אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי סרט HD DVD מקורי בלי כתוביות בעברית ואני רוצה לקחת כתוביות שמותאמות לפורמט X264 ולראות אותם יחד עם הסרט בתוכנת PDVD. האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, אני מאוד סקרן להאזין לאוזניות האלו מסיבות שהן די ברורות ואני תוהה האם יש חברי פורום שבבעלותם אחד (או יותר) מהדגמים הנ"ל. בתודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש את המסך הנ"ל. חובה שיהיה של אחת החברות הבאות : פנסוניק , טושיבה , סמסונג , LG מטרות: צפיה בעיקר בתוכן שאני מוריד מהאינטרנט , חלקו HD חלקו DIV-X באיכות DVD. מרחק צפיה - 2.5 מטר. רוב הצפיה תהיה בחושך. חשוב שיהיו לטלויזיה רמקולים באיכות טובה. כניסת USB יכולה להוסיף לי המון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרתכם,גם ממביני דבר ומבינים בתחום.אנא ענו לי - אם יש לי סיבה לדאגה,והאם הבעיה בהכרח מקורה ברמקול?! יש ברשותי 5 רמקולים סאטליטים וסאב 10 אינט'ש. רמקול מחרחר=בנוסף לאודיו,שהוא משמיע - גם משמיע ברקע קול הדומה לחרחור (חחחחחח). 1.השאלה בכותרת. מדובר ברמקול סראונד סאטליט שמאלי של מערכת קולנוע ביתי. 2.האם רמקול,שמחרחר לפעמים,ולפעמים לא! - נחשב לרמקול תקול? 3.האם בהגדרת רמקול תקול - רמקול,שחייב כל הזמן!,להשמיע קול חרחור (חחחחחח),ולא! לסירוגין? זקוק לעזרתכם,תודה רבה מאוד מראש לעונים,ואשר יביעו דעה. חג מימונה שמייח.
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי יש לי מגבר 6 ערוצים ישן (PIONER MX5700D) וזוג רמקולי מדף מדגם BOSE 301V אכשיו אני כבר מיואש לא יודע מלעשות עם עצמי אני לא יודע איך אפשר לחבר את הרמקולים למערכת כדי לקבל איכות שמע טובה כי במערכת אין פונקצייה של 2 רמקולים יש רק 2.1 וכאשר אני מפעיל אותה חסר לי הבאס פשוט לא קיים וכאשר אני מחבר תרמקולים לבאס חסר הצליל הרגיל =\ מישהו יכול לעזור בבקשה ולהסביר איך לחבר נכון כדי לקבל את ה100% מהרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01374 לכל הפחות, זה מעניין...
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך מחברים את הרסיבר לכרטיס קול איזה כבלים(חוטים) אני צריך?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! מה שלומכם? אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון. הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון. שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11). אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה. השאלה - היכן למקם אותה. אופצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה הצטרפתי גם אני למועדון הויניל! מצאתי לי Thorens TD-318 יד שניה במצב לא רע, ניקיתי-הברקתי-שייפתי-וליטשתי, ויצא כמו חדש. הבחור הזה בנוי מעץ מלא בגימור שחור, כאשר חצי גוף "צף" בעזרת מנגנון שמפריד את הפלטה והזרוע מהגוף והמנוע (הנעת רצועה) כדי למנוע ויברציות. הזרוע היא זרוע מקורית של Thorens מדגם TP-21 עם מנגנון הידראולי להורדה/העלאה והראש שמורכב עליה הוא Stanton 881S. והסאונד? אחחח..... הסאונד. פשוט תענוג. אמנם מלווה בקצת "פיצפוצים" (תקליטים ישנים ומלוכלכים...) אבל איזה סאונד.... הכל כל-כך חי ואמיתי.. קשה להאמין שכזה סאונד יוצא מתקליטים שהודפסו לפני כמה עשורים. עכשיו נשאר רק להגדיל את אוסף התקליטים, ולהשקיע כמה ימים בלנקות אותם כדי למנוע את הפיצפוצי-רקע האלה, וזהו. …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שאלתי את השאלה הזו והסבירו לי אבל משום מה האשכול הזה נעלם אז אני אשאל שוב אני מחבר את הנייח לLG LCD 37 INCH SCARLET 1 TO 100000 2MS כאשר בנייח יש כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מהם בדיוק ההגדרות שצריך להגדיר בתוך NVIDIA כדי לקבל תמונה באיכות מקסימלית? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס הקול HERCULES GAME THEATER XP 6.1 אך הוא לא מספיק לי בשביחל עבודה עם תוכנות ליצירת מוסיקה הדורשות כרטיסי קול מקצועיים עם תמיכה ב24 ביט. לאחרונה שקלתי לקנות בנסוף להרקולס את הכרטיס הזה השאלה שלי היא אם שני הכרטיסים יוכלו לעבוד במקביל או שאצטרך לוותר על ההרקולס שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצה לאוזניות בלוטוס איכותיות עד 200 שקל אוזניות קטנות כאלה בתוך האוזן וגם לאוזניות קשת עם בלוטוס וחוטיות in ear כל אוזנייה עד 200 שקל בערך ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אני לא יודע מה ההבדלים בין אוזניות over ear ל on ear ל in ear אני רוצה אוזניות קטנות שנכנסות לתוך האוזן ועוד אוזניות גדולות יותר בלוטוס והאחרונה עם חוט שלא כזה משנה לי איך היא תהיה אבל הרוב הם נכנסות לתוך האוזן פנימה לאפרכסת עד כמה שאני יודע יש גם לתעלה התעלה זה חיצוני ?
-
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לאחרונה יצא דגם חדש של נגן ה NEUROS II, חיה של נגן במחיר ממש מצחיק. לגבי הביצועים, אז יש לו דיסק בנפח 20 עד 80 גיגה, יכולת לנגן OGG, מתפקד כדיסק רגיל, משדר !!! רדיו פנימי, מקלט רדיו, מיקרופון והקלטת LINEIN, אוזניות מעולות יחסית לחרא שמקבלים עם הנגנים, ועוד הדברים הרגילים. יתרון נוסף הוא המודלריות, ניתן להוציא את הדיסק והבטרייה בקלות ולהחליף אותם אם רוצים (וניתן לקנות כמה אם רוצים). כמו כן, התוכנה שלו (FIRMWARE) היא משוחררת בחינם OPEN SOURCE, ולכן ניתן להוסיף תמיכה בעברית למכשיר (למי שיש ידע כמובן). החסרונות הם בעיקר הגודל (יותר גדול מ IPOD אבל עדיין נייד), וגם זמן בטרייה של 10 שעות (למרות שניתן להחליף במקום אותה). והדובדבן בקפצת זה המחיר !!! 300$ לדגם עם 60 גיגה ו 35…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום ביצעתי פורמט למחשב ודיסק התקנת הדריבר של כרטיס הקול לא טוב כרטיס הקול שזוהה אצלי הוא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller אשמח ואם תמציאו לי דריבר או מאידך איזה שהוא לינק בברכה הודה לכם מאוד
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קיבלתי פטיפון ישן(אבל שלא נגעו בו!!!)ויש לי כמה שאלות. א)הפלטה לא מסתובבת והבנתי שזה בגלל שהוא לא מותאם לזרם בישראל,אני יכול איכשהו להתאים אותו???(אני לא מבין יותר מדי באלקטרוניקה ככה שההסבר צריך להיות כמה שיותר פשוט ב)יש לי גם מערכת קולנוע ביתית(5.1)שאותה אני רוצה לחבר לפטיפון(יש לי רסיבר)אני לא רואה שום מקום שממנו אני יכול לחבר את החוטים של המערכת ואני מניח שאני לא יכול לחבר ישירות את הD.V.D? אני לא מבין בזה במיוחד ובתכלס כל מה שאני רוצה לעשות בפטיפון הזה זה לשמוע כמה תקליטים ישנים שיש לי אז שוב,לא יותר מדי מסובך נ.ב.צילומים יעזרו???
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-