עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי Logitech X-240, שעושים עבודה די טובה. אני מעוניין להחליף אותם באחד מהדגמים שבכותרת, התקציב הוא כמה שיותר נמוך, אך יכול להמתח עד 600ש"ח (של ה- X16, אם הם באמת שווים את זה). שימושים עיקריים הם מוזיקה (דגש על באס עמוק בשרני ונקי, לכן 2.1), קצת TV וקצת משחקים. כל סוגי המוזיקה, עם דגש על Vocal Trance (למי שמכיר, ערוץ Vocal Trance@DI). על ה- Z523 קראתי ביקורות וזה נראה "אולי להתפשר, וללכת על בטוח", קראתי את הביקורות באתר על ה- X13, אבל מעבר לביקורת הזו לא מצאתי שום ביקורות נוספות על ה- X13/X16. אשמח אם מישהו יכול לשתף מהידע שלו/ניסיונו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by onagadori,

התרשמתי מהאוזניות הבאות : http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/SpeedLink_Medusa_NX_51 עכשיו אשמח אם תוכלו למצוא לי את אותם אוזניות כאן: http://www.zap.co.il/ אשמח אם תתנו לי קישור עוד שאלה. האם האוזניות האלו מתאימות ל-PC?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לתמונות : ( השוואה עם דגמים קודמים , סדרת H100 ו H300 ) http://www.misticriver.net/boards/articles.php?action=viewarticle&artid=14 לאתר שכבר מציע את האייריבר למכירה , במחיר מפתיע של 250 דולר : http://www.adorama.com/IRHR1020BL.html?searchinfo=h10&item_no=3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צהריים טובים!! אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים... הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור! כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה! ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין). הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע! לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי). אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by brose,

איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Talker,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by The Arcane,

שלום, יש לי נייד HP עם שתי יציאות 3.5 מ"מ, כאשר אחת מהם היא יציאת SPDIF. אני לא מצליח להבין אם מדובר ביציאה קואקסיאלית או אופטית ואיזה כבל בכלל מתאים לה, כי לפי מה שראיתי ברשת קיימים שני סוגי החיבורים. פשוט לא מצאתי התייחסות ספציפית לדגם שלי ובמפרט המחשב לא כתוב כלום. היציאה מתפקדת גם כיציאת אוזניות/רמקולים רגילה. מישהו יודע במקרה באיזו יציאה מדובר? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על רמקולים (זולים ככל האפשר) שמשתמשים בחיבור SPDIF? אם כן, האם צריך מתאם או שקיימים דגמים עם חיבור מיני כמו שיש לי? אם אין דגמי רמקולים זולים (כי הבנתי שמכיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי צריך יכולת פענוח ברמקולים עצמם... או משהו כזה) אז האם קיים מתאם כלשהו שיאפשר לי לחבר לנייד אודיו 5.1? מודה מראש לעונים ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rotemlp,

היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אני לא מצליח להגביר את הבאס בכרטיס קול שלי.. מערכת הסאונד שלי היא ככה: רסיבר (Yamaha RX-V530) מחובר אל הכרטיס קול בעזרת כבל אופטי דיי איכותי ו- 5 רמקולים (ללא סאב וופר) הבאס ברסיבר מוגבר עד הסוף וכשאני מחבר את הדיסקמן שלי אל הרסיבר בכבל רגיל וכשבדיסקמן האקסטרא באס דלוק הבאסים ממש מצויינים, פשוט נעים לאוזן, אבל דרך המחשב אני לא מקבל הרבה באסים וזה מציק כי אני יודע שזה יכול להשמע טוב יותר רק אני לא מוצא איפה להגביר את הבאס, עזרה בבקשה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TYCOONMAN,

שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בזמן האחרון אני מתלבט רבות אם שווה להשקיע בכרטיס קול טוב למחשב, במטרה לשפר את התוצאה המתקבלת בסטריאו. אתחיל בכך שאפרט את הציוד הקיים ברשותי: Denon AVR-2105 Tannoy MX3 (קדמיים) Tannoy MX2 (אחוריים) Tannoy MXC (סנטר) הרסיבר מחובר ליציאה הקואקסיאלית (Coax) של כרטיס הקול המובנה (SoundMax) בכבל באורך 5 מ'. קראתי ביקורות על כרטיסים דוגמת ה-ASUS Xonar D1, Prodigy 7.1, Maya 44 המשותף להם הוא שלכולם (חוץ מה-Maya 44) יש רק יציאת S/PDIF אופטית. מכיוון שמדובר במרחק יחסית גדול בין המחשב לרסיבר, ומכיוון שכבר קיים ברשותי כבל קואקסיאלי באיכות טובה (של Monster) אני מחפש כרטיס בטווח של 600 ש"ח +- שיענה על הדרישות הבאות: -איכות טובה בסטריאו דרך היציאות האנלוגיות -העברת AC3 ו-DTS …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. השמוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה דרך הs4 לא מעוניינות ב in ear או קשת וכמובן שאטומות ולא לוחצות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by p1nHas,

שלום , מעוניין להביא רמקולים מניו יורק בתקציב של 350 דולר . יחוברו למחשב ולנגן mp3 לצורך ניגון קבצי FLAC. חשבתי על audioengine 5 האם יש אלטרנטיבות עדיפות בתקציב הנ"ל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, קיבלתי היום מערכת מדגם AEG DVD4621 Home Cinema DVD Reciever Combination ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי. המערכת כוללת DVD, ארבעה רמקולים, רמקול מרכזי וסאבוופר. הכרטיס קול שיש לי במחשב הוא המובנה שיש על הלוח שלי - Gigabyte MA78LMT-US2H . בינתיים חיברתי בין המחשב למערכת באמצעות כבל 3.5"-AUX (אדום-שחור), ובינתים אני שומע רק בשני רמקולים + סאבוופר. אין לי מושג איך אני מפעיל את כל הרמקולים. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנת כרטיס הקול (Realtek HD Audio Manager) ולהגדיר 5.1, אך אני עדיין שומע רק בשני רמקולים. יכול להיות שצריך עוד איזשהו חיבור מיוחד? דרך אחרת לחבר? לא דרך ה-AUX? חסר כבל? או בקיצור - איך אני מחבר כדי לקבל 5.1 אמיתי? תודה, שמואל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.pure-acoustics.com/ סתכלו איזה אתר הם פתחו הם אפילו יופיעו בתערוכות בברלין ובהונג קונג אני לא חושב שאפשר לקרוא להם חברת מדבקה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כרטיס קול לא טוב של creative onboard על לוח אם GIGABYTE 7VRXP וידוע שיש בעיה עם זה,וזה עושה קולות מוזרים וחורקים כששומעים סאונד, אפשר לעדכן את הביוס לזה, אבל אי אפשר להוריד את זה מהאתר של ג'יגהבייט וגם אני לא רוצה ,כי אני רוצה להחליף כרטיס גם ככה... זה מה שרשום על הביוס באתר של ג'יגהבייט: Fixed : Onboard sound chip plays a broken sound when some UDMA mode 6 Hard Disk installed השאלה היא,האם כשאני אקנה את הפורטיסימו 3 -fortisimo של hercules הבעיה לא תמשך?????? אני חושב שלא, כי הצ'יפ החדש של ה-hercules לא מקולקל... ומה אתם חושבים???????.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Armageddon1,

LX-V998H 950 שקל שווה לקנות איך הרמקולים האלה בסדר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש קישור לרמקול שנותן צליל היקפי.... למי שלא הבין מה אני אומר זה בעצם נראה כמו רמקול סנטר רגיל אבל בתוכו יש עוד כמה רמקולים והזוויות השונות (או משהו כזה) נותנות צליל היקפי. פשוט התערבתי עם חבר שלי שיש כזה דבר אבל לא הצלחתי למצוא קישור לכזה רמקול ואני חייב לנצח בהתערבות. אז אם אתם יודעים על מה אני מדבר בבקשה תנו לי לינק לאחד כזהץ

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כבר בערך שנתיים שהשתמשתי ב JBL 220, אהבתי אותן מאוד. לפני כמה ימים החיבור של הפלאג נדפק. כעיקרון הסתכלתי על ה CX300 של סנהייזר, אני זוכר שהמחיר שלהם בזמנו היה כמו של ה JBL, והיום פחות מחצי - כולה 100 שקל. גם שמתי לב שזאת גרסא מעודכנת יותר ל CX300 המקוריות. היא פחות טובה? ה CX400 עולות 170 שקל - נכנסות לי בתקציב. שמעתי איפהשהו שהן לא משהו. איך הן? ה CX500 שוות 240 שקל? אם הן באמת עד כדי כך יותר טובות מה CX300 למשל, אז אני אחרוג ואקח אותן כנראה. עוד דגם ששמתי לב אליו הוא ה 324P של AKG. איך הן בהשוואה ל CX300/400 ול JBL? כעיקרון אני לא מוכן לרדת ברמה. כבר רגיל לסאונד של ה JBL, והוא דיי סיפק אותי. בקיצור, איזה אוזניה הכי משתלמת היום במחירים האלו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by overload,

איפה אני בודק איזה כרטיס קול יש לי על הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי דיסק, יש לי FLAC. איך אני עושה RIP לFLAC ? אין אפשרות כזו בWMP.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש טלוויזיה 32 אינץ' (הגובה המקסימאלי שלה צריך להיות בסביבות ה50 ס"מ כי רק ככה זה נכנס). המרחק הוא כ2 מטר +-. הצפייה תהיה בעיקר בממיר של yes לא HD (אך ייתכן שזה ישתדרג בעתיד). חשוב שיהיה אפשר לראות סרטים מDOK. התקציב הוא בסביבות ה2000 אם אפשר להוריד-מצויין. מוכן גם לחרוג אם יש סיבה טובה. יש דרישה אם אפשרי לטלוויזיה שיהיה בה כבר smart tv ("אם כבר קונים שיהיה הכי מתקדם") אבל אם יש משהו מוצלח בלי smart tv לדרישות אשמח שתשתפו אותי. כרגע מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: Samsung UA32EH4500M וה Samsung UA32ES5600M. אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חבר'ה, יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק z5500 עם רסיבר וכרטיס קול X-Fi של creative. בעבר אחרי משחק עם ההגדות של הכרטיס קול והקודקים (ac3 filter)הייתי מצליח להוציא שידור של db 5.1\DTS באמצעות כבל קוקס שמחובר לרסיבר של הרמקולים. היית קופצת לי תמונה של db 5.1\DTS במסך שמתקבל שידור כזה וכמו כן גם במסך של הרסיבר. בזמן האחרון אני לא מצליח להגיע לזה, אני מקבל שידור של 2.1, כשאני חושב על מה השתנה מהפעמים שזה עבד אז עולה לי רק הסוגי קודקים שכבר לא עובדים כנראה עם ac3 filter, אז התקנתי אותו אבל זה עדיין לא עובד, וגם משחק בקרביים של הגדרות הקודקים לא עזרו לי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחרפן אותי כבר המון זמן ולא הצלחתי לסדר את זה. מי שמצליח לעלות על התקלה, מוזמן לסרט עם פופקורן…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. אני צריך המלצה למסך טלויזיה LCD 42 אינטש. צופה ב-HOT כל הזמן ומדיי פעם DVD ו-PS3 התקציב מקסימום 7 אלף. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים