עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הישמושים הם מוסיקה סרטים בעיקר, וגם משחקים. יש חיה כזאת? תודה.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by EQliz21,

היי, אני מחפש אוזניות On Ear עד 400 שקל (יש אפשרות לחריגה עם יש הבדל משמעותי) השימושים הם בעיקר מוסיקה ובאיכות גבוהה (לא מתחת ל320KB) אבל גם לקצת גיימינג וסרטים. שומע בעיקר רוק של שנות ה70 עד ה90. חשוב שהאוזניות יהיו מאוזנות מבחינת בס טרבל ומידל. הכי חשוב זה נוחות לאורך זמן וחומרים טובים יחסית. הם ישמשו גם לבית וגם מחוץ לבית אז עדיף שיהיה אפשר לקפל אותם. עדיפות לכבל שניתן לנתק מהאוזניות הייתי קונה את ה Audio-Technica ATH-M50 אבל אני קונה בארץ והמחיר פה הוא בסביבות ה1000 אם יש מקום שמוכרים יותר בזול בארץ תיידעו אותי תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by meirdor,

אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב זה .הומלץ לי על ה ATP3 אבל כבר אין להשיג אותוהבנתי שהתחליף שלו ה VS4121 של AS גרועים בהשוואה אליו ה JBL CREATURE שחשבתי עליהםקטנים מאוד וחבר שלי שעבד בבאג אמר לי להתרחק מהם למה הם עושים מלא בעיות.אין לי שמץ איזה רמקולים יגיעו לרמה של ה ATP3 שמלא המליצו לי עליהם בתקציב 500 ?אולי I TRIGUE 3000 של קריאטיב?אולי ה Z4?(למרות שהבנתי שה Z3 היה גרוע)בכל אופן לי תקציב לHARMAN KARDON SOUND STICKS אין אז..............מישהו???תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  4. יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. חג שמח! רציתי לשאול, יש לי מחשב נייד עם יציאת VGA בלבד, אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיות ישנות (component,composite) האם קיימים כבלים זולים בשוק שעושים את העברה הזאת? או האם אני צריך איזה ממיר שעולה מאות שקלים? אני אשמח גם לדעת באיזה מקרים אני צריך את הממיר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  6. של חברת קריאיטייב...משהו טוב אבל לא ממש יקר עד 700 ש"ח.... אם אפשר גם קישור !!! תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. יש לי P5KPL-CM (ישן, אני יודע) שהדרייבר שלו זה VIA HD AUDIO DECK ואני חושב שהסאונד דרייבר שלו מעפן, זה בנוסף לעובדה שהעדכון האחרון שהוציאו לו היה לפני כמה שנים. האם אפשר להתקין, לדוגמה, סאונד דרייבר רנדומלי של REALTEK לווינדוס 7 והוא יעבוד יותר טוב? ואם לא, יש דבר לשפר את הסאונד מעבר למשחק עם האיקוולייזר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 לחבר אותם למחשב נייד ולהשמיע איתם בכיתה לכ- 30 איש, אני צריך אותם לשימוש בהרצאות כך שהאנשים יהיו שקטים. חשבתי על הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451498 איך הם? ואני ממש מעדיף משהוא יותר זול, השאלה היא אם יש משהו עם מספיק עוצמה. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  9. יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  11. התחילה לי היום הבעיה, סתם ככה הרמקול השמאלי התחיל לעשות רעש סטטי מעצבן כמו של רדיו שלא מכוון על שום תחנה וסתם עושה רעש. ניסיתי לחשוף קצת מהכבל עם פלייר בצד של הרמקול ולא עזר, ניסיתי בצד של הרסיבר וגם לא עזר, החלפתי את הרמקול ברמקול אחר שלי (שכן עבד בצד ימין) ועדיין אותה הבעייה. ניסיתי להחליף את הכבלים לגמרי בכבלים אחרים וגם לא עבד, אותו רעש סטטי מעצבן שלא נותן לעבוד איתו. כדי להיות בטוח לגמרי הבאתי עוד רמקול וגם הוא עשה את אותו רעש. לקחתי ספריי לניקוי אבק ועברתי על כל הרסיבר וניקיתי אותו, מהפתחי אוורור עד החיבורים. לאחר הניקוי היה שקט יחסית ואז אחרי בערך שתי דקות המשיך הרעש. כיביתי את כל מכשירי החשמל אצלי בחדר כולל המחשב והמסך והשארתי רק את הרסיבר מחובר לחשמל ולרמקול אחד …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by yacovmateo,

שלום אני יודע שהשאלה קצת טיפשית אבל מה זה בסופו של דבר אחד אומר לי שאפשר לראות עם זה את כל ההערוצים שיש בלי לחבר ממיר של HOT או משהו כזה אחד אומר לי שחייב לחבר ממיר של HOT בשביל לראות ואפשר להקליט שמה כמה שרוצים עד הדיסק קשיח עכשיו אני שואל אם נגיד אני יקנה כרטיס טלויזיה אז אני יוכל לראות שמה 5+ ועוד ערוצים ישראלים בלי ממיר או משהו? אשמח לתשובה תודה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by dudidu08,

