אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/550.htm מה אתם אומרים עליהם? אתם המומחים? המחיר שלהם נראה טוב והם נראים גם דיי טובים..לפי התכונות.. אם למישהו יש כאלה שייתן עליהם פידבאק..תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP עם שתי יציאות 3.5 מ"מ, כאשר אחת מהם היא יציאת SPDIF. אני לא מצליח להבין אם מדובר ביציאה קואקסיאלית או אופטית ואיזה כבל בכלל מתאים לה, כי לפי מה שראיתי ברשת קיימים שני סוגי החיבורים. פשוט לא מצאתי התייחסות ספציפית לדגם שלי ובמפרט המחשב לא כתוב כלום. היציאה מתפקדת גם כיציאת אוזניות/רמקולים רגילה. מישהו יודע במקרה באיזו יציאה מדובר? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על רמקולים (זולים ככל האפשר) שמשתמשים בחיבור SPDIF? אם כן, האם צריך מתאם או שקיימים דגמים עם חיבור מיני כמו שיש לי? אם אין דגמי רמקולים זולים (כי הבנתי שמכיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי צריך יכולת פענוח ברמקולים עצמם... או משהו כזה) אז האם קיים מתאם כלשהו שיאפשר לי לחבר לנייד אודיו 5.1? מודה מראש לעונים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם השדה האלקטרומגנטי שיוצר הסאב עלול לגרום נזק לטלויזיית LCD ו\או לממיר של כבלים שנמצאים סמוך אליו? אם כן,מה המרחק המומלץ שיש לשמור בינו לבינם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים: 1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה. 2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק. החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שבוע טוב חברים, אשמח לדעת כיצדד מקודדים שלט הוט מדגם one למקרן jbl cinema 250. תודה מראש תותחים..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים חבל"ז... יש לי רק בעייה אחת.. יותר נכון 2.. הראשונה היא שהלוח שלי מתיימר שיש בו כרטיס קול 5.1, ובסנטר של הרמקולים האלה יש 3 חיבורים!!!! האם אני צריך לקנות סוג מסויים של מפצל או פשוט להשתמש באופציית ה MATRIX שיש בו ? (זאת אופציה שמפעילה את כל 5 הרמקולים גם אם אין תמיכה בכולם...) נכון לעכשיו עם מפצל של 2 RCA אני שומע 4 רמקולים בלי הסנטר רק עם הMATRIX אני מצליח לשמוע את כולם... האם הבעייה היא מפצל ? (אם הבעייה היא בכרטיס קול אז לא נורא... - אני לא מתכוון לקנות אחד...) והבעיה השנייה שלי מופנית לבעלים של הרמקולים האלה... קראתי פה שנורא קל לתלות אותם על הקיר... מישהו יכול להסביר איך?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.howardforums.com/archive/topic/604313-1.html http://www.infosyncworld.com/news/n/5874.html http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=986 קבלו!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתלבט רבות אם שווה להשקיע בכרטיס קול טוב למחשב, במטרה לשפר את התוצאה המתקבלת בסטריאו. אתחיל בכך שאפרט את הציוד הקיים ברשותי: Denon AVR-2105 Tannoy MX3 (קדמיים) Tannoy MX2 (אחוריים) Tannoy MXC (סנטר) הרסיבר מחובר ליציאה הקואקסיאלית (Coax) של כרטיס הקול המובנה (SoundMax) בכבל באורך 5 מ'. קראתי ביקורות על כרטיסים דוגמת ה-ASUS Xonar D1, Prodigy 7.1, Maya 44 המשותף להם הוא שלכולם (חוץ מה-Maya 44) יש רק יציאת S/PDIF אופטית. מכיוון שמדובר במרחק יחסית גדול בין המחשב לרסיבר, ומכיוון שכבר קיים ברשותי כבל קואקסיאלי באיכות טובה (של Monster) אני מחפש כרטיס בטווח של 600 ש"ח +- שיענה על הדרישות הבאות: -איכות טובה בסטריאו דרך היציאות האנלוגיות -העברת AC3 ו-DTS …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב שישמש כמולטימדיה-סטר ויוצב (מה לעשות) בתוך המזנון - ארון עץ סגור. אפשר יהיה לנסר חור כלשהוא מאחורה (אבל יש שם קיר). השאלה היא האם כל הקירורים למיניהם של המעבד וכו' יעזרו או שאין טעם לשים אותו בפנים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ברשותי מקרן OPTOMA EP721 שאמור להיות מקרן למצגות , כלומר מותאם להקרנת טקסט. הבעיה היא שהטקסט מוצג פעם חד ופעם מטושטש לאורכו ורוחבו של המסך, כך שלמשל אותו קרקצ'ר נראה שונה במקומות שונים של המסך המוקרן. יש לציין שרזולוציית המחשב היא 800x600 שזו הרזולוצית native של המקרן. 1) האם זו תקלה במקרן? פעם החליפו לי מסך LCD על תקלה שכזו. 2) החיבור בין המכשירים הוא VGA. האם זה קשור? אם אשתמש ב חיבור DVI זה יפתור את הבעיה? 3) אם זו לא תקלה ולא עניין של חיבור, איך אפשר לשפר את המצב? * יש לציין שהטקסט של ה MENU של המקרן נראה סבבה ולא סובל מהבעיה. תודה מאוד לעוזרים, נמרוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הבדלי הסאונד בין ה Logitech® Z-Cinema 2.1 Surround Sound System שמחירם 1950 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22429 ל Logitech® Z10 Interactive Speaker System שמחירם 810 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=16435 גדולים כל כך שמצדיקים את ההפרש במחיר ( יותר מ1000 ש"ח) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ ישן לצפיה בDIVX בLCD. כשאני מציג בו סרט blueray, המעבד על 100% והסרט נתקע כל 2 דקות. זה באמת המצב ואין מה לעשות או שהנגן לא יעיל? ניסיתי עם medeia player classic ו bsplayer ואני מקבל את אותו אפקט.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2.1 של CREATIVE . עכשיו, הרמקול השמאלי עובד אבל הימני בקושי, ממש בקושי,בקיצור הוא לא עובד. ניסיתי לנתק מהחשמל והלחזיר אבל זה עדיין ככה..המערכת אצלי בערך שנתיים אולי קצת יותר... זהו, צריך לזרוק אותם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלתי מקרן מדגם PT-L712E של פנסוניק, ואני רואה שיש פס אנכי, ברוחב של כ-4 פיקסלים בצד של התמונה. הפס אדום כשהרקע שחור וירוק כשהרקע בהיר. הפס מופיע גם כאשר המקרן לא מקבל סיגנל. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה פותרים אותה. (המקרן בשימוש של מספר אנשים ואני דיי בטוח שלא כולם מניחים לו להתקרר לפני שאורזים אותו לנשיאה בתיק...)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש אצלי מערכת לוגיט'ק Z5500 המפורסם שמחובר לכרטיס קול מובנה בלוח אם דרך כבל אופטי. אני צופה בסרטים שמקודדים 720P DTS שאמור להפעיל DD DIGITAL או DTS במערכת Z5500. הקודקודים שאני משתמש הוא CCCP ונגן מדיה פליי קלאסי,לפני כמה חודשים פעל הדולבי דיגיטל וכעת לא עובד ,ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של אודיו ולא עוזר עדיין לא מקבל דולבי דיגיטל בסרטי HD שמקודדים DTS,בלו ריי. איך אפשר לסדר שיפעיל הדולבי ? תודה שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות צרוף מקרים מוזר עם מגנט שנדבק לסאב ומייד אחר כך הוא הפסיק לעבוד אני שואל את השאלה הזאת (למרות שלבסוף התברר שהמפצל נדפק) לצורך העיניין גם בהנחה שאם לרמקולים יש מגבר פנימי אם זה משנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפי כשנה קניתי נגן MP3 512MB הייתי די מרוצה מימנו אבל אחרי שקרת לו תאונה קטנה כשהו לא היה אצלי הוא די מרוסק... מישהו יכול להמליץ לי על נגן לפחות 1GB אין צורך בלהציג תמונות ואין צורך בוידיאו.... התקציב בין 250-350 צריך שיהיה כולל רדיו+יכולת הקלטה+ומחיר טוב תודה רבה מראש לכול העוזרים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי לא מזמן קנה מחשב מבוסס AMD עם כרטיס קול PCI VIBRA16 (או 128 אני לא סגור על זה כרגע, אבל אם זה חשוב אני אוכל לבדוק את זה) והתקין עליו WIN98. הכרטיס כל עבד כמו שצריך באותו זמן. הבעיה התחילה כאשר הוא התקין WIN XP, אז הכרטיס קול התחיל או להשמיע רעש מעצבן(ולא להפעיל שום מוסיקה) או לא לעבוד בכלל, תלוי במצב רוח שלו. ניסיתי לחפש באתר של קריאייטיב ובאינטרנט בכלל על פתרון לבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה שעוד אנשים בהחלט נתקלו בבעיה הזו אבל רובם נותרו ללא פתרון, היו שתי פתרונות שהם הציעו, האחד לשנות בBIOS את הPCI LATENCY, וזה לא עבד... וההצעה השניה היתה לקנות כרטיס קול חדש... ??? ובכן מה תמליצו לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-