עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש המלצה לרמקולים לצורכי מוזיקה (50%), סרטים (40%) ומשחקים בקטנה (10%). חשוב שיהיו רק מאופיס דיפו. הנה קישור לרמקולים שהם מציעים תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  2. יש לי DVD SD 1850 של טושיבה ויש לו יציאה קואקסלית בלבד. עכשיו אני לא מבין גדול ביציאות וממה שקראתי באינטרנט (ולא כ"כ הבנתי) זה שההתנגדות של האופטי נמוכה יותר (אבל באמת כבל של מטר מה כבר ההבדל) ושבאופטי זה עובר בצורה של אור משמע יש מקודד ביציאה מה- DVD ומפענח ברסיבר. אני יודע שאצל חבר שלי על ה- RX-V430 הכניסה האופטית מזהה באופן אוט' את סוג שיטת השידור של הסרט(DTS,DD...). זה כבר יותר בנושא של נוחות אבל עדיין רציתי לדעת האם כניסה קואקסלית מניבה את אותן הפירות. ובכלל האם שווה לי להחליף לDVD עם יציאה אופטית. תודה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Mesatla,

כותרת טלויזייה 50"~ 6000-15000 LCD PLASMA .. שתהיה טובה אני לא ממש מבין בטלויזיות

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. שלום לכולם! לאחר שקניתי לאחותי SB Live 5.1 נתקלתי בבעיה. הבעיה: משום מה הוא לא משדר את ערוצי ה- center וה - Sub Woofer, ברגע שמנגנים סטריאו (קבצי MP3 או סרטי AVI שמקודדים ב-2 ערוצים). הכרטיס מחבר אנלוגית למגבר עם 3 כבלים RCA->PL . הגדרתי אותו ל- 5.1 וערכתי בדיקה (באמצעות התוכנה שלו), שם כל הרמקולים עובדים. הכרטיס מסרב להוציא סיגנל מהחיבור הרלוונטי ברגע ששומעים סטריאו. ברגע שרואים סרט שמקודד ב- AC3, יש סאונד מכל הרמקולים והכל נהדר. אני מעוניין לשמוע את הסאונד מכל 6 הרמקולים שמחוברים לה למגבר. לא יכול להיות שאני אקנה כרטיס עם 6 ערוצים שמנגן 6 רק כשמתחשק לו. לי למשל יש את ההרקולס פורטיסימו 3 המעולה, שלא עושה את הבעיות האלה, ומנגן מכל 3 היציאות את אותם 2 הערוצים כשמדובר ב…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום רב וברכה רבה (או משהו כזה), לפני כמה ימים נהרסו לי הרמקולים למחשב ע"י העוזרת (לא יודע בדיוק איך, אם מישהו יכול לנסות להבין מה קרה להם ואיך אפשר לפתור את הבעיה אני אשמח מאוד, אני אפרט אותה בהמשך). הרמוקלים היו ה-SOUNDSTICK II של HARMAN KARDON, והם שירתו אותי נאמנה במשך כ-4-5 שנים (מי סופר?). אחרי כל החפירות, אני אגיע לעיקר. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 (אשמח אם תציעו אופציות משני הכיוונים), בתקציב של כ-900 ש"ח. השימושים העיקריים הם מוזיקה וגיימינג (מתחלק כחצי-חצי מבחינת החשיבות). אגב, אפרט את הבעיה איתם, ואולי מחולל ניסים יקרא את זה: לפני כשבועיים פירמטתי המחשב ומשום מה נהרסו חיישני המגע של הרמוקלים. הצלחתי להתגבר על זה, ע"י הגברה טוטאלית של הגדרות הקול במחשב (א…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. שלום לחובבי האודיו, כפי שנכתב בכותרת, אני מעוניין באזניות איכותיות לפעילות ספורטיבית [הליכה/ריצה בחוף הים] עבור נגן ה MP3 שברשותי - IAudio של Cowon. אני משתמש לאחרונה באוזניות המקוריות של הנגן, אך הן אינן נוחות. הקיבוע של האוזניות באוזניים אינה נוחה ואינה אטומה לרעשים. לכן אני רוצה באזניות שיהיו מקובעות איכשהו באופן נוח באוזניים בזמן הפעילות הגופנית, עם דגש עליון לאיכות הצליל - Sound. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  7. שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר... הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד.. יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא. זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ את העניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל. תודה.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  9. בימינו כבר כמעט ואין אנשים שמשתמשים בנגני מוזיקה כמו של חברת סאנדיסק, ועדיין בשבילי זה יותר נוח מאשר לחבר אוזניות לסמארטפון. יש לי אוזניות חוטיות טובות ונגן סאנדיסק ישן. אם ארכוש נגן חדש וקצת יקר, נניח של חברת FIIO, זה ישפר את הסאונד או שזה לא ישנה לי יותר מדי?

10. שלום, האם המסך הבא שווה קנייה: SD-3202FH של חברת DANTAX. זה מסך 32" שאמור לתת רזולוציית FHD. תודה מראש. עריכה: הנה לינק http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=1489

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by Or ei,

יש לי כרטיס קול מובנה של הnf2 שהוא די טוב, אבל , כרטיס כמו x-fi ישפר לי את האיכות בשמיעה? ואם אני מחבר בכבל אופטי זה משנה בכלל איזה כרטיס יש לי ? בקשר לכבל אופטי , יש הבדל בין הכבל היקר של פילפס לכבלים הפשוטים ? שיש בינהם הבדל של איזה 80 שקל ... שווה להשקיע קצת יותר ? ואיך הכי מומלץ לסדר אותם ? הנה קישור לתמונות של החדר שליhttp://picasaweb.google.com/or.iechen/MyRoom החדר שלי בגודל 4X3.5 והתכוונתי לשים בכל פינה רמקול והסנטר במרכז והסאב איפה שאתם רואים התוכנית שלי זה להוציא את הארון (לשים שידה במקומו ככה שלא יפריע בגובה) עוד חודשיים כנראה אני קונה lcd 32 ככה שזה לא ישאר כמו שזה יהיה עכשיו כל ה"פינת מחשב" עוברת לסלון והמחשב יעבוד דרך הlcd באיזה גובה הכי מומלץ לתלות או…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by kobiatti,

