אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל מידע הודות הרסיבר הנ"ל, הרסיבר עוד לא נקנה, ולכן אשמח גם לקבל ביקורת\הערות מכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה בעקרון לחבר את הרמקולים של המחשב לנגן ולשמוע שירים מהנגן בווליום , במקום לקנות מערכת סטריאו לבית . לא צריך להאריך למה אבל עשיתי חישוב שזה יותר משתלם אז אם משהו יוכל להציע לי רמקולים של מחשב באיכות סאונד גבוהה עם הרבה ווליום .תודה אני גר בפרדס כץ אז אם יש חנות ליד כמו http://www.tuki.co.il/search.asp?qsearch=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&qmanufact=זה יהיה טוב. אבל אם יש מוצר יותר טוב בחנות אחרת אז אני אלך לחנות אחרת.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)? ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב וברכה רבה (או משהו כזה), לפני כמה ימים נהרסו לי הרמקולים למחשב ע"י העוזרת (לא יודע בדיוק איך, אם מישהו יכול לנסות להבין מה קרה להם ואיך אפשר לפתור את הבעיה אני אשמח מאוד, אני אפרט אותה בהמשך). הרמוקלים היו ה-SOUNDSTICK II של HARMAN KARDON, והם שירתו אותי נאמנה במשך כ-4-5 שנים (מי סופר?). אחרי כל החפירות, אני אגיע לעיקר. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 (אשמח אם תציעו אופציות משני הכיוונים), בתקציב של כ-900 ש"ח. השימושים העיקריים הם מוזיקה וגיימינג (מתחלק כחצי-חצי מבחינת החשיבות). אגב, אפרט את הבעיה איתם, ואולי מחולל ניסים יקרא את זה: לפני כשבועיים פירמטתי המחשב ומשום מה נהרסו חיישני המגע של הרמוקלים. הצלחתי להתגבר על זה, ע"י הגברה טוטאלית של הגדרות הקול במחשב (א…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי ;] אוקיי שמעו, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ללא המערכת עצמה, עכשיו אני רוצה לעשות עם זה מש'ו שזה לא ישכב סתם במחסן. לרמקול יש פשוט יציאה של שני חוטים חשופים כאלה... אם אני לוקח כבל של אוזניות (עם שולט עוצמת סאונד כזה) ובמקום האוזניות מחבר (מלחים) את הרמקולים יש איזהשהוא סיכוי שזה יעבוד? או שזה לא עובד ככה? יש איזהשהיא דרך אחרת שאני יכול לעשות את זה? מהי? תגובות ;]
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אז ככה קניתי רסיבר ואני לא יודע איך לחבר אותו למחשב יש לי את הקבל RCF..... זה הרסיבר יש לכם באתר הזה גם את התמונה של המאחורה שלו,ככה זה יעזור למי שמבין בזה לעזור לי.. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RD6502&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !! ??? ??? ??? ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 20:44:30 אני לא יודע פשוט לאן לחבר את הכבל איפה לחבר אותו מאחורה יש חוט אדום וחוט לבן,ולבנתיים חיברתי סתם רמקול אחד
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס טלוויזיה של LEADTEK. הכרטיס הגיע עם שלט. כשניסיתי להפעיל את ה-Media Center של windows הוא דרש לחבר שלט ולא היה מוכן להתקדם בלי שלט, והוא לא זיהה את השלט של הכרטיס. האם אני עכשיו אדרש לשלושה שלטים? אחד לכרטיס טלוויזה, אחד לממיר הדיגיטלי ועוד אחד לרכוש עבור ה- media centerאו שיש פתארון יעיל יותר?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי בHTPC כרטיס PVR-150 LP, שיש לו כניסת S-video בלבד. אני מנסה לחבר אותו למכשיר מסויים (לא משנה איזה, ניסיתי עם כמה, גם טלוויזיה, גם DVD) עם כבל RCA ל S-Video, ואני מקבל תמונה קצת מחוספסת ומוזרה (תמונה מצורפת). מה שמוזר הוא שכשאני מחבר את אותו DVD או טלוויזיה לדוגמא עם אותו כבל בדיוק לטלוויזיה אחרת אני מקבל תמונה רגילה וטובה, ככה שזה כנראה איזשהו משהו בכרטיס שגורם לזה, אבל אין לי מושג מה יכול ליהיות. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה? או מכיר את הכרטיס ויודע מה אפשר לשנות שיעזור? אמרו לי אולי עניין של סנכרון, אבל אין לי מושג מה זה באמת אומר, או איפה אני יכול לשנות פרמטרים שקשורים לזה. ??? ד"א, כבל S-video ל S-video נותן תוצאה אפילו יותר גרועה, …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני רמקולים תגידו איזה יותר טוב ולמה? S220 Logitech http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 SBS A300 Creative http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 אני מתלבט מאוד בין שניהם כי לאחד יש קול גבוה אבל לשני יש שלט! אז תגידו מה יותר טוב ולמה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לוקחים סרט ישן-מלחמת הכוכבים למשל-והופכים אותו לסרט באיכות 720P?,או כל סרט ישן לצורך העיניין? הרי הם לא מצלמים אותו מחדש,אני לא מבין איך הם עושים את זה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, איך עושים את זה בצורה פשוטה ? אני לא ממש מבין בתחום. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לטלווזיה לסלון קודם כל שאלה - לא מצאתי שום סטיקי שמדבר על יחס מרחק וגודל טלווזיה (למרות שאני יודע שיש), אשמח לדעת מה היחס של 32 ו37 עכשיו לגבי הטלוויזיה, הולכת בעיקר לשידורים רגילים של יס וDVD, לעיתים סרטי HD מהמחשב ואולי קצת משחקים מראה - שלא יהיה מכוער רק יציאות - כמה שיותר ויותר טובות כמובן. HDMI כמובן, SCART וכו'. חשוב מאד - מכיוון שאין מערכת סטריאו בסלון או כל דבר אחר, אז שהרמקולים יהיו טובים אחרון - מעדיף FULL HD אלא אם תשכנעו אותי אחרת אין העדפה ללחברה מסויימת, מחבב קצת את סמסונג וLG תציעו מה שאתם חושבים, כמובן שבסוף אלך לראות את הטלוויזה במו עיני. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הטלויזיה עם היא אמינה עם רואים בא טוב ל 2000 שקל ובעיקר עם רואים טוב בפלייסטישן 2 ובDVD בקיצור רציתי לדעת את דעתכם תודה ועם יש לכם המלצה על טלויזיה אחרת בסביבות ה 2000 2100 תמליצו
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הטלוויזיה הישנה שלנו (34" CRT ...) התקלקלה, וזו הזדמנות מוצלחת להחליף לטלוויזיה דקה, גם אם באיחור מסוים. אני לא מאוד בקיא בהבדלי השימוש בין פלזמה ל LCD, ולכן אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה. הטלוויזיה תחובר לממיר רגיל של הוט, ל DVD ול Wii, והשימוש העיקרי שלה יהיה צפייה בתכנים מהממיר. ייתכן בעתיד חיבור של הטלווזיה למחשב HTPC לצפייה בסרטים באבחנה גבוהה (מסך Full HD נכנס בתקציב הזה?). מרחק הצפייה הוא 3 מטרים, ולפי הבנתי גודל המסך הרצוי למרחק זה הוא 37". כמו שציינתי בכותרת, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-4000 שקל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לגבי פלזמה\LCD, גודל הטלוויזיה והמלצות לדגמים ספציפיים. תודה מראש תום
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום.. רציתי קודם כל לדעת איך המחיר נע במסכים מן הסוג הזה? 32 אינץ' ,עם תמיכה של FULL HD, וכו'.. המסך מיועד בעיקרון לחיבור במחשב. לא להרבה משחקים, בעיקר סרטים ושימושים אחרים. עכשיו גם רציתי לדעת דבר מאוד חשוב - איזה מרחק אני צריך לשבת מול מסך כזה?? כי אני לא יודע אם יש לי ממש מקום ואיפה אני הולך לשים אותו/לתלות או להעמיד על שולחן ולא רוצה להרוס את העיניים אני צריך המלצה למסך טוב מהסוג שאני מדבר עליו.. האם זה מחיר מוגזם? ראיתי בעיתון 42" ב4200¤ בקושי. (סמסונג, טושיבה, LG וכו') ועוד בירור: אם אני אביא 42", איזה מרחק אני צריך לשבת ממנו? איך בכלל מחשבים את זה? ועכשיו קטע חשוב.: יש לי כרטיס מסך GT 7600 256MB 128BIT על AGP 8X... יש לו 21 פין כניסה. אבל אני יודע שהוא לא תומך…
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים! X240 X230 VS2421, 2.1 (שמעתי שיש להם צפצופים כאלה לרמקולים) האם זה נכון? ואפשר לפתור את זה? VS4121, 2.1 אז אני מתלבט בין 4 דגמים אלה... מה לדעתכם הרמקולים הכי איכותיים וחזקים? וטובים? (ובלי שום קשר לתקציב)
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32LG10~7~148.htm lg 32LG10 http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32A450P~7~152.htm samsung LA32A450 אני יותר מסתכל לכיוון של LG מכיוון שיש שם יחס ניגודיות הרבה יותר גבוהה מסמוסנג אבל בכל מקרה אשמע להמלצה שלכם ! דבר נוסך שמתי לב שאין חיבור VGA ב LG וזה ממש חשוב לי וגם חשוב לי יציאה כמו SCART או יציאה שרואים בה טוב כי יש לי הוט VOD ואין שם HDMI לצערי וברצוני לראות טוב ולא דרך Composite אם יש לכם המלצות נוספות בטווח המחיר עד 3 אלף ש"ח אני אשמח מאוד ! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז לפני שבוע הלך הסאבוופר, עכשיו הגיע תורו של הרסיבר..... שבוע שעבר פירסמתי הודעה על הרסיבר שלי שנשרף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399590 ועכשיו הרסיבר מציג לי הודעות OVERLOAD כאשר הווליום מגיע ל30-40 חשוב לציין שלא הייתה בעיה לפני זה להגיע גם לווליום 80 ללא שום בעיה, בעיה זו התחילה פתאום ובלי הוספת שום רמקולים אחרים. הדגם של הרסיבר הוא JVC RX-6012V וחיפשתי כבר מידע באינטרנט ללא הצלחה.. אין שום קצר בכבלים של הרמקולים משום שבעיה זו מתרחשת גם כאשר הרמקולים לא מחוברים.. כמו כן בדקתי בעיית התחממות(פתחתי ת'רסיבר) ולא נראה שהוא מתחמם יותר מדי. האם הרסיבר הלך?(אין אחריות כבר...) והאם אתם חושבים שיש איזשהו קשר בין זה שהסאב והרסיבר הלכו בהפרש של כמה ימים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-