אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
השימוש העיקרי של האוזניות יהיה למחשב נייד שהוא גם הטלויזיה שלי וגם המחשב שלי, כך שהשימוש יהי לסרטים,הרבה מוזיקה, פה ושם משחקים. תחלס לא ממש חשוב לי האלחוטיות, פשוט צברתי מלא נקודות בסופרמרקט (איטליה) ואני יכול לקבל אותן מתנה. חיפשתי ביקורות באינטרנט, ולא ממש מצאתי משהו, חוץ מאיזה מגזין גרמני ששיבח את הבאס והקליטה ממש טובה, אבל התלונן על המשקל של האוזניות ורעשי רקע (רעש סטטי של המשדר)של שאין סאונד. למישהו יש ניסיון אם האוזניות האלו? או אולי נתקל בביקורת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל דעה על תחנה העגינה של פיליפס. יש לי אייפוד טאצ' והייתי רוצה משו בסגנון לרכוש. מה אתם אומרים על Philips DC570? תודה רבה ויום טוב D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רסיבר או משהו מאוד מאוד פשוט, יחסית פרימיטיבי ואני לא יודע אם בכלל קיים: בעיקרון כיום אני מחבר למחשב שני זוגות רמקולים אחד שהוא 2.0 ואחד שהוא 2.1 (שונים לגמרי משני חברות שונות) בחיבור רגיל (aux 3.5) על ידי מפצל AUX פשוט שקניתי בכמה דולרים באינטרנט. (דוגמא: http://www.ebay.com/itm/20cm-3-5mm-Stereo-Jack-Y-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Aux-Adaptor-GOLD-/350841060161?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item51afc1bb41) הקטע הוא שזה לא ממש איכותי כל הזמן מתנתק וגם אם אני רוצה לשלוט על ווליום במחשב אני אצטרך לשנות גם לרמקול הראשון וגם לרמקול השני.. בקיצור סיבוך ולא פתרון שמספק אותי. מה אני מחפש? אני בסך הכל רוצה לחבר אותם למין מכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלה לי רעיון שראיתי דווקא בפורום תצוגה וגרפיקה ואני אוסיף כמה סעיפים על מנת להתאים אותו לצרכים שלנו אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן על כרטיסי קול.בפורום גרפיקה יש סטיקי על כרטיסי מסך ברמות משתמש ותקציב הרעיון שלי הוא כזה לפורום שלנו : רמת משתמש : בסיסי ביותר איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב עד 300 שקל שימוש : מוזיקה וקצת משחקים רמת משתמש : מתקדם איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב או ESI עד 800 שקל שימוש : מוזיקה סרטים משחקים רמת משתמש :כבד איזה כרטיס מומלץ : EMU ESI בין 800 ל 1600 שקל שימוש מוזיקה נטו נוחות שימוש חשוב לציין כל דגם מחווית שימוש של חברי הפורום.שאלות חוזרות ונשנות פה ונפתחים ת'רדים מיותרים.יעוץ של כמה שורות על דגם לפי רמת המשתמש יכול למנוע פתיחת שאלות מיותרות.…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון. הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2? בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית. האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה. תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר עם תקציב גבוה לרכישת אוזניות, מה דעתכם על האוזניות? (המטרה: מוזיקה ) http://www.bhphotovideo.com/c/product/882291-REG/Denon_ah_d7100_Music_Maniac_Artisan_Headphones.html יש משהו יותר טוב במחיר יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה לחדר שלי, הסתכלתי קצת בחנויות ולדעתי אני צריך משהו כמו 32" ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אז כמה שאלות... מה ההבדל בין LCD LED ופלזמה? על איזה פרטים אני צריך להסתכל כשאני מסתכל על מסך? (חוץ מהחברה) האם יש לכם המלצות לדגמים ספציפיים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הLS21 של לוג'יטק ב75 שקל. קנייה טובה או לקבל זיכוי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עומד על ה- Soundcore Truly-Wireless Earbuds, Liberty Lite by Anker אשמח לביקורת והמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים הנ"ל ואני לא יודע באיזה דגם מדובר. אשמח לעזרה במהרה. קישור לגוגל drive: https://drive.google.com/file/d/0B-fOjoTTVL-sVDBaVDNsajBTQlU/edit?usp=sharing עריכה: מדובר ברמקולים של חברת dynavox.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כבל ADAPTOR כזה שאני מחבר את החיבור מהאוזנייה אליו וממנו למחשב הקטע שאתמול בטעות דרחצתי עליו( ממש בולט) והוא התעקם מעט, הקטע שהוא עובד והכל בסדר אבל אני עדיין חושש יכל לקרות שהסאונד ייהרס דרכו או בעיות מסויימות שיכולות לנבוע מזה? הכוונה לחפץ הזה: ועוד משהו, במידה ואני רוצה לקנות כבל חדש לאוזניות HD598, והכבל כמובן לא מקורי מהחברה יכל לקרות שייפגע איכות הסאונד או משהו כזה? זה מה שאני רוצה: http://www.ebay.com/itm/Replacement-Audio-upgrade-Cable-For-Sennheiser-HD595-HD598-HD558-HD518-Headphone-/261255113290?var=&hash=item3cd404aa4a:m:meHWIO8WsQSK1TQ-NbTMPQw 1. בגלל שהכבל הסטוק נורא ארוך 2. בגלל העיקום שציינתי מקודם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ת'5.1 שציינתי למעלה עכשיו מהסאב יש לי 3 יציאות שמתאימות למחשב אך אני רוצה לחבר אותו גם לDVD שבו יש 6 יציאות האם יש מתאם שעושה את הדבר? ואם כן מה השם של זה? או שהמערכת הנל היא רק לPC?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט עם סאונד DTS אבל כשאני נסה לנגן אני לא שומע כלום. צריך קודק מסויים בשבילו? יש לי AC3FILTER ואני יכול לשמוע DD דרכו, אבל DTS משום מה אני לא יכול. מה צריך להתקין בשביל לשמוע DTS? הכרטיס קול שלי זה AUDIGY 2 מחובר לרסיבר של PIONEER דרך יציאה קואקסילית.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי שאני מאוהב ב-Archos Jukebox FM Recorder 20, במיוחד לאור העובדה שהוא משתמש בסיפריות ותת-סיפריות, קטן למדיי, ועולה רק 340 יורו (והוא כולל 20GB..).. אבל... יש אותו איפשהו בארץ ?! אני אודה מאוד למי שימצא לי חנות בארץ שמוכרת אותו...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר כרטיס מסך לטלויזיה HDTV . איפה אני יכול למצוא כבל כזה או דומה? (למי שיש רעיון אחר). מצורפת תמונה מבאנדל של כרטיס מסך... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי? מה יותר טוב ? [אם אני קונה זה מחו"ל ] מטרות: משחקים , סרטים , שירים ... עריכה: לינק ל- Logitech Z5500 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132220 לינק ל- Creative GIGAWORKS s750 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27532
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-