עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני שוקל לעבור לשידורי HD. האם יש הבדלים בין יס והוט באיכות השידור (נציג של יס טען שרק הם משדרים 1080p ) ובתוכן ? האם ערוץ 5HD של הוט זהה לערוץ 5HD של יס, שהם גובים עברו תשלום בנפרד ? האם ביס מקס HD לא נפגמת איכות השידור בערוצים שאינם HD ? האם יש טעם לחבר TV HD ready לממיר HD ואם כן איך זה נעשה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי כרטיס קול X-FI ורמקולים 5.1 שעובדים מצויין במחקים אחרים כמו : BF2 עובד ממש מצויין ממש אפשר לשמוע מה מסביבי במשחק במשחק counter strike זה לא עובד טוב + גם בקונסול של הסאונד של המשחק זה לא עובד נכון , קנראה בעיה של תמיכה בויסטה אהה כן אני עם ויסטה 64bit כמוון שאני עם הדריברים הכי חדשים + התקני את המשחק היום בבוקר מחדש השאלה : האם משהו נתקל בתופעה או שמע על פיתרון ???? אני מחפש פיתרון אבל לא נראה לי שאני אמצא לבד

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by anatoli,

אני לא יודע כמה מכם שמו לב (אם בכלל), אבל Grado הוציאו דגם מוגבל חדש שיקרא HF-2. עוד לא אמרו עליו הרבה וגם אין תמונות. יציגו אותו ב-CanJam בקרוב ומחירו (כבר יש הזמנה מוקדמת אצל TTVJ) הוא 429$. לי אישית בתור אחד שלא חובב גראדו אני לא מתכוון לרוץ ולקנות (למרות שה-HF-1 הראו שהמחיר יעלה כנראה לפחות ב-50% ברגע שלא יהיו יותר). יצא לי לשמוע את הדגם הקודם שהוא ה-HF-1, ולמרות שהוא מוצלח יותר מרוב הדגמים של גראדו לדעתי, עדיין לא מדובר על אוזניה שיכולה להתחרות עם דבר אחרים לטעמי. בכל אופן, מישהו מתכנן על הדבר הזה? http://www.head-fi.org/forums/f4/grado-hf2-its-real-424620/ Anatoli.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by BedB0y,

במחיר הוגן ;D ושלא תעשה לי אוזן שלישית כמובן. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שמעתי שהכרטיס הזה מומלץ ל HTPC רציתי לברר אם הוא מאפשר הקלטה מערוצים שונים? כלומר שבבוקר יקליט מערוץ מסוים ובערב מערוץ אחר. דבר נוסף - האם הוא יכול להקליט מערוץ מסוים בזמן שצופים בערוץ אחר? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מעדיף של AKG\SENHEISER\CREATIVE... מבין הAKG, איזה הכי טוב מבניהם: K309 K311 K313 K315 וK321 שהוא מעל התקציב והאם כדי להשקיע בהן? סנהייזר CX300/200 או EP630? יש לי עדיפות לAKG(היו לי את הK309 והן מצוינות...) אני אחבר אותן לSANSA E250 עם רוקבוקס.. ללא מגבר אוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676013 מה דעתכם? יש משהו עדיף במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by pergola,

של קרייאטיב? מאוד אהבתי את העיצוב שלהם, וראיתי שבסטייקי הם נמצאים במומלצים לטווח מחיר הזה. השימוש: משחקים + סרטים איך הם גם לעומת הT6100? שהם פחות או יותר אותו סגנון..

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by QQQ,

שלום אני צריך לחבר את הרמקולים של המחשב שלי לעוד 2 מקורות (XBOX 360 וממיר של YES -- כן, אני יודע שזה לא יעבוד שם בלי מתאם נוסף של ה3.5MM למשהו אחר אבל אני מתכנן לקנות גם את המתאמים הנחוצים). צריך בעצם מיקסר שאני מחבר אליו תקע אחד של 3.5MM וניתן לבחור בין 3 מקורות ויש לו 3 שקעים/תקעים (לא בטוח מה זה אמור להיות) תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. האוזניות האלו הרסו לי את האוזנים כבר..כואב לי בתנוך של האוזן, לא מוכן לשמוע על אוזניות כאלו יותר מישהו יכול להמליץ על אוזניות ON EAR טובות, שיכולות להתקפל? ראיתי כמה זוגות של AKG שממש מתקפלות לקופסה של משקפיים. התקציב עד 200 ש"ח +-... תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.5 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. תקציב: 4500 שח הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500, כך שאין צורך בטלוויזיה עם רמקולים איכותיים. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 שעולה קצת פחות מ-4500. העירו לי שבמרחק צפיה הזה אני לא ארגיש בהבדל בין FHD ל-HD Ready ולכן עדיף לי לרכוש את ה-LA37A450 שזולה בכ-1000 ש"ח. חיפשתי חנויות שהמסכים האלה נמצאים בתצוגה, אך היחיד הוא ביג בוקס ושם מציגים רק את ערוץ נטיונל גיאוגרפיק ואני רוצה לראות סרט HD. אין לי מחשב נייד כך שאני גם לא יכול להגיע עם סרט HD ולהשוות בין שתי הטלוויזיות. לא הבחנתי בהבדלי איכות מהותיים בין כל הטלוויזיות שבחנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by greenvector,

שלום אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. אני זקוק לרמקולים - התקציב שלי עד 200. חשבתי על הרמקולים האלו creative sbs a-300 . איך הם ? יש לכן המלצות לרמקולים טובים זולים יותר ? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. היות שללפטופ שלי יש יציאות אודיו מקדימה וחיבור רמקולים מפריע לעבודה השוטפת (מה הם חשבו לעצמם?), אני רוצה לקנות רמקולים עם חיבור USB, כדי שאוכל לחבר אותם מצד המחשב. רמקולים 2.1 עדיף מחברה ידועה דוגמת Logitech. אני לא צריך ניידות רמקולים, כלומר אין צורך שיוזנו בחשמל דרך ה-USB. לא הצלחתי למצוא ברשת רמקולים כאלה (חוץ מ-z-cinema וה-audiohub היקרים מדי של logitech). אם אין 2.1 כאלה, יש 2.0 שנותנים גם באס סביר? או בכלל איכות שמע טובה? התקציב, כאמור בכותרת - 200 עד 300 ש"ח, כשהנטייה היא לכיוון ה-200 ומטה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by nitsan_7,

מה היא האוזניה הטובה בניהן. אוהב את כל סוגי המוזיקה. רוצה צליל מדוייק. תוף רגל קצר, בס לא מרוח וגבוהים נאמנים למקור. רכשתי זה עתה מגבר אוזניות קטן E5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350 אשמע דרך מחשב עם רוולושן 5 או נגן Cowon D2.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dolche,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה על קניית מערכת אודיו בתקציב של כ-3,000 ש"ח. אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם LCD. אני זורם על רמקולים רצפתיים גדולים.. בנוסף אני אצטרך רסיבר וסאב כנראה, אבל אתם יודעים יותר טוב. אשמח לשמוע המלצות! תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by kalda01,

אני מחפש מסך 37 לחדר שינה שיחובר לממיר הוט ומזרים מדייה IOBOX. ראיתי שסמסונג A450 מומלץ בכמה מקומות אבל העדר כניסת SCART קצת מפריע לי. מה הייתם ממליצים בתקציב עד 4K ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מעוניין באוזניות כפתור למכשיר נוקייה עד 100 ש''ח מה האופציות בתקציב הזה והאם הגדלת התקציב ל-150 ייתן תמורה יותר טובה? תודה והמשך ערב טוב

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. שלום קניתי מסך LCD חדש וברצוני להציג בו תכני HD איכותיים לצורך בדיקה. מישהו יכול להביא לי תוכן HD, כלומר כל קליפ או סרט עם נופים, אך חשוב לציין שאני רוצה את תכני ה HD האיכותיים ביותר, וזאת לצורך בדיקה. אני רוצה תכני HD כמו שאפשר לראות בכל חנות טלוויזיות, ששם הם מציגים HD איכותי מאוד, מאיפה ניתן להשיג את זה? לא משמה לי 720 p או 1080. אשמח לעזרה. תודה רבה וערב טוב.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. הנה תמונה שתמחיש לכם.... http://img89.imageshack.us/img89/2401/1412220001.jpg

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by kalda01,

אני מחפש רסיבר 5.1 לחדר שינה התומך בHDMI והכי חשוב קטן מידות. לא משהו משולב כי רמקולים כבר יש לי. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by bariko,

שלום רב, מחשב המדיה סנטר שלי מחובר כרגע לרסיבר בשני חיבורים: HDMI וקואקסיאלי. ברגע שאני מנתק את הקואקסיאלי, אין בכלל סאונד. כשאני נכנס לאפשרויות של התקן ה HDMI ומבצע את בדיקות השמעת הצלילים והפורמטים, מתקבלת ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------- ל- WINDOWS לא הייתה אפשרות להשמיע את צליל הבדיקה. תמיכה בתבנית זו תהפוך לבלתי זמינה -------------------------------------------------------------------------------------------------- כרטיס המסך במחשב הינו: Sapphire ATI Radeon 2600XT לוח אם (עם כרטיס קול מובנה): GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 רסיבר של דנון 2308 אז מה ניתן לעשות כדי שאוכל לקבל סאונד רב ערוצי דר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אחותי קנתה DVD נייד, ואנחנו רוצים לחבר אותו לרכב. אבל הDVD לא מגיע על שום חיבור למושב של הרכב. צריך לקנות מחבר מיוחד לחבר אתהDVD לרכב? ואם כן איפו קונים אותו? תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים