אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין ברמקולים הכי איכותיים שאפשר להשיג בתקציב הזה. חשוב גם המראה החיצוני ואפשרות לתלות אותם על הקיר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5LD2 וכל אתר שאני נכנס אליו ויש בו צליל לא חשוב מאיזה סוג,שיר סרט או סתם צליל לא מושמע, ניסיתי כל דריבר אפשרי,שיחזרתי ברירות מחדל של הדפדפן,בדקתי בהגדרות הקול של הכרטיס,ולא מצאתי כלום,אשמח מאוד לעזרה או רעיונות מה עוד אפשר לעשות או לבדוק.תודה רבה. זה הכרטיס קול שיש לי כרגע- http://rotter.name/User_files/nor/459fe7816107e7e3.jpg תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי סטרימר של wd tv live עדכנתי גירסה והמכשיר נדפק הוא נדלק ונכבה שאני עושה שיתוף דרך הרשת הביתית הוא מריץ רק קבצים של avi ולא של mkv רציתי לדעת איך אני מואיד גריסה בחזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מאוד חושק בטלוויזיה הזו בתור מסך מחשב. 1) האם אחווה Input lag במשחקים ? 2) הכרטיס מסך שלי יש יציאת DP (הHDMI מחובר לרסיבר שלא תומך ב-3D). האם ישנו ממיר DP ל-HDMI שיידע להעביר תכני 3D ו-HD לטלוויזיה ? אם כן, אודה לקישור למוצר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התרשמתי מהאוזניות הבאות : http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/SpeedLink_Medusa_NX_51 עכשיו אשמח אם תוכלו למצוא לי את אותם אוזניות כאן: http://www.zap.co.il/ אשמח אם תתנו לי קישור עוד שאלה. האם האוזניות האלו מתאימות ל-PC?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל קצת ביקורת על האוזניות הסגורות של bose מדגם on ear מישהו מכיר? חנויות משתלמות בארץ? זה מה שיש בזאפ, מישהו יכול לתת עוד קצת מידע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714549
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לברר איתכם משהו הציעו לי מגבר בן שנה לאוטו מדגם JBL CS-60.4 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS-604&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap〈=he וסאב JBL בתיבה נראה לי 12-8 אינצ' גם בן שנה בסביבות 1000 ש"ח זה שווה את זה למחיר משומש? והאם הוא לא יהרס כי הוא ישב בארון איזה חצי שנה? אני הולך לחבר את זה לקומפוננט מקדימה של JBL 6.5 או של חברה טובה אחרת עד 700 שקל ואם יש לכם המלצות לקומפוננט אני אשמח שתגידו לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי הטלויזיה הנ"ל, שמגיעה עם כניסת USB. כמו כן, ברשותי כמה הרדיסקים של 2.5 בהם אני משתמש לפעמים לצפייה בתוכן דרך ה טלויזיה. לאחרונה התחדשתי בכונן חיצוני 3.5", שמחובר לקייס חיצוני של Rosewill. בעת חיבור ה 3.5", הטלויזיה מודיעה שאינה יכולה לקרוא אותו ושאירעה שגיאה. הכונן בנפח 1TB, ומבדיקה במדריך הטלויזיה היא תומכת עד גדלים כאלה. הוא בעל מחיצה בודדת, פורמט NTFS. וידאתי שרק הכבל USB מחובר לקייס ולא הכבל SATA (יוצר בעיות כששני הכבלים מחוברים בו זמנית). האם מישהו נתקל בתופעה דומה? מכיר פתרון? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים 2.1 למחשב משפחה...ככה שזה לא צריך להיות משהו מדהים אבל שיהיה נורמלי... אין לי ממש תקציב אבל שלא יהיה מופרע...אם זה יוצר בעיה שאין תקציב מוגדר אני יגדיר... שיהיה רק מפנדה כי משם אני יקנה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתלבט אם כדאי לקנות מקרן לסלון די גדול עם קיר גדול ויש לי כמה שאלות: 1. האם באמת שווה לקנות מקרן ולא פלזמה 50 אינצ'... 