עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oreng0070,

יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gforce,

שלום , בשעה טובה קניתי את הרמקולים creative inspire 5300 התקנתי אותם וחיברתי ל sound blaster live 5.1 שמתי dvd של הפעה חיה ואין לי שום מושג למה אני לא שומע מרמקול הסנטר איזה הגדרות אני צריך לשים ב control panel ואיזה הגדרות ב power dvd שלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. M-Audio Revolutions 5.1 זה כרטיס שיש לי עכשיו עכשיו באיזה הגדרות הכי כדאי להשתמש ? למה אין לי מוסג הרבה באנגלית ואני לא מבין בכול התוכנות האלו של המוזיקה בתוכנה ראיתי אפשרויות כמו STEREO ב STEREO W/INTEGRAED (זה יענו עם סאבופר נכון ? ) עכשיו יש שם כול מיני אפשרויות כמו NONE (יענו לא לבחור בכלום ) SENSAURA SRS TRUSUSURROUND עכשיו ניראה לי שאפשרות SRS TRUSUSURROUND הכי טובה ? עכשיו יש לי שם אפשרות כמו CINEMA /MUSIC/MONO ויש לי אפשרות לסמן גם SRS DIALOD CLARITY וגם SRS TRUBASS תסבירו לי בבקשה מה זה כול אפשרות פה ? למה אין לי מוסג הרבה בנאגלית ? ואיזה אפשרות הכי טובה לשירים ? סרטים ? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. Started by omri_ro,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by Danix60,

שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TomB,

יש לי לוח gigabyte-8irxp (ישן יחסית) ועליו כרטיס קול מובנה ct5880 של קריאטיב. למחשב מאחור יש שלוש יציאות - line out, line in, mic. עקרונית כשמגדירים בדרייבר 5.1 אז : lineout = front L/R linein = Rear L/R mic = SUB + Center. יש לי מערכת רמקולים זולה מאד עם כניסות מקבילות להנ"ל אבל, כמובן שלחבר את זה לא כזה קל - אם אני מגדיר 4.1 העסק עובד סבבה. אם אני מגדיר 5.1 כל הסאונד שהולך לסנטר נעלם (בדקתי - הסנטר בטוח עובד, וכשאני מחבר את הכבלים שאמורים להגיע אל הסנטר/סאב לרמקולים אחרים שומעים משם קול) ניסיתי כל הגדרה אפשרית וכל סידור כבלים אפשרי - לא עובד. מישהו נתקל בבעיה כזו או בעיה דומה? כבר שאלתי כאן אבל אף אחד לא נתקל בבעיה כזו

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zapa,

שלום לכולם, התקנתי את כרטיס הטלוויזיה PVR 150 (הנפוץ) על התקנה נקיה של VISTA ULTIMATE ויש לי כמה שאלות: 1. כשאני רואה TV דרך ה MEDIA CENTER, התמונה נצפת עם כתמים המופיעים בעיקר בתזוזה, אבל דרך התוכנה המצורפת TV2000 האיכות יותר טובה, איך אני מגדיר שתהייה אותה איכות דרך ה MC ? 2. כשאני מעדכן את ה EPG דרך ה MC לכבלים, חסרים מספר ערוצים (כמו ביפ) וישנם ערוצים שלא מזהה בהם את התוכניות, אם זה קשור, שאר רכיבי המערכת : Q6600 2GB 800 MHZ G33-DS3R GA2600T256H תודה רבה ושנה אזרחית טובה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. זהו, הזמנתי סוף סוף נגן. קריאטיב ZVM, בגירסתו הצנועה יותר - 30GB. עכשיו אני מתכוון לקודד את אוסף המוזיקה שלי (ששמור כולו ב-FLAC) ל-MP3, ומחפש הגדרת קידוד שתתן פשרה טובה בין איכות סאונד לבין גודל קובץ. אני לא מעוניין לקודד את הקבצים עבור השוואות ABX בין קידוד אחד לאחר (עיסוק שנתפס בעיני כ-Pixel Peeping של עולם האודיו ). אני כן מעוניין לקודד אותם כך שניתן יהיה להנות מהמוזיקה, מבלי שהקידוד יפריע. השאלה היא באיזו הגדרה כדאי להשתמש. בעבר השתמשתי בד"כ alt-preset-standard והייתי מרוצה מהתוצאות. האם זאת פשרה טובה, או שאפשר לרדת להגדרה נמוכה יותר ועדיין לצפות לאיכות שקרובה ל-CD? אני משתמש בד"כ באוזניות סנהייזר PX100, ולפעמים בקוס KSC75. תודה!

