אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שיחליפו את הרמקולים הישנים שלי שכבר לא עובדים טוב. הדרישות : שיהיו רמקולים איכותיים יחסית ושיהיה אפשר לחבר אוזניות בקלות למערכת. רציתי לקנות את ה-ATP3 אבל אני מבין שאין יציאה לאוזניות עליו. (אני לא רוצה להוציא יותר מ-450 שקלים). האם יש בטווח מחיר הזה רמקולים עם יציאת אוזניות. ראיתי שבלוח אם שלי (p4p800) יש חיבורים ליציאה קידמית של אודיו, אבל למארז אין את המחבר הזה, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחבר כזה, ככה שיהיה אפשר לחבר אוזניות מקדימה? מבחינתי גם קופסת פיצול עם מפסק זו אופציה, האם יש כזה דבר? וכמה יעלה לקנות דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית. הדרישות שלי: בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ). נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן. מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL). תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר איך לחבר את הרכיבים הבאים בצורה האופטימלית. מחשב עם לוח אם: X58-USB3 וכרטיס מסך: Redeon HD 5700 רסיבר: ONKYO TX-NR1008 מסך: SAMSUNG LED Smart TV דגם-UA40D5500 השאיפה היא לאפשר בנוסף לגלישה רגילה במחשב דרך המסך הראשי בסלון גם את האפשרות לסראונד בסרטי קולנוע ומשחקים. בנוסף לא ברור לי איך אפשר להעביר את תכני הוידאו של טלויזית הסמארט (ממיר עידן והאפליקציות של הטלויזיה) לרסיבר כך שיהיו משויכים לכניסה אחת יחד עם הקול. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שלושה מסכים שאני מלתבט! אני מדבר על מסכים לחדר שינה שהם 32" ואחד למטה לסלון שהוא 55". אבל עיקר האשכול הוא למסך חדר שינה 32". *****גם אם יש לכם משהו אחר להציע ואתם חושבים שהוא יותר טוב בטווח המחירים שרשמתי אשמח לקבל חוות דעת על עוד!***** ***כולם הם 100MHZ לא צריך יותר מזה!*** ***ובטוח שאני לא צריך SMART TV וזה אין צורך!*** ***דרך אגב אני גם רוצה שתהיינה כניסת HDMI אפילו 2 וגם USB למסך ושרמקולים יהיו מהמסך.*** 1.זה ה[מסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822242 - המסך הוא של סמסונג 32" FHD והרזולוציה שלו היא 1920X1080. זה עולה 1.8K 2.המסך השני הוא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820949 - המסך הזה הוא של LG גם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , מעוניין להביא רמקולים מניו יורק בתקציב של 350 דולר . יחוברו למחשב ולנגן mp3 לצורך ניגון קבצי FLAC. חשבתי על audioengine 5 האם יש אלטרנטיבות עדיפות בתקציב הנ"ל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע אם יש בדיוטי פרי אוזניות בטווח המחירים הזה שמשתלם לקנות? ז"א אוזניות מדגם מומלץ (בטווח המחיר שלו), שיותר זולות בדיוטי פרי מאשר בחנויות רגילות בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קצת זמן פנוי ולכן בחרתי לכתוב פה בפורום, משהו שמצריך הרבה מאמץ בשבילי מפאת הקושי להתנסח. אל תיהיו קשים איתי, זאת פיסת הטקסט הראשונה וכנראה האחרונה שאני יכתוב בסדר גודל כזה. המטרה שלי היא נטו להעשיר את הידע של המשתמשים בפורום כהכרת תודה על השנים הרבות שבהם הם העשירו את שלי. בחרתי תחום שהוא שנוי במחלוקת בכדי להראות את הצדדים השונים בעניין ואולי לעורר פה דיון, שזה תמיד דבר טוב. נניח שהייתם מגישים כוס יין או משקה קל לחבר ומבקשים ממנו לטעום ולחוות דעה על המשקה. תשובה סבירה תיהיה "טעים", "מגעיל", "לא משהו". ואם החבר היה עונה: "אני לא יכול להגיד לך אם המשקה טעים או לא מבלי לדעת קודם מי ייצר אותו, מה הוא מכיל, וכמה הוא עולה." כנראה שהייתם נשארים חסרי מילים. בתחום האוד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של רוקפורד ועד שאני יוציא רשיון (שנה וחצי) אני רוצה לחבר אותו למחשב.. אין לי בכרטיס קול כניסה של סאב זה כרטיס קול מובנה. מהסאב יוצא כבל + - איך אפשר לחבר? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בכרטיס קול החדש או יציאת סטריאו או יציאה דיגיטלית מהכרטיס המובנה 6 ערוצים על הלוח. עכשיו יש לי מלא רמקולים שמתחברים בבננות RCA. האם יש איזשהי שיטה, מתאם או משהו שבעזרתו אני יוכל לחבר את היציאה הדיגיטלי לרמקולים עם הבננות? :-\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים איכותיים (רצוי 2.0 \ 2.1) שניתן לשים באמבטיה. לא חובה בתוך האמבטיה עצמה - יש לי גם שולחן ליד. הדרישה היא לא בהכרח שיהיו עמידים למים, אלא שלכל הפחות יעמדו בתנאי הלחות שמסביב. אשמח להמלצות. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי למי ששמע את שני הסוגים האלה האם יש באמת הבדל בעוצמה ? אין ספק שאיפד כאן עשו משהו מטורף אם באמת הוא מוציא 30 אבל עדיין האם 20 MW מספיק טוב:\? בנוסף נראה לכם שזה באמת 30 :\ הוא ,שזה שוב יציאה של החברה כמו כל חברה שאומרת סתם נתונים שלא ממש נכונים (בולט בדרך כלל במערכות שמע של רכב וקלנוע ביתי )...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיעבוד במחשב עם WINDOWS 7 64BIT עם 4 גיגה זיכרון (ראיתי כבר כרטיס שלא עובד במחשב עם ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון) הכרטיס טלויזיה צריך להיות עם חיבור PCI (לא EXPRESS משום סוג, PCI רגיל) חשוב גם שתהיה אפשרות הקלטה בכרטיס (הקלטה טובה בלי בעיות של סנכרון בין אודיו ווידאו) ורצוי MPEG2 ENCODER חומרתי בעיקרון אני מחפש כרטיס טלויזיה אנלוגי, אך אם יש כרטיס טלויזיה שאני יוכל לראות שידורים של הוט בלי ממיר לחיבור במחשב (יש לי ממיר בסלון, זה לא שיש לי רק אנלוגי) אז אולי עדיף, תלוי מה הפער מחירים אמרו לי גם שWINFAST זה טונר לא משהו, עדיף WINTV, זה נכון? חיפשתי כבר מלא דגמים ואני לא כל כך מבין אם הם טובים או לא תודה על העזרה, בר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי איזו חומרה אני צריך, אם אני רוצה לנגן קבצי מוזיקה שונים מהמחשב בו זמית בכמה איזורים/חדרים בבית? נניח שבחדר אחד אני רואה סרט מהמחשב ובחדר השני אני רוצה לשמוע מוזיקה מאותו מחשב וכן הלאה בסלון ונניח בעוד חדר. האם ניתן בכלל במחיר שפוי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת למחשב , אני רוצה שהחא תהיה של 5.1 ותהיה איכותית וטובה . עם איכות צליל טובה , ווליום טוב וגם סאב איכותי אני רוצה גג ב300 עם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח ( עם ההבדל הוא מזערי אז עדיף לא לחרוג ) תודה לעוזרים והמשך ערב מהנה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפלאפון, עד 200 ש"ח, אפשר גם מ eBay אין לי עם זה בעייה. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיו בסגנון פקק ולא כפתור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אולי תוכלו לעזור לי, כי אני נואש!!! :'( בטקס סיום של חטיבת הביניים (1999), נפתח הטקס בריקוד אתני מיוחד... וברקע הושמע קטע ששבה את ליבי. נזכרתי בזה סתם כך פתאום Out of the blue, ורצתי לחבר שלי לקחת את קסטת הוידאו של הטקס. חזרתי הביתה, חיברתי את הוידאו לכניסת ה LINE בכרטיס הקול והקלטתי 3:25 שניות מהקטע, האורך המלא קרוב לחמש דקות, אז קיצרתי חלק, גם בגלל חוסר בנפח לאחסון הקובץ. האיכות לא מרשימה כ"כ, אבל לדעתי זה מספיק למי שמכיר את הקטע ויוכל לתת לי את השם המלא... נדמה לי שהווקאלז הנשיים אומרים Let your love shine on או Let your love shine all over me... חפשתי בקאזה וסולסיק, ולא מצאתי :-\ בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי. *הקובץ מכווץ בפורמט .ace, כל Winzip,Winace,Winrar מהגירסאות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה זה יום סתיו נעים...הרוח הקרירה ליטפה את פני בעוד אני וחברי צ' צעדנו לנו לחנות אודיו במרומי הכרמל. מצוידים בדיסק Depeche Mode - Singles 81-85 (מקורי, למי שתהה) היו מוכנים לבחון מערכות סטריאו! נכנסנו פנימה והמוכר הנחמד הציע לנו לשבת. עם כניסתי לחדר, לא יכולתי שלא להתרשם ממה שיש שם: קופסאות מלבניות כסופות, בנויות לתלפיות, מסודרות בשורה באמצע הקיר הקידמי ומסביבן זוגות רמקולים שנראה כי עברו בקרת איכות נוקשה... המראה היה מהמם! אז מה היה לנו שם? Audio Analogue Puccini: מגבר איטלקי מדהים ביופיו, כסוף ובעל slick design. המראה שלו הרשים אותי במיוחד. המגבר פשוט "צעק" איכות: אפילו ממרחק מספר מטרים הוא נראה בנוי כמו טנק, והפאנל הקידמי שלו היה עשוי אלומיניום מוברש עבה במיוחד. שני …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות לכם, אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות..... [אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי] אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר יש את מצלמת הוידאו הזו והוא לא מצליח להוריד את הוידאו שצולם עליה למחשב עם מערכת XP. לפי המנואל ניתן להוריד רק תמונות אבל לא נראה הגיוני שזו האופציה היחידה. האם למישהו יש את מצלמת הוידאו הזו או דומה לה והצליח להעביר קבצים? האם צריך אולי להשתמש ב-FIREWIRE או שגם אופציית ה-USB יכולה לעבוד? מה שקורה הוא שעם הדלקת המצלמה כאשר היא מחוברת ב-USB מתקבל REMOVABLE DISK באקספלורר אבל כשלוחצים עליו מתקבלת הודעת "Please insert a disk into drive..." וזהו זה. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-