדר במתנה מערכת לא נורא ישנה אבל אפשר לשמוע בה רק דיסקים/קלטות/רדיו... הרמקולים שלה מתחברים בחיבור חוטים רגיל כזה עם קליפסים אדום ושחור (מצטער שאני לא יודע את השמות של החיבורים/חוטם אשמח ללמוד) ויש עוד שניים קטנים שמתחברים בחיבור אחר אני חושב כמו ה-AV של הטלוויזיה... עכשיו דיסקים מבחינתי זה די בעיה כי לצרוב כל פעם מה שבא לי לשמוע זה לא הכי נוח והיא לא קוראת MP3. השאלה שלי היא אם אני יכול לסדר שישמעו ברמקולים (עם המערכת או בלעדיה) דרך מכשיר MP3 או משהו דומה או אם אפשר לחבר אותו בצורה כלשהי למערכת ככה שתשמיע את מה שיש בו אבל אין לה אפשרות לUSB... ורק לציין שאפשר לחבר אותה דרך AV למכשיר-DVD... מה שאני מחפש לעשות אפשרי?? (לרמקולים אין חיבור לחשמל רק החוטים שחור אדום)

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת מה יותר עדיף ?שניהם 5.1... התקציב שלי הוא 700..והרמקולים לחדר 3X4 אם יש לכם עוד הצעות בכיף פשוט המחירים של microlab טובים וגם הרמקולים טובים.. קישור ל Microlab 5.1 A6662 100W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/A6662.htm קישור ל Microlab 5.1 X23 99W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/728.htm מבחינת יופי אני חושב שה-A6662 יותר יפים וכמובן שזה גם חשוב.. אבל זניח כי שניהם נראים בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. הציעו לי את המערכת הנ''ל בחנות של מוצרי Morel בכ 6000 שקל לפני הנחה. (4 וחצי רמקולים ו1500 מגבר) השאלה היא האם המערכת שווה את הכסף? ראיתי באתרים שאפשר להשיג את הרמקולים ב3600 ואת המגבר ב1372 (לפני הנחה) האחריות היא אותה אחריות (3 שנים) מערכת איכותית? שווה את הכסף? יש משהו אחר יותר מומלץ ממנה במחיר שלה? תודה רבה אנשים זה ממש ממש חשוב לי ודיי דחוף

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן אנשים, חשבתי לשתף אתכם בעוד פרויקט קטן שעבר אצלי היום. אוזניות מדגם SR-80 עם כבל בעייתי. הפיתרון, איך לא, החלפה מלאה של הכבל. הכבל החדש, SPC בעובי 24gauge. כרגיל, קונקטור ניוטריק, הלחמות עם Cardas Tri, גם הפעם כמה טריקים משלי להפחתה של המיקרופוניות של הכבל. בתמונה כמובן שלא תראו אותם (לפחות לא את החשוב ביותר) אך אני רק יכול לציין שמכל האוזניות שעשיתי עד עכשיו עם חיווט כזה, מדובר ללא כל ספק באוזנייה עם כמות המיקרופוניות הקטנה ביותר (זאת לפחות מהבדיקה הקצרה שהעברתי עליהן עד עכשיו). החיווט בהתאם לבחירת הבעלים בצבע חום. יצא דיי מגניב דווקא. עוד לא יצא לי לראות שילוב כזה על גראדו, בהחלט מייחד את האוזנייה. גם מבחינת סאונד זה עדיף. עוד לא עשיתי השוואה רצינית, את זה אני אע…

• 23 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by hichcock,

יש לי את התוכנה הנ"ל במחשב (הגיעה איתו) רק מה? אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI.... באיזה קבצים היא תומכת? למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by c5123,

טוב אז יש לי יום הולדת ואני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר אני מחפש 32 LCD לא ממש מבין גדול בטלוויזיות אז אם יש למשהו המלצה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים