אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי SB Live! עם 4 רמקולים וברצוני להעלות את הטרבל לרמקולים האחוריים מבלי שזה ישפיע על הקדמיים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הרגע קניתי את האוזניות האלו: http://www.ebay.com/itm/New-Steelseries-Siberia-V2-Gaming-Headset-Headphones-USB-soundcard-/200877124768?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec535aca0 כמו שאתם יכולים לראות, האוזניות האלו עולות בערך חצי מהמחיר שלהן בארה"ב (110$), וזה עוד עם משלוח לארץ, לכן אני נוטה לחשוב שהן מזויפות. האוזניות מגיעות ללא הקופסא המקורית (OEM), הכרטיס קול USB מגיע עם הקופסא המקורית, וחוץ מזה הן נראות 100% כמו האוזניות המקוריות (חיבורים עם ציפוי מוזהב וכו'...). בנוסף יש שנה אחריות לכל הסיפור, מה שלא מתאים בדרך כלל למוצר מזויף. רציתי לדעת אם יש מישהו שקנה / שמע / עם ניסיון של קניה כזאת באיביי והאם תוכלו לאשר אם הן מזויפות או לא? אודה לעזרה מהירה (אולי ככה אספ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר הקוראני של iRiver פורסמה היום גירסת ה- firmware החדשה והיא תוסיף תמיכה בוידאו. מי שקנה את הנגן בארה"ב (צפון אמריקה, קנדה) לא להתקין את הגירסה הזו. מי שקנה את הנגן מחוץ לאזור שצויין קודם לכן יכול לשדרג באמצעות הגירסה הזו. בכל מקרה על אחריותכם לפרטים נוספים כאן (עם תרגום עילג) - לאתר הקוראני פרטים יותר ברורים כאן (אנגלית) - misticiRiver
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:hi: שלום לכולם, לא יודע איזה כרטיס טל' לקנות... אני רוצה לצפות במחשב את הכבלים (HOT) יש לי ממיר HD.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית? אני הולך לקנות אחד מהם עוד היום ואני עדיין מתלבט. המטרה העיקרית היא מוסיקה ומעט משחקים. המחיר שלהם זהה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש המלצה וייעוץ על טלוויזיה הכי טובה שאפשר למצוא ב-1500 ש"ח. הטלוויזיה הלכה בסלון, אז לא מחפשים משהו הכי טוב שקיים ובתקציב מוגזם, לכן התקציב הזה. תודה רבה בכל אופן ומצטער אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע אוזניות (ישנות אבל טובות עושות תעבודה הבעייה שהן כבר בנות 30 ><" חחח והן קצת התפרקו (הודבקו עם דבק חם בצדדים ואיפה שהקשת ניתפסת עם האוזניות עברה הדבקה עם צלוטפ חח והאטימה שלהם לא משהו כבר ויש לי שכן מעצבן וגם שאני עם אוזניות אני שומע אותו (מנגן שר כל הצרות שבעולם><") בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות טובות אטומות עם NOISE CANCELING שינקה כמה שיותר רעש תודה מראשD: (אי אפשר לחרוג מהתקציב של ה600 שקל אני קונה מכספי שלי:'( אפשר יש מצב גם ליקנות מEBAY אז עם אפשר אוזניות טובות בסיבבות ה600 שקל (או160 דולר) בEBAY אז סבבהD: תודה מראש לעוזרים עריכה בתגובה השלישית ..↓ ↓
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס קול הזה Creative Audigy 2 ZS הוא שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רכשתי שני זוגות בKSP : audio technica t500 מצויינים ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מספר שאלות בתחום הטיפול בקבצי שמע: 1. כאשר יש לי שיר בפורמט WMA, שנדחס לאיכות 192 KB לשנייה, ואותו השיר בMP3 ג"כ ב 192, אבל ישנם הבדלי איכות לטובת ה WMA, האם המרת השיר באייטיונס ל AAC 192 תשמר את הבדלי האיכות או שההמרה תהרוס אותם בין כה וכה? בנוסף, מהו