אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקבל את הסאונד הטוב ביותר במשחקים בשימוש באוזניות. קראתי המון דיונים ב-Head Fi ויש קונצנזוס שאוזניות Beyerdynamics DT990 600ohm נותנות סאונד מדהים במשחקים במחיר יחסית שפוי. הבעיה באוזניות שהן זקוקות להגברה חזקה כדי להישמע כמו שצריך. ברשותי כרטיס קול Asus Essence STX שהוא גם מגבר לאוזניות. ב-Head Fi טוענים ש-Essence לא מספיק חזק בשביל אוזניות כמו DT990 וממליצים להשתמש במגבר אוזניות ייעודי. כאן מתחילות הבעיות. כדי לחבר את המגבר לכרטיס קול אני צריך להשתמש ביציאות RCA בכרטיס קול, אבל בדרך הזאת אני לא יכול להשתמש ב-Dolby Headphone שמאוד מעשיר את חווית המשחק. אני מפחד לחבר את הכרטיס קול למגבר דרך יציאת אוזניות כי היא מקבלת הגברה. אני חושש שזה ישרוף את המגבר. אני רואה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלרמקולים ממוצעים למחשב (ולא רק) לרוב יש הספק של לא יותר מ- 5-6W, לעומת זאת במקומות אחרים הרבה פעמים רואים (גם ברמקולים לא יקרים באופן מיוחד) הספקים כמו 400-500W, מה הולך פה? קודם כל זה לא מסתדר מבחינת המחיר (כמובן שיכול להיות שהרמקולים לא באמת מגיעים להספק הזה או נשמעים גרוע בעוצמות גבוהות, אבל הבדל של פי 100 זה מוגזם). שנית כל, הרי רמקולים של מחשב, סתם לדוגמא נגיד מערכת עם שני רמקולים של 7W (סה"כ 14) יכולים להגיע לעוצמות מאד גבוהות. אז רמקולים של 400W לפי זה היו צריכים בערך לפוצץ את הבניין... במחשבה שניה תוך כדי שאני כותב, אולי בגלל שעוצמת סאונד היא בדציבלים שזה סולם לוגוריתמי אז ככל שעולים בעוצמה באופן לינארי צריך להעלות בעצם את ההספק של הרמקולים באופן אקספוננ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת 2.1 לאחר חפירות בפורום הבנתי שהדגם המומלץ בעיקר הוא הfc330 ראיתי גם לא מעט ביקורות על הXF1 בנוסף ראיתי שאין ממש התלהבות לגבי הVS4121 שנמצא בטווח ה400 ש"ח- השאלה היא האם חוסר ההתלהבות נובעת מהעלות שלו ביחס לביצועים? שאלתי היא כזו: במידה ואני יכול לרכוש את VS4121 בפחות מ300 ש"ח- האם מומלץ לקנות אותו או שעדיין כדי ללכת על סט אחר? תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אחד,ש.... מכור!!! ל-CS (במקרה של עכשיו - 1.6), ויש כל כך הרבה ילדים שמעצבנים אותי ואני לא יכול להגיד להם כלום. ניסיתי לדבר כבר עם 4 מיקרופונים שונים,ובאף אחד לא שמעו אותי, שינתי את הגדרות השמע - שיהיו בדיוק כמו של חברים שלי (כי אותם שומעים),וזה עדיין לא עזר :'(, מה אני יכול לעשות בנידון? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שהכותרת מציינת - אני מחפש כבר תקופה מסויימת אוזניות עם Noise-Cancelling אקטיבי שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל. איכות הסאונד חשובה לי במידה מסויימת, אך עדיין הרבה פחות מתחת לפאקטור של הסינון רעשים (מבחינת סדר עדיפויות). לא מזמן חזרתי מארה"ב ושמעתי את ה- Bose QuietComfort 25 בעמדת דמו (Costco), ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מסינון הרעשים האיכותי שם. גם איכות הסאונד בסדר גמור. מצד שני, לא יצא לי להתנסות עם דגמים אחרים של אוזניות מאותה קטגוריה. לפני שאני מזמין אותן, רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות יותר. מחירן של ה-Bose נע באזור ה-$250, אך אין לי בעיה להשקיע גם עד אזור ה-$400 אם יש צורך. ניסיתי לחקור קצת ברשת, אבל רוב הביקורות מציגות את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני. יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור. זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו? ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הSANDISK SANSA 512MB M230 ב-259 ש"ח. בקופסא: -נגן -אוזניות -כבל USB -נרטיק שקוף -רצועת גומי -חוברת מידע ב-5 ספות (אין בעיברת ) -מיני דיסק - מידע מורח - בטרייה AAA התפריט באנגלית הנגן מציג עיברית הפוכה , יש מייון לפי אמן, שם שיר.... יש אפשרות הקלטה וסטופר. יתרונות: -קטן -איכותי -לחצנים קלים -אפשרות נעילה :יעלה מאוד -העברת קבצים במהירות -אוזניות חמודות -מטריות לזמן ארוך חסרונות: -כבל USB מאוד קצר -עברית הפוכה סה"כ מכשיר מעולה בהתחשבות במחיר . קטן, נוח, קל לתיפעול..... מכשיר מעולה! עוד כמה תמונות:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מערכת קטנה, לא גדולה, ליחידת דיור, בעיקר למוזיקה אפשר גם סרטים אבל פחות קריטי. הצורך שלי הוא חיבור המערכת לbluetooth כדי להשמיע מוזיקה ישירות מהנייד או טלפון. מן הסתם החיבור החשמלי יהיה חשמלי, אבל בין היחידות אני רוצה שיהיו אלחוטיות. מה המחירים? מה ממולץ? תודה, שלומי - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, כoff topic, שמתי במשרד רמקולים ניידים של BOSE מאד מומלץ
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים הנ"ל ואני לא יודע באיזה דגם מדובר. אשמח לעזרה במהרה. קישור לגוגל drive: https://drive.google.com/file/d/0B-fOjoTTVL-sVDBaVDNsajBTQlU/edit?usp=sharing עריכה: מדובר ברמקולים של חברת dynavox.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של creative inspire 4.1 4400 לפחות ל-3 מהרמקולים הקטנים נקרע בצורה כזאת או אחרת החוט אני שוקל בעתיד הקרוב או הרחוק לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מה לעשות עם הרמקולים ניסיתי להתקשר לפני המון זמן לקראטיב ישראל והם אמרו שהם לא מחליפים חוטים ושאני אנסה אצל איזה חשמאלי בכל אופן, כמה כיום רמקולים כאלה שווים ואיפה הם מדורגים מבחינת איכות? אתם ממליצים לקנות רמקולים חדשים בעתיד או לנסות לתקן אותם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי זה באמת מה שיקרה לו ... שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך . ומשם הסרט התחיל ... אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... : ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ? תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://download.divx.com/divx/DivX505Bundle.exe זה באנדל שאמור להכיל את כל הקודאקים שקיימים באינטרנט אז תתקינו, צפו ותהנו!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-