עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש המלצות לרמקולים מדפיים בתקציב עד 1500 ש"ח, כולל אפשרות ליד שניה רמקולים אשר יתאימו לסיגנונות מוזיקה האוס ודאנס ועיקר משיטוט ברשת נתקלתי בכמה דגמים: JBL E20 B&W DM303 Wharfedale Diamond 9.2 האם יש עוד המלצות? ודבר אחרון אחזה מגבר תקביצי יתאים ? [T-AMP??]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. השבוע בשעה טובה אני הולך עם אבא שלי לקנות לו טלויזיה 42 לבית. הדגם שהחלטנו עליו הוא 42LK450 מיבוא מקביל. המחיר שהחנות מציעה, הוא 2650 שח כולל 3 שנות אחריות במעבדות רטפון. האם יש משהו בעייתי בלקנות את הדגם ביבוא מקביל, הרי ישנן 3 שנות אחריות? כששאלתי את המוכר על עניין פאנל המסך, הוא לא ידע לענות לי, וטען שעל האריזה שלו אין סימונים מיוחדים, האם ידוע למישהו אם ניתן לקבל פאנל נחות בדגמי LK? תודה מראש לכל העונים. ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GTGAL,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמה דברים שחייבים להיות במכשיר 1. רדיו FM איכותי 2. בטריה פנימית נטענת 3. עד 100 דולר אני קונה מהחנות http://www.bhphotovideo.com אז אני אשמח אם מה שאתם מציעים יהיה שם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. כ.מסך 9800GT, כבל S VIDEO יחסית איכותי, טלוויזיה של סמסונג ישנה, מסך שטוח באזור ה30". השאלה הראשונה, מה הרזולוציית צפייה המומלצת? השנייה, איך אני ניפטר מהריצודים שמופיעים לי כל הזמן על המסך? בתודה מראש עומר

7. Started by shuy,

רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TimoTy,

השאלה בכותרת. תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sbhtkK7,

ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by skyline,

מה יותר כדאי? מה יותר טוב ? [אם אני קונה זה מחו"ל ] מטרות: משחקים , סרטים , שירים ... עריכה: לינק ל- Logitech Z5500 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132220 לינק ל- Creative GIGAWORKS s750 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27532

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yossi126,

כבר מזה זמן שה RE-0 שלי צולעות לקראת מותן. מששמעתי על המחליפות חיכיתי בקוצר רוח לאיזשהו שינוי בגישה אצל hifiman. לא הייתי מוכן לעוד חתול בשק עם אפס בקרת איכות. פרסמתי את ה RE-0 בהד-פיי ולא עברו שעתיים וכבר סגרתי עסקה על 20$ פחות ממחיר שוק (תאמינו לי אין על הד-פיי ). ה RE400 הן ההתפכחות, הפקת הלקחים מהעבר ושיפור על בסיס מה שעבד כל כך טוב ב RE-0 וזה הדבר הקריטי ביותר. והכל כבר שם - המוזיקליות, הנייטרליות, הצליל הנעים שלא מעייף בניגוד לכל כך הרבה IEM. ואיפה שה RE-0 לא הדהימו, ברגיסטר התחתון, ה RE400 מתקנות את הנושא. עדיין לא מפלצת באס, אבל התוספת הקטנה הזו בארטיקולציה ובנפח עושים את ההבדל ואת הקניה לאחת המשתלמות ביותר היום בעולם האוזניות. האבזור די מביך. 3 זוגות של טי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yoram101,

אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת במחיר של עד כ650 ש"ח. אני מעוניין באוזניות המיועדות למוסיקה בסגנון טראנס, אלקטרוני וכדומה. שמעתי על ATH-M50X שהן מעולות. אשמח לשמוע חוות דעות על האוזניות האלה או במידה ויש לכם אוזניות אחרות להציע שהן יותר טובות במחיר הזה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. איך זה יכול להיות?, ל ZEN VISION יש מסך גדול יותר ורמקול. אולי הסאונד ב ZVM טוב יותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, קיבלתי היום מערכת מדגם AEG DVD4621 Home Cinema DVD Reciever Combination ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי. המערכת כוללת DVD, ארבעה רמקולים, רמקול מרכזי וסאבוופר. הכרטיס קול שיש לי במחשב הוא המובנה שיש על הלוח שלי - Gigabyte MA78LMT-US2H . בינתיים חיברתי בין המחשב למערכת באמצעות כבל 3.5"-AUX (אדום-שחור), ובינתים אני שומע רק בשני רמקולים + סאבוופר. אין לי מושג איך אני מפעיל את כל הרמקולים. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנת כרטיס הקול (Realtek HD Audio Manager) ולהגדיר 5.1, אך אני עדיין שומע רק בשני רמקולים. יכול להיות שצריך עוד איזשהו חיבור מיוחד? דרך אחרת לחבר? לא דרך ה-AUX? חסר כבל? או בקיצור - איך אני מחבר כדי לקבל 5.1 אמיתי? תודה, שמואל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום . אני מחפש לקנות רמקולים בעלי עוצמה חזקה כמה שניתן ואפ אפשר גם עם סאב. יש לי מחשב נייד חדש אומנם אבל עדיין העצמה לא מספיקה. אם אפשר קישור ....תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, ברשותי מקרן OPTOMA EP721 שאמור להיות מקרן למצגות , כלומר מותאם להקרנת טקסט. הבעיה היא שהטקסט מוצג פעם חד ופעם מטושטש לאורכו ורוחבו של המסך, כך שלמשל אותו קרקצ'ר נראה שונה במקומות שונים של המסך המוקרן. יש לציין שרזולוציית המחשב היא 800x600 שזו הרזולוצית native של המקרן. 1) האם זו תקלה במקרן? פעם החליפו לי מסך LCD על תקלה שכזו. 2) החיבור בין המכשירים הוא VGA. האם זה קשור? אם אשתמש ב חיבור DVI זה יפתור את הבעיה? 3) אם זו לא תקלה ולא עניין של חיבור, איך אפשר לשפר את המצב? * יש לציין שהטקסט של ה MENU של המקרן נראה סבבה ולא סובל מהבעיה. תודה מאוד לעוזרים, נמרוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by The Arcane,

שלום, יש לי נייד HP עם שתי יציאות 3.5 מ"מ, כאשר אחת מהם היא יציאת SPDIF. אני לא מצליח להבין אם מדובר ביציאה קואקסיאלית או אופטית ואיזה כבל בכלל מתאים לה, כי לפי מה שראיתי ברשת קיימים שני סוגי החיבורים. פשוט לא מצאתי התייחסות ספציפית לדגם שלי ובמפרט המחשב לא כתוב כלום. היציאה מתפקדת גם כיציאת אוזניות/רמקולים רגילה. מישהו יודע במקרה באיזו יציאה מדובר? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על רמקולים (זולים ככל האפשר) שמשתמשים בחיבור SPDIF? אם כן, האם צריך מתאם או שקיימים דגמים עם חיבור מיני כמו שיש לי? אם אין דגמי רמקולים זולים (כי הבנתי שמכיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי צריך יכולת פענוח ברמקולים עצמם... או משהו כזה) אז האם קיים מתאם כלשהו שיאפשר לי לחבר לנייד אודיו 5.1? מודה מראש לעונים ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השמוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה דרך הs4 לא מעוניינות ב in ear או קשת וכמובן שאטומות ולא לוחצות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, קניתי אותם היום ואני לא בטוח איך אני אמור לחבר אותם אחד לשני. מצורפת תמונה של הכבל. האם אני אמור לחתוך את החלק העליון? להפריד את קצוות הכבל לשני כבלים ע"י חיתוך באמצע? תודה. עריכה: ניתן למחוק. הסתדרתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Psychedelic,

יש לי רסיבר אולדסקול מרנץ ורמקולים אולדסקול של KEF ישנים נורא אבל ממש איכותיים ובמצב חדש,הם מחוברים כרגע למחשב לכרטיס קול המובנה,איזה כרטיס עד 400 ש"ח יתן לי את האיכות צליל הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by andrei21,

מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. טוב אז ככה, יש לי חיבור או יותר נכון אופציה לS/PDIF בלוח אם אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, למי שלא יודע על מה אני- אני רוצה לחבר כזה: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/52383.jpg יש את המוצר הזה (למכירה) רק לג'יגבייט , זה טוב(/יתאים לי ? כל מה שאני רוצה מהדבר הזה זה את היציאה האופטית שתקושר לרסיבר. החנות היחידה שמצאתי שמוכרת זה זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4834 אם מישהו מצא בחנות אחרת שירשום פה בבקשה, או למי שיש דרך אחרת לשדר בדרך אופטית לרסיבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים