אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לבעלי כרטיס Sound blaster audigy: מה סוג היציאה האופטית בכרטיס: אופטית או קואקסלית? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה העניינים? במחשב שלי יש כרטיס קול מובנה על לוח האם (EP45-DS3 של ג'יגהבייט). עכשיו, לא יצא לי לבדוק יותר מדיי, אבל נראה לי שהוא מזייף בסראונד. שיחקתי Brothers in Arms, ובהשוואה למחשב הישן שלי, שעליו היה כרטיס קול של Genius ב-100 שקל, זה נשמע מוזר. גם אם אני פותח את הוינמפ ומתחיל לשמוע מוזיקה, המוזיקה מנוגנת רק ברמקולים הקדמיים (נכון, השיר לא מותאם ל-5.1, אבל בכרטיס הקול הפשוט שהיה לי שמעו בכל הרמקולים, ושמעו טוב). למה אני לא מעביר את כרטיס הקול מהמחשב הישן? יציאת האמצעי/באס נדפקה, ורק ערוץ אחד נשמע משם. למה אני לא קונה חדש? אני לא רוצה סתם לקנות ולגלות שיצאתי פראייר ושזו בעיית הגדרות. כרטיס קול מובנה לא אמור לעשות בעיות? הם באיכות טובה, או שתמיד כדאי לקנות כרטיס חיצוני ל…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 בסלון...וכשאני שומע שירים אני מגביר לפעמים עד לממש חזק אבל אני מפחד להגביר עוד ועוד..כי אני לא יודע מה הגבול של המערכת כי אולי ישרף או משהו... אז באתי לשאול אותכם מה נותן לי אינדיקציה לגבול של ה vol שלי...
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש רמקולים למחשב שישמשו בעיקר לגיימינג, יוטיוב וקצת סרטים. איזה רמקולים נחשבים הכי טובים של שנת 2016?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה , החלטתי לקנות LCD לחדר השינה שלי מרחק הצפיה שלי מהטלויזיה (אחרי חישוב של המסך ואיפה הראש וכל הבלאגן הזה...) הוא 2.30 בערך... עכשיו אני עדיין שוקל אם לקנות ממיר HD לחדר לכן רציתי שתעזרו לי ב2 האפשרויות... אם עיקר השימוש שלי בטלויזיה הוא באיכות רגילה לקנות 32 או 37 ואם עיקר השימוש יהיה בHD אז 32 או 37 ? עכשיו 2 הטלויזיות שהכי התלהבתי מהן היו של LG בגלל המחיר בגלל האיכות ובעיקר בגלל הUSB אז תנו לי דעה קטנה עליהן : זאתי 32 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 וזאת ה37 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 תודה רבה , מחכה לתשובתכם
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס audigy 2zs הערוץ של הסאב פתוח עד הסוף וכך גם במגבר פעם הסאב שלי היה נשמע יותר חזק אני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא תוכנה חיצונית להגברת ה gain של הסאב..
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לכל ערוץ ברסיבר אליו אני מנסה לחבר את יציאת כרטיס הקול (CD, Video, מה שלא יהיה) שומעים בעוצמה מאוד נמוכה והכל נשמע מרוחק שכזה, וכשמגבירים לעוצמה קצת יותר נורמלית הכל מלווה בhum עצבני. ניסיון לחבר לכניסת הphono רק מניב תוצאות רעות יותר, כשהסאונד מתקבל במעיין ספק דיסטורשן ספק אפקטי סרטי מד"ב ישנים. הרסיבר הוא של nad בכל אופן (יש צורך בדגם מדוייק?) וכרטיס הכל הוא Sblive, קבל 2 rca פשוט.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלווזיה 42 TOSHIBA, דרך חיבור רגיל של VGA. שיניתי את ה-HERTZ במחשב ל-60 לפני שהעברתי, כי אחריזה המסך של הטלווזיה קופץ כזה, ולא רואים תמונה. אחרי שחיברתי, יש משחקים שעובדים הרבה יותר מהר במסך הטלווזיה, מה יכול להיות ההסבר לזה? כלומר ה-FPS מהיר מידי, בטלווזיה, לא עובד כמו במסך של המחשב..
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על z323 של לוג'יטק אבל אני לא סגור. אני לא צריך משהו חזק ועדיף שיהיה סאב קטן (בעיות עם השכנים)
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי כולם, קודם כל אגיד שאין לי מושג בכל מה שקשור לסאונד בייתי ואשמח אם תסבירו לי בשפה של מטומטמים . יש לי 2 רמקולים רצפתיים דיי ישנים של JBL (דגם LOFT 50). לפי היצרן כל רמקול מסוגל לייצר עד 250W... https://www.newegg.com/jbl-loft-50/p/N82E16886110006 השבוע קיבלתי מחבר רמקול סנטר גם מאוד ישן אבל עושה עבודה מעולה של חברת JAMO (דגם S 40 CEN) ואני רוצה רסיבר שיתמוך בשלישייה הזאת. כרגע יש לי רסיבר של חברת פיוניר משנת 1986 (!!!), דגם נורא נורא ישן, אנלוגי שעושה עבודה מעולה עד היום, אבל אני רוצה להתחדש ולקנות איזה משהו נורמלי ולא במחיר בשמיים שכן יוכל להתמודד עם ה-SETUP הקטן שלי. תקציב? זה דיי משתנה, אני דיי גמיש, 3K (גג?) זה מחיר שאוכ…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי נגן sandisk sansa E130 ואני פשוט לא מבין\יודע להשתמש באקולייזר.. ואני רוצה להבין.. אז צריך עזרה ממכם.. יש לי ככה : 62 , 250 , 1k , 4k , 16k ואני לא יודע כמה DB לשים בכל אחד.. מישהו יכול להמליץ לי וגם להסביר לי קצת?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר כבל שממיר מ svideo ל component ? חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי כזה דבר אם יש תוכלו לעזור לי מאיפה קונים? בגדול הבעיה שלי היא שיש לי: * כרטיס מסך GeForce עם tvout + יציאת svideo * טלוויזיה עם כניסת RCA וכניסות component הכרטיס היה מחובר עם tvout לטלוויזיה ובזמן הפסקת חשמל נדפקו לי שתי היציאות (גם הצד של הטלוויזיה וגם הצד של הכרטיס מסך לא עובדות ועכשיו אין מצב שאני יכול לחבר ב RCA רגיל את הטלוויזיה למחשב) יש לי כניסות component בטלוויזיה ויציאת svideo בכרטיס מסך חיברתי את יציאת svideo שבמחשב עם כבל ממיר ל RCA בצד השני לטלוויזה לאחת מכניסות ה component של הטלוויזיה ורואים תמונה אבל בשחור לבן - אז חשבתי שאם אני יקנה כבל כמו שכתבתי למעלה זה יעזור כי זה יעביר …
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים sb 370 של creative ובשבועים האחרונים צצה לי בעיה מוזרה...! בשירים,במשחקים,בסרטים לא משנה מה אני שומע רק מרמקול אחת (השמאלי)ואילו הבאס והרמקול השני לפעמים מוצאים ציוץ!! מה לעשות? נ.ב עידכנתי דריברים של כרטיס קול ובדקתי את החיבורים ועדין אותה בעיה... בתודה שגיא
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם מישהו רק יכול להגיד לי בבקשה איך רואים לפלאג מהסוג הזה: תודה, עודד ב.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני מפעיל את ה5.1 פשוט מאפשר בכרטיס קול וזהו, או שצריך גם להגדיר בתוכנה שבה אני משתמש (BSPLAYER)? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
Hercules XPS 510 או YST-MS50 של YAMAHA היתרון של הרקולס 5 רמקולים אבל יותר חלשים מכל בחינה לעומת ימהה חברה מעולה של רמקולים ושני חמקולים יחסית חזקים אם איכות סאונד גבוהה מה כדאי?!?! אני לא בטוח אני צריך דעה של מישהו שיש לו את ההרקולס כי את הימהה ראיתי כבר...
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל HTPC. ואני צריך שיעזרו לי לעשות קצת סדר. מה צריך כדי לראות את ה PC באיכות של PS בטלויזיה שלי,לדוגמא? איזה כרטיס צריך כדי להקליט תוכניות טלויזיה? האם אפשר לערוך ווידאו או שזה כבר תכונה אחרת שלא קשורה ל HTPC ? האם PVR תלוי בחברה שני מחובר אליה או שאם יש XML ברשת שמספק מידע על לוח השידורים מספיק? איפה מוצאים מידע כזה לגבי תכנות בארץ. האם אין בעיה להקליט מ YES או מ HOT ? שרותים אנלוגים או דגיטלים? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים MS media center או תוכנה צד שלישי ?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-