אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למוזיקה ועבודה משרדית (סרטונים במקרה הטוב). עד 500 ש"ח אפשר קצת חריגה אם הבדל משמעותי. ראיתי את אלה microlab x16 http://ksp.co.il/?uin=15358 קצת יותר מהתקציב אבל עדיין סביר. או שכדאי ללכת על אלה: http://ksp.co.il/?uin=15346 או שבכלל עדיף ללכת על זוג רמקולים בלי סאב? אודה להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות של הדיסקמן שיש לי נקרעו :-X....אז אני צריך אוזניות חדשות... שיהיו נוחות ואיכות טובה. רק הבעיה היא התקציב הנמוך! יש איזה שהוא סיכוי שאוכל למצוא אוזניות נוחות ובאיכות שמיעה טובה בתקציב של 100 ש"ח? אם לא, אז כמה כסף אני צריך להוסיף בשביל לקנות משהו נורמלי? פשוט לא רוצה לקנות אוזניות שבעלות של נגן MP3!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ב-600 שח וגם איזה כרטיס קול צריך??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה לא יקרות ואיכותיות.. כרגע אין לי שום אוזניות ואני צריך אוזניות טובות תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני דיי עצלן,למישהו יש מושג כמה עולה התקנה כוללת של הרדיו דיסק עצמו כולל הטוויטרים והרמקולים? ועוד שאלה שאני לא ממש חושב שקשורה לפה אבל לא רוצה לפתוח עוד ת'ראד היא למה מוכרים בסטים של רדיו דיסק ורמקולים שההספק שלהם הוא נאמר 450 וואט אבל המגבר המובנה ברדיו דיסק מסוגל רק ל4 יציאות של 40 וואט? צריך לקנות גם מגבר בשביל הרמקולים אשר יהיו בסלון של האוטו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום... אני מחפש מגבר למתחילים יד שניה וההתלבטות שלי היא או האיבנז או ההארטקה שניהם יד שניה... אני מנגן קצת FUNK PUNK מטאל רוק וכל מיני כאלא... (אתם יודעים... slipknot redhotchillpapers greenday וכל מיני להקות... מגוון..) חשוב לי הריברב והדיסטורשן... איזה מהם לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הנגן בעיקר בגלל שאני צריך לעשות כמה הקלטות. לקנות טייפ מנהלים זה לא ממש הגיוני, כי אחרי ההקלטות לא יהיה לי ממש שימוש בו. לכן החלטתי ללכת על נגן MP3. אני לא מכיר את השטח, אבל אני חושב שזה לא פשוט, מכיוון שבתקציב שלי אמור להכנס גם טייפ מנהלים איכותי-סביר. התקציב הוא כ 500 ש"ח. נפח הנגן הרצוי הוא 512 מגה. יש המלצות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב שישמש כמולטימדיה-סטר ויוצב (מה לעשות) בתוך המזנון - ארון עץ סגור. אפשר יהיה לנסר חור כלשהוא מאחורה (אבל יש שם קיר). השאלה היא האם כל הקירורים למיניהם של המעבד וכו' יעזרו או שאין טעם לשים אותו בפנים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה החלפנו את הממיר שלנו לממיר HD. הבעיה היא שיש לי גם סטרימר ולו יש HD גם. לטלוויזיה שלי יש כניסת HD אחת. מה עושים? ניסיתי לרכוש מפצל HD בהום סנטר. חיברתי את שני המכשירים, אולם גם כשכיביתי את הממיר לא הצלחתי לראות מהסטרימר כלום. למישהו יש פתרון ? אני יודעת שזו טלוויזיה יחסית ישנה (LG. בת 6... HD READY). היא תוחלף בקרוב.. אולם עד שתוחלף אני ממש רוצה למצוא פתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רסיבר אולדסקול מרנץ ורמקולים אולדסקול של KEF ישנים נורא אבל ממש איכותיים ובמצב חדש,הם מחוברים כרגע למחשב לכרטיס קול המובנה,איזה כרטיס עד 400 ש"ח יתן לי את האיכות צליל הכי טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים איכותיים (רצוי 2.0 \ 2.1) שניתן לשים באמבטיה. לא חובה בתוך האמבטיה עצמה - יש לי גם שולחן ליד. הדרישה היא לא בהכרח שיהיו עמידים למים, אלא שלכל הפחות יעמדו בתנאי הלחות שמסביב. אשמח להמלצות. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשתיות שאשתמש בהן בצבא בזמני הפנוי. יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו באוזניות. א. שיהיו אטומות לרעשים. ב.שיהיו עם ווליום לא חזק מדי (כי יש לי אוזניים רגישות). ג. איכות sound גבוהה. כמה דגמים שעומדים על הפרק: Sennheiser HD201 AKG K26P KOSS PortaPro וחבר שלי שדי מבין באוזניות המליץ לי גם על: AKG K81 AKG K518 תקציב עד 300 שקל. תודה, יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיעבוד במחשב עם WINDOWS 7 64BIT עם 4 גיגה זיכרון (ראיתי כבר כרטיס שלא עובד במחשב עם ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון) הכרטיס טלויזיה צריך להיות עם חיבור PCI (לא EXPRESS משום סוג, PCI רגיל) חשוב גם שתהיה אפשרות הקלטה בכרטיס (הקלטה טובה בלי בעיות של סנכרון בין אודיו ווידאו) ורצוי MPEG2 ENCODER חומרתי בעיקרון אני מחפש כרטיס טלויזיה אנלוגי, אך אם יש כרטיס טלויזיה שאני יוכל לראות שידורים של הוט בלי ממיר לחיבור במחשב (יש לי ממיר בסלון, זה לא שיש לי רק אנלוגי) אז אולי עדיף, תלוי מה הפער מחירים אמרו לי גם שWINFAST זה טונר לא משהו, עדיף WINTV, זה נכון? חיפשתי כבר מלא דגמים ואני לא כל כך מבין אם הם טובים או לא תודה על העזרה, בר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי הטלויזיה הנ"ל, שמגיעה עם כניסת USB. כמו כן, ברשותי כמה הרדיסקים של 2.5 בהם אני משתמש לפעמים לצפייה בתוכן דרך ה טלויזיה. לאחרונה התחדשתי בכונן חיצוני 3.5", שמחובר לקייס חיצוני של Rosewill. בעת חיבור ה 3.5", הטלויזיה מודיעה שאינה יכולה לקרוא אותו ושאירעה שגיאה. הכונן בנפח 1TB, ומבדיקה במדריך הטלויזיה היא תומכת עד גדלים כאלה. הוא בעל מחיצה בודדת, פורמט NTFS. וידאתי שרק הכבל USB מחובר לקייס ולא הכבל SATA (יוצר בעיות כששני הכבלים מחוברים בו זמנית). האם מישהו נתקל בתופעה דומה? מכיר פתרון? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, אין לי דרישות ספציפיות (בגדול אני גם משחק במחשב וגם רואה סרטים / סדרות) ואני רוצה להוציא סכום של לא יותר מכמה מאות שקלים. אני יודע שפעם היו תמיד איזה סטנדרנט מומלץ של ATP3 וכו' והיום כבר אין אותם, אז רציתי לדעת מה כן מומלץ (אשמח לקבל המלצות גם ל 2.1 וגם ל 5.1 או כל מה שעולה על דעתכם).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הסאונד של המחשב, יש לי כבר כמה שנים טובות מערכת פשוטה luxeon logicfox t5.1 שאני חייב לציין שיחסית למחיר היא מצוינת, מחוברת לכרטיס OB. השאלה לגבי היציאה היא בגלל שלא מצאתי כרטיס קול במחיר נורמלי 300-400 עם יציאה אופטית, אבל לכולם יש SPDIF. האם להתעקש ולקנות רק כרטיס עם יציאה אופטית או שSPDIF עם כבל טוב יעשה את העבודה? אני מתכנן לקנות את הרמקולים האלה: Wharfedale MOVIESTAR http://www.wharfedale.co.uk/images/range_models/range_11/model_103/finish_11/preview_1.jpg http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=11 בעקרון זו הבחירה שלי אבל באותו תקציב נכנס גם InfinityוTSS450ו וגם JBL, על מה אתם ממליצים? לגבי מגבר אני עוד לא סגור, אין לי יותר מידי כסף ככה שאני ד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעייה העיקרית בכותרת. לפעמים שהסאב מנסה להשלים קצת תדרים גבוהיים בשבילו (תחום של 40~70 הרץ) אז אפשר להבחין בקלות ב"הדים" בתוך הקופסה של הסאב, מה שהוביל אותי למסקנה שהכל "חלול" בפנים. מילוי של צמר סלעים, או כל חומר אקוסטי אחר, יתן באס יותר עמוק? אם כן אז איזה חומר? ומה יכול לפתור את בעיית התחום תדרים הבעייתי? -הסאב יכול להוציא את התדרים האלו בלי בעייה, אך תופעת ההד מתוך הקופסה הורס את זה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-