אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש שלט שידע לטפל בכל אלו: -מחשב (Media player Classic + כניסה למצב המתנה /שינה) -רסיבר (ווליום, מעבר בין ערוצי הרסיבר, כיבוי והדלקה) -טלויזיה (ווליום, מעבר בין ערוצים AV HDMI וכו', כיבוי והדלקה) -ממיר (לא חובה) תקציב כרגע לא מוגבל, היות ואין לי מושג כמה באילו מחירים מתחילים השלטים האלו, אשמח לשמוע כיוון מבחינת מחיר. ההארמוני של לוג'יטק יודע לטפל במחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים הנ"ל ואני לא יודע באיזה דגם מדובר. אשמח לעזרה במהרה. קישור לגוגל drive: https://drive.google.com/file/d/0B-fOjoTTVL-sVDBaVDNsajBTQlU/edit?usp=sharing עריכה: מדובר ברמקולים של חברת dynavox.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שהכותרת מציינת - אני מחפש כבר תקופה מסויימת אוזניות עם Noise-Cancelling אקטיבי שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל. איכות הסאונד חשובה לי במידה מסויימת, אך עדיין הרבה פחות מתחת לפאקטור של הסינון רעשים (מבחינת סדר עדיפויות). לא מזמן חזרתי מארה"ב ושמעתי את ה- Bose QuietComfort 25 בעמדת דמו (Costco), ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מסינון הרעשים האיכותי שם. גם איכות הסאונד בסדר גמור. מצד שני, לא יצא לי להתנסות עם דגמים אחרים של אוזניות מאותה קטגוריה. לפני שאני מזמין אותן, רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות יותר. מחירן של ה-Bose נע באזור ה-$250, אך אין לי בעיה להשקיע גם עד אזור ה-$400 אם יש צורך. ניסיתי לחקור קצת ברשת, אבל רוב הביקורות מציגות את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מרפסת מקורה (חלונות זכוכית) בגודל 4 על 8 מטר. אני מעוניין להקרין על הדופן הצרה בגודל 4 על 2 מטר בערך - יוצא ~160 אינטש. יש לי מסגרת מכל הצדדים - קירות בצדדים, קורות עץ מאסיביות מלמעלה ולמטה משטח ריצוף (תמונה מצורפת) השאלה איזה בד לקנות, איך למתוח אותו ומהיכן להזמין. חייב להיות משהו ניתן לקיפול כי כשהמסך פתוח הוא חוסם את דלת המרפסת לגינה וכשיש גשם המרפסת לא אטומה 100%. יש טיפטופים פה ושם בחורף אז זה לא יכול להיות קבוע. מחפש פתרון לא מאוד יקר וקל ליישום. תודה רבה לכולם על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אוזניות AKG K701 שמוגברות ומחוברות ל- ASUS Xonar Essence STX. אתמול באתי להאזין להם כרגיל. העברתי אליהם מהרמקולים (הרמקולים מחוברים לכ.קול המובנה של X58A-UD7) ואיכות הקול נשמעה לי ירודה בהרבה ממה שאני מכיר את האוזניות. הסאונד נורא נורא צרוד, המיד נשמע לא אמיתי בכלל כנ"ל לווקאלים-בכלל וכמו בטייפ ישן (וה-K701 נשמעות ההפך מזה), הגבהים נורא מטושטשים והבאס לוקח את החלק הכי צרוד... כמו שרק חלק מהכבל מחובר, אבל הוא מחובר במלואו. ניסיתי לבדוק את העניין לעומק וחיברתי את הכרטיס קול עם האוזניות למחשב אחר, והכל נשמע אותו הדבר- אבל אני לא יודע אם אפשר להסתמך על זה כי הספק במחשב שניסיתי בו ממש ממש ממש לא איכותי ואני יודע שהוא מספק מתחים גרועים. (הולך ליהיות מוחלף אם זה משנה)…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום עד היום הייתי קונה אוזניות זולות. אותם אוזניות שעולות עד 50 שקלים. (אוזניות עם מיקרופון) רוב הפעמים האוזניות לא היו נוחות לשימוש ממושך שזה לרוב לחץ על האוזניים וכן כאבים וחום. נמאס לי מאותם ימים שקניתי אוזניות זולות אבקש את המלצתכם על אוזניות עד 200 שקלים (האם יש כאלה במחיר כזה?) השימוש העיקרי הוא סדרות/סרטים ומוזיקה. חשוב שאוכל להשתמש בהן לשימוש ממושך וכן שלא יהיה לחץ על האוזן וכמובן שהאוזן לא תחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית? אני הולך לקנות אחד מהם עוד היום ואני עדיין מתלבט. המטרה העיקרית היא מוסיקה ומעט משחקים. המחיר שלהם זהה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלויזיה לחדר שלי לא יודע איזה גודל צריך וכו' . הנתונים שצריך לקחת בחשבון הם : 1.המרחק שיהיה בין הטלויזיה למיטה שלי בחדר זה 3 מטר (מהמיטה אני יראה תתטלויזיה ) 2. שיהיה תמיכה בFull HD 3. תקציב - עד 4000 ש''ח איזה עוד נתונים אני צריך להגיד כדי לדעת איזה טלויזיה תתאים לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה משהו? http://www.trekstor.de/produkte/mp3-player/ibeat-organix.html
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות לכם! יש לי מיקרופון, שלאחר שהרבה זמן שלא השתמשתי בו, שבק חיים. קניתי חדש, ולהפתעתי הגדולה גם הוא לא עבד! אני מסתכל במבט חשוד על הפנטיום 4 שלי, ויש לי הרגשה שהוא, החרא הזדוני הזה עשה משהו כשלא הסתכלתי. מה לעשות? יש לי פנטיום 4 וWIN 98. תגידו לי איך להחזיר את היכולת של המיקרופון, ובלי בולשיט של מתקדמים, כי אני פרימיטיבי. היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להריץ 1080P (כאשר 720P עובד בסדר) אך נתקל בקשיים, הסרט נקתע כל שנייה ולא רץ. ניסיתי להתקין את התוכנה שהביאו כאן + קודקים (התקנתי בהתחלה MEGA K-LITE CODEC PACK) ואז מחקתי והתקנתי בנפרד רק: FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter ואז בשביל H264 ניסיתי להתקין CoreAVC יש לציין שהמחשב מפורמט על WIN7 32BIT המפרט המלא: P4 2.8GHZ Gigabyte 945P-S3 3GB DDR2 667Mhz ASUS Radeon HD 4670 1GB DDR3 PCI-E 2.0 תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-