אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חשבתי שנושא מסוג זה דווקא יופיע ב- FAQ, אך לא מצאתי שם מענה. להלן פירוט לנידון: 1. ברצוני לראות ערוץ אחד אך להקליט בו-זמנית ערוץ אחר. 2. ברור שניהול הצפייה וההקלטה הוא דרך HTPC עם כרטיס טלויזיה. 3. הצפייה יכולה להיות הן מתוך הדיסק הקשיח או ישירות מערוץ IN. . בעוד שההקלטה היא של הערוץ הנכנס לכ.טלויזיה 4. האם לצורך כך צריך 2 כרטיסי טלויזיה או 1 מיוחד? 2 דיסקים קשיחים? אשמח לתשובה עקרונית, אין צורך לתמחר (בינתיים תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי! אני מחפש ממיר מ-VGA (יציאה רגילה של כ.מסך) ל-SVideo או RCA מה שמצאתי בינתיים זה את המוצר הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895#middle עמוד המוצר אצל היצרן:http://www.lenkeng.com/EngLish/zlk2000.asp עמוד המוצר באתר קניות בחו"ל עם הסברים: http://www.lenkeng.com/EngLish/zlk2000.asp כמה שאלות: 1) באופן כללי, המרה כזו עובדת בצורה טובה? האם יראו ברור על טלוויזיה 29 INCH? 2) מישהו מכיר את המוצר שמצויין למעלה ויכול להמליץ/לא להמליץ לגביו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות בעיקר עבור מוזיקה וגיימינג בתקציב של עד 200 שקל , יש עדיפות לחברה: Sennheiser אבל חברה נוספת אחרת תתקבל בברכה, ראיתי באתרים מסוימים את האוזניות האלה http://www.senncom.com/comm/icm_eng.nsf/root/05349 אבל אני לא בטוח אם הם יתאימו לי מבחינת איכות הסאונד והגודל של האוזניה שלא תציק. [br]פורסם בתאריך: 29.03.2009 בשעה 20:09:24 בבקשה תגיבו לי בנושא , זה ממש דחוף אני הולך לחנות ביום שלישי בבוקר
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יכול להיות שזה לא שייך לפה, אבל אני מאמין שאת התשובה אני אמצא פה. אני רוצה לצלם את עצמי מנגן במקלדת אורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי אוזניות כאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2910&products_id=24025&PHPSESSID=3218d36fd283d6eb13b4b9241c06f50f הם שבועיים אצלי כבר ועד אתמול המיקרופון עבד מצויין, אתמול הייתי צריך להשתמש בו אז חיברתי אותו ואני יודע שהמיקרופון תקין, אבל הוא לא עובד , ניסיתי כל מיני דברים בתוכנה של REALTEK כל מיני אפשרויות ואני לא יודע מה אני עושה ולא יודע מה לעשות... ביציאה הקדמית של המחשב למיקרופון זה לא עובד כי נראה לי שהיציאה תקולה אבל האחורית בסדר, והמחשב מזהה שהמיקרופון מחובר.. בקיצור איזה הגדרות אני צריך לשנות או להפעיל בשביל שיעבוד :s05:
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רכשתי אתמול רמקולים מדגם Altec Lansing MX5021. אשמח להמלצה לכרטיס קול עד 300 ש"ח על מנת למצות את הפוטנציאל שלהם. נתונים של המחשב: windows vista ultimate 64-bit sp1 intel core 2 duo e6750@2.66 ghz,2.0gb,nvidia geforce 8800 gt תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות לעצמי HTPC בסלון. עד היום השתמשתי במחשבי האישי למטרה הזו אבל כעת, אני זקוק לו ולכן אני עומד בפני ההתלבטות הבאה - 1 רכישת מחשב ייעודי לעיניין 2. פופקורן A110 בדקתי את האפשרות הראשונה, העדיפה מבחינתי, ויוצא שמחשב בסיסי העונה לצרכי מתחיל ב1400 שקל, לפני שידרוג הכונן הקשיח. האפשרות השניה, אמנם, דורשת ממני להביא את המכשיר מחול אבל, מחישוב מהיר, זה יוצא כ-1400 שקל, כולל כונן טרה. הבעיה היחידה שלי היא שאני לא יודע א. עד כמה הפופקורן הזה תומך טוב בעברית. ב. האם התרגום עובד גם בקבצי MKV? ג. שמעתי שהוא לא מסוגל להציג שמות קבצים בעברית, עד כמה זה נכון והאם יש פיתרון לעיניין? אציין שהשימוש העיקרי הוא, כמובן סרטים (720, 1080), מוזיקה וזהו.
