אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מאוד חושק בטלוויזיה הזו בתור מסך מחשב. 1) האם אחווה Input lag במשחקים ? 2) הכרטיס מסך שלי יש יציאת DP (הHDMI מחובר לרסיבר שלא תומך ב-3D). האם ישנו ממיר DP ל-HDMI שיידע להעביר תכני 3D ו-HD לטלוויזיה ? אם כן, אודה לקישור למוצר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת הנ"ל נמכרת בבאג ובמשרדיה, והיא מעבירה אודיו ווידיאו למשל ממיר בחדר אחד לטלוויזיה בחדר אחר ללא חוטים, בתדר 2.4 ג'גה הרץ. קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= 1. האם מישהו התנסה במערכת זו, מה דעתכם על איכות השידור ? 2. יש לי ראוטר אלחוטי הפועל באותו תדר: האם המערכת תנתק הקישור לאינטרנט במחשב הנייד שלי ? 3. האם קיימות מערכות אחרות דומות בארץ המומלצות יותר ממנה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, אין לי דרישות ספציפיות (בגדול אני גם משחק במחשב וגם רואה סרטים / סדרות) ואני רוצה להוציא סכום של לא יותר מכמה מאות שקלים. אני יודע שפעם היו תמיד איזה סטנדרנט מומלץ של ATP3 וכו' והיום כבר אין אותם, אז רציתי לדעת מה כן מומלץ (אשמח לקבל המלצות גם ל 2.1 וגם ל 5.1 או כל מה שעולה על דעתכם).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול לאחר לא מעט מאמצים מתישים,באג הסכימו להחליף את ה H340 שלי ב X5l. אז כאמור אתמול קיבלתי את המכשיר,אך היום התוודעתי לכמה דברים שגרמו לי לרוץ לפה,להרשם ולפתוח דיון: ראשית,כשפתחתי את המכשיר לראשונה ראיתי שהבטריה מלאה,כך שלא ראיתי צורך להטעינה. מאז אתמול השתמשתי בו בערך כ10 שעות,ועכשיו קראתי בפורום הזה שחייבים להטעין את הטענה ראשונית כל מכשיר לפני השימוש בו. כרגע התחלתי להטעין את המכשיר וברצוני לדעת האם יכול להגרם נזק כלשהו עקב העובדה שלא הטענתי את המכשיר ברגע שהוא הגיע לידי? שנית,שמתי לב לבעיה מציקה,שההתרשמות שלי ממנה כרגע היא שהיא ספציפית למכשיר שלי,אני מאמין שחברים בפורום שמחזיקים באמתחתם את אותו המכשיר יאוששו את הטענה הזו. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים בג'ו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפלאפון, עד 200 ש"ח, אפשר גם מ eBay אין לי עם זה בעייה. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיו בסגנון פקק ולא כפתור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לצפייה בסרטים מהטלוויזיה, תקציב 200, אפשר לחרוג ל300. 1. צריך אחד שיוכל להתחבר לרשת האינטרנט שלי בעזרת WIFI. 2. יש בANDROID תמיכה בכונן תקליטורים? יש לי הרבה מאוד דיסקים ולכן אני רוצה לחבר אחד חיצוני כדי לצפות בסרטים. 3. ANDROID STICK עם שלט, או אם קיימת תמיכה בעכבר או מקלדת? 4. לפחות כמה חיבורי USB למצויין למעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אנחנו מחפשים לקנות טלוויזיה חדשה לסלון, אני לא ממש בקיע בנושא ולכן אני שואל כאן, מה שהכי חשוב לי זה קישוריות, שתיהיה הכי מתקדמת.. איכות תמונה טובה, 1080פ. לא ממש חשוב התלת מימד כי אני לא ממש מתלהב מזה כל עוד זה עם משקפיים. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי, כי אני נואש!!! :'( בטקס סיום של חטיבת הביניים (1999), נפתח הטקס בריקוד אתני מיוחד... וברקע הושמע קטע ששבה את ליבי. נזכרתי בזה סתם כך פתאום Out of the blue, ורצתי לחבר שלי לקחת את קסטת הוידאו של הטקס. חזרתי הביתה, חיברתי את הוידאו לכניסת ה LINE בכרטיס הקול והקלטתי 3:25 שניות מהקטע, האורך המלא קרוב לחמש דקות, אז קיצרתי חלק, גם בגלל חוסר בנפח לאחסון הקובץ. האיכות לא מרשימה כ"כ, אבל לדעתי זה מספיק למי שמכיר את הקטע ויוכל לתת לי את השם המלא... נדמה לי שהווקאלז הנשיים אומרים Let your love shine on או Let your love shine all over me... חפשתי בקאזה וסולסיק, ולא מצאתי :-\ בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי. *הקובץ מכווץ בפורמט .ace, כל Winzip,Winace,Winrar מהגירסאות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה 32 אינץ' (הגובה המקסימאלי שלה צריך להיות בסביבות ה50 ס"מ כי רק ככה זה נכנס). המרחק הוא כ2 מטר +-. הצפייה תהיה בעיקר בממיר של yes לא HD (אך ייתכן שזה ישתדרג בעתיד). חשוב שיהיה אפשר לראות סרטים מDOK. התקציב הוא בסביבות ה2000 אם אפשר להוריד-מצויין. מוכן גם לחרוג אם יש סיבה טובה. יש דרישה אם אפשרי לטלוויזיה שיהיה בה כבר smart tv ("אם כבר קונים שיהיה הכי מתקדם") אבל אם יש משהו מוצלח בלי smart tv לדרישות אשמח שתשתפו אותי. כרגע מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: Samsung UA32EH4500M וה Samsung UA32ES5600M. אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות פאלם שישמש עבורי גם כנגן מוסיקה MP3. אם יש למישהו ניסיון עם מכשירי כף יד אשמח מאוד אם יחווה את דעתו לגבי איכות המוסיקה במכשירים אלו (יתכן שכדאי לי לקנות פאלם פשוט יותר ולקנות בנפרד מכשיר יעודי למוסיקה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר איך לחבר את הרכיבים הבאים בצורה האופטימלית. מחשב עם לוח אם: X58-USB3 וכרטיס מסך: Redeon HD 5700 רסיבר: ONKYO TX-NR1008 מסך: SAMSUNG LED Smart TV דגם-UA40D5500 השאיפה היא לאפשר בנוסף לגלישה רגילה במחשב דרך המסך הראשי בסלון גם את האפשרות לסראונד בסרטי קולנוע ומשחקים. בנוסף לא ברור לי איך אפשר להעביר את תכני הוידאו של טלויזית הסמארט (ממיר עידן והאפליקציות של הטלויזיה) לרסיבר כך שיהיו משויכים לכניסה אחת יחד עם הקול. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה החלפנו את הממיר שלנו לממיר HD. הבעיה היא שיש לי גם סטרימר ולו יש HD גם. לטלוויזיה שלי יש כניסת HD אחת. מה עושים? ניסיתי לרכוש מפצל HD בהום סנטר. חיברתי את שני המכשירים, אולם גם כשכיביתי את הממיר לא הצלחתי לראות מהסטרימר כלום. למישהו יש פתרון ? אני יודעת שזו טלוויזיה יחסית ישנה (LG. בת 6... HD READY). היא תוחלף בקרוב.. אולם עד שתוחלף אני ממש רוצה למצוא פתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום. עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד. נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם: I-river IFP 799 Archos Gmini xs-200 I-audio G3 Creative muvo micro N200 I-river IFP -999 אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי סטרימר של wd tv live עדכנתי גירסה והמכשיר נדפק הוא נדלק ונכבה שאני עושה שיתוף דרך הרשת הביתית הוא מריץ רק קבצים של avi ולא של mkv רציתי לדעת איך אני מואיד גריסה בחזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס קול משובח אבל לשמיעה בסטריאו בלבד. עם EAX כמובן. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרשמתי מהאוזניות הבאות : http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/SpeedLink_Medusa_NX_51 עכשיו אשמח אם תוכלו למצוא לי את אותם אוזניות כאן: http://www.zap.co.il/ אשמח אם תתנו לי קישור עוד שאלה. האם האוזניות האלו מתאימות ל-PC?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע רמקולים למחשב של logitech z 640 שהם בפורמט של 5.1 אבל נראה לי שראיתי שמישהו כתב שרמקולים כאלה אינם מומלצים לשמיעת מוסיקה האם זה נכון? ואם כן אז איזה פורמט של רמקולים כן מתאים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לי רמקולים 2.1 כלומר שני רמקולים ו-sub קטנים ונחמדים, ואני רוצה לחבר אותם למחשב. בעיקרון אפשר להגדיר בתוכנת שליטה על הקול שהגיעה יחד עם ה-Motherboard רק 2-4-6-8ch ולא 2.1 ... ניסיתי בהתחלה לחבר תחת הגדרה של 2ch כאשר היציאה לשני הרמקולים הייתה דרך ה-sub (יש לו יציאת out) - שמעו בסדר. אחרי זה ניסיתי תחת ההגדרה של 6ch (שרק בה היציאה של ה-sub עובדת) לחבר את ה-sub ליציאה אחת ואת הרמקולים ליציאה אחרת - שמעו לא משהו. השאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את זה כך שזה יהיה באמת 2.1 ולא כמו הקונפיגורציה הראשונה ... ? עדיאל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-