אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש LCD או פלזמה, מרחק הצפייה הוא כ 5.5-6 מטר (נמדד עם מטר הפעם), משמאל לטלויזיה יש תריסים גדולים שמובילים לגינה (בד"כ סגורים) ובערך כ 3.5 מטר מטלויזיה בצד ימין יש עוד חלון קטן שבד"כ פתוח התכנים: הטלויזיה בעיקר תשמש לתכני טלויזיה (HOT), סרטי HD (דרך לפטופ שיחובר בHDMI), סרטי DVD וסדרות. התקציב לטלוויזיה הוא גג 6000 שח, הייתי רוצה לקבל כמה שיותר הצעות לטלויזיות שיתאימו לי בטווח המחירים הזה כך ואם יש מקומות שאפשר לראות את הטלויזיות בפעולה זה יהיה מעולה תודה רבה, בר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי creative inspire 4400 4.1, ובווינאמפ שומעים רק ברמקולים הקדמיים.. הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על nvidia nforce 3 250 איך אפשר לסדר את זה? עריכה: טוב עכשיו אני יכול לשמוע בכל ה-4 אבל אבל בקונפיגורציה זה כאילו 2 אפשר לשמוע בכל ה4 בדולבי דרך הווינאמפ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
YAMAHA NATURAL SOUND CD-3 מישהו מכיר את הנגן הזה? מישהו יודע כמה שווה היום נגן כזה? האם הוא נחשב טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה לאח שלי מפרט שאמור להריץ לו world of warcraft על אולטרא. הוא גם שומע שירים ביוטיוב פה ושם. רציתי להעביר לו את הATP3 שלי שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם לאורך השנים. נהניתי מהם מאוד, אבל אחותי עקצה לי אותם כשהייתי בחול איזה רמקולים נמכרים היום ששקולים לאיכות סאונד שלהם? היא בכלל נחשבת טובה למה שיש היום? אני לא מעודכן כבר שנים במה שהולך. איזה רמקולים היום הbang for the buck הכי טוב ברמות סאונד של הatp3 שלצערי כבר לא נמכרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מגבר סוני str-k502p - כבר הרבה שנים. עובד מצויין ללא שום תקלה מעל 10 שנים. אני נאלץ להחליף אותו בגלל שאין לי מקום בשבילו... אני מחפש מגבר , שיוכל להשתמש באותם הרמקולים שיש לי היום (סוני) ויוכל לקבל חיבורים של DVD - כבלים - וידאו עם יכול ל HD המגבלה שלי - עומק המגבר צריל להיות עד 23 ס"מ... תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את הדגם KDL-40BX400 של סוני או KDL-37EX402 ? יש חוות דעת? האם כדאי לרכוז את המסך הנ"ל דחוף גיל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים אני מתלבט בין Creative T6060 LogiTech X530 Creative 5200 הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה בעיקר וטיפה לסרטים ומשחקים כמו need for speed carbon הדגש צריך להיות על איכות השמע וחוזק הרמקולים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים? (הם עם חיבור "בננה" או חוטים רגילים?) 2. האם עם כרטיס קול Creative 5.1 דיגיטלי אני יקבל צליל סראונד גם במוזיקה רגילה? מבקש המלצות... תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לקנות אוזניות סטריאו בתקן בלוטוס, לא משהו ממותג מוכר אלא מאיביי - להלן קישור: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-HandFree-Sport-Stereo-Headset-headphone-for-Samsung-iPhone-LG-/151616013592?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item234d04c518 אני ארצה לחבר אותם הן לסמארטפון שלי והן למחשב שלי באמצעות דונגל בלוטוס Usb..... השאלה שלי היא כזו, אני יודע שכדי לשדר סטריאו בבלוטוס שתי המכשירים צריכים לתמוך בתקן A2DP, עכשיו, ברור שהאוזניות עצמן תומכות, השאלה היא האם הדונגל, שהוא בעצם בלוטוס גירסא 2.0 תומך בזה ? וכן לגבי הסמארטפון - כתוב בGSM Arena לגביו שהוא תומך A2DP אבל הגירסא של הבלוטוס שלו היא 2.1 - האם הוא יתמוך בזה ? האם יש קשר בין הגירסא לבין התמיכה …
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנגן הזה iAudio U2 1GB הוא שווה? ל 650 שח? או שיש משו אחר באותו מחיר פחות אפילו ששוה לקנות עם סוללה נטענת כמו שלו ?.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=131679
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של HTR-5460 (RXV-620) YAMAHA ומן הסתם מחוברת אליו מערכת קולנוע ביתית 5.1 (עם הטלוויזיה) אני רוצה גם לקנות עוד מערכת כזאת קטנה למחשב שנקראת (5.1) YAMAHA NSP-230 ד"א במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE (לא 2) השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם את המערכת השניה לרסיבר בנוסף למערכת הקיימת, ולשמוע כל פעם במערכת אחרת לפי בחירתי - לדוגמה - פעם את ה-TV דרך מערכת ישנה ופעם את המחשב דרך המערכת החדשה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות+מיקרופון חיבור USB למשחקים ומוזיקה... אין הרבה סוגים ואני לא ממש מבין אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן חברה... שאלה לי אילכם, עזבו שנייה את כל הבול שיט של סאוונד איכותי ביותר והטופ של הטופ. האם המערכת קולנוע בייתי המלאה של HYUNDAI המוצעת בדיוטיפרי במחיר של 200$ שווה את הכסף ? אני לא מחפש איכות של Tannoy או B&W... מספקים אותי גם ה- Inspire 4400 שתלויים לי בחדר. אז מה אתם אומרים ? קישור למערכת: http://www.sakal-online.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5∏=61519&saleNo=47483 תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לאמא שלי, לצפייה בהוט, 37 אינץ עד 2,000 ש"ח. לא חשוב לי שתהייה full hd ואני מעוניין בכניסת usb לצפייה בסרטים. במידה ואין טלוויזיה 37 טובה במחיר הזה, אתפשר על 32. תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון , באיזור ה 40 אינצ' , מה ההיתרונות בפלזמה ומה בLCD ? HD יהיה עדיף..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס ביום חמישי לחו"ל, וחשבתי לקנות את הרכיבים בדיוטי פרי, בעצם אני מעוניין לקנות LCD, מגבר, DVD, ואם אפשר אז גם רמקולים. את הLCD אני מעוניין לקנות את הדגם של טושיבה (זה שנגמר ב66) והמחיר שהציאו לי אותו הוא 12אלף (כולל הובלה). מגבר יש לי 2 אופציות ואני מתלבט - בין הדגם של הרמן קרדון ה130 במחיר של 1940 ואת ה135 ב2200. האם שווה לקחת את ה135 למרות שאני בחיים לא אשתמש באופציה של 7.1? (אני מתכן 5 רמקולים + SUB). האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח? (בהתחשב בעובדה שחיסכון זה שם המשחק, וכל שקל חשוב לי). DVD אמרו לי שיש שם DVD חדש שהגיע לפני כשבוע של טושיבה והוא גם מקליט. איכותו טובה מאוד והוא עולה 200$. לגבי רמקולים, לא אמרו לי כלום. כמה שאלות לי, האם זה יותר זול לקנות את…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים למחשב החדש שלי בתקציב של 300-500 שקל. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה שחשוב בעיקר זה הווליום שלהם מאחר שהם ישמשו מתופף בחזרות (לשמוע את המטרונום). הקנייה תעשה באיביי - אז אל תגבילו את ההצעות
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים? X-Fi XtremeGAMER X-Fi XtremeAudio אז מה ההבדל ביניהם? ואני מדבר על הכרטיסים שנמכרים אצל KSP במחירים של 355 ש"ח ו-450 ש"ח... כי לא יודע, לא מצאתי הסברים וממש כלום כלום!
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-