2. חשוב לי שהתמונה תהיה איכותית וגם יש בעיה של כניסת אור מהחלונות השאלה אם יש מקרן שמסוגל להציג תמונה גם אם יש אור ממקור אור חיצוני 3. אם עד כאן התשובות אומרות שכדאי ללכת על מקרן אז איזה מקרן אתם ממליצים לסלון שיושבים בו במרחק של כ 6 מטר מהקיר ויש קיר גדול וחשוב שאפשר אולי יהיה לחבר מחשב או פלייסטיישן וגם לראות סרטים טוב בבקשה תנסו לעזור אני יודע שזה די מסובך אבל אני ישמח לקבל ממכם תשובות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לנגן שלי D2+ אני רוצה אוזניות IN EAR טובות ואיכותיות אני מבלה דיי הרבה זמן בנסיעות בגלל הצבא התקציב הוא עד 50$ (בגלל המכס) מחו"ל תמליצו לי על אוזניות והכי חשוב שיהיו מקוריות אם יש לכם איזה מוכר שאתם מכירים באיביי או חנות אמינה אחרת יהיה מצוין... תודה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האוזניות של הדיסקמן שיש לי נקרעו :-X....אז אני צריך אוזניות חדשות... שיהיו נוחות ואיכות טובה. רק הבעיה היא התקציב הנמוך! יש איזה שהוא סיכוי שאוכל למצוא אוזניות נוחות ובאיכות שמיעה טובה בתקציב של 100 ש"ח? אם לא, אז כמה כסף אני צריך להוסיף בשביל לקנות משהו נורמלי? פשוט לא רוצה לקנות אוזניות שבעלות של נגן MP3!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש TVOUT מכרטיס GF MX 220 (בקרוב כנראה R9500) איך אפשר לשפר בצורה מקסימלית את איכות התמונה? אני לא בטוח איך להגדיר את הצבעים יש איזהו מדריך או דרך מיוחדת לדעת ? ואיפה אפשר לקנות כבל באמת אבל באמת איכותי של AV ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בגודל מלא עד 500 ש"ח, יש לי כבר אוזניות IN-EAR, אבל זה ממש לא כיף כל פעם לשים אותם בבית אז בקיצור, אני מחפש משהו נוח ושישמע טוב, לא אכפת לי מחו"ל כל עוד יש אתר ששולח לארץ במחירים סבירים. חשבתי על גרדו SR80, יש הצעה יותר טובה *ונוחה* בטווח המחירים? לא אכפת לי שיהיו פתוחות כמו חלק מהאוזניות של סנהייזר, העיקר שישמעו טוב. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כן כן , אני יודע כבר קראתי הרבה על אוזניות אבל אני מחפש מישהו שיש לו את הדגמים הנ"ל לחוות חוות דעת אמיתית ולא משוחדת אני מעוניין לקנות אוזניות למשחקים וכרגע אלה עלו כמתמודדות מעניינות - בטווח מחיר סביר פחות או יותר? אני מודע לנושאי הגימיק של 7.1 - אבל זה באמת מסקרן אותי יש לי כרגע כרטיס קול XFI - העניין שאין (כמעט) אוזניות אנלוגיות 5.1 טובות - Syberia V2 (SteelSeries) - Razer Megalodon - Logitech G35 - Senhaiser PC 333D (אלו נראות ממש מעניינות כי סנהייסר ידועה , מן הסתם , באוזניות באיכות גבוהה) - H7 - Roccat Kave (שמעתי אותן , ואין להם ממש בס אלא רטט) מחכה לתשובה והצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין בעיה לחרוג מהתקציב עד 50 ש״ח דרישות: 1. עמידות ממש חשוב! תמיד אני מגיע למצב ששומעים רק באוזניה אחת, אם זה הבעיה בחיבור של האוזניה עצמה או אם זה בחיבור pl. 2. חשוב לי מאוד איכות אודיו ברמה!! אני שומע טראנס! וחשוב לי לשמוע כל צליל וצליל, ובסססס נקיי!!! תודה!, שבוע טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם חיבורים של PL של גיטרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 11:45:04 [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 17:00:57 :jump:[br]פורסם בתאריך: 3.04.2010 בשעה 15:43:46 :jump:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,אז לאחר שהייתי עם siberia steelseries v2 ו- akg k518 החלטתי לשדרג לאוזניות שיתאימו יותר למוסיקה וסרטים. אני שומע הרוב r&b , האוס , מטאל (פחות) , ראפ ושירים יותר שקטים של להקות כמו coldpaly , kings of leon וכו' .. המליצו לי על shure srh750dj קראתי עליהם גם הרבה ביקורות טובות אך רציתי לדעת אם יש אוזניות אחרות שגם כדי לבדוק? עדיפות לאוזניות 'סגורות' אין צורך במיקרופון מובנה אך אם זה מגיע עם מיקרופון זה גם טוב תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר את הלפטופ למערכת קולנוע ביתית 5.1 אני רוצה לקנות כרטיס קול USB? מה כדאי לקנות, ואיך מחברים את זה למערכת עם איזה חוטים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-