עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ExtraSi,

ברשותי מסך LG 60LA621Y שמחובר ב LAN לרשת הבייתית, ודרך ה Smart Share אני יכול לצרוך את כל התוכן (סרטים, סדרות, תמונות, מוזיקה וכו') הנמצאים על מחשב אחר ברשת הביתית, אבל אני רוצה לחבר לטלויזיה Raspberry Pi כדי להשתמש ב XBMC, במקום הממשק של ה SmartTV וכמובן עבור היכולות הנוספות של ה XBMC. השאלה היא האם אין אפשרות פשוט להתקין XBMC (אולי כאפליקציה?) ישירות על הטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Jinjis Han,

הרמקולים שלי מחוברים ב 5.1 outpot אבל הבעיה היא שאני משחק לדוגמא במוסט וונטד/פיר הסאב לא מגיב... עכשיו בווינאמפ 5 לדוגמא הוא מגיב. בהגדרות של הכרטיס קול AC97 הכל מוגדר כשורה על 6 channel ושאני עורך בדיקת רמקולים הכל מגיב כמו שצריך... עכשיו לפי הבנתי יכול להיות שהמשחק עצמו משתמש ב 2.0 בלבד? משהו בהגדרות? תודה על העזרה אם מישהו יודע מה לעשות. עריכה: אוקיי אני עכשיו לא ממש בטוח שהסאב לא מעורב... פשוט מעורב מאד חלש... כניראה בגלל שאני הגבהתי מאד את הווליומים דרך הסאב (של הפרונט האחוריים והכל) ודרך ה volume control של הווינדוס הנמכתי הכל ממש ממש נמוך... (ככה שיש רגישות מאד נמוכה, שאני מעלה טיפה הכל ממש קופץ) אבל בעיית הסאב היא רק במשחקים, הסרטים ווינאמפ הכל בסדר... זה מה שמפר…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by Belgid,

שלום, צריך המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח. שימוש - מוזיקה בעיקר. שאלה חשובה: כשאני שומע מהמחשב (כרטיס קול משולב על הלוח) האיכות על הפנים. הבסים נעלמים, הצליל הופך להיות שטוח ומשעמם. אוזניות של 800 ש"ח נשמעות כמו אוזניות של 200 ש"ח, כל זה לעומת הנגן (Sansa) שבו שומעים מעולה. האם כרטיס קול יפתור לי את הבעייה הזאת או שגם אז זה תלוי בלוח אם / ציוד אחר?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  4. לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. המחשב דיי ישן, מריץ ווינדוס XP, וזה הכרטיס מסך: GeForce 4 440MX (ישן מאוד) אני מחבר אותו לטלוויזיה (כבל VGA), מעביר את הטלוויזיה לכניסת VGA, והטלוויזיה מתחילה להבהב ולא מראה כלום חשבתי שזה אולי בגלל שהכרטיס לא יודע לעבוד ברזולוציות של מסך רחב.... אבל הוא כן (חיברתי אותו למסך מחשב רחב וזה עבד) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by redead,

יש לי רסיבר של DENON דיי ישן אבל אין תלונות עליו באמת עושה את העבודה נחמד.. עכשיו הבעיה שברסיבר יש רק רציאות S-VIDEO ומה לעשות לאט לאט כל המכשירים עוברים לHDMI .. השאלה עכשיו אם יש איזה מתאם SVIDEO-HDMI ובלי קשר כמה בערך יעלה לקנות כרגע רסיבר סביר וחדיש עם כל היציאות ותמיכה בהתקנים החדשים.?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by re5pect,

שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך usb. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  11. חג שמח ושבת שלום. החלטתי לשדרג את סלוני ולצערי הרב התקציב לא בשמיים והדרישות לא קטנות. הדרישות לפי סדר עדיפות: 1)רמקולים נתלים (במידה ולא אז ממש דקים שיעמדו בצמוד לLCD) 2)חברה מוכרת 3)עיצוב מרהיב 4)טווח תדרים רחב כמה שיותר 5)הספק לא פחות מ50W RMS בנצילות של 89DB+ התקציב הוא כ2500 להכל (כנראה אפשר להוסיף עד 2900) - ואני צריך סט של 5 רמקולים (סאב יתווסף בהמשך ורסיבר עם שלט) אשמח לעזרתכם !

12. Started by nbd,

אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  13. היי! אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג. אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות באמזון,חשוב לי שהקניה תהיה משתלמת אילו חברות ודגמים מומלצים? בינתיים בדקתי שם Shure Se210 שעולות בארץ-800 ושם 350! ואת הSe115 שיותר מתאים לתקציבי. חברות אחרות שבדקתי(Sennheiser ו-etymotic) לא היו בהפרש כ"כ משמעותי (אז אין טעם לקנותם בחו"ל-אין אחריות ויותר מסובך לקנות), הבעיה היא שהתחום תדרים בסנהייזר מתאים הרבה יותר(נמוך מ22 הרץ) מבShure,אבל הם הרבה פחות משתלמים לקנייה בחו"ל, למשל אם משווים את הSe 210 של שור (25Hz – 18.5kHz) לie 6 של סנהייזר(10 – 18000 Hz) (בארץ מחירם די זהה ובאמזון הם בהבדל שקרוב ל50$!),האם יש משהו אם תחום תדרים נמוך מ22 אבל יותר משלם?והאם זה באמת הבדל משמעותי? האם אני בכלל צודק בכך שאני מחפש אוזניות עם תחום תדרים מתחת…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. Started by guliver,

מה נסגר עם הנגן הזה?! אומרים הוא ייצא עוד שבוע שבועיים כל פעם והוא אף פעם לא יוצא באופן רשמי! מתי נראה לכם הוא כבר ייצא באופן רשמי (מהיבואן הרשמי)? תודה מראש.

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. לאחר שאוזניות PX100 שלי נשברו אני מחפש אוזניות חדשות בסכום של 500 ש"ח רציתי לדעת אם יש בסכום הזה אוזניות טובות מהPX100 הדרישות מהאוזניות: שיעגיעו לעוצמת צליל כמו הPX100 אוזניות קשת לא IN EAR השאלה אם לקנות PX100 חדשות או שיש אוזניות אחרות מומלצות יותר בסכום הזה יש אפשרות להזמנה מEBAY תודה רבה

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by E.Z,

אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by zolder,

הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by K0sTa,

היי.. אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצות..כאלו שאני יוכל לרוץ איתם בלי שיפלו לי מהאוזן כל שנייה..שיחזיק חזק חזק גם בספרינטים. תקציב עד 100 ש"ח אבל עדיף מאוד בפחות.. בבקשה אם אתם ממליצים תצרפו לינק לקנייה כי אני לא מבין באוזניות כלום תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי כרטיס קול על לוח האם. כרגע מחובר יציאה מהכרטיס קול למגבר (במפצל ביחד עם הרמקולים של המחשב) בכבל scart רגיל לאחת הכניסות במגבר. הבעיה שככה לא ניתן לשמוע סראונד אלא רק את 2 הרמקולים הקדמיים השאלה היא איזה כבל אני צריך להוציא מהכרטיס קול ומאיזה יציאה כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב ולשמוע סראונד. יש לי 6 יציאות בכרטיס קול וזה מה שכתוב עליהם: יציאה ירוקה רגילה line out יציאה ורודה למיקרופון יציאה כחולה line in יציאה כתומה כתוב לסנטר ולסאב יציאה שחורה לשני רמקולים אחוריים יציאה אפורה-לבנה לשני רמקולים צדדים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  22. שלום אני מתכנן לקנות רמקולים למחשב, והבנתי שבתקציב שלי, (500-600 ש"ח) הכי משתלם לקנות ה-X530 של LOGITECH... עכשיו ראיתי שיצא דגם חדש שלהם ואני שואל האם שווה לחכות שהוא יגיע לארץ ויעלה כמו ה-X530, או לקנות את ה-X530 עכשיו וזהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם בתקציב שלי יש מערכת יותר טובה או משתלמת (של CREATIVE או משהו), אפילו אם היא צפויה לצאת ועוד לא יצאה, אשמח להמלצה...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by Ran B,

שלום לכולם. שמח שוב לבקר כאן, כמובן. אחרי משכורת נחמדה מהבית קפה, חשבתי בקניית נגן MP3. אין לי תקציב ל-IPOD למינהם, או לנגן מבוסס על דיסק קשיח. לא רק שאין לי טעם, אני לא פריק מוזיקה ששומע 1000+ במקביל. יש לי בקושי 50 שירים במחשב, וגם לא את כולם אני שומע. לכן חשבתי לחסוך בהוצאות וללכת על נגן מבוסס על זיכרון פלאש. ואם מדובר פה על נגן מבוסס זיכרון פלאש, מיד עולה לראש פרמטר חשוב מאוד - איכות זיכרון הפלאש. (שגם חבר שלי אמר לי באמת שצריך שיהיה זיכרון פלאש איכותי, על מנת שאיכות השירים לא תיהיה ברמה נמוכה, יש אמת פחות או יותר בדברים האלה, לא?). לכן, ידעתי שאני צריך חברה שמייצרת זיכרונות פלאש (ניידים כאלה) אמינה, בעל שם טוב ובקיצור - טובה. לא היססתי לחשוב על SANDISK כטו…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  25. 1. מישהו יכול להסביר מהם ההבדלים בין הכרטיסים הזולים יותר של הרקולס , אני מתכוון לדגמים Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD , Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 , ו - Hercules DigiFire 7.1 . 2. יש לי כרטיס אונבורד (REALTEK AC 7 ערוצים לפי מיטב ידיעתי) . אני מתכנן לקנות את הפורטיסימו 7.1 . איזה שיפור בערך יהיה באיכות הסאונד ? 3. האם שווה להוסיף עוד כשבעים שקל בשביל דגם ה-Hercules DigiFire 7.1 ? 4. ממה שהבנתי הפורטיסימו 7.1 הוא הכרטיס המומלץ ביותר בתחום ה-300 שקל . אתם מוזמנים לחלוק על מה שהבנתי ולהמליץ על כרטיסים אחרים בתחום הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.