עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים העננקיים האלו !! עכשיו הערכתי את הרמקולים האחורים עם שני כבלים של RCA דרך אגב קניתי משהו איכותי ויצא לי ממש זול מי שרוצה פרטים שידבר איתי!! נחוזר לשאלה מהרמקול הקדמי יוצאת רצועה של שלושה כבלים בשלושה צבעים למי שמכיר!! הכבל המפוצל ל-3 מרחוק מהמחשב שלי . איך אני מעריך אותו שיגיע לי לכרטיס קול?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pisee,

ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה. רציתי שתהיה לי האפשרות לצפות בה בלי להפריע לחדרים האחרים בבית. אני מחפש משו איכותי במחיר סביר (200-300~)... תוכלו להמליץ? תודה רבה יונתן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kurt,

יש לי קצת זמן פנוי ולכן בחרתי לכתוב פה בפורום, משהו שמצריך הרבה מאמץ בשבילי מפאת הקושי להתנסח. אל תיהיו קשים איתי, זאת פיסת הטקסט הראשונה וכנראה האחרונה שאני יכתוב בסדר גודל כזה. המטרה שלי היא נטו להעשיר את הידע של המשתמשים בפורום כהכרת תודה על השנים הרבות שבהם הם העשירו את שלי. בחרתי תחום שהוא שנוי במחלוקת בכדי להראות את הצדדים השונים בעניין ואולי לעורר פה דיון, שזה תמיד דבר טוב. נניח שהייתם מגישים כוס יין או משקה קל לחבר ומבקשים ממנו לטעום ולחוות דעה על המשקה. תשובה סבירה תיהיה "טעים", "מגעיל", "לא משהו". ואם החבר היה עונה: "אני לא יכול להגיד לך אם המשקה טעים או לא מבלי לדעת קודם מי ייצר אותו, מה הוא מכיל, וכמה הוא עולה." כנראה שהייתם נשארים חסרי מילים. בתחום האוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Adar Tzivion,

מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by indescrimonous,

שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…

7. Started by rk666,

איזה מבין השניים יותר איכותי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by n_aviv1,

כבל HDMI מעביר סאונד באיכות טובה או שיש חיבורים עדיפים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by scorpion,

אוקיי, החלטתי לפתוח דיון שמטרתו למנות את היתרונות והחסרות של הפטיפון והCD. ולגבש דיעה די כללית לגבי המצב. אז לפני שנתחיל בדיון אנא תקראו את זה AND LET THE DISCUSSION BEGIN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pavelr,

כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין ברמקולים הכי איכותיים שאפשר להשיג בתקציב הזה. חשוב גם המראה החיצוני ואפשרות לתלות אותם על הקיר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Allanon,

שלום, אז מה בעצם הציוד הטוב ביותר לשמוע MP3? נניח בצד לרגע את הנושא של האוזניות, ונתרכז בכל השאר. כרטיס קול מומלץ? מגבר, DAC....? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 21' פשוטה כדי לראות סרטים יותר טוב מאשר ה LCD 19' שלי! הכרטיס מסך שלי הוא FX5500 רציתי לדעת אם הכרטיס בסדר? כלומר הוא יכול להיתחבר לטלויזיה בלי לקרטע? אני צריך כבל באורך של בערך 3 מטר ואני רוצה שישמעו מהרמקולים של המחשב לא של הטלויזיה ביגלל שה ATP3 נותנים איכות יותר טובה מהרמקולים שיש בטלויזיה! כמה בערך עולה כבל כזה והאם יש צורך לשנות משהו בהגדרות בזמן החיבור כדי לראות ב TV ? תודה מראש.!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לפני בערך שבוע קניתי מחשב חדש מאייבורי, בערך ב1900 ש"ח. אתמול קניתי מיקרופון של חברת Silver Line מדגם XT-MM201, מיקרופון יחסית פשוט (ע"פ המחיר - 30 ש"ח). חיברתי אותו למחשב (אל השקע האדום העגול הקטן), ואז כשבדקתי אותו ברשמקול, שמעו אותי רק אם ממש צעקתי כשהוא בתוך הגרון שלי. סתם, הגזמתי, אבל צריך ממש להצמיד אותו אל השפתיים כדי שהוא יקלוט משהו. (ועל האריזה היה כתוב "רגישות גבוהה"..) הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (MSI), וכשחיברתי את המיקרופון למחשב קיבלתי הודעה שחובר מיקרופון. אה, וכשאני הולך לבקרת עוצמה, ובמאפיינים עובר ל"Input audio", אי אפשר לשנות את עוצמת המיקרופון. (http://img363.imageshack.us/img363/6170/ss1nr8.jpg) בדקתי את המיקרופון אצל עוד חבר, וגם אצלו היתה א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם הכבלים הם אוניברסליים (כאלה שאפשר למצוא בכל חנות) או שהם מגיעים רק במעמד הקנייה? https://www.google.co.il/search?q=pioneer+xc-is21t&rlz=1C1CHMO_iwIL497IL497&aq=0&oq=PIONEER++XC-IS&aqs=chrome.1.57j0l3.23984&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by abarbotel,

קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי כרטיס 7.1 מה זה ואיך אני מנצל את היכולות שלו? מה צריך לחבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם השדה האלקטרומגנטי שיוצר הסאב עלול לגרום נזק לטלויזיית LCD ו\או לממיר של כבלים שנמצאים סמוך אליו? אם כן,מה המרחק המומלץ שיש לשמור בינו לבינם? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. אני צריך המלצה למסך טלויזיה LCD 42 אינטש. צופה ב-HOT כל הזמן ומדיי פעם DVD ו-PS3 התקציב מקסימום 7 אלף. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sa,

שלומות לכם, אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות..... [אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי] אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקי אז ככה קניתי את הcreative 5.1 x-fi וכבר שברתי עליו את הראש שעות חיברתי אותו בכבל אופטי לרסיבר שלי כאשר הרסיבר יודע לזהות את האות שהוא מקבל (stereo,dts,dolby ). כיוונתי את הכרטיס קול ל5.1 אבל הרסיבר רושם לי stereo כאשר עשיתי בדיקת קול (בתמונה הראשונה) הרסיבר כתב שהוא מקבל DTS והפעיל את כל הרמקולים ומיד בתום הבדיקה חזר לסטריאו. כשאני מחבר את הכרטיס קול באנלוגי (אחורי, קידמי סאב וסנטר) אני שם ברסיבר על ערוץ אנלוגי שנמצא תמיד ב5.1 ואז אני שומע סראונד (עם הרבה זימזומים ברקע) וכשאני מחזיר לאופטי הוא מזהה סטריאו. השאלה שלי היא מה הבעיה לפי הבנתכם האם כשאני מחבר את הכרטיס לרסיבר באופטי הוא צריך מיד להגיד 5.1? גם כשאני סתם בDESKTOP או רק כשאני מפעיל קובץ? יש סיכוי שהערוץ האופ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם אפשר להסביר לי מה זה תחום תדר, נצילות , התנדגדות ...... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ברשותי Logitech X-240, שעושים עבודה די טובה. אני מעוניין להחליף אותם באחד מהדגמים שבכותרת, התקציב הוא כמה שיותר נמוך, אך יכול להמתח עד 600ש"ח (של ה- X16, אם הם באמת שווים את זה). שימושים עיקריים הם מוזיקה (דגש על באס עמוק בשרני ונקי, לכן 2.1), קצת TV וקצת משחקים. כל סוגי המוזיקה, עם דגש על Vocal Trance (למי שמכיר, ערוץ Vocal Trance@DI). על ה- Z523 קראתי ביקורות וזה נראה "אולי להתפשר, וללכת על בטוח", קראתי את הביקורות באתר על ה- X13, אבל מעבר לביקורת הזו לא מצאתי שום ביקורות נוספות על ה- X13/X16. אשמח אם מישהו יכול לשתף מהידע שלו/ניסיונו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה אתם אומרים על Logitech® Z10 ב- 500 ש"ח? האם יש רמקולים יותר טובים למוזיקה בתקציב זה? (לא חייב שיהיה את הפיצ'ר הזה של המסך, השמע בעיקר חשוב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים