עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by emil001,

היי, אני מחפש אוזניות מקצועיות לשמיעת מוסיקה. התקציה שלי מגיע עד ל-400 ש"ח. לאחרונה מצאתי איזה אוזנייה.. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106113&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE אני ישמח אם תציאו לי מה שווה לי לקנות.. תודה רבה! אמיל.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. שלום לכולם, שאלה. יש לי מחשב חדש אצל לקוח עם לוח SMACKOVER של אינטל המתאים למעבד I7 החדשים. הבעיה שלי כרגע הוא שיש לו כבל דיגיטלי שמחברים אותו למחשב הוא לא מראה שהתחבר ולכן גם לא עובד אבל כשמחברים את אותו כבל למכשיר DVD שיש לו יציאה אופטית/דיגיטלית זה עובד נהדר. הכבל הוא באורך של 10 מטר ועוד 5 מטר כאשר ביניהם יש מחבר. המעבדה שאיתה אני עובד אומרים שהבעיה היא כנראה המרחק הגדול ולכן זה לא עובד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. למישהו יש? שמע? יודע איך הוא נשמע? איך הוא בטווח המחירים של עד 3.5K? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים החדשים ושיש לו את כל החיבורים שאפשר לרצות (HDMI). אשמח לחוות דעת ממישהו שיש לו או שמע אותו... וכמו כן לדעת איך הוא בהשוואה ל1709? ההבדל הכספי ביניהם גדול...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lior_p3,

אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון בגודל 42" מישהו יכול להמליץ לי על אחת טובה? ומה שווה לקחת? HD READY או FULL? הטלויזיה תשמש לצפיה בסרטים דרך יס ואולי בעתיד אני אקנה לה גם מחשב להצגת סרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. יש תאריך לעדכון שבו יהיה אפשר להשתמש בכתוביות בעיברית ? ואם אין מישהו יכול לתת לי מזרים מדיה טוב באזור המחיר שלו ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. הכוונה היא להצגה של קבצי SRT, ברוב הנגנים הכתוביות ממש קטנות.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים. הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור. האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים. איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  10. זה משהו שאף פעם לא ממש הבנתי (גם לא ניסיתי יותר מדי, אבל בכל מקרה...) - אם יש יציאה דיגיטאלית מנגן סי די ישר לתוך מגבר מאד איכותי, למה צריך בעצם נגן איכותי? איזה הבדל זה עושה? על פניו הייתי משער שהאות שהרסיבר מקבל יהיה זהה בכל מקרה שכמדובר במקור דיגיטאלי, גם אם הוא מאיכות נחותה. הרי זה מידע, מסודר בצורה בינארית לגמרי. כשאני מעתיק משהו למחשב מדיסק באמצעות כונן גרוע, המידע שאני אקבל יהיה זהה לחלוטין למקור בכל מקרה. אולי הוא לא יצליח לקרוא דיסק סרוט, אולי ייקח לו יותר זמן, אבל כשהמידע מגיע, הוא מגיע 1 ל-1 כמו המקור, אז מה משנה? בקיצור, מה ההשפעה של נגן זול על האיכות בלבד (כלומר: יוצאים מנקודת הנחה שהוא קורא הכל ומספיק מהר כדי להוציא אות יציב) אם בכלל יש כזו, ולמה?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by trocker,

שלום, מישהו אולי יכול להמליץ לי על אוזניות טובות באזור ה200 שקל היה לי עד עכשיו JVC HA-G55 אבל הם הפסיקו לעבוד לי אחרי שנתיים בגלל שהם כל הזמן היו נתקעות לי בין הגלגלים של הכיסא של המחשב עד שנהרסו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by danikos,

TOSHIBA 37AV550T PANASONIC TX-37LX80 אני יכול לקבל את שניהן באותו המחיר בשניהן התמונה נראית לי טובה באותה המידה , השימוש של הטלוויזה יהיה 90% מהזמן ביס וקצת עם מדיה סטרימר לסרטים וסדרות , מרחק צפייה של 2.5-3 מטר . אודה לעיצה איזה אחת עדיפה ולמה . תודה . ובלי שום קשר מה הטלוויזה 37 עד 4K הכי מומלצת כרגע ? לצרכים שלי

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by stingeR-,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by tom123p,

יש חיה כזו? אפשר המלצות ? תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום. יש לי כרטיס מסך readon 3650 שתומך HDMI. אני מחבר טלויזיה 32 אינצ' עם מתאם HDMI-DVI וכבל. עד עכשיו הכל עבד חלק, אבל פתאום מופיע רק הרקע של השולחן עבודה וזהו. אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים ומנהל את המסכים דרך התוכנה catalyst control center. אני מצליח שרק במסך אחד יופיע הכל אבל לא בשניהם במקביל. אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by שמעון 17,

אנשים אני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלויזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9250 PRO ,ויש לי כבל אני יכול לחבר עם הכבל הזה? עם כן אני צריך תוכנה כול שהיא ? אני ישמח עם יעזרו לי בנושא זה חשוב. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by froggy,

שלום לכולם לפני שנה קניתי הרמן קרדון, ומאד מרוצה מהרמקולים. אך משהו אמר לי שאני לא ממצא את כל האיכות המירבית מהרמקולים האלו, כי יש לי כרטיס קול מובנה. האם כדאי לקנות כרטיס קול לא מובנה בכמה מאות שקלים? אם כן איזה? עד כמה איכות השמע תעלה? בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Pavlik,

יש לי את הרמקולים כשנתיים ותמיד השתמשתי בהם כסטריאו בלבד. והיום כשניסיתי לחבר את האחוריים, שמתי לב שהם לא משמיעים... פשוט לא יוצא צליל מהיציאות האחוריות, מהצידיות הכל עובד. וכן אני ניסיתי את כל הגדרות הערוצים וכל זה. הרמקולים מחוברים דרך מפענח DDTS-100 בחיבור אופטי. מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by Or94,

טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by nof-y,

היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by lowlow1001,

שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Psychedelic,

נניח ויש לי דיסק בפורמט FLAC אני בודק את הaudio properties במאפיינים של הקובץ כתוב בaudio quality perfect - lossless וכתוב שהקובץ הוא 70% לדוגמא מהקובץ המקורי. אני משתמש בitunes והוא כמובן לא קורא FLAC אז אני ממיר את הקבצים לWAV , מבלי לשנות דבר,פשוט התוכנה עושה העתק של הFLAC רק בWAV. שאני מעלה את הaudio properties לקובץ WAV כתוב שם שהaudio quality היא CD (lossless) ושהקובץ הוא %100 מהמקור... ואני שואל את עצמי מה השתנה פה? האם האיכות של הקובץ עלתה?(לא הגיוני בעליל) גם המשקל של הקובץ עלה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מתלבט בעיקר בין iGrado לבין CX300 של סנהייזר. האוזניות יחוברו לאייפוד קלאסיק והקבצים יקודדו בapple lossless. על מה אתם ממליצים, ואם יש סוג אחר של אוזניות בסביבות המחיר של שני אלו אני אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  25. היום התחדשתי ברסיבר Onkyo מדגם TXSR506 בזוג רמקולים מדפיים Polk Audio מדגם RTi4 עכשיו אני מחפש כרטיס קול שינצל את הסט הזה בעתיד אני יוסיף סאב אין לי כרגע תקציב כי אני לא יודע מה הסכום המקסימלי בשביל המערכת הזאת אז אם תתנו לי כיוון לחברה ולדגם מסויים אודה לכם תודה והמשך יום טוב

• 10 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים