אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כבר 12 שעות שאני מוריד ללא הפסקה דרייברים לכרטיס הזה SIS 7012 מובנה על לוח אם ASUS P4S533 ל XP ו...כלום פשוט אי אפשר להתקין שום דרייבר. אפילו הדרייבר מהאתר הרשמי של SIS לא מתאים. הודעת השגיאה שמתקבלת היא ERROR 536870397 - אני יודע שזו בעיה די נפוצה וקראתי שיש לא מעט מתוסכלים ממנה אבל איך ייתכן שאין דרייבר שיפתור את הבעיה ? זו פשוט נראה כמו רמאות של החברה שמכרה את לוח האם הזה-נראה לי שעכשיו אני מבין למה התקינו ווינדוס 98 על המחשב הזה שיכול בקלות לקבל XP - פשוט יש בעיה בתאימות של בכרטיס לXP . מישהו יכול לעזור. אני מודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש בעיה במחשב לגבי CODEC הורד תוכנה חינמית באתר www.download.com בשם Gpost כדי לבדוק את סוג הCODEC לאחר הורד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתה אומרים כדאי לי לקנות? אוזניות Sennheiser px200 או Sony MDREX81LP אני מחפש הרבה באס, והבנתי שלשתיהן יש הרבה באס.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעתי כמה אנשים שמתלוננים שהסאב של Z560 לא מספיק מורגש, לא נותן הרבה באס, לא מראיד את הרצפה וכו רציתי לדעת אם זאות היא בעיה צפסיפית של כמה אנשים או שפשוט הסאב של Z560 באמת לא כל כך מורגש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המודעה: http://www.playerblog.com/archives/000567.shtml הפירמוור : http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=685&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= רק לגיסה האמריקאית!!! לארופאית בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להזמין מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD X4 620 ולוח אם GIGABITE עם מאיץ גרפי מובנה - בתקציב של כ 2000 ש"ח, אני מעוניין לבדוק אופציה של חיבור טלויזיה ישנה (CRT) לצפיה בסרטים אך לצורך זה אני צריך יציאת S-VIDEO (או COMPOSIT) שכן לטלויזיה יש כניסות של S-VIDEO ו SCART בלבד. האם תוכלו להמליץ על כרטיס מתאים (רצוי מהחנות SKYPC) האם זה בכלל משתלם? האם יתאפשר להמשיך לעבוד על המחשב במסך הרגיל במקביל לכך שמישהו צופה בסרט בטלויזיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי קונה אוזניות זולות. אותם אוזניות שעולות עד 50 שקלים. (אוזניות עם מיקרופון) רוב הפעמים האוזניות לא היו נוחות לשימוש ממושך שזה לרוב לחץ על האוזניים וכן כאבים וחום. נמאס לי מאותם ימים שקניתי אוזניות זולות אבקש את המלצתכם על אוזניות עד 200 שקלים (האם יש כאלה במחיר כזה?) השימוש העיקרי הוא סדרות/סרטים ומוזיקה. חשוב שאוכל להשתמש בהן לשימוש ממושך וכן שלא יהיה לחץ על האוזן וכמובן שהאוזן לא תחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ שהסיומות שלו היא ,xviD.AC3.CD1-WAF והוא לא נפתח לי באף תוכנה , Media player , bsplayer ,vlc media player יש למישהו רעיון אם מה אפשר לפתוח אותו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה- לקראת הבחירות יש שבוע מבצעים מיוחד בבאג (bug attack) ומתחשק לי לקנות אוזניות גיימינג חדשות. אני מתלבט בין שלושה דגמים שנמכרים במחירי מבצע (שנשמעים מצויין), כאשר הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי הוא נוחות השימוש לאורך זמן (שלא יחממו את האוזניים יותר מדי, שלא יגרמו לכאבי ראש וכו'): 1) AKG GHS1- המחיר 199 ש"ח, קומפקטיות ביותר, החסרון הוא שהן ללא סראונד. 2) GameCom 780- המחיר 299 ש"ח, מאסיביות למדי אך איכות הסאונד אמורה להיות ללא תחרות! 3) SteelSeries Siberia V2- המחיר 249 ש"ח, איכות סאונד טובה אך ככה"נ פחות מה-780, אך גם נראות קלות ונוחות יותר... זהו חבר'ה, אני אשמח לשמוע המלצות, חוות דעת ושאר ירקות רק כמה שיותר מהר בבקשה (המבצע מסתיים ב26/01 או עד גמר המלאי P:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי SB Live! עם 4 רמקולים וברצוני להעלות את הטרבל לרמקולים האחוריים מבלי שזה ישפיע על הקדמיים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב חברים אני צריך עזרה ברכישת רסיבר חדש הצרכים : בעיקר נטפליקס אך גם סרטים מהרשת באיכות גבוהה עם הפורמטים של הסראונד החדשים הרסיבר ישב בתוך מזנון בגובה 30 עומק 40 אז המידות חשובות אם יש אפשרות לשלט שעובד בלוטוס אז עדיף ( גם אם לא לא בעיה אפשר לשים עין פשוט) 5.1 ( סט של TANNOY TFX 5.1) רשום שההספק של כל רמקול 100W חשוב לי מאוד שיעבוד כמו שצריך ב ARC אני קונה טלווזייה של סמסונג חדשה QE75QN90B תקציב די גמיש אבל הייתי שמח לא לעבור את ה3000 חשוב לי גם תמיכה טובה בחיבור ל PS5 תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר. אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3664&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4320&CatCode= ולמה השני יותר זול באופן משמעותי? תודה רבה מראש. ערב מהנה .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-