עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Elven Archer,

הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחפש טלוויזיה 32 אינץ' (הגובה המקסימאלי שלה צריך להיות בסביבות ה50 ס"מ כי רק ככה זה נכנס). המרחק הוא כ2 מטר +-. הצפייה תהיה בעיקר בממיר של yes לא HD (אך ייתכן שזה ישתדרג בעתיד). חשוב שיהיה אפשר לראות סרטים מDOK. התקציב הוא בסביבות ה2000 אם אפשר להוריד-מצויין. מוכן גם לחרוג אם יש סיבה טובה. יש דרישה אם אפשרי לטלוויזיה שיהיה בה כבר smart tv ("אם כבר קונים שיהיה הכי מתקדם") אבל אם יש משהו מוצלח בלי smart tv לדרישות אשמח שתשתפו אותי. כרגע מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: Samsung UA32EH4500M וה Samsung UA32ES5600M. אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lyor,

אני מתנצל מראש מפני שאני יודע שזאת אחת השאלות הכי נוביות שיכולות להיות בפורום הזה, אבל לא מצאתי בשום מקום תשובה חד-משמעית עליה...(חיפשתי גם בפורומים אחרים) רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל וידאו של RCA לבין ה-component של הRGB? האם זה הבדל באמת ממשי גם בטלוויזיה רגילה או רק בLCD? מה האיכות המקסימלית שיכולים להעביר שני סוגיי הכבלים? אגב: לי יש מסך LCD 37 ועכשיו הוא מחובר בכל צהוב של RCA לDVD של פיוניר 383. במידה ויוצע לי להחליף, האם אני ארגיש באמת בהבדל בין שניהם? עריכה: אם אני אקח למשל את החיבור RCA שלי (את שלושת הכבלים) ואחבר אותם כ-RGB הדבר הזה אפשרי?, או שאלו כבלים שונים לחלוטין ואני לא יראה כלום...?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KroydKrenson,

שלום, אני מחפש אוזניית IN EAR או ON EAR בתקציב נמוך יחסית, עד 200 שקל בערך. נתקלתי ב CM Storm Pitch, שהיא עומדת בתקציב אבל אני לא רואה הרבה ביקורות עליה ברשת. בגדול אני מנסה להמנע מאוזניות של חברות גיימינג, אבל יש לי ניסיון מוצלח עם CM, ומהקצת שכן ראיתי באינטרנט הביקורות לא רעות. מישהו מכיר\שמע משהו עליהן? http://www.cmstorm.com/en/products/audio/Pitch/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כרגע יש לי קראייטיב איספייר 4.1 שהזמני תגובה שלהם זה: 20Hz-40Hz וללוג'טק Z640 שאני שוקל כאלטרנטיבה לקנייה יש: System frequency response: 35Hz - 20kHz אני לא בדיוק מבין בזה, לי יש יתרון באיכות? והאם יורגש הבדל בין השניים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tzion,

קודם כל רציתי לשאול שאלה שכבר מעסיקה אותי זמן רב ראיתי שבמערכות כמו 5.1 מעץ של ג'ניוס, ADA880 של אלטק, כדי לעבור למצב דולבי דיגיטל צריכים ללחוץ על כפתור שיש על המערכת... אבל מצד שני, לא ראיתי כפתור כזה במערכות רבות אחרות, כמו Z560/540 של לוגיטק, ZXR-500 של וידאו-לוג'יק ובטח יש עוד שאני לא מודע לכך... * אז מה צריכים לעשות, או יותר נכון- איך מפעילים את הדולבי דיגיטל במערכות כאלו??? * והאם כדי לשמוע בדולבי דיגיטל, צריך להיות מקודד כזה בתוך הרמקולים??? (ובאיזה יש עוד חוץ מהADA880??) * והאם כרטיס קול יכול לפענח לדובלי דיגיטל??? ועוד שאלות בקשר לפרו-לוג'יק: * האם כרטיס קול יכול לפענח לפרו-לוגי'ק??? * האם חייבים בשביל זה שיהיה בתוך הרמקולים מקודד??? (ובאיזה רמקולים יש מקודד כזה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by CyberBot,

הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kurt,

יש לי קצת זמן פנוי ולכן בחרתי לכתוב פה בפורום, משהו שמצריך הרבה מאמץ בשבילי מפאת הקושי להתנסח. אל תיהיו קשים איתי, זאת פיסת הטקסט הראשונה וכנראה האחרונה שאני יכתוב בסדר גודל כזה. המטרה שלי היא נטו להעשיר את הידע של המשתמשים בפורום כהכרת תודה על השנים הרבות שבהם הם העשירו את שלי. בחרתי תחום שהוא שנוי במחלוקת בכדי להראות את הצדדים השונים בעניין ואולי לעורר פה דיון, שזה תמיד דבר טוב. נניח שהייתם מגישים כוס יין או משקה קל לחבר ומבקשים ממנו לטעום ולחוות דעה על המשקה. תשובה סבירה תיהיה "טעים", "מגעיל", "לא משהו". ואם החבר היה עונה: "אני לא יכול להגיד לך אם המשקה טעים או לא מבלי לדעת קודם מי ייצר אותו, מה הוא מכיל, וכמה הוא עולה." כנראה שהייתם נשארים חסרי מילים. בתחום האוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by indescrimonous,

שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…

12. 1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Refo,

אהלן, מחפש אוזניות over ear אלחוטיות עם סאונד טוב. אני לא אודיופיל, אבל נהנה מאד ממוסיקה וכן אוהב לשמוע חדות בצליל ובאסים מרטיטים (שומע הכל, מקלאסית ועד מזרחית וטראנס). ישמש אותי לחדר הגושר ולמשרד, לכן הייתי רוצה גם תמיכה בשימוש בכבל, ייתרון לאוזניות שיכולות לעבוד חוטית גם כשנגמרה הסוללה. מבחינת תקציב... 280 דולר (למען הפרוטוקול, זה המחיר שבו אני יכול להשיג bose qc35) - אני יכול להביא עם מישהו מכל מדינה באירופה ו/או ארה'ב, אז נא להסתכל על המשלוח בהתאם. לא בטוח מה דעתי בנוגע ל noise cancellation ... אם זה פוגע באיכות, מוכן לוותר על זה. העברתי יום שלם עם ה bose qc35, היה סבבה, נוחות, סאונד סבבה... לא עפתי לשמיים. דעתכם/המלצתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Allanon,

שלום, אז מה בעצם הציוד הטוב ביותר לשמוע MP3? נניח בצד לרגע את הנושא של האוזניות, ונתרכז בכל השאר. כרטיס קול מומלץ? מגבר, DAC....? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רמקולים חבל"ז... יש לי רק בעייה אחת.. יותר נכון 2.. הראשונה היא שהלוח שלי מתיימר שיש בו כרטיס קול 5.1, ובסנטר של הרמקולים האלה יש 3 חיבורים!!!! האם אני צריך לקנות סוג מסויים של מפצל או פשוט להשתמש באופציית ה MATRIX שיש בו ? (זאת אופציה שמפעילה את כל 5 הרמקולים גם אם אין תמיכה בכולם...) נכון לעכשיו עם מפצל של 2 RCA אני שומע 4 רמקולים בלי הסנטר רק עם הMATRIX אני מצליח לשמוע את כולם... האם הבעייה היא מפצל ? (אם הבעייה היא בכרטיס קול אז לא נורא... - אני לא מתכוון לקנות אחד...) והבעיה השנייה שלי מופנית לבעלים של הרמקולים האלה... קראתי פה שנורא קל לתלות אותם על הקיר... מישהו יכול להסביר איך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Psychedelic,

http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CXL300-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Black http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Ultimate-Ears/Ultimate-Ears-Metro.Fi-200v-Earphones http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX400-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Titanium בעיקרון אני מחפש משהו עד 40 יורו +- מהאתר הזה המשלוח חינם לארץ בגלל זה אני קונה משם. מה עדיף מבין האוזניות האלו? או שבכלל עדיף משהו אחר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by naoriko,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב שמתי עין על אלו - Z623 2.1 Logitech מה אתם אמרים?, יש לכם משהו טוב יותר להציע? מה אתם חושבים עלייהם? תודה מראש! ושבוע טוב! :]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gjook,

שלום לכולם אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 42" מיצרנים שונים. LG 42" FHD LH70YR SCARLET במחיר 6500 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728162 Toshiba 42" FHD pv-500 במחיר 5280. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717641 Hitachi N03A ב 4800 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735533 האם אחת מהטלווזיות כאן היא ממולצת במיוחד ? אשמח לשמוע מה מבין הטלווזיות הנ"ל הטובה ביותר ביחס בין מחיר לאיכות. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lover323,

שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by subzero008,

הבנתי שמאוד קשה להשיג ולא ממש מצאתי.. מה דעתכם יש מצב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אנשים. אני רוצה לרכוש טלויזיה ולחברה למחשב. אני יודע שזה פורום למסכי מחשב - אבל אני בטוח שיש פה מומחים שמבינים בשני נושאים משיקים כאלה. הדרישות הם כדלקמן: - FULL HD - הטלויזיה תהיה מחוברת לכרטיס המסך - הטלויזיה נועדה לצפיה בסרטים. - גדלים 40-50" - תקציב עד 5000 (כמובן שעדיף פחות) - היה נחמד אם היה לה חיבור USB וסרטימר קורא MKV+כתוביות בעברית - כדאי (לא חובה) שתהיה 120hz כדי שאוכל להפוך אותה בהמשך לתלת מימד. (לא חובה) - ממיר דיגיטלי מובנה (לא חובה) יש כל כך הרבה חברות ודגמים שאני לא יודע ממה להתחיל. הבנתי שטכנולוגיית פלזמה היא טובה יותר אבל צורכת משמעותית יותר חשמל. לא אכפת לי כ"כ כי שוב אני אשתמש בה בעיקר לצפיה בסרטים ולא לצפיה בכבלים או משו. האם יש דג…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך). כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן! מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן). למה זה קורה? ואיך אני פותר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AboveBeyond,

אהלן , בשביל לשפר את איכות הסאונד מהמחשב האם כרטיס קול בטווח מחירים 500-1000 יספיק? לדוגמא audiohpile 192 או esi juli (יחוברו אליו 2 מוניטורים ברהינגר b2030a)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Pr0Xy,

נמאס לי מהAKG, אז החלטתי להביא את הסאונדמג'יק PL50/30. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להזמין, ואני לא יודע אם ה50 שווה את התוספת. הרף שהצבתי לעצמי זה 150 ש"ח, אבל אם הPL50 ממש שוות את התוספת, אשקול לקנות אותן. אשמח אם תתנו את דעתכם עליהן. בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על מוכר מומלץ מאיביי או חנות וירטואלית כזאת או אחרת שעושה משלוחים ארצה בחינם, כי אני מפחד לקנות זיוף. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים