עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by erashel,

היו לי עד היום MEELECTRONICS A151, אחלה אוזניות אבל הלכו לאיבוד :-[ אני רוצה אוזניות שלא יירדו מהרמה שלהם, בהעדפה שיתאימו גם לספורט.. אין בעיה להזמין מחול תקציב עד 300 שקל בערך (מחפש אוזניות IN EAR בלבד) ראיתי אוזניות של אותה חברה S6, אבל נראה לי שהאיכות סאונד שלהן לא כ"כ טובה http://www.meelec.com/MEE_Sport_Fi_S6_p/ep-sfs6-rdbk-mee.htm מעבר לזה, אני לא יודע מה לקנות יש כ"כ הרבה דגמים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bluz,

לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by music-guy,

הי, אני חושב לקנות את המערכת הזו ורציתי לדעת אם יש לכם דיעה עליה ועל סוגי המערכות האלה בכלל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/tv-audio-video/home-theatre/dvd-home-entertainment-systems/HT-E450K/XA תודה, רונן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם.. אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט במחשב סרט וידיאו שנמצא על גבי קלטת וידיאו...האם צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? ואם כן, אז על איזה כרטיס זול וטוב אתם ממליצים... תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rofben,

אני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים אוזניות בסין... לא אכפת לי אם הן IN EAR או OVER EAR. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. האם תוכלו למצוא אוזניות שמתאימות לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD חדשה ומצאתי את הדגם הנ"ל ועל פני השטח זה נראה Too good to be true - גם 32 אינץ' Full HD, גם דגם לכאורה חדש ובמחיר נמוך מ-3,500? אני מפספס פה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני לא סבור ב 100% שאני בפורום הנכון. אם צריך להעביר את השאלה למקום אחר - רק תגידו. נתחיל בבעיה שלשמה פתחתי את התרד, השבוע קניתי את הנגן iAudio i7 8gb. שעליו קראתי ביקורות רבות ודומה באיכותו ל D2 (רק בלי אופציה לסרטים - שאת זה אני לא צריך) בכל אופן, אני לא מרוצה מהאוזניות שקיבלו איתו. (אגב, יכול להיות שהנגן אשם?) אני יודע שאוזניות באות בהרבה צורות, ואני לא בטוח איזו אני מחפש, אבל מה שבטוח מחפש כאלה שיסננסו היטב רעשי רקע. (in ear?) התקציב התחלתי כמו בכותרת הוא 250-200 ש"ח. ואני מוכן לחרוג בעוד 100 ש"ח, כמובן אם זה משתלם. מה יש לכם להציע לי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי את הSANDISK SANSA 512MB M230 ב-259 ש"ח. בקופסא: -נגן -אוזניות -כבל USB -נרטיק שקוף -רצועת גומי -חוברת מידע ב-5 ספות (אין בעיברת ) -מיני דיסק - מידע מורח - בטרייה AAA התפריט באנגלית הנגן מציג עיברית הפוכה , יש מייון לפי אמן, שם שיר.... יש אפשרות הקלטה וסטופר. יתרונות: -קטן -איכותי -לחצנים קלים -אפשרות נעילה :יעלה מאוד -העברת קבצים במהירות -אוזניות חמודות -מטריות לזמן ארוך חסרונות: -כבל USB מאוד קצר -עברית הפוכה סה"כ מכשיר מעולה בהתחשבות במחיר . קטן, נוח, קל לתיפעול..... מכשיר מעולה! עוד כמה תמונות:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kurt,

מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Chymes,

זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר. אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתחיל להתעניין בתחום (מקווה שלקראת קנייה) ואני מבקש לדעת - מה הקנייה הכי משתלמת בתחום הזה. התקציב עומד על כ 1000 ש"ח רק לרכיב הזה (כלומר הרדיו דיסק עצמו). הדגש הוא על: איכות שמיעה. תמיכה ב MP3 ודיסקים CDRW (אני יודע שזה לא ממש מסתדר עם הסעיף הקודם...) ורדיו FM תצוגה ברורה, קריאה וכמובן נשלפת אנא עזרתכם HF

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nisimm,

ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by (iriver H10),

http://sg.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306&nav=1 http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_V_Plus_2GB_white/4505-6490_7-31935067.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני החלטתי שאני חייב מערכת סאונד חדשה (CREATIVE 2.1 עלוב)!!! יש לי VIBRA 128 ואני לא ממש שומע כל צליל כמו חתול... אז רצוי משהו יותר איכותי מאשר חזק ואם אפשר בבקשה להסביר למה. הרמקולים מיועדים למישחקים למוסיקה ולמעט סרטים דגש על מישחקים... בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gman_il,

הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by deluxe,

רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Clint Eastwood,

אני מעוניין לרכוש מערכת 2.1 לאחר חפירות בפורום הבנתי שהדגם המומלץ בעיקר הוא הfc330 ראיתי גם לא מעט ביקורות על הXF1 בנוסף ראיתי שאין ממש התלהבות לגבי הVS4121 שנמצא בטווח ה400 ש"ח- השאלה היא האם חוסר ההתלהבות נובעת מהעלות שלו ביחס לביצועים? שאלתי היא כזו: במידה ואני יכול לרכוש את VS4121 בפחות מ300 ש"ח- האם מומלץ לקנות אותו או שעדיין כדי ללכת על סט אחר? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני אחד,ש.... מכור!!! ל-CS (במקרה של עכשיו - 1.6), ויש כל כך הרבה ילדים שמעצבנים אותי ואני לא יכול להגיד להם כלום. ניסיתי לדבר כבר עם 4 מיקרופונים שונים,ובאף אחד לא שמעו אותי, שינתי את הגדרות השמע - שיהיו בדיוק כמו של חברים שלי (כי אותם שומעים),וזה עדיין לא עזר :'(, מה אני יכול לעשות בנידון? בתודה, MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עם תקליטו ברשמקול תראו שאחרי 60 שניות הוא מפסיק אוטומטית. יש איזה קובץ INI משהו שאפשר לשנות שזה יהיה יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים, כמו שהכותרת מציינת - אני מחפש כבר תקופה מסויימת אוזניות עם Noise-Cancelling אקטיבי שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל. איכות הסאונד חשובה לי במידה מסויימת, אך עדיין הרבה פחות מתחת לפאקטור של הסינון רעשים (מבחינת סדר עדיפויות). לא מזמן חזרתי מארה"ב ושמעתי את ה- Bose QuietComfort 25 בעמדת דמו (Costco), ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מסינון הרעשים האיכותי שם. גם איכות הסאונד בסדר גמור. מצד שני, לא יצא לי להתנסות עם דגמים אחרים של אוזניות מאותה קטגוריה. לפני שאני מזמין אותן, רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות יותר. מחירן של ה-Bose נע באזור ה-$250, אך אין לי בעיה להשקיע גם עד אזור ה-$400 אם יש צורך. ניסיתי לחקור קצת ברשת, אבל רוב הביקורות מציגות את ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מרפסת מקורה (חלונות זכוכית) בגודל 4 על 8 מטר. אני מעוניין להקרין על הדופן הצרה בגודל 4 על 2 מטר בערך - יוצא ~160 אינטש. יש לי מסגרת מכל הצדדים - קירות בצדדים, קורות עץ מאסיביות מלמעלה ולמטה משטח ריצוף (תמונה מצורפת) השאלה איזה בד לקנות, איך למתוח אותו ומהיכן להזמין. חייב להיות משהו ניתן לקיפול כי כשהמסך פתוח הוא חוסם את דלת המרפסת לגינה וכשיש גשם המרפסת לא אטומה 100%. יש טיפטופים פה ושם בחורף אז זה לא יכול להיות קבוע. מחפש פתרון לא מאוד יקר וקל ליישום. תודה רבה לכולם על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by שולגי,

שלום, אני מחפש יריעה לצורך הקרנה (אחורית). השימוש של היריעה יהיה על משטח פרספקס שקוף שאליו אני מתכוון להקרין מאחור בעזרת מקרן. הגודל יחסית קטן - 75ס"מ על 45 ס"מ. מחיפוש ברשת נראה שאני צריך "Rosco grey rear projection screen fabric". מישהו יודע איפה אפשר לקנות יריעות כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nondos,

ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקולים הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים