אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אתמול קיבלתי סוף סוף 42pfl5603d של פיליפס היום חיברתי את הטלויזיה למחשב דרך מתאם DVIל-HDMI ברשותי כרטיס מסך מדגם 8600 עם מלשב יחיסת חזק מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון עכשו הבעיה היא שאני רוצה לראות סרט במסך החדש התמונה קופצת(יותר נכון הבהובים ארוכים)גם בקבצי MKV וגם ב-AVI יש למישהו מושג??? אם לא כאן המקום אנא הפנו אותי למקום המתאים... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפשת בשביל חברה של אמא שלי כבל כדי שהיא תוכל לחבר את הנייד שלה לטלוויזיה. יש לה במחשב VGA ובטלוויזיה RCA. 1. האם יש כבל אחד שיכול לחבר את השניים ללא מתאמים או עם מתאמים? (עדיפות כמובן ללא מתאמים אבל אם אין אז אין ברירה) 2. איפה ניתן להשיג כבל כזה \ מתאמים לכבל כדי שיעבוד? 3. האם הכבל הזה מעביר גם סאונד או רק וידאו? תודה! מורן
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם, אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד.. המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1. קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש.. התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל, על מה הייתם ממליצים ? עריכה, יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הי, יש לי חדר יחסית קטן. אני בעיקר שומע מוזיקה ורואה טלויזיה במחשב. יש לי כרגע 2 מדפיים: omega audio כלשהם 100W 8OHM. ומגבר ישן ONKYO TX-860. אני מתלבט מה לעשות, או לקנות X540 של לוגיטק או לקנות מגבר חדש ולהשאיר את האומגה כקדמיים, או לקנות קדמיים ולהשאיר את המגבר? מה ייתן את התוצאה האופטימלית. ד"א כנראה אלך על יד 2
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל המלצותיכם לרכישת מערכת למחשב הכוללת רמקולים סטריאופונים + סאב בתקציב של 350 עד 500 ש"ח בשאיפה למערכת שיכולה לספק באסים עמוקים. המחשב אצלי יושב בסלון והמטרה שהרמקולים הנ"ל יצליחו להוות גם תחליף ראוי למערכת בסלון. הרבה תודה מראש אוסטין
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? כרגע יש לי מובנה ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II , האם יהיה הבדל ב: 1. משחקים 2. סרטים 3. מוזיקה נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה הרמקולים הכי טובים ב600 זה למחשב אחד לא נראה שזה משנה אם זה 2.1 או 5.1 אבל מחכה להמלצות
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחר שחקרתי דיי הרבה הבנתי שכרטיסי הקול החדשים יחסית על הלוח(alc888) שווים ברמתם ואולי אפילו עולים על כרטיסי הקול הזולים יחסית(דוגמאת audigy2). לכן אני לא רואה סיבה לקנות כרטיס שכזה ומכיוון שאני משתמש בכרטיס הקול לשמיעת מוזיקה ולא לעריכת מוזיקה אני לא רואה סיבה להוציא סכום גבוהה על כרטיס קול יקר שכן יראה שיפור משמעותי. השאלה היא האם שווה להשקיע ברמקולים איכותיים עם כרטיס קול שכזה ? חשבתי על Behringer MS40, אחרי שחיפשתי וחקרתי הרבה הגעתי למסקנה שאלו הרמקולים הכי טובים ומשתלמים עד 1000 ש"ח(אני מחפש 2/2.1 בלבד). במידה ולא משתלם לי להשקיע כל כך הרבה ברמקולים עם כרטיס הקול הנ"ל אני ילך כנראה על הz-4. תודה
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם ה-DVD שלי. כמו שכתבתי כבר הדגם הוא Pioneer DV-300S. גירסת ה-firmware היא YGA7110A.BIN וזה עודכן אתמול, ולפני זה היה YGA7301A.BIN המפורסם. הבעיה היא בניגון סרטים שאורכם יותר גדולה משעה.. שזה בעצם כל סרט רגיל כעבור שעה וקצת הנגן פשוט מכבה את הסרט וחוזר לתפריט הראשי. זה קורה כל הזמן. אם אני מריץ סדרות או משהו שאורך הסרט קצר משעה - אין בעיות בכלל. רציתי לציין שהסרטים האלה מתנגנים חלק, בלי גמגומים ואז פשוט מתכבים. שמתי לב לעוד משהו. כל הסרטים שמתכבים אחרי שעה - אי אפשר לעשות קפיצה למקום כלשהו בסרט (seeking). הוא נותן שגיאה שהפעולה הזאת לא מאושרת, כלומר זאת אינדיקציה מבחינתי שהסרט הולך לעצור אחרי שעה. אני כבר כתבתי לתמיכה הטכנית. עדיין לא קבלתי…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על אחת מהמערכות הבאות: Logitech G51 מחיר: 1000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692838 Creative G500 מחיר: 1450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 Altec Lansing FX5051 מחיר: 1140 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=fx5051 כרגע יש לי מערכת ישנה של קריאטיב נראה לי 560 שאני ממש לא מרוצה ממנה ומחפש להרגיש שינוי אם תוכלו לעזור לי להכריע בין המערכות הנ"ל אני ישמח מאוד [=
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היתחדשתי בנגן cowon d2 הנגן מעולה,אבל האוזניות שמקלים איתו...לא ממש אני רוצה לקנות אוזנית הכי טובות לתקציב שלי לשירי רוק ומטאל סוג מועדף:in ear תקציב:400,420 גג! השימוש הוא בעיקר בנסיעות (אוטובוס\מכונית)והליכות קצרות. חשבתי על ה-cx 500 דגם טוב,שווה ת'מחיר?? צריך דגם שנמכר רק בארץ! תודה רבההה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כמה עולה כל העסק?השידורים, התכנים , לווין HD? לכמה חברים כאן בפורום יש צלחת לווין? מאיזה חברות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה שתשמש אותי לקולנוע ביתי בעיקר. הכי חשוב לי: איכות תמונה מצויינת! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין במחשב לסלון שיישמש לסרטי HD אבל בעיקר לשמיעת מוזיקה. האם המארזים עם המסכים הקטנים מאפשרים שליטה במחשב מבלי להדליק את הטלוויזיה? עמית
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי טלויזיה 42' שהיא FHD, אך יש לה חיבור VGA (קמצנים שלא יכלו לשים DVI במקום) + 2 HDMI. בכל מקרה כבל HDMI אין לי עדיין עד שאני אקנה מחר מאחת החנויות. אתמול ישבתי עם חברים לשחק ב PRO על הטלויזיה אז חיברנו את המחשב הנייד דרך VGA, הרזולוציה המקסימלית שקיבלנו היתה 1600-1200. האם זה המקסימום שאפשר להעביר דרך כבל כזה? יש לו 9600GTM ככה שאם ה 8600GT שלי נותן 1680 ומעלה במשחק הזה...אז שלו בטוח אפשרי. לא הצלחנו להעביר רזולוציה מעבר ה 1600, זה ניתן בכלל בכבל כזה?
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל מקרה, יש לי DVD של APEX מס' 851 ורציתי לדעת האם הוא קורא קבצי MKV? לפני שאומרים לי לצרוב ולבדוק, אני זוכר בדקתי פעם קובץ כזה והוא קרא לי ועכשיו לא (הוא חדש) השאלה היא האם יש גם סוגים שונים של הקובץ? או משהו אחר. לםי ההגיון הוא גם אמור לקרוא את הקבצים הללו מכיוון שיש לו חיבור HDMI ואחרת בשביל מה (למרות שהקובץ לא רשום כנתמך) אשמח לתגובה ממי שיש לו את המכשיר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז קניתי את הטלוויזיה הנ"ל http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=1068 מחוברת ל-XBOX עם כבל HDMI (תענוג, אני אומר לכם, פשוט תענוג). עכשיו יש לי רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 מחוברים למחשב, ואני חושב על להעביר אותם לטלוויזיה. 1. לא מצאתי חיבורים על הטלוויזיה... אף פעם לא התעסקתי עם זה ואולי אני פשוט לא קורא נכון, אבל ראיתי שם רק INים ולא OUTים. 2. זה בכלל משהו שעושים ככה? חיבור רמקולים ישירות לטלוויזיה? הם אמורים להתחבר אולי ל-XBOX? 3. זה בכלל סט אפ הגיוני? תודה!
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
צריך סט רמקולים חדש בסביבות 350 עדיף נמוך יותר 2.1 זה מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאני רוצה יותר באס חשבתי על Logitech X-230 אבל אני לא יודע אם הם הטובים ביותר באותו טווח מחיר כל דבר שהוא טוב יותר הוא בסדר תודה מראש עריכה: אופס יצא לי שני ת'ראדים בטעות אם אפשר אז למחוק את השני =)
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת מהמחשב בחדר לסלון .. אני מעוניין לשים בסלון סטירמר שמאפשר להשמיע מוזיקה ולהראות סרטים שנמצאים במחשב . יש דבר כזה ...איך קוראים לזה ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-