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבאתי לחברה שלי מערכת סראונד 5.1 למחשב אבל מסתבר שיש לה כרטיס קול onboard דיי עלוב. קניתי לה כרטיס קול ולפני שאני מתקין אותו, רציתי להתייעץ עם המומחים: למרות שהוא כרטיס plug & play, האם צריך קודם לבטל את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם (למשל דרך ה-bios)? או שהוא יחליף (יעשה מה שנקרא supersede) את הכרטיס הקודם? במידה וצריך, אשמח לדעת איך עושים את זה. אם ישנם עוד דגשים שכדי לציין, אנא אל תהססו. בתודה מראש, ליאור
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ הקלטה של שיעור. הבעיה היא שמטבע הדברים ישנם הרבה רעשי רקע, ואני מעוניין לנקות אותם. עד עכשיו השתמשתי בכל השיטות הידועות לי (ניקיתי את הדיסק עם שואב אבק, ניסיתי לשטוף אותו, לשלוח לניקוי יבש, אקונומיקה, חשיפה לקרינה רדיו אקטיבית במנות קצובות ועוד) בקיצור אין לי מושג איך לעשות את זה. לכן אני פונה אליכם בצעד נואש (נשאר לי דיסק אחרון, ומבער 5 להבות). אני זקוק לתוכנה ולמדריך. בתקווה לעזרה... 15helps
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים. ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
למה כולם אומרים שרואים בה חרא ושהיא סתם טלוויזיית מעבר מהסקארלט ? מישהו יכול להסביר לי מה גרוע בה מניסיון ?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לרגל יום ההולדת הקרב ובא יתפנו בוודאי מעט מזומנים ואוכל סוף סוף להשאיר את ה880 בבית. כרגע התמקדתי בדגמים SCL3 ו ER6i . אין לי העדפה לבאס מודגש או צביעה של הצליל. אני מעדיף היענות נייטרלית כמה שיותר, כי בIEM טרבל או באס מודגשים קצת יותר פוגעים באזניים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בביתי מסתובבים להם פריטי וינטאג' איכותיים.. להלן חשודים מס' 1 - רמקולי טאנוי מקוריים 12 אינצ'. החבר'ה האלה די גדולים.. החשד שלי הוא ששנת היצור היא איפה שהוא סביב 1968. להלן תמונות בתוך גוף הרמקול מופיעה הלוחית הבאה שנותנת מספר מודל הבאים בתור - זוג רמקולים של כף. גם אלה די ישנים ומצבם פחות טוב. אני בטוח ששני הזוגות שווים לא מעט כסף ואם רק אדע את הדגם אוכל לברר כמה הם שווים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רכשתי מערכת Logitech Z5500. בטלוויזיה אני צופה ממיטה, כך שגובה הצפיה הוא כמטר. כרגע הגובה של הרמקולים האחוריים הוא כמטר וחצי וכך גם הרמקולים הקדמיים. האם יש טעם להגביה את הרמקולים הקדמיים לגובה של 2.5 (לתקרה)? מישהו פעם אמר לי שהרמקולים אמורים להיות צמודים לתקרה ולא באמצע הקיר. האם זה משנה שהגובה של הרמקולים הקדמיים והאחוריים שונה? אין לי אפשרות להגביה את הרמקולים האחוריים מעבר למטר וחצי. תודה..
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל חיפשתי בכל הפורומים וזה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא אז ככה קניתי מסך T240 של סמסונג חיברתי את האקסבוקס אליו הכל טוב ויפה רואים מצויין עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני(שהכניסה שלו היא כניסה של שידור דיגטלי) שזה יהיה אדום צהוב לבן או כניסה שלSCART אם מישהו יכול להמליץ על כאלו זה יהיה מצויי
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של logitech z5500 וכרטיס קול חיצוני בחיבור usb של קריאטיב x-fi 5.1 וכאשר אני מחבר אותם עם הכבל האופטי מתי שאני רואה סרט שתומך ב5.1 אני לא שומע את הדיבור רק רעשי רקע אם זה סרט שלא תומך ב5.1 אני שומע את כל הצלילים שאני מחבר עם lp רגיל הירוק שחור וכתום יש מצב אחד שנקרא 6 ch direct שרק בו ניתן לשמוע את הדיבור בסרטים שתומכים ב5.1 מה צריך לעשות שאני יוכל לשמוע את הדיבור דרך הכבל האופטי? תודה יואב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה A450 SAMSUNG LCD 40. קניתי לאחרונה רסיבר HK255. כשאני מחבר את המחשב (כ.מסך NVIDIA 9300 ON BOARD) לרסיבר ומימנו לטלווזיה, כל 4 השוליים חתוכים טיפה. ניסיתי לעשות DESKTOP RESIZE בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל זה לא עזר. * הממיר מחובר גם הוא לטלווזיה ובחיבור הזה אין שום בעייה * כשאני מחבר את המחשב ישירות לטלווזיה גם אין בעייה משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כדי לנסות ולבדוק מה לא היה בסדר במגבר שלי ניסיתי כל הזמן לבדוק אופציות חוץ מבעיות חשמל. כמו אצל רובכם גם לי יש לפחות 10 מכשירים ולפעמים מקמבנים בין מפצלים ומאריכים. אני החלטתי שדי נמאס לי. קניתי מפצל נורמלי שבו ריכזתי לשקע אחד את כל הדברים החשובים, כולל מחשב, מגבר אוזניות, DAC ורמקולים. וגולת הכותרת היא - הפלא ופלא, שינוי לא נורמלי. רעש רצפה שמתחיל ב95% ווליום ולא ב70%, שיפור בפירוט בסאונד וברזולוציה. אני מתחרט שעד עכשיו לא ניסיתי לשנות דברים. אבל החל מהזמן הקרוב אני הולך לשפר קצת יותר את מה שאפשר כולל הארקת שקעים חדשים ושימוש כמה שפחות במפצלים. נראה איך זה יעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-