אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
סתם גלשתי לי בנטאקשן וראיתי תמוצר הבא והמחיר יחסית סביר האיכות אני מאמין סיברה ביותר...והנפח מכובד בכל אופן רציתי דיעות בקשר להאם שווה לי הקניה של המוצר הנ'ל ביחס למחיר ולתמורה שניתן להפיק ממנו.. והדבר שהרשים אותי בין היתר זה התמיכה ב- Lyrics - הצגת מילות השיר !!! אחת התכונות החשובות והבלעדיות ביותר . היא LYRICS - מילות השיר - ניתן לראות את מילות השירים בדיוק כמו בקריוקי תוך כדי השמיעה המוצר פה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 תודה מראש לעוזרים ^ - ^
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן. אני כבר שנים ארוכות מחזיק ברמקולים של קליפש פרומדיה 2.1, סט מאוד מאוד חזק וטוב. לפני איזה תקופה לא מבוטלת השנאי של הסט נשרף, (יש לסט גם יציאה שרופה אבל זה לא קשור) והסט ישב אצלי הרבה זמן בבגאז של האוטו. עד שהשגתי אתמול שנאי חדש, ובהתרגשות רבה חיברתי את הקול, ואחרי חצי שעה הזעזעתי - הוופר של הסאב פשוט מתפורר! בהתחלה היה בו חור קטן, אחרי כמה דקות של מוזיקה בווליום מכובד, כל הטבעת של הוופר, פשוט התפוררה לגמרי! בקיצור, צריך להחליף וופר. זה 6.5 אינץ. ההספק של כל הסט הוא 240W. ההספק של הסאב לדעתי 140 ואט אם אני לא טועה. שתי שאלות בפיי: עד כמה מסובך להחליף אלמנט לבד? בסה"כ מדובר בהברגה של כמה ברגים, לפרק את האלמנט הישן, לשים אחד במקומו לסגור את הכל, נכון? אגב, הפלוס והמינו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לפנק את עצמי לכבוד יום ההולדת שלי ולקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי מכיוון שמה שאפל הביאו לי לא שווה שקל. אני גם קונה נרתיק באותו זמן ורציתי לדעת על איזה אוזניות אתם ממליצים לי, חשבתי על אוזניות שנכנסות לתוך האוזן אבל אני לא ממש מבין בזה... את הנרתיק אני כנראה מזמין מהאתר Buy4less אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות ששווה להשקיע בהן את הכסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה דעתכם על LG [h=1]39LN542Y[/h]?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי זוג רמקוליים MISSION M74 אשר ראו ימים טובים יותר, אני מעוניים לצבוע/להחליף טפט לרמקוליים האם יש אפשרות לפתוח את הקופסא? האם יש עסקים אשר עושים את זה? יש למכירה טפטים להדבקה? כל מי שיש לו איזה שהיא עצה אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב ). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר... קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים.. חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות... יש למישהו א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות MP3 בעל קיבולת של 20 GB אני כבר עורך השוואות כבר כחודשיים, ובסוף נשארו שני נגנים שאני מתלבט ביניהם: H320 ו- IAUODI 5XL (מן הסתם...) בדקתי האתר שלכם על השוואות בין השניים, אבל שום השוואה לא התיחסה למה שחשוב לי, אישית :-X באופן כללי, ברשת, מצאתי שעל ה- H320 יש יותר מידע, ביקורות ותמיכה, ובכלל הרבה יותר אנשים המליצו לי יותר על ה H320 הדברים שחשובים לי בנגן: 1) הכי חשוב: איכות סאונד/ מוזיקה מעולה, ללא פשרות. 2) פונקציונליות רבה - שהנגן יוכל לעשות כמה שיותר דברים 2) אפשרות לראות סרטים בצורה סבירה + 3) בנדל מאובזר - אוזניות איכותיות, מעמד לנגן וכו' 4) עדכוני FIRMWARE שוטפים הדברים שפחות חשובים לי: 1. אורך חיי הסוללה- כי גם ככה אני לא השתמש בו יותר מ…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מרחק צפיה - 3-4 מטר (סלון קטן) תקציב - עד 4,000 שימושים - יחובר באמצעות הממיר הפשוט של הוט (נרכש בעת מעבר לשידורים דיגיטליים בארץ) לעיתים גם חיבור מחשב נייד לצפיה בתכנים מהאינטרנט(שולי ביותר, כמעט ולא יקרה) מערכת קולנוע ביתי - אין בתודה, נתן
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אז יש לי את הרמקולים הללו כבר 5-6 שנים והייתי מאוד מרוצה מהם עד לאחרונה. הווליום פשוט נחלש ברמות מציקות ויש קפיצות עם הווליום, בדיקה מעמיקה גילתה שהחיבורים כנראה שחוקים כבר כי כל הזזה של החוטים מתקנת את המצב או יותר גרוע, מחמירה את המצב. אז אני מחפש רמקולים חדשים שיחליפו את המערכת הנוכחית עם דרישות מאוד ספציפיות. נתחיל בכך שאני מחפש רמקולים 2.1 עם אפשרות להפרדת שליטה בבאס והוליום כמו ברמקולים הנוכחים שלי, זה מאוד עוזר לבטל את הבאסים בלילות מבלי שזה יפריע לאחרים בסביבה. בתור לקוי שמיעה אני לפעמים נעזר באוזניות כדי לא להפריע לאחרים וברמקולים הנוכחים שלי יש מגבר עם חיבור ישיר לאוזניות (אפשר לראות בתמונות בקישור שצירפתי) המגבר הזה מאוד עוזר לי מכיוון שהוא מגביר את ה…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה פעמים אשכולות לגבי הרמקולים .. בסוף החלטתי ללכת על הZ4 ,הזמנתי אותם וקיבלתי ביום למחרת.. עלו לי 500 שקלים כולל משלוח. הרמקולים מהממים ביופיים, נשמעים מדהים לא פחות ,באמת מומלצים ביותר. אז קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ,ואם למישהו יש שאלות על הרמקולים מוזמנים לשאול אותי.[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 23:48:13 יש לי שאלה, שמתי לב שעל כל האריזה רשום בסינית והחברה היא בכלל Logicool ולא לוג'יטק.. וגם רשום על האריזה בסינית הרמוקלים עצמם זהים לZ4i וגם רשום עליהם logitech, מקריאה בויקיפדיה הבנתי שלוג'יקול זה החטיבה הסינית של לוג'יטק. האם אמורים להיות הבדל בין הרמקולים? מכרו לי סוג של חלופה זולה או שאין בעיקרון הבדלים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המחיר של אוזניות טובות איך האוזניות של אפל יש לי אייפוד 30 גחגה וידאו אני צריך אוזניות טובות לטווח ארוך אם אפשר כמה אופציות תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לשים בסלון בצד אחד שולחן עבודה עם לפטופ, ובצד שני טלוויזיה שארכוש, אבל אני לא בטוח מה לעשות עם סאונד. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את הלפטופ למשל? רמקולים בלבד, או מערכת סטריאו עם רמקולים? ומה אם אני רוצה לחבר את הטלוויזיה לאותם רמקולים מבלי להעביר כבל לאורך כל הסלון ולנתק/לחבר את הכבל אל הרמקולים כל פעם? יש דרך אלגנטית לעשות זאת? או שעדיף לקנות רמקולים נפרדים וזהו? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס טלוויזיה מתאים לצפיה בשידורי HOT/YES? הכי חשוב לי האיכות של התמונה, אם יהיה אפשרות להקלטה יהיה טוב אבל לא הכרחי. ראיתי שהרבה ממליצים על הכרטיס הזה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150.html יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO, האם דרכו אפשר לראות TV?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
1.MIA MIDI 2.M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 3.ESI Waveterminal 192 X שלום! רציתי קצת חו"ד על הכרטיסים האלו, זאת אומרת אם הם מספיק טובים לעריכה מיקצועית של מוזיקה וכו'? ואיזה מבין השלושה עדיף,או שיש לכם משהו אחר להציע (זה גם מצוין)! ד"א: שלושתם באותו טווח המחירים של 1300 -+ זה דחוף לי מאוד! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת אוזניות + מיקרופון לגיימינג (ונטרילו , טימ-ספיק וכדומה) מה דעתכם על הדגם הבא http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1867
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כי לא היה את ה 550 במלאי אז הזמנתי את ה 500... איך הם ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי לקחת את הסטאפ שלי צעד אחד קדימה נתחיל במה קיים: זוג מדפיים Microlab Solo 6C 2.0 זוג סראונד אחוריים של פירלס (אמנם חברה שנויה במחלוקת, אך הם מוציאים סאונד נחמד מאוד). כרטיס קול נוכחי Creative 24bit Live! 7.1 מגבר T-amp קטן שידחף את האחוריים. 1. יש לי בסביבות 200 ש"ח לשדרוג הכרטיס קול במידה ושידרג שכזה באמת יקנה לי תוצאות. אני מעדיף לקנות מחו"ל (eBay לדוגמא) יד שניה - ככה אוכל להשיג משהו יותר טוב. אשמח להמלצות שיתאימו לתקציב. 2. אני רוצה לתלות את ה Peerless בתור אחוריים, לכן יש לי כמה שאלות: א. לפירלס יש מתלה מאחורה, מה שנותן לי התקנה קלה מאוד (שני דיבלים בקיר וסיימתי). השאלה היא, האם כדאי לתלות אותם בזווית (כלומר עם הטיה כלפי מטה) או שמספיק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז דבר ראשון עם שמתי את הדיון במקום לא נכון אז תעבירו עכשיו רציתי לדעת האם שווה להשקיע ולקנות מערכת תופים אלקטרונית ועם כן איזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה וATP3 של ALTEC איזה הגדרות סאונד מומלצות למערכת כזאת ואיזה אפשרות סאונד כדאי לבחור במשחקים כי לא מופיע שם אפשרות של 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-