עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by uziliv,

שלום יש לי טלביזיית Lcd והספק שלי הוא yes (לא HD). איזה חיבור עדיף בין הממיר לטלביזיה - svideo-svideo, scart-scart או scart בממיר לsvideo בטלביזיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

ברשותי הטלויזיה הנ"ל, שמגיעה עם כניסת USB. כמו כן, ברשותי כמה הרדיסקים של 2.5 בהם אני משתמש לפעמים לצפייה בתוכן דרך ה טלויזיה. לאחרונה התחדשתי בכונן חיצוני 3.5", שמחובר לקייס חיצוני של Rosewill. בעת חיבור ה 3.5", הטלויזיה מודיעה שאינה יכולה לקרוא אותו ושאירעה שגיאה. הכונן בנפח 1TB, ומבדיקה במדריך הטלויזיה היא תומכת עד גדלים כאלה. הוא בעל מחיצה בודדת, פורמט NTFS. וידאתי שרק הכבל USB מחובר לקייס ולא הכבל SATA (יוצר בעיות כששני הכבלים מחוברים בו זמנית). האם מישהו נתקל בתופעה דומה? מכיר פתרון? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lior4543,

אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sdfzxc,

שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NoobPCUser,

מחפש לצפייה בסרטים מהטלוויזיה, תקציב 200, אפשר לחרוג ל300. 1. צריך אחד שיוכל להתחבר לרשת האינטרנט שלי בעזרת WIFI. 2. יש בANDROID תמיכה בכונן תקליטורים? יש לי הרבה מאוד דיסקים ולכן אני רוצה לחבר אחד חיצוני כדי לצפות בסרטים. 3. ANDROID STICK עם שלט, או אם קיימת תמיכה בעכבר או מקלדת? 4. לפחות כמה חיבורי USB למצויין למעלה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מערכת קטנה של 4 רמקולים וסאב של קריאטיב וכרטיס קול AUDIGY 2 של אותה החברה. הבעייה היא בכך שבגלל שזה 4.1 אז אין לי סנטר ובסרטי AC3 הדיבור חלש והסאונד חזק. מה שיוצא שאני משחק רוב הזמן עם הסאונד. ניסיתי בקידוד ה AC# FILTER כדי להרים את הVOICES או לחזק את הסראונד (שמה שהבנתי מהניסיון שזה 2 הרמקולים האחוריים). בכל מיקרה מה שאני רוצה זה סטריאו לשניהם, בלי שום סראונד של 4 רמקולים. אני רוצה ימין ושמאל. אין שום דרך לסדר את זה בדרייברים ואי אפשר לסדר את זה ב BSPLAYER שבו אני משתמש. בבקשה תמצאו לי איזה תוכנה שתיתן לי שליטה בכל אחד מהרמקולים כדי שאוכל לעשות בסאונד מה שנוח לי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amir69,

איך הרמקולים האלה? רציתי לקנות בהתחלה את ה x540 של לוג'יטק אבל ראיתי את הרמקולים האלה שגם העוצמה יותר חזקה גם שלט גם אם רסיבר כזה. אבל איך הם מבחינת איכות? אני צריך מישהו ששמע את אותםם כי ראיתי שהם לא נמכרים כמו הלוג'יטק(או שאני טועה)? ולא צריך כרטיס קול מיוחד הכל מתחבר לרסיבר נכון? ומשהו אחרון איזה אורך החוטים אני צריך 2-3 מטר לפחות ל2 מהם כי אני רוצה לטלות בחדר. בקיצור לקנות אותם או את הלוג'יטק. יש הצעות אחרות עד 600 שקל??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yosda-boy,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה במחיר מקסימום 350 שקל. עכשיו חבר שלי הציע את האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12967 ורציתי לדעת אם הן טובות. בכל מקרה אין סיכוי שאני מזמין מהאינטרנט וצריך משהו באיזור עפולה-חיפה. אשמח להמלצות. בתודה, Mystery

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dorman2,

אני מעונין לקנות מקלט אודיו אלחוטי תואם בלוטוס ע"מ לקלוט מוסיקה מהמחשב הנייד לרמקולים. ראיתי מקלט בקישור הבא: http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=14172&FragmentId=40982&MR=5 האם יש למישהו ניסיון עם המקלט הזה? האם האיכות של המוסיקה לא נפגעת כתוצאה מסוג הדוחס של ההתקן: SBC ? אשמח לשמוע אם יש מוצרים איכותיים אחרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום פורום אודיו, כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום. עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד. נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם: I-river IFP 799 Archos Gmini xs-200 I-audio G3 Creative muvo micro N200 I-river IFP -999 אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by moti200,

שלום יש לי סטרימר של wd tv live עדכנתי גירסה והמכשיר נדפק הוא נדלק ונכבה שאני עושה שיתוף דרך הרשת הביתית הוא מריץ רק קבצים של avi ולא של mkv רציתי לדעת איך אני מואיד גריסה בחזרה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן. מישהו יודע איך אפשר לשמוע ערוץ נוסף באוזניות בתוכנות תומכות כמו וירטואל דיג'יי של אטומיקס דרך כרטיס אונבורד רגיל? כאילו שערוץ אחד (שיר אחד) ישמעו מהרמקולים וערוץ נוסף ישמעו באוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש אוזניות למוזיקה לא יקרות ואיכותיות.. כרגע אין לי שום אוזניות ואני צריך אוזניות טובות תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מארז לכונן קשיח שידע להפעיל ישירות סרטים שעליו(רצוי אפילו עם תמיכה בכתוביות)-כמה שיותר זול ומותג מדבקה מצידי. במידה ועידף מסיבה כלשהי אז מארז שמגיע ישירות עם הארדדיסק גם יהיה נחמד המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by overload,

איפה אני בודק איזה כרטיס קול יש לי על הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by debdeb,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, אין לי דרישות ספציפיות (בגדול אני גם משחק במחשב וגם רואה סרטים / סדרות) ואני רוצה להוציא סכום של לא יותר מכמה מאות שקלים. אני יודע שפעם היו תמיד איזה סטנדרנט מומלץ של ATP3 וכו' והיום כבר אין אותם, אז רציתי לדעת מה כן מומלץ (אשמח לקבל המלצות גם ל 2.1 וגם ל 5.1 או כל מה שעולה על דעתכם).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפש טלוויזיה 32 אינץ' (הגובה המקסימאלי שלה צריך להיות בסביבות ה50 ס"מ כי רק ככה זה נכנס). המרחק הוא כ2 מטר +-. הצפייה תהיה בעיקר בממיר של yes לא HD (אך ייתכן שזה ישתדרג בעתיד). חשוב שיהיה אפשר לראות סרטים מDOK. התקציב הוא בסביבות ה2000 אם אפשר להוריד-מצויין. מוכן גם לחרוג אם יש סיבה טובה. יש דרישה אם אפשרי לטלוויזיה שיהיה בה כבר smart tv ("אם כבר קונים שיהיה הכי מתקדם") אבל אם יש משהו מוצלח בלי smart tv לדרישות אשמח שתשתפו אותי. כרגע מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: Samsung UA32EH4500M וה Samsung UA32ES5600M. אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.hmk.nl/view_product.php?database=kabel&productID=25000556 בלי ניחושים למה לא בא לי לזרוק כסף על משהו שלא מתאים לי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חברה, אני מעוניין לחבר את מחשב המשחקים לי לטלויזיה על מנת להנות מקצת משחקי מכות בדרך הישנה והטובה. יחד עם זה המחשב נמצא בחדר השני :\ האופציות שלי הן משדר HD(יקר באופן מחריד) או כבל ארוך. האם תהיה ירידה באיכות התמונה עקב אורך הכבל?(בסביבות ה4-5 מטרים אני חושב). תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.