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by galr52,

שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by malikl,

שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by johnwoo,

היי, ברשותי מגבר YAMAHA מדגם HTR-6030. קניתי כבל TOSLINK על מנת לשמוע סרטים באיכות טובה. אני מעוניין שבעת השמעת קבצי סרטים יהיה שימוש בסראונד ואילו בעת השמעת קבצי מוזיקה יהיה שימוש רק בסטריאו. 1) מה אני צריך להגדיר בווינדוס 7? 2) מה אני צריך להגדיר בתוכנת REALTEK HD AUDIO MANAGER? יש אולי מדריך מפורט? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by gmpc,

שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ORBIT,

מסך טלביזיה LCD גדול ורחב של סנסוי. איך ניתן להגדיר את תצוגת המסך שהתמונה תיראה נורמלי ולא מתוחה לצדדים? זה כך גם בשידורי הכבלים וגם דרך המחשב (מחובר למחשב). ניסיתי לשנות בהגדרות ולא הצלחתי, מלבד הגדרה אחת ויחידה בה המסך מצטמצם לכדי שליש ואז ניתן לראות את היחס הנכון. מה שקורה הוא שהתמונה נמתחת לצדדים, לדוגמא, מכונית נראית כאילו עלה עליה מכבש. מה הסיבה ואיך ניתן לתקן זאת, אם אפשר כמה שיותר בפירוט.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  16. באמזון הם נמכרות בערך ב50$. http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX-300-Ear-Canal-Earphone-CX300-Silver_W0QQitemZ200004305935QQihZ010QQcategoryZ3274QQrdZ1QQcmdZViewItem והוא שולח את זה לישראל. בד"כ הייתי ישר מסווג את זה תחת - זיופים. אבל הביקרות שלו מאד חיוביות. אם זה זיוף, אני יכול להפעיל את הביטוח של PAYPAL?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by HairyAss,

soundmagic pl50 ב195 שקל בארץ?! הגיוני? או מזוייף? http://www.pixi.co.il/product.asp?productid=26

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by -ohad-,

http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H103&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מה אתם אומרים על המחיר? לי זה נראה נורמאלי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כל הזמן חוזרות ועולות פה בפורום שאלות בסגנון איזה נגן הכי משתלם (אם זה הארדיסק או פלאש) ועל מה ממליצים חברי הפורום וכו' אז דבר ראשון כדאי לציין שהרבה אנשים שממליצים או מלעיזים פה בכלל לא מחזיקים נגן כזה או אחר ומדברים לפי מה שהם קראו ובכל אופן השאלה הנשאלת היא כזו איזו תוספת מחיר (הגיונית) הייתם מוכנים לשלם על מנת לקנות נגן בארץ לא בחו"ל ובתמורה להרוויח אחריות ולהפסיד את הכאב ראש שבמשלוחים ועניינים כאלה ואחרים לארץ (יש לציין שאם מחיר של נגן בחו"ל רשום כ230 דולר אז גם אם קונים לכם אותו בחו"ל תמיד יש מיסים נוספים) (ובמידה ואתם שולחים את הנגן לארץ יש לקחת בחשבון את התוספת של בערך 60 דולר משלוח+מיסים ויעידו על כך אנשים שכבר שלחו ארצה)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מתנצל אם הדבר עובר על חוקי הפורום, אך אין זה אתר מתחרה, הוא בכלל לא קשור לחומרה, כך שאני מתנצל מראש אם תהיה זו בעיה . בזמן האחרון , שמנו לב כי יש מחסור בידע בנושא הגאדג'טים בארץ . שמנו לב כי יש אנשים שלא מודעיםבכלל לדבר אשר נקרא PDA, והנגן היחידי שהם מכירים זה Ipod. ולכן , החלטנוכי ברצוננו לשנות זאת , החלטנו לפתוח אתר בו תעלנה יום ביומו ידיעות בנושאותביא לכם את עולם הגאדג'טים אליכם הביתה . למרותשאתרי חומרה רבים מנסים להשלים את החסר ומשתדלים לכתוב כמה שיותר ידיעותבנושא, עדיין יש הרגשה שחסרה בארץ קהילת גאדג'טים . האתר, קם עם הצבת מטרה- לגרום לקהילת הגאדג'טים בארץ לגדול . יש לציין, אין אנו מתיימריםלהתחרות עם אתרי חומרה גדולים אחרים בארץ, וזאת משום שאנו לא מתמקדיםבעולם הח…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cupid Me,

היום ראיתי בנועה שהגיעו ה-XFI גיימר החדשים למי שהתעניין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by gil_k,

היום בדקתי את תיבת הדואר מבין כל עלוני הפרסום אני רואה את הפתק מהדואר שהאוזניות הגיעו, והדבר שהפתיע אותי היה שהפתק היה בתיבת הדואר הוא מה 10.3 והיום ה 17 לחודש משלוח מהיר ביותר של alessandro למעשה כתוב על הקופסה שהם שלחו לי את האוזניות באותו היום שהזמנתי אות, משלוח מהיר . עכשיו לאוזניות, ממה שיצא לי לשמוע אותם הם נשמעות מעולה ;D אני לא ממש אודיאפיל ואני לא ממש יכול לעשות עליהם חוות דעת מקצועית (האוזניות שיש לי זה KSC-75 וסוני IEM לא מוצלחות), אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שהן אוזניות נהדרות אני לא מרגיש שחסר בס, פירוט טוב, רק אין במה ממש רחבה אבל זה לא מפריע. ובקשר לנוחות, אני שם אותם כבר חצי שעה על הראש והם דיי נוחות. גיל.

25. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.