חברה ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 עכשיו בXP הייתי שומע מטורף עוצמה מעולה והייתי שומע בכל הרמקולים גם במוזיקה גם בסרטים עכשיו פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה הגדרתי בכרטיס קול 5.1 (מובנה על לוח אם Asus P5K SE) וגם בAC3FILTER הגדרתי על 5.1 אבל משום מה אני לא שומע בכל הערוצים חשבתי אולי החיבורים לא בסדר אז נכסנתי לתוכנה של הכרטיס קול (רילטק) ועשיתי בדיקת שמע ושומעים צליל מכל רמקולי בנפרד מכל הרמקולים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך פותרים את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by Gohan,

אני חושב לקנות לי אחד , רציתי לדעת איזה יציאות יש לו ?(יש לי רסיבר של SONY שאני רוצה לחבר אותו אליו) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הי, לאחרונה הרכבתי את הרמקולים של ה- Z5500 שלי על הקיר, ולכן אני צריך להחליף את החוטים שלהם מצבע שחור לצבע לבן, ולהדק לקיר. קניתי כבר כבל (מסתבר שלא מספיק) ולפני שאני קונה עוד אני רוצה לוודא שהוא באמת מתאים לרמקולים. האורך המקסימלי של כל כבל הוא 15 מטר. הכבל שקניתי קצת עבה יותר מהמקורי- המקורי הוא 18 Gauge ומה שקניתי לפי מה שאני מבין הוא בסביבות ה-15 (קניתי בעובי של 1.5 מילימטר) 1. האם העובי הזה אמור להיות מספיק טוב לרמקולים? חיברתי אותו כבר לאחד מהם והוא נשמע בסדר גמור.(הבנתי שככל שהכבל עבה יותר כך יותר טוב) 2. כשאני חותך את הציפוי של הכבל כדי לחשוף את הנחושת ולחבר מאחור, כמה מהחוטים של הנחושת נקרעים (2-3). האם זו בעיה? אם כן איך כדאי לחתוך את הציפוי מבלי לפגוע בחוטים הפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בגלל שעברתי מקום אז פירקתי את הכל והרכבתי את הכל מחדש (טלויזיה+DVD+רסיבר+רמקולים). אז יש תמונה אבל אין קול אני מניח שחיברתי משהו לא נכון בין הרסיבר לDVD? הם מחוברים דרך כבל אופטי, אבל עכשיו על הרסיבר מרצדת לי המילה ANALOG תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by Tomerico,

לא זוכר את שם הסוג, אבל האלה שניראות כמו אוזניות כפתור אבל אשכרה נכנסות לתוך האוזן. עד עכשיו היה לי את הרגילות של האיפוד, והיה לי סבבה איתם, מה שאומר שלא כזה קריטי לי האיכות. אז אני מחפש אוזניות in-ear (סתם ניחוש) זולות יחסית תודה!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס קול. אני קונה רמקולים ATP 3 וכרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card. עכשיו, יש לי בבית אורגן ואני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אז רציתי לישאול אותכם אילו איבזרים אני צריך? באורגן יש יציאות וכניסות מידי. האם אפשר לחבר את האורגן לכרטיס קול הזה? באיזו דרך? אנא מכם תעזרו לי זה מאוד חשוב. תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by omri_ro,

אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  21. שלום לכם. הרמקולים שלי עושים ממש רעשים כל כמה דקות. אני לא מצליח לבדוק עם זה הרמקולים או הכרטיס קול. יש למישהוא איזה רעיון איך לבדוק? אולי איזה תוכנה לנושא ? (ניח שלא..) אני פשוט די עובד עצות כבר...

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by sagi_10,

אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by compman112,

אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by oren,

מה שברשותי: רסיבר Denon AVR1603 זוג רמקולים רצפתי קדמי JBL E60 זוג רמקולים מדפיים אחורי Philips (נרכשו לפני 13 שנים אך מתפקדים יופי) כרטיס קול Creative Live Value לוח אם ABiT NF7 אני מעוניין לרכוש כרטיס קול, די חדש בתחום, קראתי קצת לגבי דגימה וביטים של הכרטיסי קול, אך אני רואה כרטיסים בעלי נתונים דומים, בהפרשי מחיר גבוהים. מס' שאלות: א. האם מומלץ לרכוש כרטיס PCI או USB ? ב. מה ההבדלים העיקריים בין X-Fi Platinum Creative לבין Audigy 2 ZS Creative לבין X-Fi XtremeMusic Creative ? אילו 3 הכרטיסים ש"שמתי עליהם עין" ברצוני לציין מס' נקודות נוספות: אני בעיקר צופה בסרטים, AC3 וללא AC3. שומע מוסיקה. לעיתים אני משחק, במשחקים הבנתי שחיבור אופטי לא יתאים לסראונד, כך שאני מחפש יותר כ…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן למכור עכשיו את המערכת רמקולים שיש לי (Z560) כמה נראה לכם מחיר הוגן לבקש עלהם? כרגע מישהו מוכן לקנות אותם ב550 שקל. האם זה מחיר טוב בשבילי? או שאפשר למצוא מישהו שיקנה ביותר יקר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.