אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לילדים. למחשב הישן יש מחשבים פשוטים מאד. לחדש יהיו פשוטים קצת פחות (Altec lansing BXR1121 2.1). מה שאני רוצה זה לקנות איזה מכשיר עם מתג שאליו יתחברו מצד אחד הרמקולים החדשים והוא יתחבר מצידו השני לשני המחשבים. מתג פשוט יאפשר לי לבחור האם להשמיע מוסיקה מהמחשב הישן או מהחדש. מבחינה חשמלית זה נשמע לי כמו משהו פשוט מאד אבל השאלה היא האם דבר כזה קיים בכלל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, האם ניתן לחבר ישירות מחשב HTPC למערכת סטריאו 2 ערוצים? לדוגמא NAD320BEE ואיזה חיבור איכותי יותר וכמה איכות ניתן להשיג ? תודה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי רמקול Protech 500A שאני נורא אוהב אז חיברתי אותו דרך כבל RCA למתאם XLR זכר ישירות לרמקול , הבעיה היא שאני שומע רק את הLeft או רק את הRight , ישנה אפשרות (אולי אפילו רק עניין טכני בהגדרות) בשביל לגרום לך שהרמקול יוציא לי את הצלילים גם מLeft וגם מRight ? אני מפספס את הסולואים של ברייאן מיי וג'וני גריינווד וזה חורה לי :-\
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מקרן קול למיקרופונים אלחוטיים לטובת קריוקי? איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
בינתיים עוד לא נקבע כלום בקשר לקניה על 100%, אבל אני רוצה לדעת האם ניתן לקנות ב3000 שקל +- מערכת קולנוע ביתית 4.1\5.1 טובה? או אולי לקנות רסיבר+2 רמקולים כהכנה ל5.1? איזה דגמים כדי לקחת,של איזה חברות ואיפה יש חנויות מקצועיות לציוד אודיו?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ברוסיה את הנגן dvd\kareoke\divx וכמובן שהוא לא קורא כתוביות בעברית :-[ האם מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה? ולצרוב תמיכה בעברית? חיפשתי באתר של LG ולא מצאתי שום מידע חיוני! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי AKG K414P כבר יותר משנתיים וצריך להחליף להם כבר כבל (בעיות בשמיעה), הפלאג והכבל שניהם נדפקו והייתי רוצה להלחים חדשים על הדרייבר הבעיה שאני לא יודע אם אפשר לפתוח אותן בלי לגרום להן נזק (אם זה דבק). יש למישהו מושג/ ניסיון אם אפשר? לא משנה, אזרתי אומץ וניסיתי לפתוח אותן, הרי בכל מקרה הן לא עובדות, זה רק אני או שאין בכלל חנויות שמוכרות כבל סטריאו Y?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לחבר את הסאב וופר שברשותי על התקרה על מנת לבצע איזה נקמה קטנה בשכנים מרעישים... האם זה אפקטיבי ..? האם באמת התקרה שלי והרצפה שלהם תרעד..? אגב סליחה על השאלה הלא אתית..
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום , אבא שלי הביא לי MP3 256MB מסין , אני חושב משהו ג'נרי , עכשיו יש לו מטען שאמור להתחבר לחשמל ,אבל החיבור סיני , זה המטען אמור להתחבר דרך ה USB ל MP3 ומהמטען לחשמל ... היכן ניתן למצוא מעביר סיני או איך שלא קוראים לזה ? חיפשתי הום סנטר / מחסני חשמל / OFFICEDEPOT לא מצאתי , תודה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אם שמים שני רמקולים אחד על השני והרמקולים הם לא אנטי שילדד האם יכלה להיות פגיעה ברמקולים?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
צרבתי סרטי DVD בלי פס קול סטריאו, רק DD
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום. פתחתי ט'רד כאן אבל אני רואה שייתכן והוא לא מכוון לשאלה שאני באמת רוצה לשאול לכן אני מחדד אותה ושואל אותה כשלעצמה בט'רד חדש - כאן, אולי אנשים נוספים יבינו ויתעניינו בשאלה זאת. אני שמעתי מוסיקה שנים אצל חבר, קומות של רסיבר וסידי של denon ורמקולים bose. השמע היה מצויין. כל חלק מהמוזיקה היה מצויין, הנמוכים, האמצע והגבוהים. אני בעיקר מתעניין במוזיקת פופ ולהיטים. במוזיקה זאת יש חשיבות רבה לא רק לאמצע של התדרים, אלא גם לבאס. הבאס, כנראה על ידי גיטרת באס או כלים/מכשירים אחרים נותנים צלילים ומנגינה שלהם ובלעדיהם חסר מאוד. אפילו ברכב, על ידי מערכת טובה ורמקולים כיף לשמוע את השירים, האמצע והבאס נשמעים טוב מאוד. אני רוצה לשמוע שירים בחדר שלי, בלי להפריע לשאר הבית או לשכנים, ב…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי Sennheiser HD 580 וכשאני שומע מוזיקה ממש חזק זה לא כל כך מפריע לי אבל אני יכול לשמוע אותה ממרחקים... לא חושב שיש לי שמיעה דפוקה ככה שהחוזק לא מפריע לי כי עובדה שאני שומע אותן ממרחק רב. מישהו יכול להסביר למה זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאסים של המערכת הזאת עושים לי טוב כל פעם מחדש, אבל הבעיה שבמוזיקה, ההפרדה, בעיקר של הצלילים הגבוהים, לא משהו, הכל קצת נבלע ניסיתי איקווליזרים ואפילו את ה DFX (שאני לא מבין איך אפשר לשמוע MP3ים בלעדיו..) אבל אין הרבה שיפור. האם כרטיס קול יכול להוציא סאונד יותר טוב מהרמקולים האילה עם מוזיקה? (תקציב עד 500 שח אבל אם אתם מכירים משהו טוב שחורג מהתקציב אשמח לשמוע.)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קיבלתי דיסק מתנה עם שובר החלפה ליומולדת אני רוצה להחליף אותו וחשבתי להשתמש בו כזיכוי לנגן ...יש סיכוי שיש בחנות נגנים כמו IRIVER וIAUDIO בפלאשים? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-