אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,מקווה שכאן המקום. אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב שכבר קיימת בו מערכת atp 3.האם אני יכול לחבר משהו לקבלת סאונד איכותי יותר ? אני יכול לחבר אותו לסאב באמצעות מתאם או משהו כזה (כדי שהצליל יותאם לרמקולים הקיימים) או שאני יכול לחבר אותם ישירות ללוח אם ? אם זה בכלל אפשרי על איזה רמקולים (זולים) אתם ממליצים לי,אני מאוד מרוצה מהמערכת הקיימת אבל אני רוצה לשדרג אותה במעט. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של פיוניר ורמקולים של Pure Acoustics נשמע לי שהם mid range ( לא שומעים מספיק טוב את הצלילים הדקים\גבוהים) השאלות האם אני צריך לקנות אקולייזר האם אני צריך לקנות טוויטר האם יש אפשרות להוסיף טוויטר לרמקולים האם אפשר לחבר לרסיבר רמקולים של מחשב ( יש לי סט טוב) בקיצור מה אני צריך לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף טוויטרים למערכת שלי המקורית שקיבלתי עם הסוזוקי סוויפט החדשה. יש שם מקום לזוג טוויטרים מקדימה. האם ההוספה שלהם תוסיף לי קצת איכות למערכת הרמקולים שהיא גם ככה בינונית מינוס? או שווה פשוט לקנות רמקולים חדשים? יש המלצות לטוויטרים שהם לא יקרים מידי (נגיד 200 שקל)? במידה וזה שווה את ההוצאה. או אם לא כדאי - איזה רמקולים במחיר סביר (400 שקל ) ישנם?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם יהיה שיפור במידה ואני יקנה את הכרטיס קול הזה http://tms.co.il/product/10024 ויחבר אותו בחיבור דיגיטלי לרסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 (5.1 CH( לבין אם אני ישאיר את הכול כמו שהוא כשאני משתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול המובנה ללוח אם של ריילטק ? או שבכלל עדיף לחבר לכרטיס קול של קראייטיב באנולוגי ? שווה את הכסף בכלל ? יהיה הבדל ? השימוש זה סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה בצורה לא רעה דרך הכרטיס קול שנמצא בלוח אם. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את איכות המוסיקה שלי דרך הוספה של כרטיס קול שלא קשור ללוח אם. אני מאוד אוהב מוסיקה, יש לי רמקולים איכותיים של אלטק לנסינג, הייתי שמח אפילו להמלצה על כרטיס קול. תודה, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ברשותי DVD שלא יודע לקרוא כתוביות בעברית. כיצד אני יכול להוסיף קובץ כתוביות לסרט AVI כך שהכתוביות יהיו מובנות בתוך הסרט???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך? אני מחפש תוכנה טובה שתדע להוסיף כתוביות לסרט DVD, בלי להתמיע אותם בתמונה ככה שכשצופים יהיה אפשר לבחור עם או בלי כתוביות... מישהו מכיר אולי תוכנה טובה שעושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הרמקולים T6060 של קריאייטיב וחשבתי להוסיף להם את המפענח DDTS-100. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17026 עכשיו השאלות: מה בדיוק זה עושה? זה משפר משהו משמעותית? או שאולי עם רמקולים כאלה זה לא שווה? ואם לא מתייחסים למחיר שזה עולה,זה שווה את ההשקעה? פבל.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת קולנוע ביתי פשוטה יחסית: מגבר של JVC מדגם 5022 (200$ בדיוטי פרי - זה מה שהתקציב אפשר), סט של 5 רמקולים של אלטקס (גם מהדיוטי פרי), DVD של פיוניר DV393S. השאלה שלי היא כזאת: אם אני אחבר סאב אקטיבי שבמקור בא עם עוד 5 רמקולים כיחידה אחת (הסאב מהווה גם מגבר), של פילוט מדגם JN602 - הסט הפשוט שנמכר בסופרמרקטים ב 200 - 300 ש"ח. האם הוא יוסיף לי לסאונד? אני מדגיש כי הוא ישמש רק כסאב ולא יחוברו הרמקולים שבאו איתו. אני מתכוון שהוא יפיק את הצלילים בעלי התדר הנמוך והדגשה של פיצוצים וכו' בסרטי פעולה, ואולי אפילו במוזיקה מעת לעת. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול ויברה 128 של קריאטיב שמחובר למערכת סטריאו שלי אני רוצה להוסיף לזה סאב נפרד וליצור מערכת 2.1 מאולתרת... הקטע הוא שאני ממש ממש לא הולך להוציא על זה הרבה כסף ככה שבבקשה לא להציע לי קליפש למיניהם... אני רוצה או לקנות סאב ממש בזול או לבנות אותו בעצמי אם למישהו יש אתר שמסביר איך אז יש לי את היכולת והזמן לבנות כזה... בגלל שזה לחדר שלי ולא יגיע לרמה מדהימה גם ככה אני חושב ש 8 אינטש אפילו יספיק הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש את האתר הבא שמאפשר לעדכן את האייפוד ככה שהוא יציג עברית - http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html רציתי לדעת, אם התוכנה הנ"ל טובה גם לאייפוד מסוג אייפוד ננו.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אבא שלי עכשיו בחול והוא רוצה לקנות Mp3 הוא איפוד נאנו או קריאיטיב zen 6 ג'יגה.. אם הוא קונה אחד מהם יש אפשרות להוסיף עברית ? הם באנגלית.. אה והם עם בטריה פנימית או חיצונית? כאילו בטריות רגילות שמכניסים כמו כל דבר אחר... ואם הבטריה היא פנימית וקבועה אז אפשר לטעון אותה רק מהמחשב(usb) או שיש אפשרות לטעון גם דרך החשמל בקיר תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת 2.1 של בוס. עכשיו, הרמקולים מתחברים לסאב והסאב יש כניסות לרסיבר. אני בקרוב מקבל רסיבר שתומך ב5.1, ואני רוצה לקנות עוד 3 רמקולים וסנטר. 1. על איזה רמקולים של 2 פלוס סנטר אתם ממליצים לקנות? (תקציב של עד 1000) 2. איך אוכל לחבר עוד 3 רמקולים לסאב וופר ומשם לרסיבר? תודה לכל העונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לשי עכשיו מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמוקלים קידמיים ללא סאב אם אני עכשיו הולך וקונה רמקולים של 2.1 לדוגמא ה 2.1 קרייטיב אינספייר http://www.pch.co.il/docs/pd126513131.htm או את הלוג'יטק סידרה Z ה 2.1 (אני לא מוצא לינק) ואני מחבר אותם למחשב אם אני אעשה את זה אז תהייה לי מערכת 4.1 לכל דבר יהייה לי סאונד היקיפי עם סאב וסראונד והכל כרגיל כאילו קניתי מההתחלה מערכת 4.1???? אם כן.... אז איזה רמקולים הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות את זה?: הרמקולים שאני אקנה יהייו רמקולים אחוריים אז אם זה לשיקול... איזה רמקולים כדאי בתור רמקולים אחוריים??? תודה... ;D
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, ברשותי המערכת הזו- Sony_CMT-CP500MD http://www.minidisc.org/part_Sony_CMT-CP500MD.html מאחורה יש כניסה לשני רמקולים בלבד, יש לי את הרמקולים שקיבלתי עם המערכת, דיי נחמדים לחדר שלי (3.5M*3.5M) אחרי שקראתי פה קצת, הבנתי שרמקולים שמיועדים לסרטים לא בהכרח ישמעו טוב עם מוזיקה אני רוצה לדעת ככה: 1. אפשר באיזושהיא שיטה להוסיף עוד רמקולים, אולי סאב וופר למערכת, שיהיה לו סוויטצ' שאני אפעיל בסרטים או שהמוזיקה לא נשמעת טוב? 2. איזה רמקולים כדאי להוסיף 3. איך אני מחבר הכל אם אפשר, אין לי עוד כניסות לרמקולים נוספים מאחורה תודה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מבית JBL דגם CREATURE 2 השאלה אם אני יכול לקנות את אותו דגם ולהוסיף אותו לקיימים?ואם כן אז גם יהיה סראוונד סאוונד? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, ברשותי מערכת ברכב המורכבת מרדיודיסק תוצרת JVC דגם KD-G420 עם 24 ביט של מפענח אודיו, רמקולים אחוריים מתוצרת JBL דגם CS3196, בהספק של 210W או 70W RMS, קדמיים טוויטרים של BOSE 250W וכמובן המגבר, מגבר מתוצרת JBL דגם GTO4060. המגבר וכל המערכת עצמה עברה אתמול כיוון כדי להפיק את הצליל האיכותי ביותר. אבקש לדעת מהי דעתכם על המערכת הנ"ל ועל המגבר? הצעות לשיפור ייתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היום בTECH TV (יס בלבד) הראו את האייפוד החדש , וכמו הישן - הוא נראה כמובן שונה ממה שהוא נראה בתמונות הוא בהחלט נראה יותר דקיק (שתאמת קשה להאמין שזה כולל דיסק ובטרייה) ועיצבו אותו בצורה שנותנת לו גם מראה יותר קטן (עיגלו פינות - מה שמזכיר קצת פאלם). מבחינת העיצוב הוא נראה יוקרתי מתמיד וסקסי ומעוגל יותר מהקודם. ומה שגליתי רק בעזרת הטלווזיה - שיש לו לדים אדומים בכפתורים עצמם (שד"א הפכו גם הם לכפתורי מגע) שעושים את הדבר הזה הרבה יותר יפה ויוקרתי , ונדלקים מתי שמדליקים את התאורה. מממ.... עושה חשק להחליף מכשיר.... 8) הראו גם קטעים מטקס ההשקה שבא ביחד עם שירות המוזיקה החדש של APPLE , הביאו שם טענה שהמשקל של האייפוד החדש הוא פחות ממשקל שני דיסקים של מוזיקה שנקנו בחנות (האייפו…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי רכשנו סטרימר מסוג Vorke V1 שמריץ וינדוס 10 על מנת לחבר אותו למקרן הביתי. אחרי שהסטרימר הגיע קלטתי ששכחתי לבדוק אם יש יציאת סאונד 3.5ממ לחיבור לרמקולים החיצוניים שלנו.. מה הפתרון הנקי ביותר לדעתכם? נראה לי ש USB TO 3.5MM אמור לעשות את העבודה, אבל אני לא בטוח אז באתי להתייעץ תודה עריכה: עוד מידע על הסטרימר. יש יציאות HDMI (שכך הוא מתחבר למקרן כרגע) / USB / VGA
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לכל מי שרוצה להוריד סרטונים של הפורמט HD המדהים 720P/ 1080P http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx מוריד לי על 205K ...רואים פשוט מדהים.. (זה קבצי התקנה שבתוכם WMV )
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-