עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rofben,

אני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים אוזניות בסין... לא אכפת לי אם הן IN EAR או OVER EAR. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. האם תוכלו למצוא אוזניות שמתאימות לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by שולגי,

שלום, אני מחפש יריעה לצורך הקרנה (אחורית). השימוש של היריעה יהיה על משטח פרספקס שקוף שאליו אני מתכוון להקרין מאחור בעזרת מקרן. הגודל יחסית קטן - 75ס"מ על 45 ס"מ. מחיפוש ברשת נראה שאני צריך "Rosco grey rear projection screen fabric". מישהו יודע איפה אפשר לקנות יריעות כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by FatherBoard,

יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ניתי לא מזמן את ה X13 של microlab, חיברתי הכל למחשב, הוא קלט את הרמקולים אבל לא שומעים צלילים מהם... אבל כשחיברתי לטלפון אז הכל בסדר. חיפשתי קצת באינטרנט על הבעיה ואמרו לי שהבעיה בכבל שמקבלים וצריך לקנות כבל PL, הלכתי לסטודיו למוזיקה שמוכרים שם כבלים וביקשתי מהמוכר כבל PL והוא אמר לי שהכבל הזה רק לגיטרות ושאני צריך AUX, ניסיתי גם את הכבל אבל זה לא עובד... אם יש למישהו מושג מה הבעיה אז אני אשמח מאוד לעזרה ! המאחורה של הסאב http://hwzone.co.il/reviews-files/s2vsx13/IMG_0266.jpg הכבל הוא כבל RCA ל-PL.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sharon_B,

קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.

9. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avinin1,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לאוזניות STEELSERIES 5H V2 יש לי אותם בגירסא עם הכרטיס קול שלהם, אך במשחקים ישנים התומכים EAX - לדוגמא counter strike 1.6 האוזניות כלל לא מנצלות את הסאונד 7.1, חשבתי על כרטיסי קול שכן תומכים בטכנולוגית EAX .. חשבתי על כרטיסי הקול של CREATIVE (כמובן שאני פתוח להצעות אם זה קשור לחברה אחרת ) עכשיו, יש לי שאלה קטנה שמאוד מעסיקה אותי, זה שהאוזניות שלי הם 7.1 וירטואלי, לא יצור בעיה עם הכרטיס קול? זאת אומרת, כרטיסי קול מיועדים למקור(אוזניות או רמקולים) בעל 7.1 אמיתי ולא וירטואלי. זה נכון? התקציב דרך אגב עובד על 300, אם התשובה לשאלה שכתבתי תיהיה חיובית, התקציב יעלה. תודה מראש. או במקום כרטיס קול חדש, לשדרג לאוזניות STEELSERIES 7H USB,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by moonjib,

האם יש אתר שבו יש אינדקס נגנים עם specs מופרט וביקורות? יש חיה כזאת? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: משהו סטייל DPreview.com של המצלמות. http://www.dpreview.com/ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו הציע לי למכירה את הפטיפון Goldstar GSP-308, רציתי לדעת פרטים עליו, מה אני צריך לדעת, וכמה הוא שווה, וכמובן כמה שווה לי לשלם עליו. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sinsonik,

שלום לכולם, אני מחפש רסיבר או משהו מאוד מאוד פשוט, יחסית פרימיטיבי ואני לא יודע אם בכלל קיים: בעיקרון כיום אני מחבר למחשב שני זוגות רמקולים אחד שהוא 2.0 ואחד שהוא 2.1 (שונים לגמרי משני חברות שונות) בחיבור רגיל (aux 3.5) על ידי מפצל AUX פשוט שקניתי בכמה דולרים באינטרנט. (דוגמא: http://www.ebay.com/itm/20cm-3-5mm-Stereo-Jack-Y-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Aux-Adaptor-GOLD-/350841060161?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item51afc1bb41) הקטע הוא שזה לא ממש איכותי כל הזמן מתנתק וגם אם אני רוצה לשלוט על ווליום במחשב אני אצטרך לשנות גם לרמקול הראשון וגם לרמקול השני.. בקיצור סיבוך ולא פתרון שמספק אותי. מה אני מחפש? אני בסך הכל רוצה לחבר אותם למין מכ…

14. שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by izikd,

שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://download.divx.com/divx/DivX505Bundle.exe זה באנדל שאמור להכיל את כל הקודאקים שקיימים באינטרנט אז תתקינו, צפו ותהנו!! יאיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אנשים! איך אני יכול למנוע מהכרטיס קול לערבב תוכנות שונות ? לדוגמא : אני שומע דיסק - משוטט באינטרנט ופתאום "הללויה!!!!!!!!| :AR15: או שני תוכנות שונות שמשמעיות MP3ים בו זמנית ואז נהיה בלאגן. אני רוצה שהכרטיס קול יהיה אקסלוסיבי לתוכנה אחת בלבד ... How do i do that?? רעיון מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Hikaru,

היי, אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס קול USB הנ"ל במטרה לשחק משחקים. ברשותי אוזניות 5.1 אמיתי עם חיבורים אנלוגיים. הורדתי מהאתר של קריאייטיב את הדרייברים האחרונים המותאמים ל-WIN8, והופתעתי ממש לרעה מהיכולות שלהם, בהתחשב בכך שבעבר היו לי כרטיסים אחרים של קריאייטיב ומעולם לא הוגבלתי כל כך מבחינת הדרייברים. למישהו כאן יש את אותו הכרטיס ויודע היכן אפשר לשנות את הווליום של כל ערוץ? היכן האקולייזר? יש לי רק את האפשרויות THX TruStudio Pro, Speakers, Microphone Settings, Restore Defaults, EAX ואולי עוד 1-2 ששכחתי (אני לא על המחשב הזה כרגע), אבל באף טאב אין זכר לאקולייזר או שליטה כלשהי על ווליום. ציפיתי לרמת דרייברים דומה לאלה המריצים את Creative Audio Console, יש מצב שטעיתי. :\ אשמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש המלצה וייעוץ על טלוויזיה הכי טובה שאפשר למצוא ב-1500 ש"ח. הטלוויזיה הלכה בסלון, אז לא מחפשים משהו הכי טוב שקיים ובתקציב מוגזם, לכן התקציב הזה. תודה רבה בכל אופן ומצטער אם זה לא הפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! יש לי ממיר של חברת הוט עם יציאת RCA (שלישייה). יש לי מסך מחשב LCD 24" FullDH עם חיבורים של VGA, DVI, HDMI. אני רוצה לראות טלויזיה במחשב, ואני מתלבט בין לקנות כרטיס טלויזיה לבין חיבור ישיר (לא דרך המחשב) של הממיר למסך. אני יודע שעם כרטיס זה יהיה נחמד שאפשר להקליט (ולהשהות שידור) אבל חשובה לי בעיקר האיכות. האם שימוש בכרטיס יביא לתצוגה איכותית? האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו? חשבתי על Gigabyte GT-P6000 ויש גם את Gigabyte GT-P8000 ששניהם עולים בסביבות ה- 200 שקל. ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל השני נכתב גם: Watch Digital TV (DVB-T) מה זה אומר? הם זה משנה משהו לגבי איכות הצפייה? האם שימוש בממיר אנלוגי-דיגיטלי (למשל זה מסולן) יביא לתצוגה איכותית יותר? (יותר יקר ופחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה אני צריך בבקשה הצעות לסטריימר הדרישות זה שיהיה הכי קל להפעלה שיש כי הוא לאדם יחסית מבוגר...כתוביות בעברית, חיבור HDMI כמובן שFULL HD. עכשיו מה לגבי סטימר אלחוטי או שללכת לאחד עם דיסק קשיח?? איך אני טוען סרטים בסטרימר עם דיסק קשיח?? חשבתי על סטריימר WIFI שהוא מציג את הסרטים מהמחשב עצמו... ראיתי את הדגם הזה של LG-DP1W??.. האם הוא נח (מבחינת כל ההתעסקות עם להוסיף סרטים, כתוביות)?? תודה רבה ירון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Stanly,

אהלן, אני מחפש מערכת קטנה, לא גדולה, ליחידת דיור, בעיקר למוזיקה אפשר גם סרטים אבל פחות קריטי. הצורך שלי הוא חיבור המערכת לbluetooth כדי להשמיע מוזיקה ישירות מהנייד או טלפון. מן הסתם החיבור החשמלי יהיה חשמלי, אבל בין היחידות אני רוצה שיהיו אלחוטיות. מה המחירים? מה ממולץ? תודה, שלומי - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, כoff topic, שמתי במשרד רמקולים ניידים של BOSE מאד מומלץ

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by XtraZone,

התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9288 שווה?? במחיר הזה אפשר לקנות או את זה או 4GB מיני אייפוד... הנגן הזה טוב? יש לכם ביקורות אליו? מדובר בדגם 30 גיגה שעולה בפנדה 1680ש"ח מחרי מעולה ל-30 גיגה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים