עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by the crazy boy,

אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by omri_ro,

היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית. הדרישות שלי: בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ). נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן. מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL). תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by KroydKrenson,

שלום, אני מחפש אוזניית IN EAR או ON EAR בתקציב נמוך יחסית, עד 200 שקל בערך. נתקלתי ב CM Storm Pitch, שהיא עומדת בתקציב אבל אני לא רואה הרבה ביקורות עליה ברשת. בגדול אני מנסה להמנע מאוזניות של חברות גיימינג, אבל יש לי ניסיון מוצלח עם CM, ומהקצת שכן ראיתי באינטרנט הביקורות לא רעות. מישהו מכיר\שמע משהו עליהן? http://www.cmstorm.com/en/products/audio/Pitch/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by FatherBoard,

המחשב שלי מחובר לרמקולים 6.1 דרך מערכת. הבעיה היא, שכשאני שומע שירים, אז כאילו אין איזון בין הערוצי שמע - לדוגמא, אם יש שירה ותופים, אז את התופים שומעים אבל את השירה בקושי. השירה כאילו נבלעת בתוך התופים. זה קורה גם כשיש למשל 2 כלים שונים, שבד"כ אמורים לשמוע אותם באופן זהה - אז אחר שומעים יותר ואת השני פחות. בדקתי כמה שירים שהייתה בהם בעיה עם אוזניות, ושמעתי מצויין, כך שהבעיה היא לא בשירים עצמם אלא איפשהו בתקשורת\הגדרות בין המחשב לרמקולים. כשהורדתי אוזנייה אחת, ושמעתי רק עם אוזנייה אחת, שמעתי דומה לאיך ששומעים ברמקולים: חלק כן, חלק לא. ניסיתי לבדוק חיבורים והם היו בסדר. ניסיתי להחליף חיבורים בכל זאת וזה לא עזר. יש לציין שהבעיה היא רק כשזה מחובר למחשב - כששומעים במערכת DVD…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חבר'ה, יש לי שלושה מסכים שאני מלתבט! אני מדבר על מסכים לחדר שינה שהם 32" ואחד למטה לסלון שהוא 55". אבל עיקר האשכול הוא למסך חדר שינה 32". *****גם אם יש לכם משהו אחר להציע ואתם חושבים שהוא יותר טוב בטווח המחירים שרשמתי אשמח לקבל חוות דעת על עוד!***** ***כולם הם 100MHZ לא צריך יותר מזה!*** ***ובטוח שאני לא צריך SMART TV וזה אין צורך!*** ***דרך אגב אני גם רוצה שתהיינה כניסת HDMI אפילו 2 וגם USB למסך ושרמקולים יהיו מהמסך.*** 1.זה ה[מסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822242 - המסך הוא של סמסונג 32" FHD והרזולוציה שלו היא 1920X1080. זה עולה 1.8K 2.המסך השני הוא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820949 - המסך הזה הוא של LG גם…

7. Started by sharpsharp,

יש לי מערכת HTZ 180 שמאחורה יש לי חיבור RCA (אדום ולבן) שהוא מקבל קלט - כלומר אני מחבר את יציאת השמע מהמחשב למערכת ב RCA ושומע במערכת את המוזיקה שיוצאת מהמחשב. זה עם חיבור RCA ל 3.5 אותו דבר אני יכול לחבר את הטלויזיה למערכת RCA ל RCA וככה לשמוע את מה האודיו שיוצא מהטלויזיה במערכת. העניין הוא שאני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הטלויזה בו זמנית למערכת כדי לשמוע את שניהם, הבעיה שיש לי כניסה של RCA (של קלט המערכת) אחת בלבד. האם ישנו מפצל כך שבמערכת כביכול יהיו שתי כניסות של קלט לשמע.??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Sa,

שלומות לכם, אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות..... [אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי] אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חברה, אני מעוניין לחבר את מחשב המשחקים לי לטלויזיה על מנת להנות מקצת משחקי מכות בדרך הישנה והטובה. יחד עם זה המחשב נמצא בחדר השני :\ האופציות שלי הן משדר HD(יקר באופן מחריד) או כבל ארוך. האם תהיה ירידה באיכות התמונה עקב אורך הכבל?(בסביבות ה4-5 מטרים אני חושב). תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך זה יכול להיות?, ל ZEN VISION יש מסך גדול יותר ורמקול. אולי הסאונד ב ZVM טוב יותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם אפשר להסביר לי מה זה תחום תדר, נצילות , התנדגדות ...... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים איכותיים (רצוי 2.0 \ 2.1) שניתן לשים באמבטיה. לא חובה בתוך האמבטיה עצמה - יש לי גם שולחן ליד. הדרישה היא לא בהכרח שיהיו עמידים למים, אלא שלכל הפחות יעמדו בתנאי הלחות שמסביב. אשמח להמלצות. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האוזניות של הדיסקמן שיש לי נקרעו :-X....אז אני צריך אוזניות חדשות... שיהיו נוחות ואיכות טובה. רק הבעיה היא התקציב הנמוך! יש איזה שהוא סיכוי שאוכל למצוא אוזניות נוחות ובאיכות שמיעה טובה בתקציב של 100 ש"ח? אם לא, אז כמה כסף אני צריך להוסיף בשביל לקנות משהו נורמלי? פשוט לא רוצה לקנות אוזניות שבעלות של נגן MP3!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה.. דבר ראשון נתחיל עם החדר שלי - בחדר יש לי 2 רמקולים ישנים מאוד אבל טובים מאוד כל אחד לפחות חצי מטר גובה והם מחוברים (אני חושב) למגבר של SONY גם כמובן ישן מאוד שמחובר לפטיפון שלי... מכיוון שדי הפסקתי לשמוע בו ומכיוון שאין למגבר הזה אפשרות לדיסקים או חיבור MP3 הם סתם עומדים כקישוט ואני לא ממש מנצל אותם.. רציתי לדעת האם אפשרי לקנות איזה מערכת ללא רמקולים שאני יוכל לחבר אליה את הרמקולים שלי (חשוב לציין הרמקולים מתחברים כ2 חוטי חשמל כאלה לא עם חיבור סטנדרטי) שתתמוך בדיסקים MP3 והכל ולא תהיה יקרה במיוחד רק משהו חמוד לחדר... אין לי ממש תקציב מוגדר היתי מעדיף שלא יעבור ת400... ובנוסף לכך אני מחפש מערכת למחשב תקציב 500-600 שימושים - מוזיקה בעיקר וקצת סרטים חשוב באסים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש אוזניות למוזיקה לא יקרות ואיכותיות.. כרגע אין לי שום אוזניות ואני צריך אוזניות טובות תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לחבר יש את מצלמת הוידאו הזו והוא לא מצליח להוריד את הוידאו שצולם עליה למחשב עם מערכת XP. לפי המנואל ניתן להוריד רק תמונות אבל לא נראה הגיוני שזו האופציה היחידה. האם למישהו יש את מצלמת הוידאו הזו או דומה לה והצליח להעביר קבצים? האם צריך אולי להשתמש ב-FIREWIRE או שגם אופציית ה-USB יכולה לעבוד? מה שקורה הוא שעם הדלקת המצלמה כאשר היא מחוברת ב-USB מתקבל REMOVABLE DISK באקספלורר אבל כשלוחצים עליו מתקבלת הודעת "Please insert a disk into drive..." וזהו זה. תודה מראש על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by overload,

איפה אני בודק איזה כרטיס קול יש לי על הלוח אם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rotemlp,

היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים העננקיים האלו !! עכשיו הערכתי את הרמקולים האחורים עם שני כבלים של RCA דרך אגב קניתי משהו איכותי ויצא לי ממש זול מי שרוצה פרטים שידבר איתי!! נחוזר לשאלה מהרמקול הקדמי יוצאת רצועה של שלושה כבלים בשלושה צבעים למי שמכיר!! הכבל המפוצל ל-3 מרחוק מהמחשב שלי . איך אני מעריך אותו שיגיע לי לכרטיס קול?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by So@tr43,

מישהו מכיר 8) או קנה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נכנסתי לאתר של iRiver http://www.iriveramerica.com/support/hd/h300.aspx וכפי שאתם יכולים לראות כתוב שם אבל ראיתי שבאתר הזה בחלק של ההורדות יש כבר עדכון בעברית של גרסה 1.27v המבוססת על הגירסה 1.27v הרשמית. רציתי לדעת מאיפה מגיעות הגירסאות הרשמיות אם באתר של iRiver עדיין אין שום עדכון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

ברשותי הטלויזיה הנ"ל, שמגיעה עם כניסת USB. כמו כן, ברשותי כמה הרדיסקים של 2.5 בהם אני משתמש לפעמים לצפייה בתוכן דרך ה טלויזיה. לאחרונה התחדשתי בכונן חיצוני 3.5", שמחובר לקייס חיצוני של Rosewill. בעת חיבור ה 3.5", הטלויזיה מודיעה שאינה יכולה לקרוא אותו ושאירעה שגיאה. הכונן בנפח 1TB, ומבדיקה במדריך הטלויזיה היא תומכת עד גדלים כאלה. הוא בעל מחיצה בודדת, פורמט NTFS. וידאתי שרק הכבל USB מחובר לקייס ולא הכבל SATA (יוצר בעיות כששני הכבלים מחוברים בו זמנית). האם מישהו נתקל בתופעה דומה? מכיר פתרון? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.