עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J0n1,

אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by fire1ce,

בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא. מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by yuvalm2,

תוכלו להמליץ לי על מכשיר הקלטה לשימוש ביתי? אני מעוניין להשתמש בו להקלטת הרצאות באוניברסיטה (אניח אותו על שולחן המרצה כאשר המרצה ינוע בסביבת השולחן לאורך ההרצאה). אני מחפש מכשיר שייתן הקלטה בהירה של דברי המרצה (למרות שהוא לא יהיה סמוך למכשיר), גם אם לא איכות אודיו משובחת מדי. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by YoTaMi,

אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. אף פעם לא חיברתי HTPC ורציתי לשאול כמה דברים : 1. חובה LCD בשביל להתחבר לHTPC או שאפשר גם מטלוויזיה רגילה? 2. איזה סוגי חיבורים יש בHTPC ומה ההבדל ביניהם ? 3. האם בשביל להקליט תוכניות, לעצור, להריץ לאחור ( בעצם כל הפעולות שהYES MAX עושה) צריך כרטיס מיוחד? הבנתי שהכרטיס שכולם כאן ממליצים עליו הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , מה הוא נותן ומה ההבדל בינו לבין ה Hauppauge WinTV-PVR-500 MCE? שווה להשקיע על היקר? 4. איך המעבד E5200 לHTPC? ה בנתי שבוחרים אותו הרבה בגלל שהוא שקט? מה לגבי E8200? כדאי? תודה ומצטער אם חפרתי פשוט אני חייב להבין את כל התמונה לפני שאני מזמין =]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. אהלן, אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה שלי, פשוט לא מצאתי פורום אחר שיכול להתאים. לפני 6 חודשים בערך הרמקולים התחילו להשמיע רעש כל פעם שכיביתי את המחשב, כמו הרעש שיש כשרואים שלג בטלביזיה, רעש סטטי. כשהמחשב דלוק אין בעיה. לפני שבוע פרמטתי את המחשב וחשבתי שזה יפתור את הבעיה, אבל לצערי הבעיה עדיין קיימת. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לתת פתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. חיפשתי דיון כזה אבל לא הצלחתי למצוא. בזמן האחרון אני יותר ויותר מתעניין בקטע הזה שנקרא אודיו. בבית יש לי מערכת של PANASONIC 2800W מערכת איכותית מאוד. ביחד איתה מחובר מגבר שהוא בעצם רמקול ענקי. הסאונד בשמיים. עכשיו השאלה , האם עדיף להניח רמקולים מתחת לשולחן מעץ או מעל ( לתלות אותם על הקיר ).

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  11. חג שמח לכולם , אני לפני רכישת מסך LCD של סמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם . את המסך ראיתי בחנות ולא ראיתי איזה חיבורי כניסה\יציאה יש לו (הסטנדרטים) . 1) במחשב יש לי כרטיס מסך ספיר עם 2 יציאות DVI ו-SVIDEO .כרגע אני מחובר עם כבל SVIDEO ב-2 הכיוונים , אחד למחשב ואחד לטלוויזה ישנה אצלי בחדר. לאחר החלפת הטלוויזה , האם אני אצטרך לרכוש כבל עם קונקטור אחד HDMI (לטלוויזיה) וצד שני עם קונקטור DVI(למחשב) ? או שזה מסופק עם המסך ואם כן אז איזה אורך ? המחשב נמצא בחיווט של 7 מטר אורך כרגע כך שאצטרך כבל ארוך (אורך החיווט כולל מעבר בין הקירות בחדר) . 2) האם מהסיבה שבמחשב החיבור אצלי הוא DVI ולא HDMI , זה אומר שלא יעבור האודיו (של הסרט המשודר מהמחשב לדוגמא) , אל הרמקולים המובנים ב…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by or,

היי, אני חושב על לקנות את הרסיבר הבא ב-850 שקל: http://www.netoneto.co.il/pl_product~pav3000usb~12~36.htm ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. ברור לי שהוא לא מדהים אבל על הנייר הוא נראה סביר פלוס, והשאלה היא אם יש משהו אחר ויותר טוב ב-850 שקל? אגב, הוא יחובר למערכת רמקולים 5.1 של סוני ול-DVD סטנדרטי. תודה, אור.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by galr52,

שלום יש לי בבית מספר לא קטן של רמקולים של מערכות סטריאו שכבר לא עובדות (אבל הרמקולים כן) וגם יש לי רמקול שמצאתי ( audio lapas sr 380) וחשבתי אולי לקנות רסיבר על מנת לחבר את כל הרמקולים בחיד למחשב. מה אתם חושבים דבר כזה כדאי או/ו טוב לעשות? אם כן כמה עולה בערך רסיבר? בברכה, גל

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. גם הויסטה לא מזהה אותם כ5.1 וגם הדרייבר של REALTECK שבא עם הלוח אם, ובבדיקה של הצליל הם פשוט מדלגים עליהם, למרות שהם עובדים בסרטים וכדומה, אבל כסתם נילווים ולא כ 5.1. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by maz,

שלום , יש לי לוח אם של אסוס P5LD2 , עם כרטיס קול מובנה.. עד היום הכל עבד סבבה היה קול והכל.. רק שפתאום אין לי קול במחשב עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול וגם שאני מכניס את הכבל לכרטיס קול הוא מזהה אותו והכל אבל ברגע שאני מפעיל מדיה פלייר הוא מנגן אך לא משמיע צליל .. הרמקולים בסדר כי בדקתי אותם במחשב אחר מישו יודע מה הבעיה והאם זה בכרטיס בכלל ? תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by shlomi8,

מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by SubX,

תהנו

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by ערן28,

שלום, אני זקוק בדחיפות לדרייבר של המצלמה מסוג TEACMX5 חיפשתי וחיפשתי כולל באתר שלהם לא מצאתי... האם מישהו יודע איפה ואייך אפשר להוריד את הדרייבר למצלמה הזו? אודה מראש, ערן

20. מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500.. הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by OmerNeu,

שלום. עכשיו מחוברים אצלי זוג רמקולים wharfedale diamond 9.1 למגבר rotel rx-830. (וינטאג') והמערכת הזו מחוברת מ2RCA ל3.5PL לכרטיס קול מובנה realtek alc1200. עכשיו אני צריך כרטיס קול אכותי, ואני מתלבט בין: asus D1 asus Xonar Essence STX אני יודע שSTX יותר טוב אבל ההתלבטות נובעת בגלל שאני לא יודע עד כדאי לקנות את הSTX על פני D1. או שתמורה של הSTX לא מתאימה או משתלמת על פני הD1. השימושים הם כלליים (מוסיקה, משחקים, סרטים). תודה רבה. עומר.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amir69,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  23. כל פעם כשמדליקים את הטלוויזיה בבוקר (זה לא קורה אם מכבים ומדליקים מחדש אחרי דקה) הקישור בין הטלוויזיה למחשב מתחרבש ומקבלים הודעת no signal. ה-"פיתרון" היחיד שמצאתי עד כה זה לבצע reset למחשב, מה שאכן פותר את הבעיה (עד הפעם הבאה...) למישהו יש מושג מה קורה כאן? המפרט: כרטיס מסך Radeon 3200HD (בא on-board על GIGABYTE GA-MA78GM-S2H); טלוויזיה Philips 42PFL7403D; כרטיס המסך מחובר לטלוויזיה ב-HDMI. מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט, דרייברים מעודכנים לחומרה הרלוונטית; firmware מעודכן לטלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום... ביומיים האחרנוים המחשב שלי מעוות את כל האודיו שיוצא ממנו... הכל נשמע בהילוך איטי... זה דפוק... שחר חסון נשמע כמו מישהו בן 50... כשבנות גונחות בפורנו זה נשמע כמו בנים!!! הצילו!!! אין לי מושג מה שינה את זה או איך ולמה אבל אני חייב עזרה...

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים