אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך). כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן! מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן). למה זה קורה? ואיך אני פותר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2801&CatCode=83# עריכה-ומה עם זה? http://www.tdatrading.com/tdail/scripts/main.cgi?action=big&product=P77 מה שאני מחפש בדיסקמן: שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים(וגם לא תוך 12)),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר). ??? ובכלל האם פנסוניק איכותיים בדיסקמנים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר להסביר לי מה זה תחום תדר, נצילות , התנדגדות ...... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצות לרמקולים מדפיים בתקציב עד 1500 ש"ח, כולל אפשרות ליד שניה רמקולים אשר יתאימו לסיגנונות מוזיקה האוס ודאנס ועיקר משיטוט ברשת נתקלתי בכמה דגמים: JBL E20 B&W DM303 Wharfedale Diamond 9.2 האם יש עוד המלצות? ודבר אחרון אחזה מגבר תקביצי יתאים ? [T-AMP??]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות של הדיסקמן שיש לי נקרעו :-X....אז אני צריך אוזניות חדשות... שיהיו נוחות ואיכות טובה. רק הבעיה היא התקציב הנמוך! יש איזה שהוא סיכוי שאוכל למצוא אוזניות נוחות ובאיכות שמיעה טובה בתקציב של 100 ש"ח? אם לא, אז כמה כסף אני צריך להוסיף בשביל לקנות משהו נורמלי? פשוט לא רוצה לקנות אוזניות שבעלות של נגן MP3!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתגע - אני שומע מוזיקה ופתאום הווליום עולה ויורד עולה ויורד לא בהפרשים גדולים אבל זה מעצבן זה ככה בכל השירים שאני שומע בבקשה מה לעשות כדי למנוע את הבעיה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שאם המחיר יהיה פחות אני אשמח אבל בעיקרון 3500 זה המקסימום שאני יכול לשים אני רוצה מערכת רמקולים טובה ורסיבר איכותי המטרה: מעט מוזיקה ובעיקר סרטים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת למחשב , אני רוצה שהחא תהיה של 5.1 ותהיה איכותית וטובה . עם איכות צליל טובה , ווליום טוב וגם סאב איכותי אני רוצה גג ב300 עם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח ( עם ההבדל הוא מזערי אז עדיף לא לחרוג ) תודה לעוזרים והמשך ערב מהנה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1) הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל. וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב וההורים שלי רוצים לקנות מערכת לסלון אז הם הטילו עלי לעשות את עבודת המחקר.. אז באתי לשאול אם מישהו מכיר מערכת עם סאונד טוב והספק טוב שיש לה 3 רמקולים לתוך הבית ועוד 2 החוצה או שיש 5 לבית והמלצה לאיך אפשר להשתמש ברמקולים בחוץ.. עוד שאלה זה אם תהיה בעיה עם הקטע של החשמל בגלל המתח השונה בין הארץ לארה"ב? תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום תרסיבר TX-SR308 ב1900 שח איך הוא אני רוצה לשמוע חוות דעת ממביני עניין? וסתם שאלה ככהעל הדרך איך אתה ממליצים לי לחבר תרסיבר לכרטיס קול של המחשב כדי לקבל שמיעה טובה במוסיקה דרך איזה יציאה וכבל ? תודה מראש [= תמונה רסיבר ותפריט: http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות אבל גם בוליום גבוהה.. ושניהם ניראים לי קטנים. מישהו יכול לענות לי ובכלל להגיד מה טוב מבין השתיים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית IN EAR או ON EAR בתקציב נמוך יחסית, עד 200 שקל בערך. נתקלתי ב CM Storm Pitch, שהיא עומדת בתקציב אבל אני לא רואה הרבה ביקורות עליה ברשת. בגדול אני מנסה להמנע מאוזניות של חברות גיימינג, אבל יש לי ניסיון מוצלח עם CM, ומהקצת שכן ראיתי באינטרנט הביקורות לא רעות. מישהו מכיר\שמע משהו עליהן? http://www.cmstorm.com/en/products/audio/Pitch/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף בחרתי מה לקנות עכשיו הגיע זמן לבחור איפה ? בטרקלין חשמל הציעו לי ב6200 !! ובשאר חנויות 6800 (שקם, ביג בוקס ..). מישהוא אמר לי ש מחיר זול של טרקלין נובע מזה שזה רשת אם סחורה מחודשת/עודפים. עכשיו אני התחלתי לחשוש ה אם זה באמת כך ??? בבקשה תאזרו לי להחלית לקנות בטרקלין או לא? נ.ב. כולם מוכרים אם אחריות 4 שנים של ניופן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-