עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SuperStyle,

????

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם אני מתכנן קנייה של רמקולים בקרוב מעוד אבל כרגע אני לא בטוח מה לקנות. הרמקולים האלה ישמשו אותי בהרבה מאוד סרטים אז מה שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד שיהיה צליל נקי ושישמעו את האפקטים כמו שצריך, שהרמקול יתמוך בכמה שיותר אפקטים ושיהיה עם יציאה דיגיטלית, אני מוכן להתפשר על עוצמה בשביל לקבל איכות או כול אחד מהדברים שהסכרתי. הרמקולים שחשבתי עליהם הם הada 880 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים מCarter הגבר, והatp5 שניהם 4.1 ששמעתי שהם מצויינים אני נוטה יותר לכיוון ה880 בגלל הגודל והקלות בתלייה של הרמקולים האלה (יש לי חדר קטן) עם יש למישהו כאן המלצות אחרות או נסיון עם אחד מהדגמים בבקשה להגיב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום פורום אודיו, כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום. עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד. נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם: I-river IFP 799 Archos Gmini xs-200 I-audio G3 Creative muvo micro N200 I-river IFP -999 אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מה…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by zivf2,

שלום :] עוד 13 יום יש לי יומולדת D: ולאחרונה שמתי את עיני על Iriver H320, יש לילד מהשכבה שלי אותו והיום הוא הביא אותו וראינו פורנו =] בקיצור נכנסתי לזאפ ע"מ להשוות מחירים וראיתי שהמקום הכי זול זה KSP :] שווה לקנות מהם? אחריות טובה? וקראתי בביקורות של הגולשים (בזאפ), ביקורת אחת שמישהו שם כתב את זה: "*חשוב לציין שזה משנה איזה גרסא אתם קונים ,כל אחת מגיעה עם באנדל שונה ועם פיצ'ר אחד שונה אירופאית - עם שלט ו USB 2GO אמריקאית - בלי שלט ו USB 2GO אבל עם אפשרות להעתקת שירים מוגנים לנגן "זה נכון? איזה גרסה מוכרת KSP ושאר החנויות שזאפ מציג? והאם יש כאן מישהו שיש לו את הנגן? זה אמור להעסיק אותי כי אני נוסע די הרבה בין חיפה לירושלים ובדרך אפשר לראות סאות'פארק או משהו (וכמובן לשמו…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים הכתובה מעלה. מישהו טען באזני כי צריך כרטיס קול טוב לשימוש בהם. למשל אי אפשר להשתמש איתם כאשר ברשותך Vibra 128 פשוט... האם זה נכון או לא? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by lover323,

שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Asafalfa,

היי למי ששמע את שני הסוגים האלה האם יש באמת הבדל בעוצמה ? אין ספק שאיפד כאן עשו משהו מטורף אם באמת הוא מוציא 30 אבל עדיין האם 20 MW מספיק טוב:\? בנוסף נראה לכם שזה באמת 30 :\ הוא ,שזה שוב יציאה של החברה כמו כל חברה שאומרת סתם נתונים שלא ממש נכונים (בולט בדרך כלל במערכות שמע של רכב וקלנוע ביתי )...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TYCOONMAN,

שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TectoR,

היי, פתחתי קודם אשכול על אוזניות ב-100 דולר, אבל יש זמן עד שאוכל לקבל את האוזניות מארה"ב. אז בינתיים רציתי לקנות את ה Sennheiser CX300II. ראיתי בזאפ שיש ב-130 בE-BUY וב DIRECT-LINE, ובכל חנות אחרת עולה לפחות 220. קראתי שיש גם הרבה זיופים לדגם הזה. למישהו יש מידע אם המחיר הזול יכול להיות מזויף או משהו כזה? תודה! (אשמח להמלצות לאוזניות עד 150 שקל בארץ, אם יש לכם איזה משהו שאתם מכירים)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by LittleNicky,

אהלן, אני רוצה לקנות בימים הקרובים אוזניות למחשב הנייד ולגלקסי 2, חשוב לי שיהיו all-rounder כאלה כי אני רוצה להשתמש בהן גם למוזיקה, סרטים\סדרות ומשחקים. מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך (כמו אורך של סרט לדוגמה), שיהיה סאונד איכותי וברור ואם יש אפשרות שיהיו מתקפלות כדי שיהיה יותר קל להסתובב איתן. בינתיים המליצו לי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9480 איך הן לפי דעתכם? יכולות להתאים לי? אם לא אז בבקשה להציע לי משהו אחר, תודה רבה!

14. הי, לאחרונה הרכבתי את הרמקולים של ה- Z5500 שלי על הקיר, ולכן אני צריך להחליף את החוטים שלהם מצבע שחור לצבע לבן, ולהדק לקיר. קניתי כבר כבל (מסתבר שלא מספיק) ולפני שאני קונה עוד אני רוצה לוודא שהוא באמת מתאים לרמקולים. האורך המקסימלי של כל כבל הוא 15 מטר. הכבל שקניתי קצת עבה יותר מהמקורי- המקורי הוא 18 Gauge ומה שקניתי לפי מה שאני מבין הוא בסביבות ה-15 (קניתי בעובי של 1.5 מילימטר) 1. האם העובי הזה אמור להיות מספיק טוב לרמקולים? חיברתי אותו כבר לאחד מהם והוא נשמע בסדר גמור.(הבנתי שככל שהכבל עבה יותר כך יותר טוב) 2. כשאני חותך את הציפוי של הכבל כדי לחשוף את הנחושת ולחבר מאחור, כמה מהחוטים של הנחושת נקרעים (2-3). האם זו בעיה? אם כן איך כדאי לחתוך את הציפוי מבלי לפגוע בחוטים הפ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ברשותי Logitech X-240, שעושים עבודה די טובה. אני מעוניין להחליף אותם באחד מהדגמים שבכותרת, התקציב הוא כמה שיותר נמוך, אך יכול להמתח עד 600ש"ח (של ה- X16, אם הם באמת שווים את זה). שימושים עיקריים הם מוזיקה (דגש על באס עמוק בשרני ונקי, לכן 2.1), קצת TV וקצת משחקים. כל סוגי המוזיקה, עם דגש על Vocal Trance (למי שמכיר, ערוץ Vocal Trance@DI). על ה- Z523 קראתי ביקורות וזה נראה "אולי להתפשר, וללכת על בטוח", קראתי את הביקורות באתר על ה- X13, אבל מעבר לביקורת הזו לא מצאתי שום ביקורות נוספות על ה- X13/X16. אשמח אם מישהו יכול לשתף מהידע שלו/ניסיונו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by benr,

לאחרונה רכשתי מסך חדש של פיליפס 5604H. מבלי להתכוון ראיתי שבמחשב הנייד שיש לנו בדירה יש יציאת HDMI אז החלטתי לראות איך קצת HD אמיתי. בקיצור הבעיה שלי היא כזאת, שהתמונה מהמחשב היא סטטית (תמונות, אינטרנט, דסקטופ...) רואים מעולה. הבעיה היא שמנגנים סרטי HD (גם 720 וגם 1080), על המסך של המחשב אין שום בעיה, על מסך הLCD מופיע קו מרצד על המסך כל כמה שניות. בדקתי בשני חיבורים שונים בטלויזיה ושני כבלים שונים והבעיה המשיכה. עוד קצת פרטים: מדובר בLG E310, מעבד: T3200, כרטיס מסך: GeForce 8200MG. למחשב יש 3GB RAM זיכרון. לגבי סוגי הכבלים- יש לי שניים, אחד איכותי (לדעתי לפחות ,HD-303 Lexus) השני סתם בררה. אבל בכל מקרה הבעיה זהה בשניהם. הדרייברים עודכנו השבוע ולא עזר. לא ברור לי למה על …

17. שלום, כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם. מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום. התקציב הוא עד 700₪. הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי. חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]הי כותרת רוצה לראות סרטים במדיה בחדר שינה עם קודי לא יקר תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

19. אני משחק ב-PC + PS4.. ורוצה שהאוזניות יתחברו גם ל-PC.. האם יש לכם על משהו טוב בתקציב הזה? או שהתקציב חלש עבור משהו איכותי וטוב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Avivo,

שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by THE FOX,

נתקלתי בכמה סוגי מגברים: The M³ Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/mmm The Cavalli-Kan Kumisa III Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/ck2 PPA v2 Headphone Amplifier http://elvencraft.com/ppav2 מה מומלץ מבינהם? והאם ניתן לקנות מוצר מוכן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קניתי PVR 150 ואני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה יש לי כרטיס מסך על הלוח שאין לו יציאה S VIDEIO אז רציתי להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הנ"ל וזה לא עובד איך אני גורם לזה לעבוד?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי רמקולים של Creative 390SBS. המגעים שלי נורא עדינים כל נגיעה משפיע יש דרך כלשהי לטפל בזה? ואיך אוכל לשמור על הרמקולים? מבחינת אורך חיים וכמובן איכות מתמדת ודברים כאלה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by spz12,

אז ככה. יש לי בחדר ATP3. בגלל שאני חובב די רציני של מוסיקה חשבתי להתקדם צעד אחד קדימה. האמת שאין הרבה בחירות בתקציב שלי (1000 שקל). אבל כן מצאתי 3 אופציות שלפי מה שקראתי, הן יכולות להיות בחירות נכונות. - אני רוצה לקנות חדשים בשביל איכות הסאונד ולא בשביל עיצוב או משהו כזה - חשוב להזכיר שהשימוש שלי ברמקולים הם למחשב ולפלייסטיישן 2. עד עכשיו הסתדרתי עם כבלים ומפצלים אז אין לי בעיה. אז האופציות הן כאלה: 1. 4121 Altec Lansing - הבנתי שאין כזה שיפור בסאונד, אבל עדיין אופציה. 2. SoundSticks 2.1 Harman-Kardon - לפי הביקורת של CNET והאנשים שהגיבו שם מדובר ברמקולים עם איכות סאונד גבוהה. 3. רמקול למחשב Z2300 Logitech - הרמקולים הכי יקרים בין ה3, אבל אם האיכות בהתאם אין סי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by cleric,

* לא ידעתי איך להגדיר כרטיס קול שהוא לא on-board, אני מניח שאתם מבינים את הכוונה מכיוון שאני מבלה את רוב הזמן שאני על המחשב בהקשבה למוזיקה, ומכיוון שהאוזניות הזולות שלי כבר מתחילות להידפק, החלטתי להשקיע קצת, והמחשבה המקורית הייתה לקנות אוזניות sennheiser 555 וכרטיס קול AUDIGY 2 ZS , עכשיו הזמנתי את האוזניות (אמורות להגיע ביום שני) ולפני שאני מזמין את הכרטיס אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות, אולי אני בכלל לא צריך את הכרטיס קול? האם ההבדל בין כרטיס הקול המובנה שיש לי עכשיו לבין האודיג'י יהיה כזה גדול? האם הכרטיס המובנה לא ינצל את האוזניות כמו שצריך? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים