אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
LOGITECH Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,crid=2,contentid=9486 הם עולים בארץ במחיר המטורף הזה. אני מנסה להביא אותם מארה"ב כבר שלושה חודשים אבל לא הצלחתי הדבר היחיד שנשאר לי זה להביא אותם פה בארץ. השאלה שלי זאת אם אפשר להביא משהו יותר טוב במחיר הזה...זאת אומרת מערכת קולנוע ביתית(כי למחשב זאת המערכת הכי טובה). ואם כן אז אפשר עזרה למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יוצא לי כמעט הרבה לשמוע מוזיקה מהמחשב, מאידך, כשאני משחק, זה בעיקר עם אזניות רציתי לדעת- האם הוספת כרטיס קול תשפר את איכות הסאונד ביחס לכרטיס קול onboard? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש מקליט DVD . הרדיסק בנפח 80 גיגה שזה DVD ומחברים לטלוזיה ומקליטים ואפשר גם לצרוב וכו..כמו וידאו זה עולה 4K בערך האם זה שווה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
האם שוק כרטיסי הקול עד כדי כך חרא בגלל המונופול של קריאטיב? כי אני לא רואה בדיוק תחרות והכרטיסי של קריאטיב הרבה זמן בשוק וגם המחירים שלהם לא יורדים. למה לא תובעים אותה שתיתן תמיכה בEAX5?! בגלל חוסר התחרות. ומה הסיבה באמת שהיא נתנה לחברות אחרות לשהתמש בתקן הEAX2 שלה? אני פשוט מחפש כרטיס קול כבר המון זמן ואני לא רואה שיוצא משהו שבאמת יתן ביצועים מצוינים ובעל הטכנולוגיות החדשות ביותר במחיר ארקטיבי (כמו בשוק כרטיסי המסך אההמ 4850 אההמ 9600GT אההמ), ולא איזה כרטיס שעומד כבר בראש הביצועים שנה. אשמח לתשובה ולהמלצה לכרטיס משתלם כיום,ומה באמת הולך לקרות עם השוק הזה, כי לפי מה שהבנתי לא ממש הלך למיקרוסופט עם הורדת התמיכה בוויסטה בEAX.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כשאני משתמש ברמקולים אני רוצה לכבות את האוזניות. הדרך היחידה שאני מכיר זה לשנות בהגדרות של הדרייבר מ "headphones" ל "line in" ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אם זה יכול להזיק.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתישהו בעתיד הקרוב, או שזה לא הולך לקרות בכלל?... תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה בווליום גבוה..מאוד..(מדובר על אוזניות) המערכת שלי מספקת מ 82 db עד 0 db וגבוה אצלי נחשב 16-14..ווליום כזה נחשב מזיק? לפעמים האוזניים שלי סתומות גם אחרי זה...ובמקרים חריגים כאבי ראש.. :-\
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים רגילים של מערכת סטיראו(לא קבצי מוסיקה). חיברתי למחשב את המערכת שלי אבל שומעים גרוע יחסית. האם זה נובע מכך שיש לי כרטיס קול VIBRA 128...? אם אקנה AUDGY1 יהיה שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת רמקולים למחשב של קריאטיב (אינספייר 2.1) ובעוד כמה ימים אני אמור לקבל רסיבר ישן ורמקולים (שני רמקולים). אם אני אקנה את הfortisimo 3 אני יוכל להפוך את שתי המערכות האלו למערכת 4.1? כלומר לחבר את הקריאטיב ביציאה של הקדמי ואת הרסיבר ליצאיה האחורית. כרגע יש לי ויברה 128 אם זה משנה משהו
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מתוצרת 2 חברות שונות. מפאת מחסור במקום בחדר אני שוקל להשתמש ברמקולים מדפיים קטנים עם התנגדות 8 OHAM לשם תיפקוד כרמקולים קידמיים. עבור ה-CENTER" " אני חושב להשתמש ברמקול סנטר מתוצרת אותה החברה של הרמקולים הקידמיים עם התנגדות 8 OHAM . לשם תיפקוד כרמקולים אחוריים אני מיתכוון להשתמש ברמקולים מתוצרת חברה אחרת , שהם גם מדפיים ,אולם הם גדולים יותר ובעלי התנגדות נמוכה יותר של 6 ohm. להלן הנתונים הטכניים : קידמיים : Technics model sb-s29 IMPEDANCE 8 OHAM INPUT 80W MUSIC / 40W din סנטר : Sb-c22 Technics model Input 160w /80w din אחוריים : Yamaha Model ns-e55 6 ohm Nominal input 50w Maximum input 150wattes השימוש הוא לצורך מערכת 5.1 בחיבור לרסיבר הרמן קרדון…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי מגבר 5.1 סטנדרטי ( תומך ב-DOLBY DIGITAL ) שהתקלקל לאחרונה ועלות תיקונו יקרה למדי ונאמדת באזור ה-500 שקל. על כן חשבתי לקנות רסיבר חדש ועדכני. אלא שהתברר לי ש -RECIVER 7.1 מינימאלי ביותר עולה מעל אלפיים שקל. רסיבר משופר יותר שהוא גם 7.1 וגם תומך בתקנים החדשים , קרי תומך ב- DOLBY TRUE HD, DTS HD , HDMI 1.3a עולה כמעט פי שניים, באזור של ה-4000 שקל . למיטב ידיעתי מרבית סרטי HD שניתן להוריד ברשת ,אינם תומכים ב-7.1 וממילא אין לי שום כוונה לרכוש סרטי HD או לעשות מנוי לספריית וידיאו שמחזיקה סרטי BR ,כך שמהבחינה הזאת ,לפחות עבורי , אין שום טעם לשים כסף על רסיבר 7.1 חדש. ההצדקה היחידה שיכולה להיות מבחינתי , בכול זאת ב-7.1 ,היא לצורך שיפור חווית ההאזנה לאפקטים קוליים במשחקי…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כשהייתי תיכוניסט, אהבתי לשמוע מוזיקה במערכת הסטריאו שלי. עדיין לא היה יוטיוב ודיסק און קי אבל יכולתי לחבר את המערכת למחשב ולשמוע מוזיקה באיכות טובה. היום כבר אין לי מערכת סטריאו כי כשקניתי מחשב חדש כבר לא הייתה לי אפשרות לחבר אז יש לי במקום זה סט רמקולים קטן ונחמד. המחשב נמצא בחדר שלי וחשבתי אולי לקנות סטריאו לסלון ושמוע מוזיקה כשאני בסלון. אני פשוט אעביר מוזיקה דרך דיסק און קי. מצד שני, האם זה מיותר בימינו? אני לא הכי מעודן בכל הנוגע לטכנולוגיות, עדיין יש לי פלאפון שאינו סמארטפון, לא מתלהב מהדברים האלה. מה הייתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
המאמר : http://www.technologies.co.il/front/ShowArticle.aspx?ItemID=1800 והנה הוא כאן: הבעיה החלה בשבב גרפיקה ש-Microsoft תכננה בעצמה יונקו יושידה, EE Times כאשר Microsoft הכריזה על החזרת ענק גבלובלית של ה-Xbox 360 שלה לפני שנה, ענקית התוכנה לא חשפה אז ועד עתה את המקור המדוייק של אותה בעיית חום בקונסולת המשחקים אשר הובילה לכשלון החרוץ. עכשיו, דווקא במקום שבו החשיפה לא הייתה סבירה, בכנס Design Automation שהתקיים באנהיים, קליפורניה, חשף בריאן לואיס, סמנכ"ל למחקר ואנאליסט ראשי ב-Gartner, כי הבעיה החלה בשבב גרפיקה. לואיס העלה את הגילוי הלא מתוכנן הזה תוך שהוא דן בשינוי נוף ה-ASIC וה-ASSP בפני הקהל שלו בכנס DAC. החזרת ה-Xbox 360 לפני שנה התרחשה משום ש"Microsoft רצתה להמנע מספ…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, המשך: כלומר לפצח את שיטת ההצפנה של יס וגם את שיטת הקודים שהם משדרים לפני כל תוכנית או פרק בסידרה? בברכה קומפ13
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לפרסם מודעת מכירה של נגן MP3 פה בפורום? ואם לא אז באיזה פורום של HWZONE כן אפשר לפרסם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! יש לי אוזניות טובות לאמ פי 3. הבעיה היא שהן מיועדות למשהו אחר ולכן הכבל שלהן מאוד קצר. איך אני מאריך את הכבל של האזניות האלה? מה אני צריך? יש לי אוזניות ממה פשוטות-האם אני יכול לקחת מהן(?)-ואז מה לעשות? תודה, ליאור.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. רכשתי רמקולים של microlab אחד הרמקולים אני צריך להאריך את הכבל שלו. יש לו כבל עם יציאה של RCA זכר. איך אני מאריך את הכבל? אמרו לי שצריך פשוט לקנות כבל ארוך של RCA זכר ל RCA נקבה. אבל חיפשתי בחנויות ולא מצאתי. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש ברשותי ALTEC LANSING ADA890.... הכבלים של הרמקולים לא מספיק ארוכים ואני רוצה להאריך אותם...... לשני הקדמיים יש חיבור שונה מהשניים האחוריים..... איך אני יכול להאריך את הקדמיים והאחוריים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין להאריך את הכבלים המקוריים של הרמקולים האחוריים, איזה חוט אני צריך לקנות ועם איזה מתאמים? האם זה משהו מיוחד או שפשוט לקנות מתאם שיתאים פשוט לחיבור?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף חיברתי את המערכת ADA880 של ה4 רמקולים וסאב, ויש משהו מאוד מרגיז עם הבאס. בווליום מעל החצי, קצת יותר, הבאס נשמע מוזר, לא יודע איך להסביר את זה... זה נשמע עמום כזה ורועד... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שנמצא במזרח הרחוק (סין משהו לא יודע בדיוק איפה) , אם הוא מביא משם H10 האם תהיה אחריות יבואן בארץ ? מי היבואנים של IRIVER בארץ בכלל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חי בארה"ב באופן זמני ומעוניין לקנות טלויזיה שאוכל להביא אחר כך לארץ. הבעיה היא שאין לטלויזיה שיטת שידור PAL אלא רק NTSC/ATSC/QAM הבנתי שכיום אין חשיבות לקנות טלויזיות עם PAL וכל טלויזיה תעבוד עם יס/הוט. האם זה נכון? ואם לא, האם הנתונים הללו NTSC/ATSC/QAM מתאימים לארץ?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-