עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yoss,

ברשותי SB Live! עם 4 רמקולים וברצוני להעלות את הטרבל לרמקולים האחוריים מבלי שזה ישפיע על הקדמיים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מחפש טלויזיה לחדר שלי לא יודע איזה גודל צריך וכו' . הנתונים שצריך לקחת בחשבון הם : 1.המרחק שיהיה בין הטלויזיה למיטה שלי בחדר זה 3 מטר (מהמיטה אני יראה תתטלויזיה ) 2. שיהיה תמיכה בFull HD 3. תקציב - עד 4000 ש''ח איזה עוד נתונים אני צריך להגיד כדי לדעת איזה טלויזיה תתאים לי ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Oquda,

שלום, התקציב שלי כ-300 ש"ח ואני אשמח לאוזניות גדולות ונוחות (הן ישמשו בעיקר למשחקים) הכ. קול שלי: http://i.imgur.com/H6PZc6P.png תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)

6. שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הTV היא TV של DANTAX. החברה לא הכי מוכרת (לפחות לי ) אבל מידע קודם החברה לא הכי חשובה. חברות מוכרת כמו LG איכזבו אותי וחברות לא הכי מוכרת לא. מה שכתוב על הTV: חיבור HDMI רזולוצייה 852*480 פורמט 16:9 בהירות 550CD/M2 מרחב צבעים 1073:מיליארד זווית צפייה 180 מעלות פענח סטריאו NICAMתצוגת מסך במגוון שפות כולל עיברית טיונר מובנה (מזה?) תאימות שידורי HDMI 720P ו1080I (לא הגיוני לפי הרזולוצייה שמופיעה למעלה) הTV היא 32 אינטש. עולה 1900 שקל (המחיר הרגיל שלי עולה 2299 אבל יש לי הנחה בחנות) יש כמה דברים לא הגיוניים\שקרים, אני יודע. אבל עדיין רציתי לדעת חוות דעת... תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nineball,

שלום לכולם אני מחפש את האוזניות הכי טובות שאפשר למצוא באיביי/אמזון או מקומות דומים, במחיר של עד 75~ דולר (רצוי בסביבות ה 50), earbuds בלבד. אין לי ממש כיוון חוץ משמות כלליים, אני מתמצא הרבה יותר באוזניות קשת למיניהן מבקטנות יותר, עד היום היו לי EP480 של קריאייטיב ודומות, הן היו בסדר, אבל הגיע הזמן לעלות קצת רמה. אם למישהו יש המלצות, shoot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by andrei21,

רכשתי שני זוגות בKSP : audio technica t500 מצויינים ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. בכ 400-600 ש"ח. מחפש 5.1 ערוצים. משהו איכותי כמה שאפשר למוזיקה, עם הרבה באסים ואיכות שמע טובה. חיבור למחשב. חשבתי על ה Logitech X530 תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by guru,

לפני שנה וחצי קניתי רמקולים מתוצרת ימאהה עם שני רמקולים וסאווב וופר השאלה שלי היא האם יש הבדל באיכות השמע של הסאווב וופר בהתאם למקומו האם יש הבדל אם אני ישים אותו מתחת לשולחן או אולי דווקא על מדף מעל למסך בגובה העינים או אולי מאחורה אנא עיזרו לי מהו המקום הטוב ביותר לסאב וופר שלי? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Blinker,

היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי בעיה קטנה גדולה... אין לי כרטיס קול במחשב, לכאורה זה חלק בלתי נפרד מהמחשב אבל מאז שנשרף לי הכרטיס קול הישן שלי (CMEDIA 8338) לא היה לי כוח או כסף לקנות כרטיס קול חדש... אבל (וכאן הבעיה מן הסתם) יש משחקים שבלי כרטיס קול, פשוט לא פועלים כי אין דרייבר לכרטיס קול וזה מפריע להם, לכן אני מחפש דרייבר דמה (אני חושב באנגלית קוראים לזה null driver) שיגרום למשחקים לחשוב שיש לי כרטיס קול ובינתיים לפתור את הבעיה הזמנית הזאת. הבעיה שלא מצאתי כזה דבר ולכן אני מבקש מכם עזרה בחיפוש דרייבר כזה, תודה. נ.ב. אם ההודעה לא בדיוק שייכת לפורום הזה אני מצטער, פשוט נראה לי טיבעי שהודעה שנוגעת לכרטיס קול תהיה בפורום אודיו ומוזיקה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה במחיר מקסימום 350 שקל. עכשיו חבר שלי הציע את האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12967 ורציתי לדעת אם הן טובות. בכל מקרה אין סיכוי שאני מזמין מהאינטרנט וצריך משהו באיזור עפולה-חיפה. אשמח להמלצות. בתודה, Mystery

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TectoR,

היי, אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה לחדר שלי, הסתכלתי קצת בחנויות ולדעתי אני צריך משהו כמו 32" ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אז כמה שאלות... מה ההבדל בין LCD LED ופלזמה? על איזה פרטים אני צריך להסתכל כשאני מסתכל על מסך? (חוץ מהחברה) האם יש לכם המלצות לדגמים ספציפיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ao kt ehho,

ערב טוב ברצוני לקנות מערכת מיני בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח (זוהי מתנה ) , איני מבין בנושא זה , אך עברתי כעת על - 50 - העמודים האחרונים של הפורום וקיבלתי קצת רקע כללי , בייחוד הומלצה מערכת מסוג CD-BP2000 של SHARP ברצוני לדעת לגבי המערכות הבאות שכבר בדקתי בחנויות : JVC MX-3 , SHARP E600 , SAMSUNG MAX-S530 האם אחת מהן מומלצת ואם לא היכן לדעתכם ניתן להשיג את ה CD-BP2000 של SHARP ומהו מחירה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא מעט קושיות, לא להבהל :-) אשמח ואודה כמובן גם לתשובות חלקיות במידה ותתעייפו באמצע :-) לפטופ חזק מאוד שמחובר ל LCD בסלון דרך HDMI, מותקן עליו Windows 7 Professional והוספתי לו את רכיב תוכנת ה Media Center שמגיע עמו. 1. האם תוכנת ה Media Center הנ"ל מספיק טוב לשימוש בסיסי, או שיש תוכנות אמרות מומלצות יותר? 2. האם ניתן לרכוש שלט (עם סנסור שיתחבר למחשב אני מניח) לתפעול נוח מרחוק (במקום מקלדת אלחוטית)? תפעול מבחינת דפדפוף תמונות, הפעלת מוזיקה, סרטים וכו', אשמח ללינק/המלצה ספציפית. 3. האם יש שלט כלשהו שיאפשר גם לגלוש באינטרנט בצורה נוחה, או שצריך כבר מקלדת (להקלדת כתובת אתר וכו')? 4. יתכן וארכוש שלט הרמוני/שלט חכם שישלוט על כל המכשירים בבית, האם שלט כזה יכול להשתלב עם השלט …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sting,

בעקבות צרוף מקרים מוזר עם מגנט שנדבק לסאב ומייד אחר כך הוא הפסיק לעבוד אני שואל את השאלה הזאת (למרות שלבסוף התברר שהמפצל נדפק) לצורך העיניין גם בהנחה שאם לרמקולים יש מגבר פנימי אם זה משנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי התלבטות לגבי 2 כרטיסים,אין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב אני לא כזה מבין גדול בכרטיסי קול. הכרטיס הראשון : http://www.techspot.com/reviews/hardware/audigy2zs/ והכרטיס השני : http://www.audiotrak.net/products/prodigy71hifi/ שניהם עולים אותו סכום בערך,או שאולי יש לכם משהו יותר טוב להיע לי..? אני מחפש לעבוד אקטיבי עם הכרטיס ונטו לשמעית שירים,לא עושה מוזיקה לא מקליט וכו'..תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Flea,

הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amit_R,

אז ככה יש לי כרגע אוזניות (ישנות אבל טובות עושות תעבודה הבעייה שהן כבר בנות 30 ><" חחח והן קצת התפרקו (הודבקו עם דבק חם בצדדים ואיפה שהקשת ניתפסת עם האוזניות עברה הדבקה עם צלוטפ חח והאטימה שלהם לא משהו כבר ויש לי שכן מעצבן וגם שאני עם אוזניות אני שומע אותו (מנגן שר כל הצרות שבעולם><") בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות טובות אטומות עם NOISE CANCELING שינקה כמה שיותר רעש תודה מראשD: (אי אפשר לחרוג מהתקציב של ה600 שקל אני קונה מכספי שלי:'( אפשר יש מצב גם ליקנות מEBAY אז עם אפשר אוזניות טובות בסיבבות ה600 שקל (או160 דולר) בEBAY אז סבבהD: תודה מראש לעוזרים עריכה בתגובה השלישית ..↓ ↓

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איך הכרטיס קול הזה Creative Audigy 2 ZS הוא שווה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by T3,

אז ככה יש לי מסך Samsung 2253BW - אינץ 22 יש לי בחדר טלוויזיה 21 מעפנה שגם עושה בעיות יש לי כרטיס מסך Gigabyte 4870 512MB אז מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את הכבלים למחשב/למסך (יש לי YES) 1. אני צריך כבל מסוים? 2.אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה? תודה רבה לעוזרים.!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 1immortal,

דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים