אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הזדמנות במסגרת מבצע עובדים לרכוש טלוויזית LCD תוצרת HAIER בגודל "32 בעלות של 2000 ש"ח (תשלומים, +200 ש"ח להתקנה בלה בלה בלה). רציתי את חוות דעתכם לגבי הטלוויזיה הזו, האם היא שווה את ההשקעה והאם זהו מחיר סביר. רצוי לציין שאני מודע לכך שזה לא כולל HD (לא מפריע לי) ואני לא מעוניין לחבר לטלוויזיה פלייסטיישן או משהו אחר (אפילו לא קולנוע ביתי בשלב זה). אני מעוניין בטלוויזיה למטרת טלוויזיה שתהיה באיכות טובה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
האודיו במחשב עם שירם וסרטים עובד סבבה אבל כשאני שומע מהאינטרנט הכל משובש שומעים ציקצוקים איך אפשר לטפל בבעיה..? הורדת דרייבר תעזור?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בהליך של קניית ביית כשהקומה הראשונה בנויה, והקומה השנייה לפני התחלת בנייה. בקומה הראשונה נמצאים הסלון המטבח וחדר ממ"ד, ובקומה השנייה יבנו חדרי השינה. אני רוצה לחבר חוטים בקירות שבקומה השנייה על מנת שניתן יהיה לחבר מסך בכל חדר(חשבתי על 22 של מחשב או טלוויזיה 32), השאלה היא עם כבל פשוט DVI או HDMI של 10\15 מטר יעשה את העבודה? כ"כ האם ניתן יהיה לחבר כמה מסכים בו זמנית? ובנוסף רמקולים חשבתי על ה-microlab solo 4. חשבתי לחבר את הכל לנגן PMP בסיגנון ה-Archos 705, מכיוון שהשימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסרטים שמורדים מהאינטרנט ושמיעת מוזיקה. והאם יש איזשהי דרך שבה ניתן יהיה לחבר לאותה מערכת גם את הטלויזיה בסלון? מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הכרטיס קול הזבל הזה של ASUS אבל אני פשוט משתגע!!! שומע המון רעשים למשל כשדף אינטרנט נטען, כמה רעשים סטטיים כאלה... מה זה הדבר הזה? ???
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על רסיבר של יהמהה RX-V363 ורמקולים שלהם NSP 270
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה צורך יותר כוח עיבוד, קובץ MKV 1080P או סרט בלוריי שרץ על המחשב עם כונן בלוריי וPOWERDVD?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות כדי שאני אוכל לנגן מוסיקה דרך האוזניות ולתופף. הדרישות הם: 1. אטימה מעולה! שיהיו גם סוג של אטמים. 2. שאני אוכל לשמוע חזק ובלי מגבר לאוזניות 3. תקע לנגן Creative zen (בננה קטנה?) 4. כ-500 ש"ח. מוכרים בחנות כלי נגינה את האוזניות האלה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=579&cID=161 אני משער שיהיו לכם הצעות נוספות....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DAC - digital to analog convertor, בעצם, הסאונד שלנו מועבר מאות דיגיטלי בינארי אל כרטיס הקול ועובר לאות אנאלוגי מהיציאה ה"ירוקה" ושאר היציאות ל5.1 או 7.1 ומה שזה לא יהיה, אחד המרכיבים החשובים בכרטיס הוא בעצם איכות שבב הDAC שלו ואני מניח שגם איכות החומרים והמבנה שישמור על אותה דגימת סאונד שכל כך יקרה לנו ועלייה אנחנו משקיעים אלפי שקלים (אם לא יותר) בציוד. אבל מה אם נוציא מכרטיס הקול דגימה "שקופה" של סאונד דיגיטלי וניתן למכשיר חיצוני לעשות את העיבוד ומשם נגביר אותו ? אז זה הDAC למי שלא מכיר... וזה נושא שמאוד עניין אותי ואני עדיין שוקל לרכוש מכשיר כזה למערכת של המחשב, אני יושב כרגע עם Revolution 7.1 M-Audio ומערכת של NAD 7020i וזוג רמקולים שאני מאוד מאוד אוהב של KEF משנות ה…
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות סט רמקולים של וורפידל diamond 8: קידמיים- 8.4, אחוריים- 8.1 וסנטר- 8. בנוסף לזה מגבר YAMAHA RXV800. כל זה ביד שנייה ב- 3300 שקל. איך נשמע? האם כדי לוותר על הרסיבר ולחפש אחד חדש יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם... אם לדוגמא אני הולך לבצע שינוי דראסטי במערכת השמע שברכב יש צורך להודיע על כך לרשויות? כי צריך להודיע על כל שינוי ברכב השאלה אם זה כולל גם את המערכת שמע שבמכונית ברמה של ממערכת שמע פשוטה מאוד למערכת של סאב 12 אינץ מגבר מאק אודיו וכל הדברים האלו... תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני מספר חודשים את המערכת 5.1 של סמסונג (HT-THX22), עכשיו, כרטיס הקול שיש לי הוא און-בורד. לוח האם שיש לי הוא של אסוס - M2N-E, עם הפירוט הזה באודיו: ADI 1988 8-channel High Definition Audio CODEC Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking S/PDIF out on back I/O port לא ממש מבין מה כל זה אומר לי. האם שווה לי לקנות כרטיס קול טוב יותר? אפשר בכלל להפיק סאונד טוב יותר מהמערכת הזאת עם כרטיס קול טוב יותר? ואם כן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות (סרטים ומוזיקה הם ההעדפה על פני משחקים). תודה רבה =]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מערכת סראונד (7.1) של קריאייטיב s750 gigaworks ורציתי לקנות כרטיס קול שיחליף את הכרטיס (on board) שיש לי כרגע כרגע יש לי לוח אם של DFI x48 t3rs שמגיע עם כרטיס קול של רילטק 7.1 עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 הכרטיסים הבאים : Creative X-Fi ELITE PRO או.. Asus Xonar1.3 Deluxe Audio-Video Enhancement PCI-E HDMI השימושים שלי הם: מוזיקה.. אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות הכי גבוהה שאפשר גם חשוב לי משחקים, אני רוצה שגם הכרטיס יעזור לי להעלות את ה frame rate של המשחק וגם להוריד עומס מהמעבד הראשי וכמובן גם איכות הצליל במשחקים. שימוש נוסף הוא סרטים ב high definition, יש לי מספר לא מבוטל של סרטים באיכות גבוהה ואני מעוניין בכרטיס שיגרום לי להרגיש בגן עדן של סאונד מבחינת…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב קונה או D2+ או S9 ואני צריך אזניות עבור הנגן שאקנה, כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. בעיקרון אני רוצה אזניות IN EAR, אבל אין לי שמץ של מושג בנושא, בוודאי שלא מה טווח המחירים המומלץ עבור הנגן הזה, ואם הוא לא יהווה צוואר בקבוק עבור אזניות "טובות מידי". אשמח להסבר כללי וגם לכמה המלצות ספציפיות P: תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש טלויזיה לחדר שלי לא יודע איזה גודל צריך וכו' . הנתונים שצריך לקחת בחשבון הם : 1.המרחק שיהיה בין הטלויזיה למיטה שלי בחדר זה 3 מטר (מהמיטה אני יראה תתטלויזיה ) 2. שיהיה תמיכה בFull HD 3. תקציב - עד 4000 ש''ח איזה עוד נתונים אני צריך להגיד כדי לדעת איזה טלויזיה תתאים לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות. תחילה, יש לציין שיש לי 2 קונפיגורציות אפשריות למיקום הטלוויזיה: האפשרות הראשונה זה במרחק מטר וחצי - 2 (יש מיטה-> בקיר שהרגליים שלי נוגעות בו) האפשרות השנייה היא בסביבות ה-2 וחצי מטר (הקצה השני של החדר) אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים ואיזה גודל כדאי, ואיזה דגמים מומלצים (מעבר ללהסתכל בחנות)? אני מעדיף שאם כבר אז כבר, ולקנות Full HD, אבל לא מצאתי טלוויזיות שהן FULL HD בגודל שהוא קטן מ-32 אינץ, האם זה משמעותי בכלל בגדלים כאלו? האם יש משמעות ל-FULL HD בארץ? בהנחה שיש לי YesHD, איך יראו שידורי טלווזיה רגילים במסך כזה? כמה שאלות נוספות: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה החדשה על מנת לנגן סרטים (לחסוך בעלות של נגן HD), האם תיהיה לי בעיה להמיר DVI ל-HDMI …
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את ALTEC LANSING MX5021 , אבל בכל החנויות באיזור שלי (קריות וחיפה) לא היה להם אותם במלאי ומסתבר שהספק לא מביא אותם יותר לארץ. מה דעתכם על ALTEC LANSING FX4021? יש לכם המלצה לרמקולים? הרמקולים הם בעיקר למשחקים (וגם לסרטים, אבל זה פחות חשוב לי). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-