היחס בין דחיסת הנתונים של הACC לMP3? כלומר, האם בהמרה מMP3 320 ל AAC בשביל לשמר את כל המידע שכבר ישנו בMP3 האם אצטרך להגדיר אותו ג"כ כ 320, או שהדחיסה שלו יותר טובה, וכדי לשמר את המידע שבMP3 נדחס ל 320, אצטרך ב AAC רק 256, למשל? 2. כאשר אני מעביר שיר לאייפוד, אני מעביר אותו קודם לאייטיונס כדי שיצרף ערכי נורמליזציה של העוצמה, ורק אז מעביר לאייפוד. מה אני יכול לעשות עם השירים שכבר יש לי באייפוד? אני חייב להוציא אותם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ת'5.1 שציינתי למעלה עכשיו מהסאב יש לי 3 יציאות שמתאימות למחשב אך אני רוצה לחבר אותו גם לDVD שבו יש 6 יציאות האם יש מתאם שעושה את הדבר? ואם כן מה השם של זה? או שהמערכת הנל היא רק לPC?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם תקליטו ברשמקול תראו שאחרי 60 שניות הוא מפסיק אוטומטית. יש איזה קובץ INI משהו שאפשר לשנות שזה יהיה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נסתם לי הזוג האחרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים באיכות BluRay 1080p הסרטים מקרטעים ונתקעים מדי פעם, מדי פעם הצבעים מתבלגנים ויש בלאגן \= זה ממש מפריע, אי אפשר לצפות ככה בסרט... כשאני מפעיל סרטים באיכותBluRay 720P הכל תקין.. חשוב לציין שאני מתשתמש בנגן VLC PLAYER ומשתמש בתרגום חיצוני (מתאים לגירסאת הסרט כמובן). הכרטיס מסך שלי 4870HD, מעבד Q9450 וזיכרון 4 ג'יגה. משתמש בקודק K-LITE . אשמח לתשובה שתעזור לי לתקן את הבעיה. תודה.. __________
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות רמקול נייד, חייב שיהיה בו סאב-וופר, שיהיה ממש איכותי ועדיפות גבוהה לרמקול BLUETOOTH חשבתי על האפשרויות האלו לא בטוח אם בזה יש סאב http://www.getit.co.il/Prod/52493/12 נראה טוב http://www.think3g.com/productspec.asp?id=3798 גם נראה טוב מאוד http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7727576 והבנתי שזה הכי טוב ומומלץ אבל הוא די יקר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697057 אם יש לכם המלצה לאחד הדגמים פה או לדגם אחר שעולה על הדרישות אני אודה לכם, ד"א התקציב המקסימלי הוא בסביבות ה 650 ש"ח כמובן שעדיף 350+- אם הוא לא פחות טוב או שההבדל באיכות \ עוצמה מזערי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 12:03:46 !!…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להתקין כרטיס קול PCI, אבל יש לי כבר כרטיס קול בלוח אם. רציתי לדעת איך אני מבטל את הישן (אני יודע שזה בביוס אבל מה ספציפית לעשות). אם זה לא בפורום הנכון אני אשמח אם אחד מהמנהלים יעביר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד! עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה. למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב חברים אני צריך עזרה ברכישת רסיבר חדש הצרכים : בעיקר נטפליקס אך גם סרטים מהרשת באיכות גבוהה עם הפורמטים של הסראונד החדשים הרסיבר ישב בתוך מזנון בגובה 30 עומק 40 אז המידות חשובות אם יש אפשרות לשלט שעובד בלוטוס אז עדיף ( גם אם לא לא בעיה אפשר לשים עין פשוט) 5.1 ( סט של TANNOY TFX 5.1) רשום שההספק של כל רמקול 100W חשוב לי מאוד שיעבוד כמו שצריך ב ARC אני קונה טלווזייה של סמסונג חדשה QE75QN90B תקציב די גמיש אבל הייתי שמח לא לעבור את ה3000 חשוב לי גם תמיכה טובה בחיבור ל PS5 תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-