ברשותי כבל RCA. חיברתי אותו לפלסמה, עכשיו לאן עליי לחבר אותו במחשב ? ולאחר החיבור האם אני צריך להגדיר דברים במחשב או בטלוויזיה?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Saggitarius,

שלום, וערב טוב לכולם! בעזרת השם בזמן הקרוב אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על PIV 3.0C, ואני צריך עזרה ממכם לגבי איזה כרטיס קול לקחת. נתחיל עם זה שאני מיתכוון ליקנות את מערכת ה ATP 3, האם היא מערכת בעלת סאונד איכותי וכמו כן גם איך העוצמה שלה? עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון הסאונד של המוסיקה (כלומר שירים וכל מה שקשור לזה) והסרטים ומעדיף איכות גבוה שלהם. הסאונד של המישחקים פחות מעניין אותי, עדיין שיהיה טוב אבל אני לא מיתכוון ליקנות רמקולים 5.1 או כאלה למינהם , אני רק רוצה סאונד סטריאו באיכות גבוה בתקציב נתון. דבר נוסף זה שיש לי אורגן חשמלי של YAMAHA בדגם EZ - 30 (למיקרה שאולי מישהו מכיר) ואני מעוניין אהיה לחברו למחשב ולהקליט לתוך המחשב שירים שאני אנגן ( זה אפשרי נ…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by ADIA,

ובכן, זאת לא בושה לשאול... אני מבקש המלצה לרמקולים עד 700ש"ח שהם 2.1 בלבד. שמיעה של כל סוגי המוסיקה כולל רדיו (שירים). יש למישהו ניסיון (שמיעתי בלבד בבקשה) עם לוג'יטק Z4E או דגם מקביל אחר של CREATIVE או אפילו של חברה אחרת. אשמח לתגובות. אגב, קראתי ביקורות על כמה סוגים אבל חשוב לי ניסיון של מי שיש לו.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by lironxxx,

יש לי קובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  16. השימוש העקרי הוא דיבור (ישיבות במשרד). אולי יהיה שימוש משני גם למשחקים, אבל כנראה שלא. תודה! עריכה: מה דעכם על שימוש במתאם BT לשקע אוזניות + אוזניות PX100 (שיש לי והן נוחות) + מיקרופון כמו זה?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by אוריפ,

היי! אני פרמטתי היום את המחשב שלי, אבל אני לא מוצא את הדיסק של ההתקנה של כל הדרייבירם לכרטיס. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הדיסק (או לפחות להוריד את הקבצים מהאינטרנט)? אם למישהו יש את הדיסק הזה ומוכן למכור לי עותק, שידבר איתי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  18. אני רוצה בקיצור...לחבר את המערכת שלי למחשב בחיבור אופטי... במערכת יש...השאלה היא האם בכרטיס קול יש... איך זה אמור להיראות?? יש לי כרטיס קול של קריאיטיב LIVE! 5.1....

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by DekelV,

שלום, אני מרגיש שהSS V2 שלי מתחילות להיהרס אחרי שנתיים שהן אצלי, ואני רוצה לקנות זוג אזניות חדש לגיימינג. תקציב של 300 ש"ח, עם דגש על הנוחות(זה מה שכל כך אהבתי בSS V2), עם עיצוב נורמלי(לא משהו מרובע/ענק). תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים יש לי כרטיס קול אודיופיל 2496 ואני מחפש תכנה חינמית שתגיד לי בזמן אמת מה התדר (44.1\96\192 KHZ ) ומה הביט (16\24 ) שיוצא מה LINE OUT רשום ב FOBAR מה תדר הקובץ המתנגן , אבל אני רוצה לדעת תכלס מה יוצא מה LINE OUT . היה לי נחמד מאוד אם היה לי איזה מוניטר קטן כזה שמראה בזמן אמת את התדר .

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by dux2,

שלום, מישהו מכיר את החיה הבאה: נגן MP3 נייד שתומך בקריאת דיסקים של DVD (שעליהם צרובים MP3-ים), ללא מסך. אני יודע שקיימים כל מיני כאלה שכוללים מסך, אבל הם כבדים והסוללה לא מספיקה. אני פשוט רוצה מכשיר שיחליף את הדיסקמן הישן שלי, ולא איזה overkill. דודו :s05:

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. נראה סט מעניין מאוד: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  24. היי.! רציתי לשאול אותם בבקשה עם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקר הרבה באסים חזקים ולפעמים קצת למחשב (לא ממש משנה האיכות שלו במחשב העיקר לבאסים ולמוזיקה ושמיעה איכותית!) לא IN EAR רק אם אתם ממש ממליצים בסכום שיש לי כרגע! כי אימא בטעות שברה לי את ה 5H V2+USB אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות! עריכה: כנראה שאני קונה בארהב איפה הכי כדיי לי לקנות יש לי עד 200$ -150$ איפה ואיזה סוג של אוזניות אתם ממליצים?(תודה רבה) אגב מה אתם אומרים על המערכת הרמקולים של LOGICTECH 530X למה כנראה גם אותה אני קונה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by Slash87,

אני לא ממש מבין במערכות... איך הם נחשבים?? הם נחשבים חברת HIGH END??

• 5 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.